![]() |
2016.10.29. 17:05
2016.11.06. 09:43
2016.11.07. 10:03
Hektor írta:Jó reggelt !
Mivel eddig nem bírtam működésre a kamerát, kezdek gyanakodni a tv modul hibájára. Bemásolok egy linket, melyen két tv modul látható ( nekem az alsó képen lévő van ) azt szeretném kérdezni,hogy tudja-e valaki, hogy a két modul közt mi a különbség
Köszönöm!
https://www.google.hu/search?q=bmw+tv+m ... vWLs4zM%3A
2016.11.07. 20:51
2016.11.08. 13:33
2016.11.09. 09:23
morv írta:
Nem allitanam, hogy jol nez ki
2016.11.14. 14:36
2016.11.14. 20:39
PeterE39 írta:Nem tudom volt-e már, de számomra legalábbis új, hogy az EONON-nak van egy új verziója, ami már valóban illeszkedik az E39 középkonzolhoz, tehát nem az E53-hoz való ívelt megoldás.
2016.11.17. 08:41
2016.11.17. 09:12
balazs.toth írta:sziasztok,
szeretnék egy kis segítséget kérni. ma reggel a kiskedvenc navija úgy döntött, hogy nem hajlandó elindulni.
a rádió megy, board megy, csak a navi nem tölt be. amikor kiválasztom a menüből a navit akkor csak annyit ír, hogy "bitte einen Moment...", majd se kép, se hang.
találkozott már valaki ilyennel?
MK4-es fejegység van az autóban.
előre is köszi
2016.11.17. 09:28
Gallaca írta:balazs.toth írta:sziasztok,
szeretnék egy kis segítséget kérni. ma reggel a kiskedvenc navija úgy döntött, hogy nem hajlandó elindulni.
a rádió megy, board megy, csak a navi nem tölt be. amikor kiválasztom a menüből a navit akkor csak annyit ír, hogy "bitte einen Moment...", majd se kép, se hang.
előre is köszi
Igen, ilyenkor rendszerint pick-up csere szokott jönni. Esetleg megpróbálhatsz lemezt cserélni.
2016.11.17. 09:31
balazs.toth írta:Gallaca írta:balazs.toth írta:sziasztok,
előre is köszi
Igen, ilyenkor rendszerint pick-up csere szokott jönni. Esetleg megpróbálhatsz lemezt cserélni.
pick-up? a fejegységben a lemez olvasó feje lenne? lehet ilyet külön kapni?
2016.11.19. 10:31
morv írta:balazs.toth írta:Gallaca írta:balazs.toth írta:sziasztok,
előre is köszi
pick-up? a fejegységben a lemez olvasó feje lenne? lehet ilyet külön kapni?
3x igen. Arra figyelj, hogy mk4-hez ketfele fej letezik. Az egyik tudja a ketretegu lemezt olvasni (gyari is ilyen), a masik nem (ez a gyakoribb).
2016.11.19. 23:18
balazs.toth írta:
szerencsére első körben a dvd ki, megtisztít, majd vissza is segített. most megint működik gond nélkül
köszi a segítséget.
egyébként van valakinek aktuális térkép szoftvere MK4-hez? nem DualLayer-es az olvasó, csak az egyoldalú lemezt tudja olvasni.
2016.11.20. 12:24
blueboi69 írta:balazs.toth írta:
szerencsére első körben a dvd ki, megtisztít, majd vissza is segített. most megint működik gond nélkül
köszi a segítséget.
egyébként van valakinek aktuális térkép szoftvere MK4-hez? nem DualLayer-es az olvasó, csak az egyoldalú lemezt tudja olvasni.
A duallyer nem kétoldalú lemez, hanem két rétegű, tehát még jó, hogy csak az egyoldalú lemezt tudja olvasni
Hidegben nekem is elkezdte, hogy nem tudja beolvasni a lemezt...
Nekem cd-s, ha az érdekel akkor tudok adni asszem 2015ös térképet. 1cd-n rajta van középeurópa kb, ha itthon használnád, akkor igazából nem kell cserélgetni vagy ilyesmi...
2016.11.21. 10:04
balazs.toth írta:blueboi69 írta:balazs.toth írta:
köszi a segítséget.
A duallyer nem kétoldalú lemez, hanem két rétegű, tehát még jó, hogy csak az egyoldalú lemezt tudja olvasni
Hidegben nekem is elkezdte, hogy nem tudja beolvasni a lemezt...
Nekem cd-s, ha az érdekel akkor tudok adni asszem 2015ös térképet. 1cd-n rajta van középeurópa kb, ha itthon használnád, akkor igazából nem kell cserélgetni vagy ilyesmi...
jhet. hogyan tudjuk eljuttatni hozzám?google drive, vagy hasonló?
2016.11.21. 22:52
dreizwanzig írta:2015-ös europa CD-k Magyrorszagra a 11-es kell. Letoltod, kicsomagolod (jelszo: http://www.diag.sk), kiirod, beteszed, navigalsz, orulsz.
2016.11.27. 01:56
PeterE39 írta:Nem tudom volt-e már, de számomra legalábbis új, hogy az EONON-nak van egy új verziója, ami már valóban illeszkedik az E39 középkonzolhoz, tehát nem az E53-hoz való ívelt megoldás.
2016.11.27. 02:00