![]() |
2016.09.27. 18:20
gorcsek írta:Sziasztok.
Olyan problémám lenne hogy INPA-val nem sikerült törölni a légzsák hibákat hogy rájöjjek mivel van probléma.
Az INPA azt irja ki hogy script error. És már az is fura hogy amikor a légzsák hibákat kérem le akkor irja hogy hiányoznak a nyelvi fájlok és a légzsák hibákat már németül hozza le miközben más modulokat angolul jelenít meg.
Valakinek van esetleg valami ötlete hogy mivel lehet a gond?
Előzmény még az hogy próbáltuk DELPHI diaggal is törölni a légzsák hibákat de azt irta hogy a hiba törlése nem engedélyezett.
Az biztos hogy nem ülésfoglaltság jelző hiba van mert azt kimértem olyan 7KOhm környékén van amikor ül benne valaki.
Több hibát is ír a rendszer kiolvasni kitudom szépen csak törlésnél fut hibára. Este tudok képet felrakni róla.
Esetleg ha valaki tudna feltölteni rendesen működő INPA-t akkor azt megköszönném. Ha azon műlik szerverem van ahová fel tudjuk tölteni hogy később is elérhető legyen.
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv Milán.
2016.09.27. 19:17
NagyMatyas írta:gorcsek írta:Sziasztok.
Olyan problémám lenne hogy INPA-val nem sikerült törölni a légzsák hibákat hogy rájöjjek mivel van probléma.
Az INPA azt irja ki hogy script error. És már az is fura hogy amikor a légzsák hibákat kérem le akkor irja hogy hiányoznak a nyelvi fájlok és a légzsák hibákat már németül hozza le miközben más modulokat angolul jelenít meg.
Valakinek van esetleg valami ötlete hogy mivel lehet a gond?
Előzmény még az hogy próbáltuk DELPHI diaggal is törölni a légzsák hibákat de azt irta hogy a hiba törlése nem engedélyezett.
Az biztos hogy nem ülésfoglaltság jelző hiba van mert azt kimértem olyan 7KOhm környékén van amikor ül benne valaki.
Több hibát is ír a rendszer kiolvasni kitudom szépen csak törlésnél fut hibára. Este tudok képet felrakni róla.
Esetleg ha valaki tudna feltölteni rendesen működő INPA-t akkor azt megköszönném. Ha azon műlik szerverem van ahová fel tudjuk tölteni hogy később is elérhető legyen.
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv Milán.
Fennálló hibát nem lehet törölni.
2016.09.28. 06:09
2016.09.28. 10:28
kzolee írta:DIS-el tudod törölni, miután leellenőrzi a rendszer működőképességét.
2016.09.28. 10:32
gorcsek írta:kzolee írta:DIS-el tudod törölni, miután leellenőrzi a rendszer működőképességét.
Köszi a választ. Még annyi kérdésem lenne, hogy honnan tudok biztosan jól működő DIS-t beszerezni és ez ugye működik a K+DCAN kábellel?
És ha leellenőrizte akkor csak az marad benne amivel ténylegesen gond van(azt irja vissza)?
2016.09.28. 20:08
2016.09.29. 11:11
2016.09.29. 19:49
gorcsek írta:Köszi. Sikerült leszednem egy VM-et amiben elvileg bele van telepítve a EasyDIS V44. Este kipróbálom hogy működik-e. Az a baj hogy nagyon máshol nem találtam meg. Mindenhol csak régi elavult linkek vannak. Találtam egyet a 4shared.com -on de ott meg hiányzott a tömörített fájlból 3 rész.![]()
Foglaltság érzékelőt széthúztam és kimértem, az ülésben lévő rész az jó. Mondjuk a modul attól még lehet rossz
2016.10.06. 20:23
2016.10.08. 21:53

2016.10.08. 23:31
gorcsek írta:Üdv Mindenkinek.
rockerekhu segítségével sikerült beszereznem a dis-t és a többi dolgot.
A problémám viszont az hogy nem tudom dis-el sem törölni a légzsák hibát.
Ha van ötletetek akkor azt szivesen fogadom. Nem tudom elképzelni hogy az összes rossz lenne.
2016.10.09. 07:44
Gallaca írta:gorcsek írta:Üdv Mindenkinek.
Ha van ötletetek akkor azt szivesen fogadom. Nem tudom elképzelni hogy az összes rossz lenne.
A légzsákvezérlő rossz.
2016.10.09. 18:53
gorcsek írta:Gallaca írta:gorcsek írta:Üdv Mindenkinek.
A légzsákvezérlő rossz.
És hol találom ezt a vezérlőt?
Tapatalkkal küldve az én Lenovo A2010-a eszközömről
2016.10.09. 22:01
2016.10.09. 23:54
gorcsek írta:Megvan köszi. Zöld csati aljzat, sárga csatlakozóval. Már csak az a kérdés h szokott ez magától tönkremenni? És csere után dis-el ujra kell valamit allitani?
Tapatalkkal küldve az én Lenovo A2010-a eszközömről
2016.10.14. 13:02
2016.10.15. 18:12
2016.10.16. 05:16
NagyMatyas írta:Scannerre is igaz, hogy össze kell kötni a 7-8-as lábakat?
2016.10.16. 06:42
gorcsek írta:Beüzemeltem a DIS-t . Kíváncsi voltam hogy az lcm mondjuk mit ír hogy mennyi kilométer van az autóban. Mert a légzsák vezérlő azt kiírta rendesen. De amikor a DIS-ben a mesuring systems-re megyek akkor hibát dob a program és nem látok semmilyen adatot. Valakinek volt már hasonló hibája? DIS V57
2016.10.16. 09:12
rockerekhu írta:gorcsek írta:Beüzemeltem a DIS-t . Kíváncsi voltam hogy az lcm mondjuk mit ír hogy mennyi kilométer van az autóban. Mert a légzsák vezérlő azt kiírta rendesen. De amikor a DIS-ben a mesuring systems-re megyek akkor hibát dob a program és nem látok semmilyen adatot. Valakinek volt már hasonló hibája? DIS V57
Measuring nem fog mukodni egy felnyomot Disben sem amivel talakoztam,mivel valoszinuleg az enyemet hasznalod.De miert nem rakod fel az Istat? Ha jol emlekszem azt is atkuldtem neked.
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével