![]() |
2016.01.25. 10:15
kanyobence írta:Afterdark írta:kanyobence írta:Sziasztok
Styling 65 felnit 18-as méretben keresek.
Kerestem újat. 340€ / darab...
Replikát nem találtam. Segítsen már valaki, hol keressem. EU-n belül.
Használt felnikkel lassan tele a f*szom, mert mire az általam elvárt állapotba kerül, vetekszik az új árával... És akkor inkább veszek azt.
Most tényleg. ( használt felni : homokolás, perem javítás, görgőzés, szóróás, csiszolás, fényezés, lakkozás, centír, gumi szerelés ) és a használt felni sincs ingyen.
Most lehet jönni, hogy minek ennyi pepecs... De a ránézésre szép felni is úgy vert a kocsin, hogy el se hinnétek.
Ritka az a használt felni amire nem lehetne 12-16 ezret elsztapsolni / darab.
De ha tudtok használtat, azért muti.... Hátha nem egy kocka viakolor szintjén van!
Most vagyok túl egy szett styling 32 teljes felújításon.... Nem árt profikhoz vinni, gépen forgatva nem volt szép látvány mennyire ütött.
Na akkor a lényeg : segítsetek új! Styling 65 replikát találni!
A google nem a barátom.
http://www.jofogas.hu/heves/BMW_E39_M_E ... tm?first=1
itt a te embered
Szuper vagy, fel is keresem a hirdetőt!
Szerk: 23.50 körül írtam neki, hogy érdekel, most reggel (09.00) válaszolt, hogy már elkelt.
Hát ez van
2016.01.27. 18:39
2016.01.28. 02:09
Afterdark írta:kanyobence írta:Afterdark írta:kanyobence írta:Sziasztok
Használt felnikkel lassan tele a f*szom, mert mire az általam elvárt állapotba kerül, vetekszik az új árával... És akkor inkább veszek azt.
Most tényleg. ( használt felni : homokolás, perem javítás, görgőzés, szóróás, csiszolás, fényezés, lakkozás, centír, gumi szerelés ) és a használt felni sincs ingyen.
Most lehet jönni, hogy minek ennyi pepecs... De a ránézésre szép felni is úgy vert a kocsin, hogy el se hinnétek.
De ha tudtok használtat, azért muti.... Hátha nem egy kocka viakolor szintjén van!
Most vagyok túl egy szett styling 32 teljes felújításon.... Nem árt profikhoz vinni, gépen forgatva nem volt szép látvány mennyire ütött.
A google nem a barátom.
itt a te embered
Szerk: 23.50 körül írtam neki, hogy érdekel, most reggel (09.00) válaszolt, hogy már elkelt.
Hát ez van
Sajnálom, pedig gyorsak voltunk.
2016.01.30. 23:31
kanyobence írta:Afterdark írta:kanyobence írta:Afterdark írta:kanyobence írta:Sziasztok
A google nem a barátom.
itt a te embered
Hát ez van
Sajnálom, pedig gyorsak voltunk.
Szerintem is, órákon belül ráraboltunk a dologra... Ezek szerint nem voltunk elég gyorsak.
Így marad a styling 66 17"... Nem mintha az nem tetszene
2016.01.30. 23:39
2016.02.08. 23:13
Afterdark írta:Ezen kamukerék van....
2016.02.09. 00:02
Afterdark írta:Ezen kamukerék van....
2016.02.09. 00:03
Meszizotya írta:Afterdark írta:Ezen kamukerék van....
Akkor jó hogy nem vettem meg!..
Most láttam mégegyet. Hátha nem kamu!
ww.jofogas.hu/somogy/BMW_felnik_szep_allapotban_43259352.htm
2016.02.09. 00:06
Papi írta:Meszizotya írta:Afterdark írta:Ezen kamukerék van....
Ezen nincs matrinkának hely a külsőn. Vagy az nem mérvadó, hogy eredeti vagy replika-e?
2016.02.09. 00:41
Meszizotya írta:Afterdark írta:Ezen kamukerék van....
2016.02.14. 18:56
2016.02.24. 17:55
2016.02.24. 20:30
Davebcs írta:Üdv!
Gyors kérdésem lenne, ne kövezzetek meg érte!
Adott - lenne - elől-hátul 8.5Jx18 et13 felni. Felmegy az e39re minden okosság nélkül,vagy jöhet a fejvakarás?
Előre is köszi!
2016.02.24. 21:46
Afterdark írta:Davebcs írta:Üdv!
Gyors kérdésem lenne, ne kövezzetek meg érte!
Adott - lenne - elől-hátul 8.5Jx18 et13 felni. Felmegy az e39re minden okosság nélkül,vagy jöhet a fejvakarás?
Előre is köszi!
Szerintem felmegy.
2016.02.28. 22:04
2016.02.28. 23:15
Meszizotya írta:Üdv!
Valaki szintereztetett már felnit? Keresek egy olyan céget ahol nem 11000 + Áfa/db lenne..
Személyes tapasztalat érdekel. (Milyen lett, mennyi volt?) A guglit már átnéztem.
2016.03.02. 11:50
Meszizotya írta:Üdv!
Valaki szintereztetett már felnit? Keresek egy olyan céget ahol nem 11000 + Áfa/db lenne..
Személyes tapasztalat érdekel. (Milyen lett, mennyi volt?) A guglit már átnéztem.
2016.03.02. 23:23
Afterdark írta:Meszizotya írta:Üdv!
Csak úgy érdeklődésként, te mennyiért szeretnéd csináltatni a szinterezést?
2016.03.05. 00:54
Afterdark írta:Meszizotya írta:Üdv!
Csak úgy érdeklődésként, te mennyiért szeretnéd csináltatni a szinterezést?
2016.03.10. 16:19