![]() |
2015.11.20. 22:31
Gallaca írta:csikes77 írta:csikes77 írta:Gallaca írta:csikes77 írta:Sziasztok.
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a légzsák visszajelző lámpa váltakozó fénnyel világít?
Ebben az esetben világít még a váltómű hiba is a műszerfalon. Ilyenkor nem megy a tempomat, meg úgy a kormányon semmi. Sőt ha ebben az állapotban megnyomom a dudát a légzsák lámpa kialszik szinte, legalább is halványabb lesz. Természetesen a duda nem szól.Aztán egyszer csak megjavul minden van duda tempomat stb. Ebben a szituációban rendesen világít a légzsák lámpa, nem vibrál, szép fényes pirosan világít, ahogy annak lennie kell.
![]()
Egy srác innen a fórumról azt mondta gyújtáskapcsoló,vagy műszerfal. Test hiba. De melyik lehet! Sajna egy gyújtáskapcsolót találtunk itt nálunk a bontóban ami egyformának tűnt de azt meg nem tudtuk kiszedni, mert nem volt meg a kulcsa a kormányoszlopnak. Úgy tudom előbb ki kell venni a zárat aztán lehet az elektronikát. Műszerfal nincs sajna tehát azt sem tudom kipróbálni. Találkozott valaki már ezzel a hibával esetleg? Itt a Német szervizekben sem tudják, bár elég kis város ez.Vicc
Csak a hátulját kell leszedni, nem kell a zárhengert kivenni. Gyújtáskapcsolóval kezdj!
Ááá tőled hoztam az ABS-t? Feszegettük de nem gyött ki.
Na ez az simán lehúzta. A kulcsot el kell fordítani hozzá , hogy ilyen simán kijöjjön? És itt a hibám:
https://www.youtube.com/watch?v=YYqI6sCKVD8
Mindegy , hogy automata vagy kéziváltós a kapcsoló?
Nem, ki kell tekerni a 2 hernyót! PIROS!
Mindegy.
De látom Te sem szereted elolvasni a topicok témáit!
Itt most azt kellett volna illusztrálnod, hogyan cserélted ki a kapcsolót, kérdezni pedig másik topicba.
2015.11.21. 10:27
csikes77 írta:Nem vagyok nagy fórumos,meg időm sincsen nagyon keresgélni, ezért inkább kérdezek. Ez kevesebb időt vesz el az életemből.
csikes77 írta:Meg ki igazodik ki ezek közt a topikok közt, annyivan.
2015.11.21. 10:47
csikes77 írta:jó tudni. Nem vagyok nagy fórumos,meg időm sincsen nagyon keresgélni, ezért inkább kérdezek. Ez kevesebb időt vesz el az életemből.Meg ki igazodik ki ezek közt a topikok közt, annyivan.
AZ E39-hez, ha tetszik, ha nem, idő kell 2015.11.21. 12:06
csikes77 írta:Meg ki igazodik ki ezek közt a topikok közt, annyivan.
2015.11.21. 16:18
SvidronyA írta:csikes77 írta:jó tudni. Nem vagyok nagy fórumos,meg időm sincsen nagyon keresgélni, ezért inkább kérdezek. Ez kevesebb időt vesz el az életemből.Meg ki igazodik ki ezek közt a topikok közt, annyivan.
Offtopic: gondold csak el, mennyi időt/energiát fektetett bele anno néhány Klubtárs, hogy ezt az irdatlan mennyiségű (megkockáztatom, hogy szakműhelyekk többségében is hiányzó) tudáshalmazt közreadhassaMaxi Respect
AZ E39-hez, ha tetszik, ha nem, idő kell :wink:
2015.12.16. 11:51
2015.12.16. 12:12
2015.12.16. 12:21
Haminda írta:Hali,
Csinált már valaki belső, automatikusan sötétedő tükör retrofitet?
2015.12.16. 12:22
dreizwanzig írta:Haminda írta:Hali,
Csinált már valaki belső, automatikusan sötétedő tükör retrofitet?
még e36-on igen. Nem nagy kaland, mert csak táp kell neki + a hátramenet jelét kell bekötni
2015.12.16. 12:55
2015.12.16. 13:55
csiza1 írta:Sziasztok! Vettem két külső visszapillantó tükröt. Komplett, elektromos, fűthető, behajlós. Hasznát és persze más a színe, mint a kocsinak. Bmw E39 2002-es. szeretném a külső burkolatot színre fújatni, de a festő azt mondta, hogy csak a burkolatot vigyem. A kérdés az, hogy hogyan tudnám szétszerelni? Van műszaki érzékem, de autószerelésben nem vagyok otthon.
Köszönöm.
2015.12.16. 14:06
csiza1 írta:Sziasztok! Vettem két külső visszapillantó tükröt. Komplett, elektromos, fűthető, behajlós. Hasznát és persze más a színe, mint a kocsinak. Bmw E39 2002-es. szeretném a külső burkolatot színre fújatni, de a festő azt mondta, hogy csak a burkolatot vigyem. A kérdés az, hogy hogyan tudnám szétszerelni? Van műszaki érzékem, de autószerelésben nem vagyok otthon.
Köszönöm.
2015.12.16. 15:41
Imco írta:csiza1 írta:Sziasztok! Vettem két külső visszapillantó tükröt. Komplett, elektromos, fűthető, behajlós. Hasznát és persze más a színe, mint a kocsinak. Bmw E39 2002-es. szeretném a külső burkolatot színre fújatni, de a festő azt mondta, hogy csak a burkolatot vigyem. A kérdés az, hogy hogyan tudnám szétszerelni? Van műszaki érzékem, de autószerelésben nem vagyok otthon.
Köszönöm.
Nekem a jobb valami pattintos-ragasztos megoldással volt fent. Egyszer -vagy 6 éve- soft touch meetingnél megszökött.
Majd -emlékeim szerint- valami szilo köpettel azóta is funkcionál.
2015.12.16. 15:42
odus írta:csiza1 írta:Sziasztok! Vettem két külső visszapillantó tükröt. Komplett, elektromos, fűthető, behajlós. Hasznát és persze más a színe, mint a kocsinak. Bmw E39 2002-es. szeretném a külső burkolatot színre fújatni, de a festő azt mondta, hogy csak a burkolatot vigyem. A kérdés az, hogy hogyan tudnám szétszerelni? Van műszaki érzékem, de autószerelésben nem vagyok otthon.
Köszönöm.
Szia!
Le kell pattintani. Úgy a lekevésbé rizikós, ha leveszed a tükörlapot, akkor látni fogod a műanyag füleket,
ha belülről pattintod ki, biztosan nem sérülnek meg.
Üdv.
Odus
2015.12.20. 15:12
2015.12.21. 08:45
2015.12.21. 08:50
2015.12.21. 10:17
Doncso írta:Sziasztok. Két gondom lenne a gépemmel, amit nem tudok megoldani, hátha tudtok rá megoldást.
Az egyik, hogy a vezető öldali ajtóm zörög. Apró gödrökbe vagy úthibákba belemegyek, és zörög. Már levettem a kárpitot, a B oszlopnál is néztem mi lehet a gond, de nem tudok rájönni mi lehet a gond. Ha erőből magamhoz húzom a zajtót menet közbe, akkor kicsit csitul, de úgy is nagyobb gödröknél hallom. Gondoltam kicsit ráállitok a kattanóra, de akkor nagyon be kell vágni az ajtót, hogy becsukódjon. Az autó szerencsére nagyon megkimélt, az ajtók nem lógnak, a többi ajtót is férfiasabban kell becsukni, mert nincsenek agyon nyitogatva, de rendesen záródnak. Csak ez a fránya vezető ajtó zörög.
A másik, hogy szintén gödrökbe recsegés hallatszik a hátsó hangszórókból. A hangszórók jók, kiszereltem és teszteltem, a csatlakozások is rendben vannak. Sima business rádió van. Hol lehet ezzel a gond már elég zavaróak ezek a zörgések.
Tudtok segiteni?
2015.12.21. 12:42
Imco írta:Doncso írta:Megoldódott!
Hogyan? Mi volt a hiba?
dreizwanzig írta:ez a záras gond engem is érint. mi a megoldás?
2015.12.23. 12:57