![]() |
2015.10.19. 10:35
tökmöc írta:Szép napot!!!
Nagy segítségre lenne szükségem a kis 120d hisztizik mégpedig az akkumulátornál lévő pluszos pólusra de ott se rozsdát se mozgás semmi nincs és hallottam hogy ezek a kábelek elég sok szeretettel szeretnek hibát gerjeszteni és csak a csere megoldása lehetséges. Kérdezem én ez tényleg olyan problémás vagy csak az enyémen van valami és mitől tud az elromlani hísz tudomásom szerint nem igen mozog??? Ötletek bármit meghallgatok! Jah a hibára a lufit meg a biztonsági övet dobja be de a kódra, kábel hibát! Ez a cikkszáma ha valaki utána tud nézni 61129130879!
2015.10.19. 11:28
F_E_K_ írta:tökmöc írta:Szép napot!!!
Nagy segítségre lenne szükségem a kis 120d hisztizik mégpedig az akkumulátornál lévő pluszos pólusra de ott se rozsdát se mozgás semmi nincs és hallottam hogy ezek a kábelek elég sok szeretettel szeretnek hibát gerjeszteni és csak a csere megoldása lehetséges. Kérdezem én ez tényleg olyan problémás vagy csak az enyémen van valami és mitől tud az elromlani hísz tudomásom szerint nem igen mozog??? Ötletek bármit meghallgatok! Jah a hibára a lufit meg a biztonsági övet dobja be de a kódra, kábel hibát! Ez a cikkszáma ha valaki utána tud nézni 61129130879!
Az akku plusz csatlakozóján van egy vészhelyzeti áramtalanító, talán az okoz zavart a rendszerben.
G6-L11
2015.10.19. 11:38
tökmöc írta:F_E_K_ írta:tökmöc írta:Szép napot!!!
Az akku plusz csatlakozóján van egy vészhelyzeti áramtalanító, talán az okoz zavart a rendszerben.
G6-L11
Igen valami ilyesmit mondtak de az egész kábellel együtt lehet cserélni ami olyan 40 ezer körül van és nem értem hogy hogyan tud az zavart okozni hisz fixen van és semmilyen ütést nem kap sehonnan. A szereől meg azt is mondják ez BMW betegség nagyon sokat cserélnek amit nem akarok elhinne.
2015.10.19. 12:26
SvidronyA írta:tökmöc írta:F_E_K_ írta:tökmöc írta:Szép napot!!!
G6-L11
Igen valami ilyesmit mondtak de az egész kábellel együtt lehet cserélni ami olyan 40 ezer körül van és nem értem hogy hogyan tud az zavart okozni hisz fixen van és semmilyen ütést nem kap sehonnan. A szereől meg azt is mondják ez BMW betegség nagyon sokat cserélnek amit nem akarok elhinne.
Azt sem hinnéd el, hogy én 10-ből minimum 5x odakapatom a rántást, míg Te magad egyszer semMert biztos többször csinálod, mint én; ugyanez lehet a szerelő esete az adott problémával, ami éppen nálad ütötte fel a fejét.
2015.11.04. 22:18

2015.11.04. 23:16
SvidronyA írta:Sziasztok!
Tud-e valaki segíteni, hogy az ábrán látható 12-es alkatrészt honnan lehetne S.O.S beszerezni?
Előre is köszönöm!
2015.11.12. 09:16
2015.11.12. 10:33
Oroszlan írta:Győr, Dr. Rácz István orvos, gasztroentológia
Ismeri valaki ?
Esetleg személyesen vagy a környezetéből tapasztalat ?
A netes fórumokon már túl vagyok.
2015.11.12. 10:46
Oroszlan írta:Győr, Dr. Rácz István orvos, gasztroentológia
Ismeri valaki ?
2015.11.12. 22:12
Imco írta:Oroszlan írta:Győr, Dr. Rácz István orvos, gasztroentológia
Ismeri valaki ?
Kérdezem.
Helyesen: gasztroenterológia
2015.11.12. 22:19
SvidronyA írta:Oroszlan írta:Győr, Dr. Rácz István orvos, gasztroentológia
Ismeri valaki ?
Nekem Budapesten van személyes tapasztalatom: alig több, mint egy éve kis híján elpatkoltam (nyombélfekély, patkóbél fekély, gyomorfekély, rekeszsérv + reflux), de egy magánklinikán megmentettek az inox-tepsitől, s már sokkal jobban vagyok (bár még vannak tilalmak gazdagon). Ha tennél egy próbát, szívesen megadom a számom (amúgy elvileg bent van a klubos könyvben is) és szívesen segítek
2015.11.12. 22:41
Oroszlan írta:SvidronyA írta:Oroszlan írta:Győr, Dr. Rácz István orvos, gasztroentológia
Ismeri valaki ?
Nekem Budapesten van személyes tapasztalatom: alig több, mint egy éve kis híján elpatkoltam (nyombélfekély, patkóbél fekély, gyomorfekély, rekeszsérv + reflux), de egy magánklinikán megmentettek az inox-tepsitől, s már sokkal jobban vagyok (bár még vannak tilalmak gazdagon). Ha tennél egy próbát, szívesen megadom a számom (amúgy elvileg bent van a klubos könyvben is) és szívesen segítek
Írtam pü-t.
2015.11.13. 09:02
SvidronyA írta:Oroszlan írta:SvidronyA írta:Oroszlan írta:Győr, Dr. Rácz István orvos, gasztroentológia
Ismeri valaki ?
Írtam pü-t.
Ment a válasz, holnap kereslek.
2015.11.19. 23:02
2015.11.23. 20:05
Oroszlan írta:Győr, Petz Aladár Kórház
Gasztroenterológia
Dr. Dancs Dóra
Ismeri valaki ?
2015.11.28. 15:37
2015.11.28. 16:32
muhaati írta:Help! Van közöttünk TV vásárláshoz segítséget adni tudó ????? Márka, felszereltség, stb- re gondolok. Milyet érdemes nézni.
2015.11.28. 16:35
Imco írta:muhaati írta:Help! Van közöttünk TV vásárláshoz segítséget adni tudó ????? Márka, felszereltség, stb- re gondolok. Milyet érdemes nézni.
Samsung, 3D-t mellőzni, a smart nem hátrány.
Erősen pénztárca és igény függő.
Nappaliba 42-50" között néznék, a 60" még brutál drága.
Már vannak ívelt, UHD, SUHD /4k/ képernyők állat szép képpel.
Érdemes még a wifit is preferálni, ha nincs kiépítve a hálózat addig.
Bármit választasz 6500 feletti száma legyen a végén.
A 8-9000 seria már PC szinten okos, de ennek megfelelő az ára is.
Hirtelen ennyi!
JA és bitang jó a garis szerviz.
Hozzák viszik, vagy a helyszínen javítják.
2015.11.28. 17:02
Imco írta:Samsung,... bitang jó a garis szerviz.
de amúgy szeretem.2015.11.28. 19:04
tökmöc írta:
"Imco" Samsungnál hogyan hozzák viszik? Arra gondoltál ha beviszed egy Samsung boltba?![]()
Nekem 3 Samsung tv is van abból 2 3D de soha nem használjuk ki!Nekünk szinte majdnem minden Samsung és eddig tökéletesen működnek pedig a 3 év garancia is lejárt!