![]() |
2015.09.28. 22:17
odus írta:Más a teljesítménye, a termisztor karakterisztikája, de attól még működik.
2015.09.28. 22:40
Gallaca írta:odus írta:Más a teljesítménye, a termisztor karakterisztikája, de attól még működik.
Régi üléshez a saját tekerős vezérlője, középre pedig a face gombsor a PDC miatt. Minden eredeti. Nem vállaltam egy esetleges spontán ülésfelgyulladást a nem passzoló dolgok miatt.
2015.09.29. 06:29
Lexx írta:kzolee írta:Lexx írta:Kicseréltem a lengő villákat elöl hátul
Az oszt igen!
Bocsanat lengőkarokat....
2015.09.30. 17:26

kzolee írta:Lexx írta:kzolee írta:Lexx írta:Kicseréltem a lengő villákat elöl hátul
Az oszt igen!
Van róla képed vagy rajzod, hogy mit cseréltél ki? Mert nekem úgy rémlik, hogy lengőkar csak hátul van... Csak azért érdekel, mert írtad, hogy a szerelő drágán csinálta volna. Meg érdekelne, milyen hibája volt, hogy kompletten ki kellett cserélni.

2015.09.30. 17:32
2015.09.30. 18:24
Lexx írta:Valaki esetleg nem tudna egy eladó gépháztetőt? Az sem lenne baj ha olajzöld lenne. Szükségem lenne rá mert az enyém kuka...
2015.09.30. 19:33
Lexx írta:kzolee írta:Lexx írta:kzolee írta:Lexx írta:Kicseréltem a lengő villákat elöl hátul
Az oszt igen!
Van róla képed vagy rajzod, hogy mit cseréltél ki? Mert nekem úgy rémlik, hogy lengőkar csak hátul van... Csak azért érdekel, mert írtad, hogy a szerelő drágán csinálta volna. Meg érdekelne, milyen hibája volt, hogy kompletten ki kellett cserélni.
Persze Hátsó-alsó, felső lengő, Első alsó langőkarokat.+ axial csuklókat.
Hibát nem mondott csak hogy rosszak és cserélni kell, meg hát elöl a stabilizátor rudakat
2015.10.05. 23:41

2015.10.06. 15:30
2015.10.06. 16:21
osiati írta:Sziasztok,
Szeretnék egy olyat kérdezni,hogy touringról a tetősíneket kívülről le lehet e szedni valahogy vagy csak belülről?
előre is köszönöm
2015.10.06. 16:26
jimbi525d írta:osiati írta:Sziasztok,
Szeretnék egy olyat kérdezni,hogy touringról a tetősíneket kívülről le lehet e szedni valahogy vagy csak belülről?
előre is köszönöm
Csak belülről, a tetökárpitot megbontva!
Tapatalk-kal küldve az én HUAWEI Y550-L01-el
2015.10.07. 19:11
2015.10.07. 19:51
FuReady írta:A mai napon megérkeztek az új ajtókédereim (első-hátsó szett), és nekiálltam a cseréjének az alábbi youtube videó alapján![]()
Nem mondom, azért a videón egyszerűbbnek tűnt: valahogy nem akart elsőre a helyére menni, ráadásul folyamatosan körbeérve a gumi két vége nem passzolt össze.(maradt kéder)
De nem adtam fel: nekiesve ismét, sikerült az autót majdnem felborítva a helyére passzíroznom.![]()
Viszont közben leszállt az est, így ma munka után csak az első kettőt tudtam megcsinálni, így a hátsók még vissza vannak.
2015.10.07. 21:29
FuReady írta:A mai napon megérkeztek az új ajtókédereim (első-hátsó szett), és nekiálltam a cseréjének az alábbi youtube videó alapján![]()
Nem mondom, azért a videón egyszerűbbnek tűnt: valahogy nem akart elsőre a helyére menni, ráadásul folyamatosan körbeérve a gumi két vége nem passzolt össze.(maradt kéder)
De nem adtam fel: nekiesve ismét, sikerült az autót majdnem felborítva a helyére passzíroznom.![]()
Viszont közben leszállt az est, így ma munka után csak az első kettőt tudtam megcsinálni, így a hátsók még vissza vannak.
2015.10.08. 07:39
atti523i írta:FuReady írta:A mai napon megérkeztek az új ajtókédereim (első-hátsó szett), és nekiálltam a cseréjének az alábbi youtube videó alapján![]()
elsők mi pénzbe kerülnek,hol vetted?
2015.10.08. 07:41
odus írta:FuReady írta:A mai napon megérkeztek az új ajtókédereim (első-hátsó szett), és nekiálltam a cseréjének az alábbi youtube videó alapján![]()
Kasztni vagy ajtó oldali kéderek voltak? Én régebben ifjonti hevülettel
megrendeltem mind a nyolc kédert, de kiderült, hogy "csak" a kasztni
oldalit lehet viszonylag egyszerűen cserélni, az ajtó oldalit ragasztani kell,
nem gyári körülmények között meglehetősen kilátástalan.
2015.10.08. 07:54
2015.10.08. 08:21
FuReady írta:Viszont lenne egy kérdésem, hátha valaki tud segíteni: a hátsó ajtónál a küszöb takaró műanyag is pattintós, mint az első?
2015.10.08. 08:32
Zo78 írta:FuReady írta:Viszont lenne egy kérdésem, hátha valaki tud segíteni: a hátsó ajtónál a küszöb takaró műanyag is pattintós, mint az első?
Mire gondolsz pontosan? A küszöb belépőre (mer' az is takarja a küszöböt) vagy a félíves műanyagra, ami a küszöbélt takarja?
Ha az utóbbi, akkor annak van egy nyúlványa, ami rögzítve van az ülésnél... (a touringnál legalábbis)

2015.10.08. 08:43
FuReady írta:Zo78 írta:FuReady írta:Viszont lenne egy kérdésem, hátha valaki tud segíteni: a hátsó ajtónál a küszöb takaró műanyag is pattintós, mint az első?
Mire gondolsz pontosan? A küszöb belépőre (mer' az is takarja a küszöböt) vagy a félíves műanyagra, ami a küszöbélt takarja?
Ha az utóbbi, akkor annak van egy nyúlványa, ami rögzítve van az ülésnél... (a touringnál legalábbis)
A youtube videón a kaszni oldali kéder levételéhez a képen a 3-as számú műanyagot kellett leszedni, ami oldalanként 3 db 8-as számú patenttel csatlakozik.
Tehát akkor a hátsó ajtónál a 4-es számú műanyag takarólemezt kell leszednem, ami ahogy nézem, ugyancsak 8-as számú patenttel van megoldva.