Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Javítás, szerelgetés, Let's Build it!

2015.09.28. 22:17

odus írta:Más a teljesítménye, a termisztor karakterisztikája, de attól még működik.
:franko:

Régi üléshez a saját tekerős vezérlője, középre pedig a face gombsor a PDC miatt. Minden eredeti. Nem vállaltam egy esetleges spontán ülésfelgyulladást a nem passzoló dolgok miatt.

2015.09.28. 22:40

Gallaca írta:
odus írta:Más a teljesítménye, a termisztor karakterisztikája, de attól még működik.
:franko:

Régi üléshez a saját tekerős vezérlője, középre pedig a face gombsor a PDC miatt. Minden eredeti. Nem vállaltam egy esetleges spontán ülésfelgyulladást a nem passzoló dolgok miatt.

Akkor bocsánat, én értettem félre. Azt hittem, a régi matrac az új vezérlővel.

Tapatalk-kal küldve az én HUAWEI G6-L11-el

2015.09.29. 06:29

Lexx írta:
kzolee írta:
Lexx írta:Kicseréltem a lengő villákat elöl hátul

Az oszt igen!

Bocsanat lengőkarokat....

Van róla képed vagy rajzod, hogy mit cseréltél ki? Mert nekem úgy rémlik, hogy lengőkar csak hátul van... Csak azért érdekel, mert írtad, hogy a szerelő drágán csinálta volna. Meg érdekelne, milyen hibája volt, hogy kompletten ki kellett cserélni.

2015.09.30. 17:26

Kép
kzolee írta:
Lexx írta:
kzolee írta:

Az oszt igen!

Van róla képed vagy rajzod, hogy mit cseréltél ki? Mert nekem úgy rémlik, hogy lengőkar csak hátul van... Csak azért érdekel, mert írtad, hogy a szerelő drágán csinálta volna. Meg érdekelne, milyen hibája volt, hogy kompletten ki kellett cserélni.

Persze Hátsó-alsó, felső lengő, Első alsó langőkarokat.+ axial csuklókat.KépKépKép
Hibát nem mondott csak hogy rosszak és cserélni kell, meg hát elöl a stabilizátor rudakatKép

2015.09.30. 17:32

Valaki esetleg nem tudna egy eladó gépháztetőt? Az sem lenne baj ha olajzöld lenne. Szükségem lenne rá mert az enyém kuka...

2015.09.30. 18:24

Lexx írta:Valaki esetleg nem tudna egy eladó gépháztetőt? Az sem lenne baj ha olajzöld lenne. Szükségem lenne rá mert az enyém kuka...

Facebookon irja ra Diosi Dédé Dénes - re lehet van meg neki...

Tapatalk-kal küldve az én Lenovo S898t-el

2015.09.30. 19:33

Lexx írta:Kép
kzolee írta:
Lexx írta:
kzolee írta:

Az oszt igen!

Persze Hátsó-alsó, felső lengő, Első alsó langőkarokat.+ axial csuklókat.KépKépKép
Hibát nem mondott csak hogy rosszak és cserélni kell, meg hát elöl a stabilizátor rudakat

Aha. Én úgy tudtam, hogy ezek az első csonktámaszok (alsó illetve a felső)

A lengőkar pedig hátul van, és bazi drága nagy aluöntvény.Ott viszont nincs csonktámasz, szóval így sem világos nekem.

De így érthető számomra is, hogy mit cseréltél.

2015.10.05. 23:41

Sziasztok!

Végre elszántam magam a csomagtartó ajtó átvezető kábel felújítására, beleértve
az időközben elhalálozott tolatókamera cseréjét is. A hozzávalók egy személyre:
Kép
Nem a kzolee féle cégtől rendeltem, de még így is fényévnyi a minőség a gyári kábelekhez képest.
A kamera ugyan az a kínai, nem láttam az előzőhöz képest különbséget, az ntsc rendszerre figyeltem.
A kábelek színe nem passzolt pontosan, de végül én nyertem, minden tökéletesen működik.

Odus

Ezt a hozzászólást a szerzőnek odus az itt látható tagok köszönték meg: 5 admin, Jerry, kzolee, muhaati, Rjani530d
Értékelés: 23.81%

2015.10.06. 15:30

Sziasztok,

Szeretnék egy olyat kérdezni,hogy touringról a tetősíneket kívülről le lehet e szedni valahogy vagy csak belülről?

előre is köszönöm

2015.10.06. 16:21

osiati írta:Sziasztok,

Szeretnék egy olyat kérdezni,hogy touringról a tetősíneket kívülről le lehet e szedni valahogy vagy csak belülről?

előre is köszönöm

Csak belülről, a tetökárpitot megbontva!

Tapatalk-kal küldve az én HUAWEI Y550-L01-el

2015.10.06. 16:26

jimbi525d írta:
osiati írta:Sziasztok,

előre is köszönöm

Csak belülről, a tetökárpitot megbontva!

Tapatalk-kal küldve az én HUAWEI Y550-L01-el

Akkor marad a helyén!:(
köszi

2015.10.07. 19:11

A mai napon megérkeztek az új ajtókédereim (első-hátsó szett), és nekiálltam a cseréjének az alábbi youtube videó alapján 8)
Nem mondom, azért a videón egyszerűbbnek tűnt: valahogy nem akart elsőre a helyére menni, ráadásul folyamatosan körbeérve a gumi két vége nem passzolt össze. :lol: (maradt kéder)
De nem adtam fel: nekiesve ismét, sikerült az autót majdnem felborítva a helyére passzíroznom. :wink:
Viszont közben leszállt az est, így ma munka után csak az első kettőt tudtam megcsinálni, így a hátsók még vissza vannak. :)

2015.10.07. 19:51

FuReady írta:A mai napon megérkeztek az új ajtókédereim (első-hátsó szett), és nekiálltam a cseréjének az alábbi youtube videó alapján 8)
Nem mondom, azért a videón egyszerűbbnek tűnt: valahogy nem akart elsőre a helyére menni, ráadásul folyamatosan körbeérve a gumi két vége nem passzolt össze. :lol: (maradt kéder)
De nem adtam fel: nekiesve ismét, sikerült az autót majdnem felborítva a helyére passzíroznom. :wink:
Viszont közben leszállt az est, így ma munka után csak az első kettőt tudtam megcsinálni, így a hátsók még vissza vannak. :)

elsők mi pénzbe kerülnek,hol vetted?

2015.10.07. 21:29

FuReady írta:A mai napon megérkeztek az új ajtókédereim (első-hátsó szett), és nekiálltam a cseréjének az alábbi youtube videó alapján 8)

Kasztni vagy ajtó oldali kéderek voltak? Én régebben ifjonti hevülettel
megrendeltem mind a nyolc kédert, de kiderült, hogy "csak" a kasztni
oldalit lehet viszonylag egyszerűen cserélni, az ajtó oldalit ragasztani kell,
nem gyári körülmények között meglehetősen kilátástalan.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek odus az itt látható tagok köszönték meg: SvidronyA
Értékelés: 4.76%

2015.10.08. 07:39

atti523i írta:

elsők mi pénzbe kerülnek,hol vetted?

A félreértések elkerülése végett: rosszul fogalmaztam, kaszni oldali első-hátsó szettet vettem a kocsihoz, az ajtó oldali gumik hibátlan állapotban vannak. :wink:
Cikkszám alapján utánanéztem több autóalkatrész webáruházban, de vagy sehol nem talált semmit a kereső, vagy drágább volt, mint a Schmiedmann, úgyhogy tőlük vettem. :)
Már az autó vásárlásakor szakadtak voltak az első kéderek, de maga az egész autó állapota olyan volt, hogy ez semmiségnek számított. Úgyhogy a terveim között szerepelt a cseréjük, amire most került sor: beszerelés után szépen lekentem szilikonnal, most pedig csodás. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FuReady 2015.10.08. 07:48-kor.

2015.10.08. 07:41

odus írta:

Kasztni vagy ajtó oldali kéderek voltak? Én régebben ifjonti hevülettel
megrendeltem mind a nyolc kédert, de kiderült, hogy "csak" a kasztni
oldalit lehet viszonylag egyszerűen cserélni, az ajtó oldalit ragasztani kell,
nem gyári körülmények között meglehetősen kilátástalan.

Bocsánat, pontatlanul fogalmaztam: első-hátsó szett kaszni oldali ajtókédereket vettem, az ajtó oldaliak hibátlanok. :roll: :)

2015.10.08. 07:54

Viszont lenne egy kérdésem, hátha valaki tud segíteni: a hátsó ajtónál a küszöb takaró műanyag is pattintós, mint az első? :roll:

2015.10.08. 08:21

FuReady írta:Viszont lenne egy kérdésem, hátha valaki tud segíteni: a hátsó ajtónál a küszöb takaró műanyag is pattintós, mint az első? :roll:

Mire gondolsz pontosan? A küszöb belépőre (mer' az is takarja a küszöböt :wink: ) vagy a félíves műanyagra, ami a küszöbélt takarja?
Ha az utóbbi, akkor annak van egy nyúlványa, ami rögzítve van az ülésnél... (a touringnál legalábbis)

2015.10.08. 08:32

Zo78 írta:
FuReady írta:Viszont lenne egy kérdésem, hátha valaki tud segíteni: a hátsó ajtónál a küszöb takaró műanyag is pattintós, mint az első? :roll:

Mire gondolsz pontosan? A küszöb belépőre (mer' az is takarja a küszöböt :wink: ) vagy a félíves műanyagra, ami a küszöbélt takarja?
Ha az utóbbi, akkor annak van egy nyúlványa, ami rögzítve van az ülésnél... (a touringnál legalábbis)

Kép

A youtube videón a kaszni oldali kéder levételéhez a képen a 3-as számú műanyagot kellett leszedni, ami oldalanként 3 db 8-as számú patenttel csatlakozik.
Tehát akkor a hátsó ajtónál a 4-es számú műanyag takarólemezt kell leszednem, ami ahogy nézem, ugyancsak 8-as számú patenttel van megoldva. :)

2015.10.08. 08:43

FuReady írta:
Zo78 írta:

Kép

A youtube videón a kaszni oldali kéder levételéhez a képen a 3-as számú műanyagot kellett leszedni, ami oldalanként 3 db 8-as számú patenttel csatlakozik.
Tehát akkor a hátsó ajtónál a 4-es számú műanyag takarólemezt kell leszednem, ami ahogy nézem, ugyancsak 8-as számú patenttel van megoldva. :)

Egyre gondolunk, de a 4-est nem csak patent fogja a küszöbhöz, hanem az ETK ábrán is látható nyúlvány is rögzítve van a kasztnihoz, továbbá a "szárnya" befekszik az ülés alá, tehát elvileg azt is emelni kell.
Hozzászólás küldése

VigLink badge