![]() |
2015.06.03. 21:08
admin írta:Mindig az éves kilóméteren lovagoltok!! Ha nem mész vele akkor egyikse romlik el! Nekem van olyan év,hogy még 10000-et se megyek de lehet 5000-et se....... De egy napig se bánom hogy dieselt vettem!!
2015.06.03. 21:24
SvidronyA írta:Én is vettem volna, de túl kockázatosnak találtam az éppen akkor a pénztárcámhoz mérten fellelhetőeket, így maradt a benya.
2015.06.03. 21:27
SvidronyA írta:admin írta:Mindig az éves kilóméteren lovagoltok!! Ha nem mész vele akkor egyikse romlik el! Nekem van olyan év,hogy még 10000-et se megyek de lehet 5000-et se....... De egy napig se bánom hogy dieselt vettem!!
Egy jó dízelt, mint ami Neked is van, bárki szívesen megvenne. Én is vettem volna, de túl kockázatosnak találtam az éppen akkor a pénztárcámhoz mérten fellelhetőeket, így maradt a benya. Azért valljuk meg, hogy a dízel -csak maga az aggregát+perifériái- összetettebb szerkezet, mint mondjuk az M52
2015.06.03. 21:33
admin írta:SvidronyA írta:Én is vettem volna, de túl kockázatosnak találtam az éppen akkor a pénztárcámhoz mérten fellelhetőeket, így maradt a benya.
Ha ez alapján vásárolok akkor gyalog járnék!!
2015.06.03. 21:34
kzolee írta:SvidronyA írta:admin írta:Mindig az éves kilóméteren lovagoltok!! Ha nem mész vele akkor egyikse romlik el! Nekem van olyan év,hogy még 10000-et se megyek de lehet 5000-et se....... De egy napig se bánom hogy dieselt vettem!!
Egy jó dízelt, mint ami Neked is van, bárki szívesen megvenne. Én is vettem volna, de túl kockázatosnak találtam az éppen akkor a pénztárcámhoz mérten fellelhetőeket, így maradt a benya. Azért valljuk meg, hogy a dízel -csak maga az aggregát+perifériái- összetettebb szerkezet, mint mondjuk az M52
Ez nem teljesen így van mondjuk egy CR előtti adagolós 20d esetén.
A dieselnek azért a turbóval megtámogatott nyomatéka nem olyan rossz érzés a hétköznapokban. Ehez benzinesben 28i vagy inkább nagyobb kell, hogy érzésre olyan jó legyen.
2015.06.04. 07:17
admin írta:Mindig az éves kilóméteren lovagoltok!! Ha nem mész vele akkor egyikse romlik el! Nekem van olyan év,hogy még 10000-et se megyek de lehet 5000-et se....... De egy napig se bánom hogy dieselt vettem!!
2015.06.04. 09:22
gkali írta:Az autó állapota a legfontosabb. A d-kbe viszont dupla annyi km van átlagban, nem ?
2015.06.04. 11:17
2015.06.04. 11:48

2015.06.04. 12:29
PLacc írta:Sziasztok,
Erősen nézegetek egy E39 touringot...
Németeknél már hebrákolták a jobb küszöböt, bevágtak egy lemezt, csak kérdés, hogy mennyire problémás ez így...
Persze rendesen megcsináltatnám javítóelemmel, csak mennyire lehet nagy a gond? A cserélt lemezen most felületi rozsda van.
Nagyon köszönöm!
2015.06.04. 13:21
SvidronyA írta:PLacc írta:Sziasztok,
Németeknél már hebrákolták a jobb küszöböt, bevágtak egy lemezt, csak kérdés, hogy mennyire problémás ez így...
Persze rendesen megcsináltatnám javítóelemmel, csak mennyire lehet nagy a gond? A cserélt lemezen most felületi rozsda van.
Nagyon köszönöm!
Nem valami szép látvány.
A gond nagyságát csak a feltárást követően tudod megállapítani, ahhoz meg ugyebár meg kell venned... Én azért tágítanám a horizontot, legalább viszonyítási alap gyanánt.
2015.06.04. 13:35
PLacc írta:SvidronyA írta:PLacc írta:Sziasztok,
Nagyon köszönöm!
Nem valami szép látvány.
A gond nagyságát csak a feltárást követően tudod megállapítani, ahhoz meg ugyebár meg kell venned... Én azért tágítanám a horizontot, legalább viszonyítási alap gyanánt.
Köszi! Remélem ez nem a dupla lemeznél van...
2015.06.04. 13:55
kovessyroli írta:Eladó lesz az E39 530da-m.![]()
Kis ízelítő: 2000-es évj., teljes gyári külső - belső M-optika (ab Werk), cosmoss-schwartz metall, tetőablak, új gumik, új süni, új ülés alatti pumpa, új fékek, új vez.tengely jeladó.
1,2mft fix. ár.
2015.06.04. 20:40
2015.06.04. 21:02
gkali írta:Erről mit gondoltok, megérné megnézni, látta már valaki esetleg ?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... re-9012912
2015.06.04. 21:28
SvidronyA írta:gkali írta:Erről mit gondoltok, megérné megnézni, látta már valaki esetleg ?
Egy darabig fent volt a hahun, nemrég lekerült majd vissza. Az előzőhöz képest bizalomgerjesztőbb. a vezetőoldali -szokásos- ajtókéder szakadás, illetve a MID-en lévő pixelhiba már eleve alku tárgyát képezheti. Meg kell nézni! A 3,0i sokak szerint az egyik legjobb motor, ami valaha készült. Kérj VIN-t mindenek előttNagyítsd a képeket (szerencsére engedi), próbáld nézni a síkokat, az illesztések párhuzamosságát, s azok harmóniáját. Ha elmész megnézni vigyél magaddal valakit, aki ismeri a típust, végső esetben keress szervízt az eladó ajánlásától függetlenül! Ha már telefonban elutasítják az átvizsgálás lehetőségét, gondold át, hogy érdemes-e akár egy métert is menned! Ne ess rögtön szerelembe; ezt amúgy csak mondani könnyű
2015.06.04. 21:30
PLacc írta: A cserélt lemezen most felületi rozsda van.
2015.06.04. 21:33
gkali írta:SvidronyA írta:gkali írta:Erről mit gondoltok, megérné megnézni, látta már valaki esetleg ?
Egy darabig fent volt a hahun, nemrég lekerült majd vissza. Az előzőhöz képest bizalomgerjesztőbb. a vezetőoldali -szokásos- ajtókéder szakadás, illetve a MID-en lévő pixelhiba már eleve alku tárgyát képezheti. Meg kell nézni! A 3,0i sokak szerint az egyik legjobb motor, ami valaha készült. Kérj VIN-t mindenek előttNagyítsd a képeket (szerencsére engedi), próbáld nézni a síkokat, az illesztések párhuzamosságát, s azok harmóniáját. Ha elmész megnézni vigyél magaddal valakit, aki ismeri a típust, végső esetben keress szervízt az eladó ajánlásától függetlenül! Ha már telefonban elutasítják az átvizsgálás lehetőségét, gondold át, hogy érdemes-e akár egy métert is menned! Ne ess rögtön szerelembe; ezt amúgy csak mondani könnyű
Aha most nézem és egyik oldalon nincs krómcsík.
2015.06.04. 23:25
kzolee írta:PLacc írta: A cserélt lemezen most felületi rozsda van.
A rozsda már csak ilyen. Kizárólag a felületen van. Belül sosincs, a kérdés, hogy mennyi felület maradt.![]()
Szerintem menthető, kérdés, hogy megéri -e.
2015.06.05. 15:06
PLacc írta:Sziasztok,
Nagyon köszönöm!