Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E39 vásárlás

2015.06.03. 21:08

admin írta:Mindig az éves kilóméteren lovagoltok!! Ha nem mész vele akkor egyikse romlik el! Nekem van olyan év,hogy még 10000-et se megyek de lehet 5000-et se....... De egy napig se bánom hogy dieselt vettem!!

Egy jó dízelt, mint ami Neked is van, bárki szívesen megvenne. Én is vettem volna, de túl kockázatosnak találtam az éppen akkor a pénztárcámhoz mérten fellelhetőeket, így maradt a benya. Azért valljuk meg, hogy a dízel -csak maga az aggregát+perifériái- összetettebb szerkezet, mint mondjuk az M52 :oops:

2015.06.03. 21:24

SvidronyA írta:Én is vettem volna, de túl kockázatosnak találtam az éppen akkor a pénztárcámhoz mérten fellelhetőeket, így maradt a benya.

Ha ez alapján vásárolok akkor gyalog járnék!!

2015.06.03. 21:27

SvidronyA írta:
admin írta:Mindig az éves kilóméteren lovagoltok!! Ha nem mész vele akkor egyikse romlik el! Nekem van olyan év,hogy még 10000-et se megyek de lehet 5000-et se....... De egy napig se bánom hogy dieselt vettem!!

Egy jó dízelt, mint ami Neked is van, bárki szívesen megvenne. Én is vettem volna, de túl kockázatosnak találtam az éppen akkor a pénztárcámhoz mérten fellelhetőeket, így maradt a benya. Azért valljuk meg, hogy a dízel -csak maga az aggregát+perifériái- összetettebb szerkezet, mint mondjuk az M52 :oops:

Ez nem teljesen így van mondjuk egy CR előtti adagolós 20d esetén.

A dieselnek azért a turbóval megtámogatott nyomatéka nem olyan rossz érzés a hétköznapokban. Ehez benzinesben 28i vagy inkább nagyobb kell, hogy érzésre olyan jó legyen. :szerintem

2015.06.03. 21:33

admin írta:
SvidronyA írta:Én is vettem volna, de túl kockázatosnak találtam az éppen akkor a pénztárcámhoz mérten fellelhetőeket, így maradt a benya.

Ha ez alapján vásárolok akkor gyalog járnék!!

Hidd el, megfordult a fejemben! Azután kitartó keresgélést követően mégis rám mosolygott a szerencse.
Tudom, hogy az sem véletlen, amiért ilyen sok dízel van; ha sz@r lenne, kevesen vennék. Meg persze van vacak benzines is...

2015.06.03. 21:34

kzolee írta:
SvidronyA írta:

Ez nem teljesen így van mondjuk egy CR előtti adagolós 20d esetén.

A dieselnek azért a turbóval megtámogatott nyomatéka nem olyan rossz érzés a hétköznapokban. Ehez benzinesben 28i vagy inkább nagyobb kell, hogy érzésre olyan jó legyen. :szerintem

Ebben teljesen igazad van :franko:
Szerk.: ...illetve lehet még habitus kérdése is :wink:

2015.06.04. 07:17

Az autó állapota a legfontosabb. A d-kbe viszont dupla annyi km van átlagban, nem ?

2015.06.04. 09:22

gkali írta:Az autó állapota a legfontosabb. A d-kbe viszont dupla annyi km van átlagban, nem ?

1. Igen
2. Mert a benzines a fele kilóméternél szétesik :) :)

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca
Értékelés: 4.76%

2015.06.04. 11:17

Eladó lesz az E39 530da-m. 8)
Kis ízelítő: 2000-es évj., teljes gyári külső - belső M-optika (ab Werk :wink: ), cosmoss-schwartz metall, tetőablak, új gumik, új süni, új ülés alatti pumpa, új fékek, új vez.tengely jeladó.
1,2mft fix. ár.

2015.06.04. 11:48

Sziasztok,

Erősen nézegetek egy E39 touringot...
Németeknél már hebrákolták a jobb küszöböt, bevágtak egy lemezt, csak kérdés, hogy mennyire problémás ez így...
Persze rendesen megcsináltatnám javítóelemmel, csak mennyire lehet nagy a gond? A cserélt lemezen most felületi rozsda van.
Nagyon köszönöm!

Kép

Kép

Kép

2015.06.04. 12:29

PLacc írta:Sziasztok,

Németeknél már hebrákolták a jobb küszöböt, bevágtak egy lemezt, csak kérdés, hogy mennyire problémás ez így...
Persze rendesen megcsináltatnám javítóelemmel, csak mennyire lehet nagy a gond? A cserélt lemezen most felületi rozsda van.
Nagyon köszönöm!

Nem valami szép látvány.
A gond nagyságát csak a feltárást követően tudod megállapítani, ahhoz meg ugyebár meg kell venned... Én azért tágítanám a horizontot, legalább viszonyítási alap gyanánt.

2015.06.04. 13:21

SvidronyA írta:

Nagyon köszönöm!

Nem valami szép látvány.
A gond nagyságát csak a feltárást követően tudod megállapítani, ahhoz meg ugyebár meg kell venned... Én azért tágítanám a horizontot, legalább viszonyítási alap gyanánt.

Köszi! Remélem ez nem a dupla lemeznél van...

2015.06.04. 13:35

PLacc írta:
SvidronyA írta:

Nagyon köszönöm!

Nem valami szép látvány.

Köszi! Remélem ez nem a dupla lemeznél van...

A baj inkább az, hogy az ilyen "munka" nem csak a "szakembert" minősíti, hanem a jármű "gazdáját" is :!: Hogy törődhetett alapból az autóval, ha ezt (is) így hagyta :?: :doglotlo:

2015.06.04. 13:55

kovessyroli írta:Eladó lesz az E39 530da-m. 8)
Kis ízelítő: 2000-es évj., teljes gyári külső - belső M-optika (ab Werk :wink: ), cosmoss-schwartz metall, tetőablak, új gumik, új süni, új ülés alatti pumpa, új fékek, új vez.tengely jeladó.
1,2mft fix. ár.

De jól fog járni valaki :hangos:

2015.06.04. 20:40

Erről mit gondoltok, megérné megnézni, látta már valaki esetleg ?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... re-9012912

2015.06.04. 21:02

gkali írta:Erről mit gondoltok, megérné megnézni, látta már valaki esetleg ?

Egy darabig fent volt a hahun, nemrég lekerült majd vissza. Az előzőhöz képest bizalomgerjesztőbb. a vezetőoldali -szokásos- ajtókéder szakadás, illetve a MID-en lévő pixelhiba már eleve alku tárgyát képezheti. Meg kell nézni! A 3,0i sokak szerint az egyik legjobb motor, ami valaha készült. Kérj VIN-t mindenek előtt :!: Nagyítsd a képeket (szerencsére engedi), próbáld nézni a síkokat, az illesztések párhuzamosságát, s azok harmóniáját. Ha elmész megnézni vigyél magaddal valakit, aki ismeri a típust, végső esetben keress szervízt az eladó ajánlásától függetlenül! Ha már telefonban elutasítják az átvizsgálás lehetőségét, gondold át, hogy érdemes-e akár egy métert is menned! Ne ess rögtön szerelembe; ezt amúgy csak mondani könnyű :facepalm:

2015.06.04. 21:28

SvidronyA írta:

Egy darabig fent volt a hahun, nemrég lekerült majd vissza. Az előzőhöz képest bizalomgerjesztőbb. a vezetőoldali -szokásos- ajtókéder szakadás, illetve a MID-en lévő pixelhiba már eleve alku tárgyát képezheti. Meg kell nézni! A 3,0i sokak szerint az egyik legjobb motor, ami valaha készült. Kérj VIN-t mindenek előtt :!: Nagyítsd a képeket (szerencsére engedi), próbáld nézni a síkokat, az illesztések párhuzamosságát, s azok harmóniáját. Ha elmész megnézni vigyél magaddal valakit, aki ismeri a típust, végső esetben keress szervízt az eladó ajánlásától függetlenül! Ha már telefonban elutasítják az átvizsgálás lehetőségét, gondold át, hogy érdemes-e akár egy métert is menned! Ne ess rögtön szerelembe; ezt amúgy csak mondani könnyű :facepalm:

Aha most nézem és egyik oldalon nincs krómcsík. :?

2015.06.04. 21:30

PLacc írta: A cserélt lemezen most felületi rozsda van.

A rozsda már csak ilyen. Kizárólag a felületen van. Belül sosincs, a kérdés, hogy mennyi felület maradt. :wink:

Szerintem menthető, kérdés, hogy megéri -e.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca
Értékelés: 4.76%

2015.06.04. 21:33

gkali írta:
SvidronyA írta:

Aha most nézem és egyik oldalon nincs krómcsík. :?

Fog ez menni :franko:

2015.06.04. 23:25

kzolee írta:
PLacc írta: A cserélt lemezen most felületi rozsda van.

A rozsda már csak ilyen. Kizárólag a felületen van. Belül sosincs, a kérdés, hogy mennyi felület maradt. :wink:

Szerintem menthető, kérdés, hogy megéri -e.

A bedugós feszítőjű 3-4 műanyag patent helyett belevert 8-10 hatlapfejű csavar miatt súlyra meglesz az, kicsit el kell simítani. :shock:

2015.06.05. 15:06

Nagyon köszönöm!

Kép

Kép

Kép

Ennél jobbat a bontóban is találsz! :shock:
Hozzászólás küldése

VigLink badge