Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Használtautó

2015.04.27. 20:35

bendegúz írta:
kopasze-28 írta:üdv. ismét. :mrgreen:

Hozzá értő tulajt keresek aki nyilatkozna nekem e-38 730d-vel kapcsolatba,ebbe ugyan az a motor van mint az 530d ben?
mire kell figyelni ennél a tipusnál,fogyasztás tudom lábfüggö,de én ugy se állatmód közlekedek.
gondolom mivel 7-es igy nem túl olcsó bármilyen alkatrész is hozzá,ugye ezt is figyelembe kell venni

volna itt egy példány

https://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/73 ... ta-8915943

Én azt nyilatkoznám neked evvel a konkrét e38-al kapcsolatban,hogy nagyon gyorsan felejtsd el!
Mert még azt is utálni fogod, aki azt mondja,hogy BMW.
240 000km :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo:
...kb. 2005-ig :facepalm:

2015.04.27. 20:56

Köszi,szóval akkor ismered az autot ha igy nyilatkozol netán?ami nem baj pont ezért kérdezősködök itt.maga a tipus az e38 730d vel szoktak gondok lenni?gondolok itt tipushibákra

2015.04.27. 21:04

segitsetek már :D nem igazán tudom melyik lenne nyerőbb választás a 25d vagy a 30d persze csak is touring és ha lehet otomata.a 25d ről többen monták hallottam h megbizhatobb a 30asnál motorikus szempontbol nameg fogy.ba is jobb a 25 áll.ag

2015.04.27. 21:17

kopasze-28 írta:segitsetek már :D nem igazán tudom melyik lenne nyerőbb választás a 25d vagy a 30d persze csak is touring és ha lehet otomata.a 25d ről többen monták hallottam h megbizhatobb a 30asnál motorikus szempontbol nameg fogy.ba is jobb a 25 áll.ag

Nem ismerem azt az autót,csak a hirdetés alapján inkább hagyd.
Aztán,hogy 25 vagy 30d az már nem olyan fontos szempont szerintem,mint egy jó állapot.

2015.04.27. 21:55

kopasze-28 írta:segitsetek már :D nem igazán tudom melyik lenne nyerőbb választás a 25d vagy a 30d persze csak is touring és ha lehet otomata.a 25d ről többen monták hallottam h megbizhatobb a 30asnál motorikus szempontbol nameg fogy.ba is jobb a 25 áll.ag

Hetesből nem lesz touring. Szerintem.

De élvezzük, amilyen érzékkel megtalálod a kotványokat a kínálatból... :nyelves:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: Jerry
Értékelés: 4.76%

2015.04.28. 10:17

kzolee írta:

De élvezzük, amilyen érzékkel megtalálod a kotványokat a kínálatból... :nyelves:

Egy benzines, első tulajos, vezetett szervízkönyves 7-es Touring -szintén görgős, kihúzható csomagtérpadlóval- engem is érdekelne :mrgreen:
Lehetőleg E23 :facepalm:

2015.04.28. 12:17

SvidronyA írta:
kzolee írta:

Egy benzines, első tulajos, vezetett szervízkönyves 7-es Touring -szintén görgős, kihúzható csomagtérpadlóval- engem is érdekelne :mrgreen:
Lehetőleg E23 :facepalm:

Balutól elhoztam pár dolgot...

srácok fa-BMW-jére szántam 740i felirattot,de ha ezen múlik a bolt, oda adom. :nyelves:

2015.04.28. 12:54

MChris írta:
Balutól elhoztam pár dolgot...

srácok fa-BMW-jére szántam 740i feliratot

:hehe

Gonosz ötvenes.

2015.04.28. 15:02

mivan köll a fáj? :nyelves: :nyelves: :nyelves: :nyelves: :mrgreen: :mrgreen:

vélemény?lyetiére nem vagyok kiváncsi :nyelves: :nyelves: :mrgreen:

https://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/52 ... ng-8923014

2015.04.28. 15:18

kopasze-28 írta:mivan köll a fáj? :nyelves: :nyelves: :nyelves: :nyelves: :mrgreen: :mrgreen:

Én miért nem tudom megnyitni?

2015.04.28. 15:26

kopasze-28 írta:mivan köll a fáj? :nyelves: :nyelves: :nyelves: :nyelves: :mrgreen: :mrgreen:

Valaki már írta előttem, hogy ebben az ársávban csak lekotlott példányokat lehet találni.
Ez sem különb sajna. :(
Félig faceliftesített orr.
Esőben fényképezett autó. Vajon mennyire matt a fényezés? :roll:
Elspórolt 178 Ft a nagyítható HD képekért.
Kopott kormány és ajtókéder. <-> "megkímélt állapot"
Full extrás ... :lol ... manuál ülésekkel és milliónyi hiányzó extrával.
Gyönyörű belső képek.
Motorról hiányzik egy burkolat.
És biztos, hogy automata TDS-t akarsz venni? Városban 12 l/100-as fogyival?

Ettől mondjuk még, ha rendben van a motor és a váltó, meg a kasztni tényleg rozsdamentes, ahogy írja, még simán lehet jó. De nem szeretem az ilyen kamus hirdetőket.

U.I.: Sok szerencsét megtalálni a címként megadott LXX. kerületet.

2015.04.28. 15:44

Jerry írta:U.I.: Sok szerencsét megtalálni a címként megadott LXX. kerületet.

Most miért vagy ilyen szőrszálhasogató?
A trolibuszokat is 70-től kezdték számozni Koba elvtárs születésnapja tiszteletére. Lehet, hogy most is van egy fontos elvtárs és átszámozzák a kedvéért kerületeket.

2015.04.28. 16:26

Jerry írta:

Valaki már írta előttem, hogy ebben az ársávban csak lekotlott példányokat lehet találni.
Gyönyörű belső képek.

Ettől mondjuk még, ha rendben van a motor és a váltó, meg a kasztni tényleg rozsdamentes, ahogy írja, még simán lehet jó. De nem szeretem az ilyen kamus hirdetőket.

Nézd,4 évig tds eztem bár e 34 el,ismerem minden csinját baját,kevesebb az elektronika benne mint a 25 v 30d nél,bár megfogattam h soha többet tds-t,de alkatrész árakat tekintve olcsóbb,fázok mindékét tipustól,egyiket ismerem azért a másikakat nem.
automatát szeretnék mindenképp ha úgy van,és mint hallottam megbizhatóbb a tds féle váltó/ZF/mint a másikak GM-je
igazából többet járok városon kívűl/munkába járok/napi 60-70 km ert igy sztem annyira nem dobja meg a fogyit a hikomat :mrgreen:

Ahogy irtad,a képek alapján a látszat néha csal,ha motor váltó jo,nagy baj nem lehet,meglátjuk...

van két kiszemelt példány linkeltem is,egyikre imco kartás irta is h jónak tűnik,a másik vakujak meg vagy szimplán hülye vagyok :mrgreen: :hangos: de egy pillantást megér véleményem szerint,ök azok:

https://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/52 ... ta-8870516

https://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/53 ... ra-8860264

pusztujak meg de ez kinézetre bejön,az első meg ha tényleg szervizelték jo lehet

2015.04.28. 16:35

Vagy,legutoljára teszem cimborám 99-es 530d-jét,annyit mondott klima venti hűtőnél+kompr.nem megy rajta,meg h az izzítás vezérlő ami már nem relé,van vele vmi,de indul rendesen a kocsi,csak picit pár másodpercig remeg vagy mit csinál,ezen kivűl jó rajta minden.annyit mondott még,h tavaly egyszer csak a menüből eltünt a navigáció,nem tudja miért.

ennyi az össz baja a kocsinak,mennyire vállalható igy?

2015.04.28. 16:48

kopasze-28 írta:h tavaly egyszer csak a menüből eltünt a navigáció,nem tudja miért.

rechner és/v. kábel hiba.

2015.04.28. 17:14

Imco írta:
kopasze-28 írta:h tavaly egyszer csak a menüből eltünt a navigáció,nem tudja miért.

rechner és/v. kábel hiba.

gondolom ez minimális költségből orvosólható

a másik dolog érdekelne inkább,mennyire költséges

2015.04.28. 18:16

kopasze-28 írta:
Jerry írta:

Gyönyörű belső képek.

Nézd,4 évig tds eztem bár e 34 el,ismerem minden csinját baját,kevesebb az elektronika benne mint a 25 v 30d nél,bár megfogattam h soha többet tds-t,de alkatrész árakat tekintve olcsóbb,fázok mindékét tipustól,egyiket ismerem azért a másikakat nem.
automatát szeretnék mindenképp ha úgy van,és mint hallottam megbizhatóbb a tds féle váltó/ZF/mint a másikak GM-je
igazából többet járok városon kívűl/munkába járok/napi 60-70 km ert igy sztem annyira nem dobja meg a fogyit a hikomat :mrgreen:

Ahogy irtad,a képek alapján a látszat néha csal,ha motor váltó jo,nagy baj nem lehet,meglátjuk...

van két kiszemelt példány linkeltem is,egyikre imco kartás irta is h jónak tűnik,a másik vakujak meg vagy szimplán hülye vagyok :mrgreen: :hangos: de egy pillantást megér véleményem szerint,ök azok:

https://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/52 ... ta-8870516

https://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/53 ... ra-8860264

pusztujak meg de ez kinézetre bejön,az első meg ha tényleg szervizelték jo lehet

Ne haragudj meg, hogy ilyen nyersen idevágom, de szerintem (a lélektani) 1M alatt nem, vagy csak szerencsével/ismerőstől találsz vállalható E39-et még idehaza is. A jók már pl. Németországban is 4 000.- €-nál kezdődnek. S ne felejtsd el, hogy nem árt, ha a vásárlást követő lehúzások kifizetése után még marad 100-200k a szükséges cserékre, revízióra, gumikra... stb. Tehát az egymilliós autó is valahol másfél környékén fog megállni. Kezdetben.

2015.04.28. 19:10

Beszéltünk ma telefonon. Ennyiért a TDS-nek nagyon-nagyon patikának kellene lenni. Ez nem az.

Inkább a 25dezső, ha már ilyen sok pénzért veszel.

Vagy a haveré kábé nyolcszázért. :wink:

2015.04.28. 21:43

Jerry írta:Félig faceliftesített orr.

Mi maradt le? Azt látom, hogy vesét cseréltek és a lámpa is fehér indexes.

2015.04.28. 22:30

zoomon írta:
Jerry írta:Félig faceliftesített orr.

Mi maradt le? Azt látom, hogy vesét cseréltek és a lámpa is fehér indexes.

Mondjuk a Fl löki!
Hozzászólás küldése

VigLink badge