![]() |
2014.11.02. 14:00
JozeffE34 írta:Hello!
Arra lennék kíváncsi, hogy sima difi, vagy sperr van a vas alatt. Alvázszám utolsó hét karakteréből kiderül ez esetleg, vagy nem? (nem látom a listán amúgy, de nem tudom, szerepel-e rajta egyáltalán, ha van benne). Szóval, az a kérdés, hogy tudnám kideríteni anélkül, hogy meg kéne emelni a vasat.
Előre is köszi!
2014.11.02. 14:26
2014.11.02. 15:18
JozeffE34 írta:Hello!
Arra lennék kíváncsi, hogy sima difi, vagy sperr van a vas alatt. Alvázszám utolsó hét karakteréből kiderül ez esetleg, vagy nem? (nem látom a listán amúgy, de nem tudom, szerepel-e rajta egyáltalán, ha van benne). Szóval, az a kérdés, hogy tudnám kideríteni anélkül, hogy meg kéne emelni a vasat.
Előre is köszi!
2014.11.02. 16:17
2014.11.02. 22:35
barbrady írta:JozeffE34 írta:Hello!
Előre is köszi!
Ahogy írták csak M5, de a legegyszerűbb módszer az ellenőrzésre ha megemeled a hátulját, és kézzel megforgatod az egyik kereket. Ha a másik kerék ellenkező irányba forog akkor sima, ha azonos irányba akkor sperr.
Tapatalk
2014.11.02. 23:06
2014.11.03. 21:27
kzolee írta:Utólagos sperrbetét létezik, Schmiedmannak is van, de nagyon kicsi rá az esély, hogy egy használtban csak úgy benne van.
Amúgy ha kérdezni, kell, hogy vajon van-e benne, az szerintem szükségtelenné teszi a létezését is.
2014.11.05. 08:49
2014.11.05. 09:38
mobala írta:Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, amihez lehet, hogy láma vagyok és én nem találtam meg.
Honnan tudom meg azt, hogy a motortér és az első dobbetét között milyen műanyag elemek voltak?
Nekem az autó sérült volt és természetesen ezek is repültek.
Az alap probléma:
Szabitól vásároltam dobbetét véget és az alsó motorburkolatot, majd aknára álláskor tapasztaltam, hogy bizony innen még néhány felfogatási pont (műanyag) hiányzik.
Szerintetek hol tudok ennek a legpontosabban utánanézni? Realoem-et néztem, de nem lettem okosabb szerintem.
Én erre az elemre gondolok. Ez talán a nyúlványra van felfogatva?
2014.11.06. 11:31
2014.11.06. 11:35
Budapest88 írta:sziasztok.
Nekem olyan kérdésem lenne hogy ha nem dönthető a hátsó ülésem, és amire cserélném az dönthető,de nem szeretnél használni ezt a funkcióját,hanem fixre berakni,az nagy meló?
Előre köszönöm
2014.11.06. 11:40
Budapest88 írta:sziasztok.
Nekem olyan kérdésem lenne hogy ha nem dönthető a hátsó ülésem, és amire cserélném az dönthető,de nem szeretnél használni ezt a funkcióját,hanem fixre berakni,az nagy meló?
Előre köszönöm
2014.11.06. 13:20
Zo78 írta:Budapest88 írta:sziasztok.
Előre köszönöm
Ne haragudj, de nem értem: most az ülésed nem dönthető, és dönthetőre akarod cserélni úgy hogy nem akarod dönteni?![]()
Továbbá az, hogy sedan vagy touring, jelenleg az sem eldönthető...
2014.11.06. 13:39
leslie írta:(( a kolléga adatlapján ott van, hogy sedan ))
2014.11.06. 14:09
leslie írta:Budapest88 írta:sziasztok.
Előre köszönöm
Jól értem? Beszerelnél dönthető ülést, amit nem szeretnél használni? Nem szeretnéd döntögetni?
( akkor nem hajtod le....ennyi )
2014.11.06. 14:33
2014.11.06. 16:37
2014.11.06. 16:57
Johny540 írta:leslie írta:Budapest88 írta:sziasztok.
Előre köszönöm
Jól értem? Beszerelnél dönthető ülést, amit nem szeretnél használni? Nem szeretnéd döntögetni?
( akkor nem hajtod le....ennyi )
Igen,de akkor mi fogja fogni?Vagy fel kell hegeszteni a füleket (ami az eredetileg dönthetőbe ott van)vagy "lóg" a levegőbe.
És a kis két oldalsó háromszög se fog stimmelni.
2014.11.06. 17:09
colti82 írta:Üdv!
Alapszervizzel kapcsolatban (olaj, olajszűrő, levegőszűrő stb.) lenne valakinek ötlete, hogy honnan lehetne jó minőségben és jó áron ezekhez a cuccokhoz hozzájutni?
Köszi
2014.11.06. 17:15