Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Diseles vagy Benzines vagy?

Diesel
266
49%
Benzin
280
51%

Szavazatok száma : 546

Re: Diesel vagy Benzin?

2014.09.22. 21:40

Kicsit buntenynek erzem mindket autot erre a celra hasznalni...ennel nagyobb kart tenni a technikaban nem lehet...

Erre akarmilyen mopedauto hibatlan...de legjobb a bicikli...

2014.09.22. 22:05

Bummer írta:Kicsit buntenynek erzem mindket autot erre a celra hasznalni...ennel nagyobb kart tenni a technikaban nem lehet...

Ha hajnal 3.40-re járnál melózni, nem éreznéd annak... :roll: De azért egy polír mopedben megnéznélek :mrgreen: :nyelves:
Fostalicskában nem engedem furikázni a Nejem. Elektromos kocsikat néztem, azoknak ez a pálya, de face E39 árban kezdődnek. Minőséget pedig hagyjuk.

2014.09.22. 22:29

Gallaca írta:
Bummer írta:Kicsit buntenynek erzem mindket autot erre a celra hasznalni...ennel nagyobb kart tenni a technikaban nem lehet...

Ha hajnal 3.40-re járnál melózni, nem éreznéd annak... :roll: De azért egy polír mopedben megnéznélek :mrgreen: :nyelves:
Fostalicskában nem engedem furikázni a Nejem. Elektromos kocsikat néztem, azoknak ez a pálya, de face E39 árban kezdődnek. Minőséget pedig hagyjuk.

Az azert mar baratsagtalan...akkor vihetnenek RR-el akarhova...nem esne kicsit sem jol...meg 2 lepes sem az agytol
Ultem moped car-ban...tok buli...de ha az egyik farpofamra forduktam szellentes urugyen akkor kiallt 2 kerekre...

Van annyi kertitorped, h a csomit telepakolnad aksikkal...2db hajdu mosogepmotor 10km-t elcsavarna egy touringot...weehhehheee..

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bummer az itt látható tagok köszönték meg: 2 barbrady, Gallaca
Értékelés: 9.52%

2014.09.23. 07:45

Jó időben én is kerékpárral megyek dolgozni, de ha pl. esik, akkor marad a buszozás. Azzal viszont 40 percig tart mire beérek. Nézem a kis autókat is, de ilyennel én biztos nem indulok MO-ra. 2 autó kell.

2014.09.23. 08:06

Gallaca írta:De azért egy polír mopedben megnéznélek :mrgreen: :nyelves:

:shock: :lol:

2014.09.23. 09:34

Bummer írta:
Gallaca írta:

Az azert mar baratsagtalan...akkor vihetnenek RR-el akarhova...nem esne kicsit sem jol...meg 2 lepes sem az agytol
Ultem moped car-ban...tok buli...de ha az egyik farpofamra forduktam szellentes urugyen akkor kiallt 2 kerekre...

Van annyi kertitorped, h a csomit telepakolnad aksikkal...2db hajdu mosogepmotor 10km-t elcsavarna egy touringot...weehhehheee..

Aki keres az talál... A megoldás neve C1 .
Ráadásul házon ( márkán ) belül a megoldás. Eshet, eshetsz .... , megvéd ... :mrgreen:

Kép

2014.09.23. 10:15

jlaci74 írta:
Bummer írta:
Gallaca írta:

Aki keres az talál... A megoldás neve C1 .
Ráadásul házon ( márkán ) belül a megoldás. Eshet, eshetsz .... , megvéd ... :mrgreen:

Kép

Ultel mar ilyenen? Inkabb gyalogolok...

2014.09.23. 10:37

Nálunk a Kiss János-Kléh István u. sarkán áll egy ilyen redszeresen. Hetente többször elmegyek mellette. Élőben nagyon gnóm szegény. Ja, és annak dohánybarna az ülése.

2014.09.23. 15:51

:roll:

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Értékelés: 4.76%

2014.09.23. 16:09

Diesel vagy Benzin :?: :mrgreen:

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: Bummer

2014.09.23. 19:15

kzolee írta::roll:

Kép

Lassan át kell nevezni a topicot!
Diesel, Benzin vagy Elektromos
:-) :-) :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

2014.09.23. 19:41

Tényleg elgondolkodtam amúgy, hogy napi rutinra (iskola, óvoda, munkahely, ugyanez vissza + bevásárlás) egy i3 kiadná, hosszabb hétvégi vagy hétközi utakra meg egy benzines nagymotoros.

Az elektromosban kb. a gumi kopik el, meg néha a fék, aztán ennyi. Meg gondolom évente egy szoftverfrissítés. Már várom, hogy tényleg legyen ára, meg kapható is legyen. Beáldoznám kezdőrészletnek a 61-et, simán.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi

2014.09.23. 20:13

Tegnap láttam egy ilyet a Dózsán! Nekem bejön!! A Pugót én is ledobnám! :mrgreen:

2014.09.23. 20:19

Londonban relatíve sok szaladgál. Naponta látni. 7 mill körül van. Meglepően olcsó. Ha valaha az életben lesz megint BMW-m, az valószínű ilyesmi lesz. Nekem is tetszik.

2014.09.23. 20:48

Én egyenesen rosszul vagyok tőle! Nekem egy gnóm! Olyan érzésem van, mintha a löki feletti rész nem fejlődött volna ki rendesen. Vagy a nyuszilufi már leengedett a vursliban. Élőben láttam az utcán, még erősebb volt az érzés... Hosszú idő kell, hogy megszokjam...ez van.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: Bummer

2014.09.23. 23:15

kzolee írta::roll:

Kép

Majd ha lesz benzin szagu elektron...

2014.09.23. 23:32

Napi szinten latok egy i3-at, de meg mindig nem jon be. Ket hete szombaton volt szerensem egy i8-hoz, na az mar igen. A palmat viszont a mukt hetfoi Tesla viszi el. Az valami csodas eloben! A helyi onkormanyzathoz vittek bemutatozni, lehet a polgarmester lecsereli az f10 520d-t.

2014.09.23. 23:51

morv írta:Napi szinten latok egy i3-at, de meg mindig nem jon be. Ket hete szombaton volt szerensem egy i8-hoz, na az mar igen. A palmat viszont a mukt hetfoi Tesla viszi el. Az valami csodas eloben! A helyi onkormanyzathoz vittek bemutatozni, lehet a polgarmester lecsereli az f10 520d-t.

A Tesla egy formatervezési ikon ebben az elektromos mezőnyben. Munkábajárásra, városi dugózásra viszont szerintem hatalmas nagy.

2014.09.24. 00:33

hamoriarpi írta:
morv írta:Napi szinten latok egy i3-at, de meg mindig nem jon be. Ket hete szombaton volt szerensem egy i8-hoz, na az mar igen. A palmat viszont a mukt hetfoi Tesla viszi el. Az valami csodas eloben! A helyi onkormanyzathoz vittek bemutatozni, lehet a polgarmester lecsereli az f10 520d-t.

A Tesla egy formatervezési ikon ebben az elektromos mezőnyben. Munkábajárásra, városi dugózásra viszont szerintem hatalmas nagy.

Az nem kepezi vita targyat, tenyleg nagy. Soforos autonak viszont pont jo, foleg itt, ahol nemreg adtak at egy 'naperomu"-vet a meglevo par szeleromu melle.

2014.09.24. 10:03

morv írta:
hamoriarpi írta:

Az nem kepezi vita targyat, tenyleg nagy. Soforos autonak viszont pont jo, foleg itt, ahol nemreg adtak at egy 'naperomu"-vet a meglevo par szeleromu melle.

Az angolok ilyen buták? Ők nem tudják hogy az orosz atomerőmű sokkal olcsóbb ... :facepalm:
Hozzászólás küldése

VigLink badge