![]() |
2014.09.19. 11:29
2014.09.19. 11:34
KissGSV írta:4x-es sebességgel jónak kell lennie. Én ImgBurn programmal írtam egy V32-t, az enyémet nem tudta helyretenni, sikerült másik rechnert venni, (ezúton is köszönet Schnitzernek) ez gond nélkül lefrissült, ekkor voltam úgy hogy még véletlenül se tegyem bele, összefogtam a rengeteg verzióval, amiket az előző javítása miatt írtam, és rövid úton megváltam tőlük... Röviden: ha minden kötél szakad, tudok neked működő CD-t írni, de valószínűleg ugyanaz lesz az eredmény, mintha te írnád meg. Jól megírt CD-vel sem biztos a siker...
2014.09.19. 11:43
imi36 írta:KissGSV írta:4x-es sebességgel jónak kell lennie. Én ImgBurn programmal írtam egy V32-t, az enyémet nem tudta helyretenni, sikerült másik rechnert venni, (ezúton is köszönet Schnitzernek) ez gond nélkül lefrissült, ekkor voltam úgy hogy még véletlenül se tegyem bele, összefogtam a rengeteg verzióval, amiket az előző javítása miatt írtam, és rövid úton megváltam tőlük... Röviden: ha minden kötél szakad, tudok neked működő CD-t írni, de valószínűleg ugyanaz lesz az eredmény, mintha te írnád meg. Jól megírt CD-vel sem biztos a siker...
Én próbáltam imgburn-nel, clonecd-vel, és a plextor saját íróprogramjával is.
Mode2 ben megírva.
2014.09.19. 12:01
2014.09.19. 12:07
KissGSV írta:Rosszul tudom hogy ez is a hibajelenség része, hogy nem tudja olvasni a lemezt? Persze a fej hibája nem zárható ki...
2014.09.19. 14:31
Gallaca írta:imi36 írta:KissGSV írta:4x-es sebességgel jónak kell lennie. Én ImgBurn programmal írtam egy V32-t, az enyémet nem tudta helyretenni, sikerült másik rechnert venni, (ezúton is köszönet Schnitzernek) ez gond nélkül lefrissült, ekkor voltam úgy hogy még véletlenül se tegyem bele, összefogtam a rengeteg verzióval, amiket az előző javítása miatt írtam, és rövid úton megváltam tőlük... Röviden: ha minden kötél szakad, tudok neked működő CD-t írni, de valószínűleg ugyanaz lesz az eredmény, mintha te írnád meg. Jól megírt CD-vel sem biztos a siker...
Mode2 ben megírva.
Azt az olvasófejet tisztítani kell, hátha segít rajta. Ha nem, akkor csere.
2014.09.19. 14:56
De olyankor benne marad a lemez is általában. Nem köpködi. Vagy igen?admin írta:Gallaca írta:imi36 írta:KissGSV írta:4x-es sebességgel jónak kell lennie. Én ImgBurn programmal írtam egy V32-t, az enyémet nem tudta helyretenni, sikerült másik rechnert venni, (ezúton is köszönet Schnitzernek) ez gond nélkül lefrissült, ekkor voltam úgy hogy még véletlenül se tegyem bele, összefogtam a rengeteg verzióval, amiket az előző javítása miatt írtam, és rövid úton megváltam tőlük... Röviden: ha minden kötél szakad, tudok neked működő CD-t írni, de valószínűleg ugyanaz lesz az eredmény, mintha te írnád meg. Jól megírt CD-vel sem biztos a siker...
Mode2 ben megírva.
De fej hiba miatt még nem tűnik el a menüből a kijelzőnCsak rossz frissítés miatt szokott általában.
2014.09.19. 15:17
Gallaca írta:De olyankor benne marad a lemez is általában. Nem köpködi. Vagy igen?admin írta:Gallaca írta:imi36 írta:KissGSV írta:4x-es sebességgel jónak kell lennie. Én ImgBurn programmal írtam egy V32-t, az enyémet nem tudta helyretenni, sikerült másik rechnert venni, (ezúton is köszönet Schnitzernek) ez gond nélkül lefrissült, ekkor voltam úgy hogy még véletlenül se tegyem bele, összefogtam a rengeteg verzióval, amiket az előző javítása miatt írtam, és rövid úton megváltam tőlük... Röviden: ha minden kötél szakad, tudok neked működő CD-t írni, de valószínűleg ugyanaz lesz az eredmény, mintha te írnád meg. Jól megírt CD-vel sem biztos a siker...
Mode2 ben megírva.
De fej hiba miatt még nem tűnik el a menüből a kijelzőnCsak rossz frissítés miatt szokott általában.
De ki köpi.Ha nem veszed el akkor vissza is húzza.
Ezt mobilról nyomtam.
2014.09.19. 16:09
Gallaca írta:De olyankor benne marad a lemez is általában. Nem köpködi. Vagy igen?admin írta:Gallaca írta:imi36 írta:KissGSV írta:4x-es sebességgel jónak kell lennie. Én ImgBurn programmal írtam egy V32-t, az enyémet nem tudta helyretenni, sikerült másik rechnert venni, (ezúton is köszönet Schnitzernek) ez gond nélkül lefrissült, ekkor voltam úgy hogy még véletlenül se tegyem bele, összefogtam a rengeteg verzióval, amiket az előző javítása miatt írtam, és rövid úton megváltam tőlük... Röviden: ha minden kötél szakad, tudok neked működő CD-t írni, de valószínűleg ugyanaz lesz az eredmény, mintha te írnád meg. Jól megírt CD-vel sem biztos a siker...
Mode2 ben megírva.
Ezt mobilról nyomtam.
2014.09.19. 16:39
imi36 írta:zóval a lényeg: A kijelzőn navi opció nincsen. A lemezt beveszi, majd kis tekergetés után kiköpi, majd ujra beszívja. Beragadni nem ragad be a lemez. Találtam az olvasó mellett egy lemezt, amivel valószínűleg meg akarták frissíteni, szóval simán lehet, hogy frissítés közben elnyunyt.
2014.09.19. 16:45
Lehet. Próbálj meg egy rendes frissítőlemezt,
2014.09.19. 17:17
imi36 írta:Lehet. Próbálj meg egy rendes frissítőlemezt,
Tud ilyen lemezt adni nekem valaki? Amit biztosan vinnie kellene az olvasónak?
A Key lemeznek nem a frissítés után van szerepe, nem a végén kéri be? Nem tudom, csak kérdezem!
Mert kiírom én a key lemezt is, mert már le is töltöttem, nem azon a 200 ft-on múlik, csak, hogy azzal pontosan mit is csináljak? Azzal kezdjem, mintha frissíteni szeretném?
2014.09.19. 18:30
Gallaca írta:imi36 írta:Lehet. Próbálj meg egy rendes frissítőlemezt,
A Key lemeznek nem a frissítés után van szerepe, nem a végén kéri be? Nem tudom, csak kérdezem!
Mert kiírom én a key lemezt is, mert már le is töltöttem, nem azon a 200 ft-on múlik, csak, hogy azzal pontosan mit is csináljak? Azzal kezdjem, mintha frissíteni szeretném?
Pár hsz-el előbb linkeltem. Key cd-t a végén kéri, ha kéri. Ha esetleg nem volt, és lemaradt, esetleg az a baj. Nem tudom. Dobj bele egy frissítőt. de V29 utánit ne, úgy sincs frissítés utána MK3-ra.

2014.09.19. 20:07
imi36 írta:Gallaca írta:imi36 írta:Lehet. Próbálj meg egy rendes frissítőlemezt,
Pár hsz-el előbb linkeltem. Key cd-t a végén kéri, ha kéri. Ha esetleg nem volt, és lemaradt, esetleg az a baj. Nem tudom. Dobj bele egy frissítőt. de V29 utánit ne, úgy sincs frissítés utána MK3-ra.
Akkor itt van a kutya elásva!
Mert ez volt az MK3 mellett, papírzsacsiban:
Mert akkor ezek szerint MK3 ra csak v29.-ig lehet felrakni frissítést!?!?
2014.09.19. 20:08
admin írta:imi36 írta:Gallaca írta:imi36 írta:Lehet. Próbálj meg egy rendes frissítőlemezt,
Felmegy rá a V32 is de nincs értelme mert nem tartalmaz frissítést hozzá.
2014.09.19. 20:13
admin írta:imi36 írta:Gallaca írta:imi36 írta:Lehet. Próbálj meg egy rendes frissítőlemezt,
Felmegy rá a V32 is de nincs értelme mert nem tartalmaz frissítést hozzá.
2014.09.19. 20:16
2014.09.19. 20:36
admin írta:Szerintem ezzel a mókolt V32-vel próbálkozott az előző tulaj és elszállt neki.Lehet mókolásnál megváltozott a lemezkép formátuma az MK3 meg baromi érzékeny erre.Az MK4-et nehezebb hazavágni.
Írjál egy lemezt de olyat ami 100% hogy nincs babrálva(bejelentkező kép,éjszakai mód,radar kijelzés,stb) azt tedd be és várj akár órákat is had dolgozzon ha szerencséd van életre kell.
2014.09.19. 21:17
imi36 írta:admin írta:Szerintem ezzel a mókolt V32-vel próbálkozott az előző tulaj és elszállt neki.Lehet mókolásnál megváltozott a lemezkép formátuma az MK3 meg baromi érzékeny erre.Az MK4-et nehezebb hazavágni.
Írjál egy lemezt de olyat ami 100% hogy nincs babrálva(bejelentkező kép,éjszakai mód,radar kijelzés,stb) azt tedd be és várj akár órákat is had dolgozzon ha szerencséd van életre kell.
Köszi!
Írtam egy original BMW v29-et, amit Gallaca ajánlott az oakley-s oldalról. Most leveszem az akkut egy 20-30 percre. Aztán feldobom töltőre és hagyom egészen amíg ébren vagyok, próbálkozzon csak.
Kulcs az "1" es pozícióban, vezetőajtó nyitva.
Ugye jól tudom?
2014.09.20. 08:32
Gallaca írta:imi36 írta:admin írta:Szerintem ezzel a mókolt V32-vel próbálkozott az előző tulaj és elszállt neki.Lehet mókolásnál megváltozott a lemezkép formátuma az MK3 meg baromi érzékeny erre.Az MK4-et nehezebb hazavágni.
Köszi!
Írtam egy original BMW v29-et, amit Gallaca ajánlott az oakley-s oldalról. Most leveszem az akkut egy 20-30 percre. Aztán feldobom töltőre és hagyom egészen amíg ébren vagyok, próbálkozzon csak.
Kulcs az "1" es pozícióban, vezetőajtó nyitva.
Ugye jól tudom?
Ha esetleg biztosra akarsz menni frissítőlemez terén, Dunaharaszti nincs túl messze tőled! Nekem van olyan, ami tuti működik