Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2014.09.13. 17:31

Sziasztok márkatársak!

523i -re vásároltam egy faceliftes ledes hátsó lámpát, átalakító csatlakozót tudja valaki hol lehet venni? A lámpát használtan vettem, tehát nem volt hozzá. Előre is kössz.

2014.09.13. 17:37

VIKking írta:Sziasztok márkatársak!

523i -re vásároltam egy faceliftes ledes hátsó lámpát, átalakító csatlakozót tudja valaki hol lehet venni? A lámpát használtan vettem, tehát nem volt hozzá. Előre is kössz.

bimmer.hu

De mielőtt berakod ellenőrizni kéne hogy 12V-os e mert különben hamar elfüstöl :!:

2014.09.13. 17:42

admin írta:

bimmer.hu

De mielőtt berakod ellenőrizni kéne hogy 12V-os e mert különben hamar elfüstöl :!:

Szia, ez gyári lámpa, fehér indexes és asszem 4 piros ledsoros, bmw bontóbol vettem, nem tudom hogy hány voltos. Tipp?

2014.09.13. 19:17

VIKking írta:
admin írta:

bimmer.hu

Szia, ez gyári lámpa, fehér indexes és asszem 4 piros ledsoros, bmw bontóbol vettem, nem tudom hogy hány voltos. Tipp?

6 vagy 12. :)

2014.09.13. 20:13

VIKking írta:
admin írta:

bimmer.hu

Mindegyik gyári Hella :!: De van 6 és 12voltos.

2014.09.14. 00:49

VIKking írta:
admin írta:

bimmer.hu

Raja van irva...

2014.09.14. 08:56

Valaki meg tudná mondani a hátsó ajtóban lévő szigetelő "szivacs" cikkszámát?

2014.09.14. 14:24

leslie írta:Valaki meg tudná mondani a hátsó ajtóban lévő szigetelő "szivacs" cikkszámát?

Bal: 51488159937
Jobb: 51488159938

Nemrég cseréltem, mert hátul beázott az autó. Épp most néztem, két napja esik, de most száraz odabenn.

2014.09.14. 15:17

Lacza írta:
leslie írta:Valaki meg tudná mondani a hátsó ajtóban lévő szigetelő "szivacs" cikkszámát?

Nemrég cseréltem, mert hátul beázott az autó. Épp most néztem, két napja esik, de most száraz odabenn.

Én beázok éppen, az ajtókárpit alja nedves. Ugyanez lehet a gondom?

2014.09.14. 16:04

csrobcsi írta:
Lacza írta:

Valószínű. Én úgy vettem észre, hogy nagyobb eső után nyirkos volt a hátsó szőnyegem. Kipucoltam az ajtó aljában a vízkivezető nyílást, de nem segített. Az ajtókárpitot levéve látszott, hogy elengedett a ragasztás az ajtó és a panel között. Maga a panel is eléggé megviselt volt, így kapott egy újat, ami fel lett ragasztva spéci tömítőanyaggal (nem fürdőszobai sziló!). Azóta jó.

2014.09.14. 19:22

Lacza írta:
csrobcsi írta:
Lacza írta:

Valószínű. Én úgy vettem észre, hogy nagyobb eső után nyirkos volt a hátsó szőnyegem. Kipucoltam az ajtó aljában a vízkivezető nyílást, de nem segített. Az ajtókárpitot levéve látszott, hogy elengedett a ragasztás az ajtó és a panel között. Maga a panel is eléggé megviselt volt, így kapott egy újat, ami fel lett ragasztva spéci tömítőanyaggal (nem fürdőszobai sziló!). Azóta jó.

Nálam elég nagy mennyiségű a "vízbetörés" ezért többen is azt tanácsolták hogy az ablakok alsó szélénél lévő gumi vízvetőt cseréljem. Nem igazán szeretném mert ha jól tudom drága is, illetve az első ajtóknál is ugyanolyan hézagok vannak és ott nincsenek ilyen gondok. Bár az elgondolkodtat hogy az ajtókárpithoz hogyan kerülhet ennyi víz...

2014.09.14. 19:28

Lacza írta:
csrobcsi írta:
Lacza írta:

Nálam is kb 2 hete lett megjavítva a "szivacs". Az ajtó alján a lámpából folyt a víz. Hátul érdemes felszedni a szőnyeget mert soha sem szárad ki olyan vastag a szivacs. Azóta jó.

2014.09.14. 19:36

Imco írta:
Lacza írta:
csrobcsi írta:
Lacza írta:

Nálam is kb 2 hete lett megjavítva a "szivacs". Az ajtó alján a lámpából folyt a víz. Hátul érdemes felszedni a szőnyeget mert soha sem szárad ki olyan vastag a szivacs. Azóta jó.

Erről a szivacsról tudna vki többet mesélni? Esetleg kép? Én is javítanám pánikszerűen. Illetve aki már megvette, kb mennyibe fájt az új "szivacs"?

2014.09.14. 19:38

Koszonet uraim.
Nalam is az volt a gond, hogy eleresztett a ragaszto.
Akkor 1-2 gondolat:
Csrobcsi: az ajtokarpitnal ugy lehet annyi viz, hogy felul az ablaknal befolyik, a szivacs belso felen vegig csorog es az ajto aljanal a dugoknal pedig kifolyik a viz....
Hatso szonyeg-karpit szaritasa: be kell nyomni a labter futest! 32 fok a max. es nyomatni. Hamar kiszarad.

2014.09.14. 19:41

Kollega, a fenti cikkszamot bemasolod az etk-ba es ott lesz rola kep es ar is.
Vagy a gugliba is masolhatod, de tuti, hogy a youtube-on lesz rola video is.....

2014.09.14. 20:00

Én beázok éppen, az ajtókárpit alja nedves. Ugyanez lehet a gondom?[/quote]
Valószínű. Én úgy vettem észre, hogy nagyobb eső után nyirkos volt a hátsó szőnyegem. Kipucoltam az ajtó aljában a vízkivezető nyílást, de nem segített. Az ajtókárpitot levéve látszott, hogy elengedett a ragasztás az ajtó és a panel között. Maga a panel is eléggé megviselt volt, így kapott egy újat, ami fel lett ragasztva spéci tömítőanyaggal (nem fürdőszobai sziló!). Azóta jó.[/quote]
Nálam is kb 2 hete lett megjavítva a "szivacs". Az ajtó alján a lámpából folyt a víz. Hátul érdemes felszedni a szőnyeget mert soha sem szárad ki olyan vastag a szivacs. Azóta jó.[/quote]

Megtaláltam mindent, köszönöm :) Még egy kérdés: a ragasztáshoz mit ajánlotok?

2014.09.15. 14:31

Ha valaki tud segítsen már.Van egy bontott adagolóm e34-é rá lehet-e tenni az e39-re 525tds.Ha kell mit kell alakítani rajta.köszi előre is!!!

2014.09.16. 14:55

hamoriarpi írta:
Pannonos írta:
morv írta:
Pannonos írta:
Pannonos írta:Hibakód olvasás

De ha a porlasztó lenne rossz akkor ha nyomom neki akkor is rossz lenne nem?

Nem feltetlenul, sot tobbnyire csak alapjaraton veszed eszre ha hibas. Szerintem.

De résolaj az jó. Vagy ettől még lehet rossz?

Mit nevezel jónak? Milyen értékeket kaptál? Mennyi a referenciaérték?
Soha nem fogom megérteni ezeket a házi CR-laborokat...

Nos. Kiderült hogy a 6. Hengernél rossz volt a porlasztó. Ezt kicseréltük, beindítottam jól járt egy rántás nem volt. Mondom akkor teszt kör, megyek vele papásan és valami elkezdett kopogni a motorból és közben ugyan úgy rángatott mint előtte, üresben tartottam fordulaton olyan 1500 és egyszercsak abbahagyta a csattogást és újra jó volt. Haza mentem vele leállítottam beindítom újra hát megint rángat. Ez mitől lehet? Meg megyek vele oda taposom neki és nem megy csak nagy korom mögöttem ha vissza engedem a gázt és megint oda taposom akkor megindul mint a vaddisznó. Valaki tud rá valami magyarázolatot?

2014.09.16. 15:01

Pannonos írta:Nos. Kiderült hogy a 6. Hengernél rossz volt a porlasztó. Ezt kicseréltük, beindítottam jól járt egy rántás nem volt. Mondom akkor teszt kör, megyek vele papásan és valami elkezdett kopogni a motorból és közben ugyan úgy rángatott mint előtte, üresben tartottam fordulaton olyan 1500 és egyszercsak abbahagyta a csattogást és újra jó volt. Haza mentem vele leállítottam beindítom újra hát megint rángat. Ez mitől lehet? Meg megyek vele oda taposom neki és nem megy csak nagy korom mögöttem ha vissza engedem a gázt és megint oda taposom akkor megindul mint a vaddisznó. Valaki tud rá valami magyarázolatot?

Adaptaciok lettek torolve csere utan? Igaz ha jol tudom egy injektor cserejenel nem kotelezo. Legtomegmerod jo? Nekem az okozott nem megundulast, esetleg a vakuumcsovek a turbo fele? Lehetoseg van gazdagon. Ja es automatanal ugye ott vannak a pillangoszelepek a szivosorban mint kulon hibaforras. Lehet raferne egy tendez diag most mar a kocsidra, nem csak hibakod olvasas. Az elo adatok a hozzaertonek sokat elarulnak.

2014.09.16. 20:40

Pannonos írta:Nos. Kiderült hogy a 6. Hengernél rossz volt a porlasztó. Ezt kicseréltük, beindítottam jól járt egy rántás nem volt. Mondom akkor teszt kör, megyek vele papásan és valami elkezdett kopogni a motorból és közben ugyan úgy rángatott mint előtte, üresben tartottam fordulaton olyan 1500 és egyszercsak abbahagyta a csattogást és újra jó volt. Haza mentem vele leállítottam beindítom újra hát megint rángat. Ez mitől lehet? Meg megyek vele oda taposom neki és nem megy csak nagy korom mögöttem ha vissza engedem a gázt és megint oda taposom akkor megindul mint a vaddisznó. Valaki tud rá valami magyarázolatot?

Te nem Dunakeszin szerelteted az autódat véletlenül?
Ma hallottam egy gyilkos 530 D poént.
Hasonlít rá az autód.
Bocs de inkább nem mesélném nyilvánosan, hátha jár ide a szerelőd! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Imco 2014.09.16. 20:43-kor.
Hozzászólás küldése

VigLink badge