![]() |
2014.09.13. 17:31
2014.09.13. 17:37
VIKking írta:Sziasztok márkatársak!
523i -re vásároltam egy faceliftes ledes hátsó lámpát, átalakító csatlakozót tudja valaki hol lehet venni? A lámpát használtan vettem, tehát nem volt hozzá. Előre is kössz.
2014.09.13. 17:42
admin írta:VIKking írta:Sziasztok márkatársak!
523i -re vásároltam egy faceliftes ledes hátsó lámpát, átalakító csatlakozót tudja valaki hol lehet venni? A lámpát használtan vettem, tehát nem volt hozzá. Előre is kössz.
bimmer.hu
De mielőtt berakod ellenőrizni kéne hogy 12V-os e mert különben hamar elfüstöl
2014.09.13. 19:17
VIKking írta:admin írta:VIKking írta:Sziasztok márkatársak!
bimmer.hu
Szia, ez gyári lámpa, fehér indexes és asszem 4 piros ledsoros, bmw bontóbol vettem, nem tudom hogy hány voltos. Tipp?
2014.09.13. 20:13
bimmer.hu
Szia, ez gyári lámpa, fehér indexes és asszem 4 piros ledsoros, bmw bontóbol vettem, nem tudom hogy hány voltos. Tipp?
2014.09.14. 00:49
bimmer.hu
2014.09.14. 08:56
2014.09.14. 14:24
leslie írta:Valaki meg tudná mondani a hátsó ajtóban lévő szigetelő "szivacs" cikkszámát?
2014.09.14. 15:17
Lacza írta:leslie írta:Valaki meg tudná mondani a hátsó ajtóban lévő szigetelő "szivacs" cikkszámát?
Bal: 51488159937
Jobb: 51488159938
Nemrég cseréltem, mert hátul beázott az autó. Épp most néztem, két napja esik, de most száraz odabenn.
2014.09.14. 16:04
csrobcsi írta:Lacza írta:leslie írta:Valaki meg tudná mondani a hátsó ajtóban lévő szigetelő "szivacs" cikkszámát?
Nemrég cseréltem, mert hátul beázott az autó. Épp most néztem, két napja esik, de most száraz odabenn.
Én beázok éppen, az ajtókárpit alja nedves. Ugyanez lehet a gondom?
2014.09.14. 19:22
Lacza írta:csrobcsi írta:Lacza írta:leslie írta:Valaki meg tudná mondani a hátsó ajtóban lévő szigetelő "szivacs" cikkszámát?
Valószínű. Én úgy vettem észre, hogy nagyobb eső után nyirkos volt a hátsó szőnyegem. Kipucoltam az ajtó aljában a vízkivezető nyílást, de nem segített. Az ajtókárpitot levéve látszott, hogy elengedett a ragasztás az ajtó és a panel között. Maga a panel is eléggé megviselt volt, így kapott egy újat, ami fel lett ragasztva spéci tömítőanyaggal (nem fürdőszobai sziló!). Azóta jó.
2014.09.14. 19:28
Lacza írta:csrobcsi írta:Lacza írta:leslie írta:Valaki meg tudná mondani a hátsó ajtóban lévő szigetelő "szivacs" cikkszámát?
Valószínű. Én úgy vettem észre, hogy nagyobb eső után nyirkos volt a hátsó szőnyegem. Kipucoltam az ajtó aljában a vízkivezető nyílást, de nem segített. Az ajtókárpitot levéve látszott, hogy elengedett a ragasztás az ajtó és a panel között. Maga a panel is eléggé megviselt volt, így kapott egy újat, ami fel lett ragasztva spéci tömítőanyaggal (nem fürdőszobai sziló!). Azóta jó.
2014.09.14. 19:36
Imco írta:Lacza írta:csrobcsi írta:Lacza írta:leslie írta:Valaki meg tudná mondani a hátsó ajtóban lévő szigetelő "szivacs" cikkszámát?
Nálam is kb 2 hete lett megjavítva a "szivacs". Az ajtó alján a lámpából folyt a víz. Hátul érdemes felszedni a szőnyeget mert soha sem szárad ki olyan vastag a szivacs. Azóta jó.
2014.09.14. 19:38
2014.09.14. 19:41
2014.09.14. 20:00
2014.09.15. 14:31
2014.09.16. 14:55
hamoriarpi írta:Pannonos írta:morv írta:Pannonos írta:Pannonos írta:Hibakód olvasás
De ha a porlasztó lenne rossz akkor ha nyomom neki akkor is rossz lenne nem?
Nem feltetlenul, sot tobbnyire csak alapjaraton veszed eszre ha hibas. Szerintem.
De résolaj az jó. Vagy ettől még lehet rossz?
Mit nevezel jónak? Milyen értékeket kaptál? Mennyi a referenciaérték?
Soha nem fogom megérteni ezeket a házi CR-laborokat...
2014.09.16. 15:01
Pannonos írta:Nos. Kiderült hogy a 6. Hengernél rossz volt a porlasztó. Ezt kicseréltük, beindítottam jól járt egy rántás nem volt. Mondom akkor teszt kör, megyek vele papásan és valami elkezdett kopogni a motorból és közben ugyan úgy rángatott mint előtte, üresben tartottam fordulaton olyan 1500 és egyszercsak abbahagyta a csattogást és újra jó volt. Haza mentem vele leállítottam beindítom újra hát megint rángat. Ez mitől lehet? Meg megyek vele oda taposom neki és nem megy csak nagy korom mögöttem ha vissza engedem a gázt és megint oda taposom akkor megindul mint a vaddisznó. Valaki tud rá valami magyarázolatot?
2014.09.16. 20:40
Pannonos írta:Nos. Kiderült hogy a 6. Hengernél rossz volt a porlasztó. Ezt kicseréltük, beindítottam jól járt egy rántás nem volt. Mondom akkor teszt kör, megyek vele papásan és valami elkezdett kopogni a motorból és közben ugyan úgy rángatott mint előtte, üresben tartottam fordulaton olyan 1500 és egyszercsak abbahagyta a csattogást és újra jó volt. Haza mentem vele leállítottam beindítom újra hát megint rángat. Ez mitől lehet? Meg megyek vele oda taposom neki és nem megy csak nagy korom mögöttem ha vissza engedem a gázt és megint oda taposom akkor megindul mint a vaddisznó. Valaki tud rá valami magyarázolatot?