![]() |
2014.04.25. 15:36
Jerry írta:denklo91 írta:Hello! Valaki klubbol foglalkozik xenon lampak javitasaval? Nagyon le vilagit a xenonom annak ellenere, hogy jo az automata magassagallito. Manualisan meg nem lehet allitani sajnos
Tapatalk 2-vel küldve az én UMI X2-ről
Lehetséges hogy nem a pilácsoddal mint inkább a magasságérzékelő szenzoroddal lesz a baj.
Szemrevételezd elől és hátul őket, hogy a helyén vannak-e, rendesen érintkeznek a csatlakozók stb.
2014.05.03. 18:36
2014.05.03. 18:53
naphal írta:Sziasztok!
2 kérdésem volna: xenonnal szerelt autóm jobb fénye nagyon picit vibrálva ég.Ez mitől lehet?minek az előjele?Kell-e kezdenem vele valamit vagy jó így?
Illetve ha csak a helyzetjelzőre állítom a kapcsolót,nem a helyzetjelzők világítanak hanem mindkét oldali index.ez mitől lehet? ki vannak égve a helyzetjelző izzók?
3 napja vettem az autó.
köszi
2014.05.03. 18:54
barbrady írta:naphal írta:Sziasztok!
2 kérdésem volna: xenonnal szerelt autóm jobb fénye nagyon picit vibrálva ég.Ez mitől lehet?minek az előjele?Kell-e kezdenem vele valamit vagy jó így?
Illetve ha csak a helyzetjelzőre állítom a kapcsolót,nem a helyzetjelzők világítanak hanem mindkét oldali index.ez mitől lehet? ki vannak égve a helyzetjelző izzók?
3 napja vettem az autó.
köszi
Vagy trafó, vagy égő, könnyen kiszűrheted ha felcseréled az égőket. A második kérdésre pedig igen a válasz.
Tapatalk
2014.05.03. 19:08
Szerintem a trafód haldoklik. Próbáld ki az izzót áttenni a másik oldalra próbából. A helyzetjelzőid égtek ki igen. Akkor kapcsolja az indexeket csökkentett fénnyel.naphal írta:Sziasztok!
3 napja vettem az autó.
köszi
2014.05.03. 19:08
naphal írta:De lehet még így használni,vagy mindenképpen lépni kell?Én is cak véletlenül vettem észre...nem hiszem,hogy a szembejövőket zavarná.
2014.05.03. 19:11
Jerry írta:naphal írta:De lehet még így használni,vagy mindenképpen lépni kell?Én is cak véletlenül vettem észre...nem hiszem,hogy a szembejövőket zavarná.
Nem a szembe jövőket kell, hogy zavarja az ilyesmi, hanem a gondos tulajt!
Igaz manapság egyre több E39-et látok az úton, aminek az állapota szemmel láthatóan jobban zavarja a vadidegen szembejövőket, mint a puppó tulajt!
2014.05.28. 22:04
2014.05.29. 09:00
zoomon írta:Sziasztok!
Az autóm 2000-es xenon lámpás, után gyártottak lámpákkal, ezeket szeretném kicserélni, csak gyáriban érdemes gondolkodni, vagy van olyan tuning cég akinek a termékét fontolóra lehetne venni?
2014.05.29. 09:39
jlaci74 írta:zoomon írta:Sziasztok!
Az autóm 2000-es xenon lámpás, után gyártottak lámpákkal, ezeket szeretném kicserélni, csak gyáriban érdemes gondolkodni, vagy van olyan tuning cég akinek a termékét fontolóra lehetne venni?
Miért kell cserélni?
Lehet rá búrát venni, lehet foncsorozni, pöcköket cserélni...
Az utángyártottaknak általában pocsék a vetitési képe, ill. gyakran elveszíti vele az autó a gyári jellegét...
2014.05.29. 15:28
jlaci74 írta:zoomon írta:Sziasztok!
Miért kell cserélni?
Az utángyártottaknak általában pocsék a vetitési képe, ill. gyakran elveszíti vele az autó a gyári jellegét...
2014.05.29. 16:32
zoomon írta:jlaci74 írta:zoomon írta:Sziasztok!
Miért kell cserélni?
Nem találom kielégítőnek se a tompított se a távolsági fényerejét.
Ha jól értem akkor csak gyárival érdemes foglalkozni. Tehát nem kell komplett lámpa cserében gondolkodni, csak olyat kell találni akinek vannak hozzá alkatrészei és tudása a művelet végrehajtásához, ismertek ilyet?
2014.05.29. 16:46
PeterE39 írta:Valamelyikünk nem jól érti az tuti
1. Az utángyártott lámpa szar.
2. Csak gyári HELLA lámpával érdemes foglalkozni. Még egy jó állapotú halogén is jobb lehet egy utángyártott xenon csodánál.
3. Az utángyártott lámpába nem lehet a gyári alkatrészeket (foncsor, lencse, búra stb) beépíteni. Ellenben a használt gyári lámpát szépen fel lehet újítani (pl.: mobilgumi.hu).
4. Ha utángyártott lámpád van goto 1
2014.05.29. 16:47
zoomon írta:PeterE39 írta:Valamelyikünk nem jól érti az tuti
1. Az utángyártott lámpa szar.
2. Csak gyári HELLA lámpával érdemes foglalkozni. Még egy jó állapotú halogén is jobb lehet egy utángyártott xenon csodánál.
3. Az utángyártott lámpába nem lehet a gyári alkatrészeket (foncsor, lencse, búra stb) beépíteni. Ellenben a használt gyári lámpát szépen fel lehet újítani (pl.: mobilgumi.hu).
4. Ha utángyártott lámpád van goto 1
A búra biztos, hogy utángyártott, a többi részét nem tudom, hogy lehet megállapítani?
Biztos, hogy volt cserélve valami elöl, mert össze volt törve az eleje, de még a kettővel ezelőtti tulajnál így azt nem tudom megkérdezni, hogy pontosan mit kókányolt.
2014.05.29. 20:34
2014.05.29. 20:38
streetboy666 írta:Hali, gyári faceliftes xenon lámpát ki tud felújítani,nyíregyháza környékén???
![]()
Hálám üldözni fog
2014.05.30. 06:56
2014.05.30. 08:07
streetboy666 írta:Valami elérhetőséget nem tudsz mondani mert nem tudok üzenetet küldeni
![]()
2014.05.30. 08:18
streetboy666 írta:Valami elérhetőséget nem tudsz mondani mert nem tudok üzenetet küldeni
![]()
2014.05.30. 20:18
jlaci74 írta:streetboy666 írta:Valami elérhetőséget nem tudsz mondani mert nem tudok üzenetet küldeni
![]()
jlaci74@gmail.com
voda4535kettő88