Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: xenonlámpák

2014.04.25. 15:36

Jerry írta:
denklo91 írta:Hello! Valaki klubbol foglalkozik xenon lampak javitasaval? Nagyon le vilagit a xenonom annak ellenere, hogy jo az automata magassagallito. Manualisan meg nem lehet allitani sajnos :(

Tapatalk 2-vel küldve az én UMI X2-ről

Lehetséges hogy nem a pilácsoddal mint inkább a magasságérzékelő szenzoroddal lesz a baj.
Szemrevételezd elől és hátul őket, hogy a helyén vannak-e, rendesen érintkeznek a csatlakozók stb.

Már voltam Szabo Daninal s megcsinalta. Darabokra volt torve mindket magassagallito muanyag. 1 h alatt szepen megcsinalta.
Koszonom a segitseget! 8-)

Tapatalk 2-vel küldve az én UMI X2-ről

2014.05.03. 18:36

Sziasztok!
2 kérdésem volna: xenonnal szerelt autóm jobb fénye nagyon picit vibrálva ég.Ez mitől lehet?minek az előjele?Kell-e kezdenem vele valamit vagy jó így?
Illetve ha csak a helyzetjelzőre állítom a kapcsolót,nem a helyzetjelzők világítanak hanem mindkét oldali index.ez mitől lehet? ki vannak égve a helyzetjelző izzók?
3 napja vettem az autó. :)
köszi

2014.05.03. 18:53

naphal írta:Sziasztok!
2 kérdésem volna: xenonnal szerelt autóm jobb fénye nagyon picit vibrálva ég.Ez mitől lehet?minek az előjele?Kell-e kezdenem vele valamit vagy jó így?
Illetve ha csak a helyzetjelzőre állítom a kapcsolót,nem a helyzetjelzők világítanak hanem mindkét oldali index.ez mitől lehet? ki vannak égve a helyzetjelző izzók?
köszi

Vagy trafó, vagy égő, könnyen kiszűrheted ha felcseréled az égőket. A második kérdésre pedig igen a válasz.

Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: naphal
Értékelés: 4.76%

2014.05.03. 18:54

barbrady írta:
köszi

Vagy trafó, vagy égő, könnyen kiszűrheted ha felcseréled az égőket. A második kérdésre pedig igen a válasz.

Tapatalk

De lehet még így használni,vagy mindenképpen lépni kell?Én is cak véletlenül vettem észre...nem hiszem,hogy a szembejövőket zavarná.

2014.05.03. 19:08

köszi
Szerintem a trafód haldoklik. Próbáld ki az izzót áttenni a másik oldalra próbából. A helyzetjelzőid égtek ki igen. Akkor kapcsolja az indexeket csökkentett fénnyel.

Ezt mobilról nyomtam.

2014.05.03. 19:08

naphal írta:De lehet még így használni,vagy mindenképpen lépni kell?Én is cak véletlenül vettem észre...nem hiszem,hogy a szembejövőket zavarná.

Nem a szembe jövőket kell, hogy zavarja az ilyesmi, hanem a gondos tulajt!

Igaz manapság egyre több E39-et látok az úton, aminek az állapota szemmel láthatóan jobban zavarja a vadidegen szembejövőket, mint a puppó tulajt! :(

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: PeterE39

2014.05.03. 19:11

Jerry írta:
naphal írta:De lehet még így használni,vagy mindenképpen lépni kell?Én is cak véletlenül vettem észre...nem hiszem,hogy a szembejövőket zavarná.

Nem a szembe jövőket kell, hogy zavarja az ilyesmi, hanem a gondos tulajt!

Igaz manapság egyre több E39-et látok az úton, aminek az állapota szemmel láthatóan jobban zavarja a vadidegen szembejövőket, mint a puppó tulajt! :(

Cserét megcsinálom,aztán majd kiderül :)

köszi az infót mindenkinek

2014.05.28. 22:04

Sziasztok!

Az autóm 2000-es xenon lámpás, után gyártott lámpákkal, ezeket szeretném kicserélni, csak gyáriban érdemes gondolkodni, vagy van olyan tuning cég akinek a termékét fontolóra lehetne venni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zoomon 2014.05.29. 15:23-kor.

2014.05.29. 09:00

zoomon írta:Sziasztok!

Az autóm 2000-es xenon lámpás, után gyártottak lámpákkal, ezeket szeretném kicserélni, csak gyáriban érdemes gondolkodni, vagy van olyan tuning cég akinek a termékét fontolóra lehetne venni?

Miért kell cserélni?
Lehet rá búrát venni, lehet foncsorozni, pöcköket cserélni...
Az utángyártottaknak általában pocsék a vetitési képe, ill. gyakran elveszíti vele az autó a gyári jellegét...

2014.05.29. 09:39

jlaci74 írta:

Az autóm 2000-es xenon lámpás, után gyártottak lámpákkal, ezeket szeretném kicserélni, csak gyáriban érdemes gondolkodni, vagy van olyan tuning cég akinek a termékét fontolóra lehetne venni?

Miért kell cserélni?
Az utángyártottaknak általában pocsék a vetitési képe, ill. gyakran elveszíti vele az autó a gyári jellegét...

Ha jol hamozom, akkor most utangyartottak vannak bent....
A gyari a tutti ahogy Laci mondja...szepeket lehet kapni mar jo aron...kis felujitassal ujabb hosszu evekig ujszeru lesz...

2014.05.29. 15:28

jlaci74 írta:

Miért kell cserélni?

Nem találom kielégítőnek se a tompított se a távolsági fényerejét.

Ha jól értem akkor csak gyárival érdemes foglalkozni. Tehát nem kell komplett lámpa cserében gondolkodni, csak olyat kell találni akinek vannak hozzá alkatrészei és tudása a művelet végrehajtásához, ismertek ilyet?

2014.05.29. 16:32

zoomon írta:
jlaci74 írta:

Miért kell cserélni?

Nem találom kielégítőnek se a tompított se a távolsági fényerejét.
Ha jól értem akkor csak gyárival érdemes foglalkozni. Tehát nem kell komplett lámpa cserében gondolkodni, csak olyat kell találni akinek vannak hozzá alkatrészei és tudása a művelet végrehajtásához, ismertek ilyet?

Valamelyikünk nem jól érti az tuti :)
1. Az utángyártott lámpa szar.
2. Csak gyári HELLA lámpával érdemes foglalkozni. Még egy jó állapotú halogén is jobb lehet egy utángyártott xenon csodánál.
3. Az utángyártott lámpába nem lehet a gyári alkatrészeket (foncsor, lencse, búra stb) beépíteni. Ellenben a használt gyári lámpát szépen fel lehet újítani (pl.: mobilgumi.hu).
4. Ha utángyártott lámpád van goto 1

Ezt a hozzászólást a szerzőnek PeterE39 az itt látható tagok köszönték meg: Tomi.i

2014.05.29. 16:46

PeterE39 írta:Valamelyikünk nem jól érti az tuti :)
2. Csak gyári HELLA lámpával érdemes foglalkozni. Még egy jó állapotú halogén is jobb lehet egy utángyártott xenon csodánál.
3. Az utángyártott lámpába nem lehet a gyári alkatrészeket (foncsor, lencse, búra stb) beépíteni. Ellenben a használt gyári lámpát szépen fel lehet újítani (pl.: mobilgumi.hu).

A búra biztos, hogy utángyártott, a többi részét nem tudom, hogy lehet megállapítani?

Biztos, hogy volt cserélve valami elöl, mert össze volt törve az eleje, de még a kettővel ezelőtti tulajnál így azt nem tudom megkérdezni, hogy pontosan mit kókányolt.

2014.05.29. 16:47

zoomon írta:
PeterE39 írta:Valamelyikünk nem jól érti az tuti :)

A búra biztos, hogy utángyártott, a többi részét nem tudom, hogy lehet megállapítani?

Biztos, hogy volt cserélve valami elöl, mert össze volt törve az eleje, de még a kettővel ezelőtti tulajnál így azt nem tudom megkérdezni, hogy pontosan mit kókányolt.

A gyári műanyag lámpatestbe bele van ütve a Hella márkanév.
Az utángyártottba meg jó eséllyel az, hogy DEPO, de lehet hogy semmi, ha egy kínai vacak.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: zoomon

2014.05.29. 20:34

Hali, gyári faceliftes xenon lámpát ki tud felújítani,nyíregyháza környékén???
:kösz
Hálám üldözni fog

2014.05.29. 20:38

streetboy666 írta:Hali, gyári faceliftes xenon lámpát ki tud felújítani,nyíregyháza környékén???
:kösz
Hálám üldözni fog

Szerintem senki de célozd meg a kerdeseddel jlaci74-et ő talán tud valakit mert Nyiregyh. neki hazai pálya .

2014.05.30. 06:56

Valami elérhetőséget nem tudsz mondani mert nem tudok üzenetet küldeni
:help2 :kösz

2014.05.30. 08:07

streetboy666 írta:Valami elérhetőséget nem tudsz mondani mert nem tudok üzenetet küldeni

Várj egy kicsit és megérkezik.

2014.05.30. 08:18

streetboy666 írta:Valami elérhetőséget nem tudsz mondani mert nem tudok üzenetet küldeni

jlaci74@gmail.com
voda4535kettő88

2014.05.30. 20:18

jlaci74 írta:

jlaci74@gmail.com
voda4535kettő88

Ha van lámpaszerviz a környéken akkor érdekes lehet.........soha sem lehet tudni :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge