![]() |
2013.10.06. 20:30
2013.10.06. 22:07
2013.10.06. 22:13
2013.10.06. 22:37
PapaBoss írta:Én egyből eladnám az egyik nagyobb bontósnak. Számlával, papírokkal. Szórakozzon vele a halál.. találsz akármennyit a piacon.
Ráadásul az a motor.. nem sok küzdést ér meg.
2013.10.06. 22:43
nagy.matyika írta:Ne haragudj, de ha te nem vágsz bele a projectbe, akkor mond meg hova kell érte menni 600 euróért!
2013.10.07. 10:29
hamoriarpi írta:NAGYON szépen rendberak, majd lábon visszavisz Ausztriába. Elad. Örül.
2013.10.07. 10:54
2013.10.07. 13:19
2013.10.07. 16:20
denklo91 írta:Még lenne egy kérdésem. Az autó már az enyém. Most vacilálok, hogy mit kezdjek vele.
Tehát. Amenyniben azt a tanácsot fogadom meg, hogy Ausztriába visszahozom és eladom, milyen szerződést kell most irnom? Normális adásvételit?
Most beszéltem ÖAMTC-vel és addig nem hajlandóak információt kiadni, amig nem vagyok tag. A tagság 70 euro. De gondoltam először megkérdezem itt. Hogy mi annak a menete, ha én újra el szeretném itt adni? Milyen szerződés kell? évre kell-e irni (sajnos az nem megy, mert nicns állandó lakcimem itt, csak ideiglenes) stb..
Illetve amennyiben úgy döntök, hogy megtartom az autót a családban, akkor milyen szerződés kell a honositáshoz????? Hátha valaki kiismeri ezekben magát.
előre is köszönöm
2013.10.07. 17:25
Imco írta:denklo91 írta:Még lenne egy kérdésem. Az autó már az enyém. Most vacilálok, hogy mit kezdjek vele.
Tehát. Amenyniben azt a tanácsot fogadom meg, hogy Ausztriába visszahozom és eladom, milyen szerződést kell most irnom? Normális adásvételit?
Most beszéltem ÖAMTC-vel és addig nem hajlandóak információt kiadni, amig nem vagyok tag. A tagság 70 euro. De gondoltam először megkérdezem itt. Hogy mi annak a menete, ha én újra el szeretném itt adni? Milyen szerződés kell? évre kell-e irni (sajnos az nem megy, mert nicns állandó lakcimem itt, csak ideiglenes) stb..
Illetve amennyiben úgy döntök, hogy megtartom az autót a családban, akkor milyen szerződés kell a honositáshoz????? Hátha valaki kiismeri ezekben magát.
előre is köszönöm
Azt sürgősen szögezd le, hogy melyik országról van szó, már csak mert egy kissé nemzetközi vagy!
Gondolok itt pl. családtag milyen állampolgár, hol használná stb.
Illetve az sem mindegy, hogy mi a végleges terv, hol-hogy végzi az autó.
2013.10.07. 18:25
denklo91 írta:
Magyar állampolgár vagyokAusztriában van az autó. Ma fizettem ki. 700 euroért kaptam végül el. A karosszériás javitást Szerbiában szeretném csináltatni, mert nagyon olcsó és tapasztalataim jók. A többi javitást Magyarroszágon.
HA én javittaom meg. De most lehet, hogy megpróbálom ilyen állapotban eladni. Hátha 900 eurot megkapok érte papirokkal adásvételivel és akkor nem foglalkozom tovább vele. Ha nem, akkor trailer Magyarországra és ott esztétikai hibákon kivül javitásra kerül és vagy ott próbálom meg eladni (ami sokkal egyszerübb papirológiailag nekem), vagy valamilyen módon visszahozom Ausztriába és itt. Azzal tisztában vagyok, hogy a legkifizetődőbb az lenne, ha utána itt adnám el. Viszont nem tudom, hogy mi kell hozzá, hogy visszavezethessem az autót anélkül, hogy a nevemre irnám.
Illetve Magyarországon ideiglenes rendszámmal át tudom hajtani Szerbiába vajon?
2013.10.07. 20:18
2013.10.07. 20:26
bakondi00 írta:Sziasztok !
Valaki ismeri esetleg?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... ve-7299368
2013.10.07. 20:40
Rjani530d írta:bakondi00 írta:Sziasztok !
Valaki ismeri esetleg?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... ve-7299368
Én is néztem, hogy szép. Itt van Győrben az ETO parknál fényképezve... Mivel kintről frissen behozott, nem tudom ki ismerné?
2013.10.07. 21:55
Imco írta:denklo91 írta:
Magyar állampolgár vagyokAusztriában van az autó. Ma fizettem ki. 700 euroért kaptam végül el. A karosszériás javitást Szerbiában szeretném csináltatni, mert nagyon olcsó és tapasztalataim jók. A többi javitást Magyarroszágon.
HA én javittaom meg. De most lehet, hogy megpróbálom ilyen állapotban eladni. Hátha 900 eurot megkapok érte papirokkal adásvételivel és akkor nem foglalkozom tovább vele. Ha nem, akkor trailer Magyarországra és ott esztétikai hibákon kivül javitásra kerül és vagy ott próbálom meg eladni (ami sokkal egyszerübb papirológiailag nekem), vagy valamilyen módon visszahozom Ausztriába és itt. Azzal tisztában vagyok, hogy a legkifizetődőbb az lenne, ha utána itt adnám el. Viszont nem tudom, hogy mi kell hozzá, hogy visszavezethessem az autót anélkül, hogy a nevemre irnám.
Illetve Magyarországon ideiglenes rendszámmal át tudom hajtani Szerbiába vajon?
Hagyd meg osztráknak kölcsönözz egy trailert /~6000/nap / azzal viheted javítani ahova akarod.
Ha elkészült látod mibe fájt, mennyiért tudod eladni és ott hirdeted ahol akarod.
Azt nem tudom, hogy osztrákiába mennyire kényszeres az átírás.
Elvileg ha ügyes vagy és sok az időd akkor 2 hét alatt kényelmesen lábon van az autó.
Feltéve, hogy "javítod és eladod" a terv.
2013.10.08. 15:11
2013.10.08. 15:19
2013.10.08. 16:43
2013.10.08. 19:53
kovessyroli írta:
Milyen kis igényes ez a fekete belső néhány bézs műanyaggal - szőnyeggel - üléssel kombinálva![]()
![]()
![]()
Meg, a Sniccer - 540 feliratok.....