Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Használtautó

2013.10.06. 20:30

Ha már első hátsó lökös kuka, próbálj meg bontottan M-Packeteset (hiszen a belseje is sportos). Itt is és a POWEREN is van sok e46 bontós.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek csiatt az itt látható tagok köszönték meg: denklo91
Értékelés: 4.76%

2013.10.06. 22:07

Ne haragudj, de ha te nem vágsz bele a projectbe, akkor mond meg hova kell érte menni 600 euróért! :D

2013.10.06. 22:13

Én egyből eladnám az egyik nagyobb bontósnak. Számlával, papírokkal. Szórakozzon vele a halál.. találsz akármennyit a piacon.
Ráadásul az a motor.. nem sok küzdést ér meg.

2013.10.06. 22:37

PapaBoss írta:Én egyből eladnám az egyik nagyobb bontósnak. Számlával, papírokkal. Szórakozzon vele a halál.. találsz akármennyit a piacon.
Ráadásul az a motor.. nem sok küzdést ér meg.

mármint magyaroknál, vagy osztrákoknál bontósnak?
Egyébként van ennek a motornak előnye... 6l az átlagfogyasztás mióta megvan neki... És benzines...

2013.10.06. 22:43

nagy.matyika írta:Ne haragudj, de ha te nem vágsz bele a projectbe, akkor mond meg hova kell érte menni 600 euróért! :D

Ha úgy lesz, szólok! :)

2013.10.07. 10:29

hamoriarpi írta:NAGYON szépen rendberak, majd lábon visszavisz Ausztriába. Elad. Örül.

Az elmélet jó, működik is a 20 000 ? -s autóknál, de nem az ilyen 2000 ? -soknál...
Szerintem ebben az autóban nincs üzlet.
Nekem pl. tavaly egy bontott első fészes lököst 50 000 ft-ért akartak adni ...
( és akkor még színre kell fújni , stb ... )

2013.10.07. 10:54

Ha jól számolom olyan 700-750 ezerből meg van az egész autó. Mondjuk bontott cuccokban én előnyben vagyok, mert van bontós ismerősöm. Kaszálni nem lehetne rajta, de ezen kívül az egész autó normálisnak tűnik. 18i pedig elég jó motor tapasztalatom szerint. Normális autózási célokra egy ésszerű választás. Amúgy szerintem egy kis cicomával 1 millió táján meglehetne hirdetni az autót. Mindenki döntse el magának, hogy megéri e neki ez az egész. Szerintem magáncélra igen, kereskedői célra már nem biztos.

2013.10.07. 13:19

Még lenne egy kérdésem. Az autó már az enyém. Most vacilálok, hogy mit kezdjek vele.
Tehát. Amenyniben azt a tanácsot fogadom meg, hogy Ausztriába visszahozom és eladom, milyen szerződést kell most irnom? Normális adásvételit?
Most beszéltem ÖAMTC-vel és addig nem hajlandóak információt kiadni, amig nem vagyok tag. A tagság 70 euro. De gondoltam először megkérdezem itt. Hogy mi annak a menete, ha én újra el szeretném itt adni? Milyen szerződés kell? évre kell-e irni (sajnos az nem megy, mert nicns állandó lakcimem itt, csak ideiglenes) stb..
Illetve amennyiben úgy döntök, hogy megtartom az autót a családban, akkor milyen szerződés kell a honositáshoz????? Hátha valaki kiismeri ezekben magát.
előre is köszönöm

2013.10.07. 16:20

denklo91 írta:Még lenne egy kérdésem. Az autó már az enyém. Most vacilálok, hogy mit kezdjek vele.
Tehát. Amenyniben azt a tanácsot fogadom meg, hogy Ausztriába visszahozom és eladom, milyen szerződést kell most irnom? Normális adásvételit?
Most beszéltem ÖAMTC-vel és addig nem hajlandóak információt kiadni, amig nem vagyok tag. A tagság 70 euro. De gondoltam először megkérdezem itt. Hogy mi annak a menete, ha én újra el szeretném itt adni? Milyen szerződés kell? évre kell-e irni (sajnos az nem megy, mert nicns állandó lakcimem itt, csak ideiglenes) stb..
Illetve amennyiben úgy döntök, hogy megtartom az autót a családban, akkor milyen szerződés kell a honositáshoz????? Hátha valaki kiismeri ezekben magát.
előre is köszönöm

Azt sürgősen szögezd le, hogy melyik országról van szó, már csak mert egy kissé nemzetközi vagy! :D
Gondolok itt pl. családtag milyen állampolgár, hol használná stb.
Illetve az sem mindegy, hogy mi a végleges terv, hol-hogy végzi az autó.

2013.10.07. 17:25

Imco írta:
denklo91 írta:Még lenne egy kérdésem. Az autó már az enyém. Most vacilálok, hogy mit kezdjek vele.
előre is köszönöm

Azt sürgősen szögezd le, hogy melyik országról van szó, már csak mert egy kissé nemzetközi vagy! :D
Gondolok itt pl. családtag milyen állampolgár, hol használná stb.
Illetve az sem mindegy, hogy mi a végleges terv, hol-hogy végzi az autó.

Magyar állampolgár vagyok :) Ausztriában van az autó. Ma fizettem ki. 700 euroért kaptam végül el. A karosszériás javitást Szerbiában szeretném csináltatni, mert nagyon olcsó és tapasztalataim jók. A többi javitást Magyarroszágon.
HA én javittaom meg. De most lehet, hogy megpróbálom ilyen állapotban eladni. Hátha 900 eurot megkapok érte papirokkal adásvételivel és akkor nem foglalkozom tovább vele. Ha nem, akkor trailer Magyarországra és ott esztétikai hibákon kivül javitásra kerül és vagy ott próbálom meg eladni (ami sokkal egyszerübb papirológiailag nekem), vagy valamilyen módon visszahozom Ausztriába és itt. Azzal tisztában vagyok, hogy a legkifizetődőbb az lenne, ha utána itt adnám el. Viszont nem tudom, hogy mi kell hozzá, hogy visszavezethessem az autót anélkül, hogy a nevemre irnám.
Illetve Magyarországon ideiglenes rendszámmal át tudom hajtani Szerbiába vajon?

2013.10.07. 18:25

denklo91 írta:
Magyar állampolgár vagyok :) Ausztriában van az autó. Ma fizettem ki. 700 euroért kaptam végül el. A karosszériás javitást Szerbiában szeretném csináltatni, mert nagyon olcsó és tapasztalataim jók. A többi javitást Magyarroszágon.
HA én javittaom meg. De most lehet, hogy megpróbálom ilyen állapotban eladni. Hátha 900 eurot megkapok érte papirokkal adásvételivel és akkor nem foglalkozom tovább vele. Ha nem, akkor trailer Magyarországra és ott esztétikai hibákon kivül javitásra kerül és vagy ott próbálom meg eladni (ami sokkal egyszerübb papirológiailag nekem), vagy valamilyen módon visszahozom Ausztriába és itt. Azzal tisztában vagyok, hogy a legkifizetődőbb az lenne, ha utána itt adnám el. Viszont nem tudom, hogy mi kell hozzá, hogy visszavezethessem az autót anélkül, hogy a nevemre irnám.

Hagyd meg osztráknak kölcsönözz egy trailert /~6000/nap / azzal viheted javítani ahova akarod.
Ha elkészült látod mibe fájt, mennyiért tudod eladni és ott hirdeted ahol akarod.
Azt nem tudom, hogy osztrákiába mennyire kényszeres az átírás.
Elvileg ha ügyes vagy és sok az időd akkor 2 hét alatt kényelmesen lábon van az autó.
Feltéve, hogy "javítod és eladod" a terv.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: denklo91
Értékelés: 4.76%

2013.10.07. 20:18

Sziasztok !

Valaki ismeri esetleg?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... ve-7299368

2013.10.07. 20:26

bakondi00 írta:Sziasztok !

Valaki ismeri esetleg?

Én is néztem, hogy szép. Itt van Győrben az ETO parknál fényképezve... Mivel kintről frissen behozott, nem tudom ki ismerné?

2013.10.07. 20:40

Rjani530d írta:
bakondi00 írta:Sziasztok !

Valaki ismeri esetleg?

Én is néztem, hogy szép. Itt van Győrben az ETO parknál fényképezve... Mivel kintről frissen behozott, nem tudom ki ismerné?

Ez egy jó kérdés.

Csak én Egri vagyok és nem akarnék leutazni azért , hogy megnézzem és így hátha valaki tud róla valamit.

2013.10.07. 21:55

Imco írta:
denklo91 írta:

Hagyd meg osztráknak kölcsönözz egy trailert /~6000/nap / azzal viheted javítani ahova akarod.
Ha elkészült látod mibe fájt, mennyiért tudod eladni és ott hirdeted ahol akarod.
Azt nem tudom, hogy osztrákiába mennyire kényszeres az átírás.
Elvileg ha ügyes vagy és sok az időd akkor 2 hét alatt kényelmesen lábon van az autó.
Feltéve, hogy "javítod és eladod" a terv.

Ez nagyon jó ötlet! Sajnos én most nem leszek otthon januárig :( Most megy szervizbe az autó. A trailer egyől oda viszi s ott müszakilag rendbehozzák, tehát én januárban, ha megyek haza, csak karosszériáshoz kell vinnem és utána egyből árulhatom. De megkérdeztem a magyar közlekedési hatóságot és azt mondták, hogy a külföldi adásvételi nem avul el. Tehát akár jövőre is élni fog.

2013.10.08. 14:58

"megkímélt"
De azt is odaírhatta volna akár,hogy gumi nélkül :shock:

2013.10.08. 15:11

Johny540 írta:"megkímélt"

Milyen kis igényes ez a fekete belső néhány bézs műanyaggal - szőnyeggel - üléssel kombinálva :hányás :hányás :hányás
Meg, a Sniccer - 540 feliratok..... :facepalm:

2013.10.08. 15:19

Gusztustalan az egész. Én ha tehetném kifizetném a tulajnak az árát és egyből felgyújtanám az autót. A gumi meg mindjárt slick lesz.. :D

2013.10.08. 16:43

Még életemben nem láttam ilyen gumikat, amikkel közlekedtek is :o

Tapatalk 2-vel küldve az én UMI X2-ről

2013.10.08. 19:53

kovessyroli írta:

Milyen kis igényes ez a fekete belső néhány bézs műanyaggal - szőnyeggel - üléssel kombinálva :hányás :hányás :hányás
Meg, a Sniccer - 540 feliratok..... :facepalm:

Szégyent hoz a SCHNITZERmárka névre. :evil:
Azzal a ledurrant Schnitzer első lökösel+az emblémával.Ennyibe ki is merült a Schnitzer tuning.De legalább lemásolta volna a feliratról pontosan :doglotlo: :lovoldozos
Hozzászólás küldése

VigLink badge