![]() |
2013.05.29. 14:35
Tomi.i írta:
A műszerfalon lévő fekete betét nem eredeti helyette fa mintának kellene lennie,mint a kormány,váltó....A kormányon a bőr nagyon kopott + a fa mintás rész erősen repedezett,tehát valószinüleg sem a kilométer sem a garázsban tárolt állitás nem igaz.Az első fényszóró ultra gagyi olcsó cucc,alap felni+gumi.Az évjárat jó, az ár sem túl magas ha műszakilag 100-as de az olyan nagyon ritka.Van ennél szebb is eladó!Ránézésre ennyi.Meg kell nézni és kipróbálni.
2013.05.29. 14:45
Johny540 írta:Tomi.i írta:
A műszerfalon lévő fekete betét nem eredeti helyette fa mintának kellene lennie,mint a kormány,váltó....A kormányon a bőr nagyon kopott + a fa mintás rész erősen repedezett,tehát valószinüleg sem a kilométer sem a garázsban tárolt állitás nem igaz.Az első fényszóró ultra gagyi olcsó cucc,alap felni+gumi.Az évjárat jó, az ár sem túl magas ha műszakilag 100-as de az olyan nagyon ritka.Van ennél szebb is eladó!Ránézésre ennyi.Meg kell nézni és kipróbálni.
A betétek azok eredetiek.Létezik ilyen felemás betétekkel is E39 (lásd az ajtón lévőt).
a repedések is felárasak voltak, mert ahoz nagyon öreg, száraz fát(műanyagot
) kellett használniuk.
2013.05.29. 15:31
Johny540 írta:A műszerfalon lévő fekete betét nem eredeti helyette fa mintának kellene lennie,mint a kormány,váltó....A betétek azok eredetiek.Létezik ilyen felemás betétekkel is E39 (lásd az ajtón lévőt).
2013.05.29. 15:33
kovessyroli írta:Johny540 írta:A műszerfalon lévő fekete betét nem eredeti helyette fa mintának kellene lennie,mint a kormány,váltó....A betétek azok eredetiek.Létezik ilyen felemás betétekkel is E39 (lásd az ajtón lévőt).
Az igazi Muschelahorn Edition-ben a műszerfalbetétek barnák.
Ezen a kocsin kicserélték őket feketére.
2013.05.29. 16:36
imi36 írta:kovessyroli írta:Johny540 írta:A műszerfalon lévő fekete betét nem eredeti helyette fa mintának kellene lennie,mint a kormány,váltó....A betétek azok eredetiek.Létezik ilyen felemás betétekkel is E39 (lásd az ajtón lévőt).
2013.05.29. 21:54
csrobcsi írta:imi36 írta:kovessyroli írta:Johny540 írta:A műszerfalon lévő fekete betét nem eredeti helyette fa mintának kellene lennie,mint a kormány,váltó....A betétek azok eredetiek.Létezik ilyen felemás betétekkel is E39 (lásd az ajtón lévőt).
Igen, az enyémben ilyen felemás betét van. Középen pedig valóban nem fekete....
2013.05.30. 17:26
2013.05.30. 17:46
bmwguru írta:Sziasztok!
Tanácsot kérnék ,520d vásárlásánál mire figyeljek? Első sorban a motorra gondolok, mert 528 -am van jelenleg, így nagyjából ismerem az e39 gyenge pontjait.
Köszönöm!
2013.05.30. 17:58
Tanácsot kérnék ,520d vásárlásánál mire figyeljek? Első sorban a motorra gondolok, mert 528 -am van jelenleg, így nagyjából ismerem az e39 gyenge pontjait.
Köszönöm!
2013.05.30. 18:03
leslie írta:bmwguru írta:Sziasztok!
Köszönöm!
Hogy nagyobb motorral vedd![]()
2013.05.30. 18:48
Köszönöm!
2013.05.30. 19:53
2013.05.30. 20:49
bmwguru írta:Igazán köszönöm mindenkinek a segítséget, de sajnos a 20d -t eladták az orrom elől, de van egy új kiszemeltem. Ha lennétek szívesek erről is mondani valamit, esetleg ha valaki a környéken rá tudna nézni(persze nem ingyen), akár úgy is ,hogy én pécsről felmegyek, és együtt nézzük meg, az nekem nagy segítség lenne, mivel imádom az e39, és nehezen mondanék le róla , de a családbővülés miatt szükségem lenne egy kombira.http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... ny-6879368
2013.05.30. 21:08
kzolee írta:bmwguru írta:Igazán köszönöm mindenkinek a segítséget, de sajnos a 20d -t eladták az orrom elől, de van egy új kiszemeltem. Ha lennétek szívesek erről is mondani valamit, esetleg ha valaki a környéken rá tudna nézni(persze nem ingyen), akár úgy is ,hogy én pécsről felmegyek, és együtt nézzük meg, az nekem nagy segítség lenne, mivel imádom az e39, és nehezen mondanék le róla , de a családbővülés miatt szükségem lenne egy kombira.http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... ny-6879368
Képről vállalható darabnak tűnik, az árát is figyelembe véve. Nálam plusszpont a kéziváltó, minuszpont a nem gyári felni.
2013.05.30. 21:10
kanyobence írta:kzolee írta:bmwguru írta:Igazán köszönöm mindenkinek a segítséget, de sajnos a 20d -t eladták az orrom elől, de van egy új kiszemeltem. Ha lennétek szívesek erről is mondani valamit, esetleg ha valaki a környéken rá tudna nézni(persze nem ingyen), akár úgy is ,hogy én pécsről felmegyek, és együtt nézzük meg, az nekem nagy segítség lenne, mivel imádom az e39, és nehezen mondanék le róla , de a családbővülés miatt szükségem lenne egy kombira.http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... ny-6879368
Képről vállalható darabnak tűnik, az árát is figyelembe véve. Nálam plusszpont a kéziváltó, minuszpont a nem gyári felni.
Facelift mikortól is van?
Mert a l?mpa az, vagyis olyan. A lökös meg a vese az pre face.
2013.05.30. 21:56
jlaci74 írta:kanyobence írta:kzolee írta:bmwguru írta:Igazán köszönöm mindenkinek a segítséget, de sajnos a 20d -t eladták az orrom elől, de van egy új kiszemeltem. Ha lennétek szívesek erről is mondani valamit, esetleg ha valaki a környéken rá tudna nézni(persze nem ingyen), akár úgy is ,hogy én pécsről felmegyek, és együtt nézzük meg, az nekem nagy segítség lenne, mivel imádom az e39, és nehezen mondanék le róla , de a családbővülés miatt szükségem lenne egy kombira.http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... ny-6879368
Ez pre...
A lökös, a díszlécek és a hátsólámpa is a váltás előtti.
2013.05.30. 22:14
bmwguru írta:jlaci74 írta:kanyobence írta:kzolee írta:bmwguru írta:Igazán köszönöm mindenkinek a segítséget, de sajnos a 20d -t eladták az orrom elől, de van egy új kiszemeltem. Ha lennétek szívesek erről is mondani valamit, esetleg ha valaki a környéken rá tudna nézni(persze nem ingyen), akár úgy is ,hogy én pécsről felmegyek, és együtt nézzük meg, az nekem nagy segítség lenne, mivel imádom az e39, és nehezen mondanék le róla , de a családbővülés miatt szükségem lenne egy kombira.http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... ny-6879368
Ez pre...
A lökös, a díszlécek és a hátsólámpa is a váltás előtti.
Akkor valszeg valami gáz van vele?
2013.05.30. 22:19
kzolee írta:bmwguru írta:
Gondolom a tulajnak jobban tetszett az újabb lámpa, és kicserélte. Mondjuk ez teljesen érthető.
2013.05.30. 22:58
jlaci74 írta:kzolee írta:bmwguru írta:
Gondolom a tulajnak jobban tetszett az újabb lámpa, és kicserélte. Mondjuk ez teljesen érthető.
Akár így is lehet, de számomra pl. elveszti az egységes összképet, nem illenek össze a komponensek...
( Mint ahogy Zolinak a replika felni... )
Vagy legyen minden pre vagy face...
2013.05.31. 08:52
kanyobence írta:jlaci74 írta:kzolee írta:bmwguru írta:
Akár így is lehet, de számomra pl. elveszti az egységes összképet, nem illenek össze a komponensek...
( Mint ahogy Zolinak a replika felni... )
Vagy legyen minden pre vagy face...
Csak megl?t?s Bmwguru, amúgy, igen elképzelhető, hogy csak ízlés miatt v?ltott.
Én is elhasalnék. 1996 létére nagyvese, és fehér indexes az első, a többi egyenlőre s?rga. Tervezem az angyalszemet is