![]() |
2013.03.03. 17:27
LeviM5 írta:bmw520ds írta:Településünktől pár kilométerre a kialakult kátyúkat tömködik már napok óta. A munka eredménye egy tízes skálán jóindulattal egyes.
Tele van minden apró kaviccsal. Levi M5-jének az elején, szélvédőjén ma csak úgy záporoztak a kurva kavicsaik!
Felhívom a rendőrséget:
Vázolom a helyzetet, végzik a nem megfelelő minőségű munkát, de meséljék el, ki a fene fogja megtéríteni az esetleges újabb szélvédőkárt ha majd egy ökör szembejövőnek köszönhetően szétmegy az új szélvédő???
Sajnos nem tud segíteni, de megadja a KPM éjjel-nappal hívható telefonszámát. Hozzá kell tennem, nagyon normális hozzáállása volt a ügyeletesnek.
Hívom a megyei KPM számot.
Elmondom hogy hol folyik ez a munka, elmondom hogy milyen eredményt vonz magával és azt is, repkednek a kavicsaik!
Biztos benne hogy van kint sebességkorlátozó tábla és kavicsfelverődés veszélyét jelző is.![]()
Ez így is van, csak attól még mindig szanaszét van az az anyag az útburkolaton, aminek a kátyúkban van a rendeltetési helye.![]()
Megadja az ügyvédjük telefonszámát és neki elmondhatom a káresetemet...
Mondtam neki, lakható az országunk, de nem élhető.![]()
Felfoghatjuk úgy is: A ti pénzeteken azt csinálunk amit akarunk, ha nem tetszik valami, azt majd az ügyvédünk lerendezi.
Ennyit erről.
Ez a hideg aszfalt kézzel beletömködése egy vicc.Ennél már csak a "komolyabb" javításaik tetszenek, mikor úgy kátyúznak, hogy egy fekvőrendőr lesz belőle, amolyan pozitív kátyú. Ugyanakkorát üt a futóművön az is.
2013.03.03. 19:35
2013.03.03. 19:44
lepke írta:Helo
Nálunk HUNGARIKUM a kátyúzás
Esztergom
Balatongyörök
2013.03.04. 13:24
2013.03.06. 21:27
bmw520ds írta:
" Zoli vagyok gyalogolok. "
![]()
Ezen pedig mára kész vagyok.
2013.03.07. 09:43
LeviM5 írta:bmw520ds írta:Településünktől pár kilométerre a kialakult kátyúkat tömködik már napok óta. A munka eredménye egy tízes skálán jóindulattal egyes.
Tele van minden apró kaviccsal. Levi M5-jének az elején, szélvédőjén ma csak úgy záporoztak a kurva kavicsaik!
Felhívom a rendőrséget:
Vázolom a helyzetet, végzik a nem megfelelő minőségű munkát, de meséljék el, ki a fene fogja megtéríteni az esetleges újabb szélvédőkárt ha majd egy ökör szembejövőnek köszönhetően szétmegy az új szélvédő???
Sajnos nem tud segíteni, de megadja a KPM éjjel-nappal hívható telefonszámát. Hozzá kell tennem, nagyon normális hozzáállása volt a ügyeletesnek.
Hívom a megyei KPM számot.
Elmondom hogy hol folyik ez a munka, elmondom hogy milyen eredményt vonz magával és azt is, repkednek a kavicsaik!
Biztos benne hogy van kint sebességkorlátozó tábla és kavicsfelverődés veszélyét jelző is.![]()
Ez így is van, csak attól még mindig szanaszét van az az anyag az útburkolaton, aminek a kátyúkban van a rendeltetési helye.![]()
Megadja az ügyvédjük telefonszámát és neki elmondhatom a káresetemet...
Mondtam neki, lakható az országunk, de nem élhető.![]()
Felfoghatjuk úgy is: A ti pénzeteken azt csinálunk amit akarunk, ha nem tetszik valami, azt majd az ügyvédünk lerendezi.
Ennyit erről.
Ez a hideg aszfalt kézzel beletömködése egy vicc.Ennél már csak a "komolyabb" javításaik tetszenek, mikor úgy kátyúznak, hogy egy fekvőrendőr lesz belőle, amolyan pozitív kátyú. Ugyanakkorát üt a futóművön az is.

2013.03.15. 20:35
2013.03.15. 20:53
Labi írta:Hadd kérdezzem meg, hogy mit keres a Land Roverben BMW V8-as moci, komfort ülés, 16:9 ....és társai?
A minap fogadásból szereztem pár napra egy ilyen jószágot és nem tudom hova tenni a dolgot!![]()
![]()
....egyébként nagyon szuper kis kocsi!!
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/la ... res=EXPORT
2013.03.15. 22:57
Haminda írta:Labi írta:Hadd kérdezzem meg, hogy mit keres a Land Roverben BMW V8-as moci, komfort ülés, 16:9 ....és társai?
A minap fogadásból szereztem pár napra egy ilyen jószágot és nem tudom hova tenni a dolgot!![]()
![]()
Egy ideig a BMW tulajdonában volt a LR. (95-00 asszem)
2013.03.15. 23:05
Imco írta:Haminda írta:Labi írta:Hadd kérdezzem meg, hogy mit keres a Land Roverben BMW V8-as moci, komfort ülés, 16:9 ....és társai?
![]()
Egy ideig a BMW tulajdonában volt a LR. (95-00 asszem)
Így van! Sok mindent bele dobáltak a kalapból.
2013.03.15. 23:41
2013.03.17. 21:15
2013.03.28. 20:36
2013.03.28. 20:56
simi64 írta:Buzi csicska Poloizei megint megbüntetett25 Eur. egy balra fordulásért
2013.03.28. 20:59
Labi írta:simi64 írta:Buzi csicska Poloizei megint megbüntetett25 Eur. egy balra fordulásért
8.000.-Ft-ért vagy így kibukva!?![]()
![]()
Én biztos 100.000.-ért vágtalak volna meg ezért!
2013.03.28. 21:05
Labi írta:simi64 írta:Buzi csicska Poloizei megint megbüntetett25 Eur. egy balra fordulásért
8.000.-Ft-ért vagy így kibukva!?![]()
![]()
Én biztos 100.000.-ért vágtalak volna meg ezért!
2013.03.28. 21:06
simi64 írta:Buzi csicska Poloizei megint megbüntetett25 Eur. egy balra fordulásért
2013.03.28. 21:09

2013.03.28. 21:14
simi64 írta:
Ilyen táblánál (mindig ott fordulok ) most megbújtak!![]()
Büdös Polizei!
2 tálca sör
2013.03.28. 21:22
leslie írta:simi64 írta:
Ilyen táblánál (mindig ott fordulok ) most megbújtak!![]()
Büdös Polizei!
2 tálca sör
Ne hőzöngj! Még a végén szívinfarktust kapsz![]()
Apránként már én is egyrakás pénzt fizettem a rendőrségi alapbaSzarni bele !!!!