![]() |
2013.02.18. 20:26
Orsika írta:Milyen okos telefont ajánlotok hogy vásárolja? Telenornál vagyok előfizető és nem szeretnék sok tízezret fizetni várom a véleményeket tapasztalatokat ötleteket! Üdv Péter
ui: Ne gyertek Lepke telefonjával!!!
2013.02.18. 21:16
Orsika írta:Milyen okos telefont ajánlotok hogy vásárolja? Telenornál vagyok előfizető és nem szeretnék sok tízezret fizetni várom a véleményeket tapasztalatokat ötleteket! Üdv Péter
2013.02.18. 22:01
bmw520ds írta:Ilyen bordót!
2013.02.18. 22:05
Imco írta:Orsika írta:Milyen okos telefont ajánlotok hogy vásárolja? Telenornál vagyok előfizető és nem szeretnék sok tízezret fizetni várom a véleményeket tapasztalatokat ötleteket! Üdv Péter
Galaxy SII-m van Katt!. Qva jó, bár nem olcsó.
A HTC-k KATT! megint nagyon jók.
A Sony-k is jók tetszenek, de személyes okokból nem vennék.
Ami olcsó reális alternatíva az az Alcatel... lenne, de a Telenornál nincs kínálatban, ha jól látom.
A prémium kategóriás alcatel fele annyiba kerül mint a linkeltek és T-s haver szerint jó.
Android legyen az OS!
2013.02.18. 22:23
kzolee írta:bmw520ds írta:Ilyen bordót!
2013.02.18. 22:30
Imco írta:Orsika írta:Milyen okos telefont ajánlotok hogy vásárolja? Telenornál vagyok előfizető és nem szeretnék sok tízezret fizetni várom a véleményeket tapasztalatokat ötleteket! Üdv Péter
Ami olcsó reális alternatíva az az Alcatel... lenne, de a Telenornál nincs kínálatban, ha jól látom.
A prémium kategóriás alcatel fele annyiba kerül mint a linkeltek és T-s haver szerint jó.
Android legyen az OS!
2013.02.19. 00:23
odus írta:Imco írta:Orsika írta:Milyen okos telefont ajánlotok hogy vásárolja? Telenornál vagyok előfizető és nem szeretnék sok tízezret fizetni várom a véleményeket tapasztalatokat ötleteket! Üdv Péter
Android legyen az OS!
A Telenornak van egy Alcatel-től vett "saját" telefonja, Telenor One Touch, most váltott a cég
T-ről Telenorra, ingyen adtak mindenkinek egyet az előfizetéshez. Kicsit módosítottak rajta, dög
lassú, de működik. Szerintem ennél olcsóbb biztos nincs. Az ULF modullal nekem nem ment tökéletesen,
így csak egy pár napig használtam. Most a gyerekek játszanak rajta Angry Bird-öt, én is a gombos
Nokiát használom.
Odus
2013.02.19. 00:43
AlpinaFan írta:hamoriarpi,
le a kalappal előtted,
és
2013.02.19. 05:22
Schnitzer írta:odus írta:Imco írta:Orsika írta:Milyen okos telefont ajánlotok hogy vásárolja? Telenornál vagyok előfizető és nem szeretnék sok tízezret fizetni várom a véleményeket tapasztalatokat ötleteket! Üdv Péter
Android legyen az OS!
A Telenornak van egy Alcatel-től vett "saját" telefonja, Telenor One Touch, most váltott a cég
T-ről Telenorra, ingyen adtak mindenkinek egyet az előfizetéshez. Kicsit módosítottak rajta, dög
lassú, de működik. Szerintem ennél olcsóbb biztos nincs. Az ULF modullal nekem nem ment tökéletesen,p
így csak egy pár napig használtam. Most a gyerekek játszanak rajta Angry Bird-öt, én is a gombos
Nokiát használom.
Odus
Már nem olyan elavultak az Alcatelek mint régen.És az ára alacsonyabb mint a sok Nagy"nevű divat telefonnak.És tud annyit pedig.Nekem ez van kb 3 hónapja.Dual sim-es.Nekem semmi bajom vele.
http://mobilarena.hu/teszt/alcatel_ot-9 ... zekok.html
2013.02.19. 06:51
Orsika írta:
És mi a vélemény a Galaxy sIII miniről?
2013.02.19. 08:38
bmw520ds írta:AlpinaFan írta:bmw520ds írta:Ha elmondod, természetesen megértem és ennek megfelelően tudok biztos választ adni...
Megértetted ezt így is.
Ezekkel a lehetőségekkel elég élni, és nem példaként felhozni, mert másokat is bajba sodorsz.
Semmilyen lehetőséget nem említettem megnevezve, ezért tartom kizártnak hogy érted amit írtam.
Ezzel az általam gondolt lehetőséggel lehet élni, lehet példaként felhozni, akik jogosultak rá azok ki tudják használni, ezáltal, senkit nem sodorhat bajba.
Szerintem teljesen helyénvaló véleményt formáltam abban a helyzetben, ami a végén még meglepetésszerűen, át is fordult!
2013.02.19. 08:40
hamoriarpi írta:AlpinaFan írta:hamoriarpi,
le a kalappal előtted,
és
Részemről a megtiszteltetés, de nem tudom mivel kapcsolatban írtad.
2013.02.19. 19:14
AlpinaFan írta:bmw520ds írta:AlpinaFan írta:bmw520ds írta:Ha elmondod, természetesen megértem és ennek megfelelően tudok biztos választ adni...
Megértetted ezt így is.
Ezekkel a lehetőségekkel elég élni, és nem példaként felhozni, mert másokat is bajba sodorsz.
Semmilyen lehetőséget nem említettem megnevezve, ezért tartom kizártnak hogy érted amit írtam.
Ezzel az általam gondolt lehetőséggel lehet élni, lehet példaként felhozni, akik jogosultak rá azok ki tudják használni, ezáltal, senkit nem sodorhat bajba.
Szerintem teljesen helyénvaló véleményt formáltam abban a helyzetben, ami a végén még meglepetésszerűen, át is fordult!
Nem túl elegáns, ahogy próbálsz kihátrálni az általad korábban leírtak alól, de legyen így.
Természetesen én vagyok a hülye, és nekem nincs fogalmam arról, hogy egy vállalkozás/vállalkozó által legálisan visszaigényelt adóból, illetve hektáronkénti gázolaj támogatásból ki részesülhet.
Az, hogy az üzemanyag fogyasztás végül benzin - dízel hangversenybe, és egymás leadócsalózásába fordult át, hát nem is tudom...
2013.03.02. 21:44
2013.03.02. 21:51
bmw520ds írta:Településünktől pár kilométerre a kialakult kátyúkat tömködik már napok óta. A munka eredménye egy tízes skálán jóindulattal egyes.
Tele van minden apró kaviccsal. Levi M5-jének az elején, szélvédőjén ma csak úgy záporoztak a kurva kavicsaik!
Felhívom a rendőrséget:
Vázolom a helyzetet, végzik a nem megfelelő minőségű munkát, de meséljék el, ki a fene fogja megtéríteni az esetleges újabb szélvédőkárt ha majd egy ökör szembejövőnek köszönhetően szétmegy az új szélvédő???
Sajnos nem tud segíteni, de megadja a KPM éjjel-nappal hívható telefonszámát. Hozzá kell tennem, nagyon normális hozzáállása volt a ügyeletesnek.
Hívom a megyei KPM számot.
Elmondom hogy hol folyik ez a munka, elmondom hogy milyen eredményt vonz magával és azt is, repkednek a kavicsaik!
Biztos benne hogy van kint sebességkorlátozó tábla és kavicsfelverődés veszélyét jelző is.![]()
Ez így is van, csak attól még mindig szanaszét van az az anyag az útburkolaton, aminek a kátyúkban van a rendeltetési helye.![]()
Megadja az ügyvédjük telefonszámát és neki elmondhatom a káresetemet...
Mondtam neki, lakható az országunk, de nem élhető.![]()
Felfoghatjuk úgy is: A ti pénzeteken azt csinálunk amit akarunk, ha nem tetszik valami, azt majd az ügyvédünk lerendezi.
Ennyit erről.
2013.03.02. 21:52
bmw520ds írta:Településünktől pár kilométerre a kialakult kátyúkat tömködik már napok óta. A munka eredménye egy tízes skálán jóindulattal egyes.
Tele van minden apró kaviccsal. Levi M5-jének az elején, szélvédőjén ma csak úgy záporoztak a kurva kavicsaik!
Felhívom a rendőrséget:
Vázolom a helyzetet, végzik a nem megfelelő minőségű munkát, de meséljék el, ki a fene fogja megtéríteni az esetleges újabb szélvédőkárt ha majd egy ökör szembejövőnek köszönhetően szétmegy az új szélvédő???
Sajnos nem tud segíteni, de megadja a KPM éjjel-nappal hívható telefonszámát. Hozzá kell tennem, nagyon normális hozzáállása volt a ügyeletesnek.
Elmondom hogy hol folyik ez a munka, elmondom hogy milyen eredményt vonz magával és azt is, repkednek a kavicsaik!
Biztos benne hogy van kint sebességkorlátozó tábla és kavicsfelverődés veszélyét jelző is.![]()
Ez így is van, csak attól még mindig szanaszét van az az anyag az útburkolaton, aminek a kátyúkban van a rendeltetési helye.![]()
Felfoghatjuk úgy is: A ti pénzeteken azt csinálunk amit akarunk, ha nem tetszik valami, azt majd az ügyvédünk lerendezi.
Ennyit erről.
Ennél már csak a "komolyabb" javításaik tetszenek, mikor úgy kátyúznak, hogy egy fekvőrendőr lesz belőle, amolyan pozitív kátyú. Ugyanakkorát üt a futóművön az is.
2013.03.02. 22:34
LeviM5 írta:bmw520ds írta:Településünktől pár kilométerre a kialakult kátyúkat tömködik már napok óta. A munka eredménye egy tízes skálán jóindulattal egyes.
Felhívom a rendőrséget:
Ennyit erről.
Ez a hideg aszfalt kézzel beletömködése egy vicc.Ennél már csak a "komolyabb" javításaik tetszenek, mikor úgy kátyúznak, hogy egy fekvőrendőr lesz belőle, amolyan pozitív kátyú. Ugyanakkorát üt a futóművön az is.
2013.03.03. 00:31
admin írta:Csepelen a fasza Szentmiklósi utat szét vágdosták csatornázás miatt ugy aszfaltozták vissza hogy elharapod a nyelved ha végig mész rajta.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
2013.03.03. 12:37
Imco írta:admin írta:Csepelen a fasza Szentmiklósi utat szét vágdosták csatornázás miatt ugy aszfaltozták vissza hogy elharapod a nyelved ha végig mész rajta.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Az a szabadság vagy milyen, ami az M0-hoz visz?
Az gusztustalanul rossz. Tavasszal - Nyáron ara szoktam versenyezni!