Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Cikkek, rovatok, vélemények

2013.01.17. 19:35

PapaBoss írta:Na, ez pofátlan,

Ma vittem vissza Kasza Iminek egy 25TDS porlasztót, ami folyt. (egyben vettem tőle 6 darabot pár hete)

Miután okádta a gázolajat, biztonság és a béke kedvéért bevittem bosch dízeleshez srácokhoz csekkolni.
Igazolták amit a saját szememmel láttam, hogy felül folyat. Durván.

Ma visszavittem Iminek, hogy rossz, és majd cserélje ki. Mondta is, hogy oké.

Erre ma este feltette ugyanazt az alkatrészt eladónak!
Nem lehet véletlen.. ez kurva gáz! Szerintem egy bontóst most kihúzok a listáról.

***Kép***

Ez tényleg gáz! :(

2013.01.17. 22:28

kzolee írta:

Ma vittem vissza Kasza Iminek egy 25TDS porlasztót, ami folyt. (egyben vettem tőle 6 darabot pár hete)

Miután okádta a gázolajat, biztonság és a béke kedvéért bevittem bosch dízeleshez srácokhoz csekkolni.

Nem lehet véletlen.. ez kurva gáz! Szerintem egy bontóst most kihúzok a listáról.

***Kép***

És miből gondolod, hogy ugyanaz? Megjelölted?

2013.01.17. 23:55

Morello írta:
bmw520ds írta:
Morello írta:Ez hogy sikerülhetett...
http://www.kisalfold.hu/mosonmagyarovar ... k/2315828/

Azt nem tudom Miki, de a fejlégzsák ott figyel bontatlanul. :shock: Annyi idős volt a nő mint én. :cry:

Gondolom a kamion sarkát találhatta el, az meg fej-és mellkasmagasság volt, nem védte az autó eleje szegény utast... :cry:

Szerintem azért nem nyílt a függönylégzsák, mert az ajtót egyben letéphette a kamion, és úgy észlelte szegény rendszer, hogy igazából nem is oldalról jön a veszedelem...
Ha jól látom amúgy, akkor az X5-ös jobb eleje sem karcos, vagy nagyon szétgyűrt, azaz a felett lehetett a treff: magyarán beszántott a motortér magasságában a kamion és vitt mindent. A szerencsétlen nőt szerintem szétlapította az ajtó, és ebből kaphatott a sofőr is. (rágyűrte a tetőt nagy erővel, mert gondolom nem 20-30-al ment, hanem kigyorsított.)
Szegény párák, és a kocsiért is kár. :(

2013.01.18. 09:11

kzolee írta:

***Kép***

Helo Zoli

Ez nem gáz ... hanem porlasztó :D :D

2013.01.18. 09:22

simi64 írta:És miből gondolod, hogy ugyanaz? Megjelölted?

Igen, 2 helyen. És ebből minkettő kiválóan látható a fényképen :facepalm: Szerintem pofátlan amit az Imi csinál..

Ezt a hozzászólást a szerzőnek PapaBoss az itt látható tagok köszönték meg: 3 admin, kzolee, simi64
Értékelés: 14.29%

2013.01.19. 04:27

Ez nem most volt, valahogy lemaradtam róla.
Ez azért nem mindennapos gyilkolás.

http://index.hu/belfold/2012/09/20/uldo ... a_alapjan/

Van erre egy közmondás: "Jó dolgában a kutya is megvész"

2013.01.19. 08:30

Helo
Délelőtti órákban indulunk a Fővárosba .... mondom megnézem az M3-as aútópálya webkameráit milyen állapotba van az út
Láss csodát :shock: :shock: :shock: :shock: majd három éves képek vannak fent

http://intermap.aak.hu/sitecontent/map/ ... &ROADID=M3

2013.01.19. 09:36

lepke írta:Helo
Délelőtti órákban indulunk a Fővárosba .... mondom megnézem az M3-as aútópálya webkameráit milyen állapotba van az út

Itt valami tulaj-kezelő váltás lehetett!

Amíg nincs jobb!
KATT!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: lepke
Értékelés: 4.76%

2013.01.19. 22:00

http://hvg.hu/cegauto/20121108_265tel_m ... _Pakisztan

2013.01.19. 22:04

Padre540 írta:http://hvg.hu/cegauto/20121108_265tel_ment_falnak_egy_M5os_BMW_Pakisztan

Helo
Elég szerencsésen megúszta a sofőr
Egy négy éves m5-ös Bmw 44 millió forint :shock: :shock: :shock:

2013.01.20. 11:12

még mindig nem esik le :facepalm:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Kép

2013.01.20. 11:21

lepke írta:Helo

Ne máár hogy 2010.04.07-én ilyen hó lett volna... nem csak a dátumozás rossz?

2013.01.20. 17:58

tipikus trükkös rablás... a rezesbanda lecsapott:
http://www.police.hu/friss/ORF20130120_6.html

2013.01.20. 23:54

Valakinek van valamilyen tapasztalata véleménye--> Audi A4 Avant 2009 (facelift) 2.0tdi?? :roll: :mrgreen:
E60 csere, havi egyszer service elég volt!!!! :doglotlo:

2013.01.21. 00:14

Baloghgy írta:Valakinek van valamilyen tapasztalata véleménye--> Audi A4 Avant 2009 (facelift) 2.0tdi?? :roll: :mrgreen:

Simi bizos tud ajánlani valamit ... :mrgreen:

2013.01.21. 00:29

jlaci74 írta:
Baloghgy írta:Valakinek van valamilyen tapasztalata véleménye--> Audi A4 Avant 2009 (facelift) 2.0tdi?? :roll: :mrgreen:

Nemáá :!:
Belenyúltál rendesen :!:
Azt meg hogy miért karikás, azt egyáltalán nem értem! :facepalm:

2013.01.21. 00:45

simi64 írta:
jlaci74 írta:

Simi valahogy éreztem hogy írni fogsz:-D. Háát az a helyzet hogy a 3mas nem tetszik 5ösből max f10 de az még picitt odébb van :-D az ódi meg... Elvileg kis fogyasztás és mellé tetszik is hiába touring. Sokat megyek rövid távokat és a 25d a 10-12öt kajáza jó a lábam is nehéz, de 8-9alá nem tudom vinni. Szóval valaki valamit a karikásról?:-D

2013.01.21. 01:02

Baloghgy írta:
simi64 írta:
jlaci74 írta:

Simi valahogy éreztem hogy írni fogsz:-D. Háát az a helyzet hogy a 3mas nem tetszik 5ösből max f10 de az még picitt odébb van :-D az ódi meg... Elvileg kis fogyasztás és mellé tetszik is hiába touring. Sokat megyek rövid távokat és a 25d a 10-12öt kajáza jó a lábam is nehéz, de 8-9alá nem tudom vinni. Szóval valaki valamit a karikásról?:-D

Akkor vegyél Szuzukit, az 5-öt fogyaszt!
Négymilliós autónál nem a fogyit nézném!
Kottró van bömösből is, az X-es :!: A karikás meg mindig csak a hátulját látja :!:
Egy fél lépéssel mindig mögöttünk vannak!
...de a Te választásod :facepalm:

2013.01.21. 01:31

simi64 írta:Akkor vegyél Szuzukit, az 5-öt fogyaszt!
Kottró van bömösből is, az X-es :!: A karikás meg mindig csak a hátulját látja :!:

Igazán nem akarok beleszólni, de rengetegen még húsz milliós autónál is a fogyasztást nézik, ezért van ennyi dízel az utakon.
4 millió nem az az árkategória, ahol olyan tehetős emberek vesznek autót, hogy nem számít nekik a fogyasztás.

A legjobban akkor tátottam a számat, mikor valaki az egyik topikban beírta, hogy milyen jó a 4.4-es X5, 14 literrel el lehet járni vele átlagban. Hát ez tuti marha jó fogyasztás annak, aki két és fél millát szán kocsira. :roll:

Az Audi pedig egy jó autó. Steril, de jó. És el kellene fogadni, hogy tudnak ugyanolyan, vagy jobb autót is gyártani, mint a BMW, mert ez a magas lóról beszélés, a konkurencia lenézése soha nem vezetett még jóra.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek tibi666 az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Értékelés: 4.76%

2013.01.21. 02:02

tibi666 írta:
simi64 írta:Akkor vegyél Szuzukit, az 5-öt fogyaszt!

Igazán nem akarok beleszólni, de rengetegen még húsz milliós autónál is a fogyasztást nézik, ezért van ennyi dízel az utakon.
4 millió nem az az árkategória, ahol olyan tehetős emberek vesznek autót, hogy nem számít nekik a fogyasztás.

A legjobban akkor tátottam a számat, mikor valaki az egyik topikban beírta, hogy milyen jó a 4.4-es X5, 14 literrel el lehet járni vele átlagban. Hát ez tuti marha jó fogyasztás annak, aki két és fél millát szán kocsira. :roll:

Az Audi pedig egy jó autó. Steril, de jó. És el kellene fogadni, hogy tudnak ugyanolyan, vagy jobb autót is gyártani, mint a BMW, mert ez a magas lóról beszélés, a konkurencia lenézése soha nem vezetett még jóra.

Ez a 4.4i én voltam és a 14 átlag még mindig jobb mint a 20 liter "pl.: Porsche Cayenne" vagy sokan azt híresztelték erről a típusról,hogy 18-20 liter alá nem lehet vinni az autó fogyasztását és igen örülök ennek mivel ki akartunk próbálni egy luxus autót ahol nem a föld közelében kell ülni és nem 20-30 millióba kerül de mégis megbízható!!! "Persze azt én nem írtam vagy csak nem emlékszem, hogy írtam volna mennyit is szánok az autóra!!!" A fogyasztást néztem de ekkora motoroknál szinte mindnek ugyan annyi csak a szerviz tapasztalat alapján a BMW nyert és kifizetendő!!! Még vissza térve az árra néztünk Infiti fx35-fx45, vagy Mercedes ML500 de a szerviz árakról igen durva összegeket olvastam és annak sem látom értelmét hogy megveszek egy 4-5 milliós autót aztán persze még csak nem is új de ha probléma adódik akkor meg csak áll mert nincs pénz javításra!!!

Bevallom néztem Audit is 3.2-est ha jól tudom A6-os volt de valahogy a belseje nekem olyan "Knight Rider-es" Ez csak az én véleményem de több mint 1 évig olvastam és kutattam melyik motor lehet a legmegbízhatóbb. Remélem nem sértettem meg senkit és "Tibi666" vehettem volna 5-6 milliós autót is de egyszerűn feleslegesnek tartom egy lakás árát kiadni olyanért ami pár év múlva csak 2-3 millió lesz.

Ja az autóba ugyan annyiért tankolok hetente mint a mitsubishi galantomba csak a kényelem 1000-szer jobb!!! :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge