Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Pixelhiba javitása

2013.01.19. 18:01

egyreszt van leirasom.
masreszt szarabb nem lett,
harmadreszt segitsegert jottem, nem itelkezesert. de nincs harag :D
hamoriarpi írta:
fecooE írta:Urak.

miutan ki van csavarva a 4 darab torx csavar a kijelzo felett, utana pontosan hogy zajlik a muvelet? mert en ugy latom a sajatomon, hogy a kijelzovilagitas aram tuskei belefutnak a muszeregyseg nyakjaba, es mintha bele lennenek forrasztva? itt akadtam el, nem akartam tulsagosan feszegetni.

Részletes leírás, illetve ismeretek hiányában miért kezdesz ilyenekbe?

2013.01.19. 18:09

fecooE írta:...de nincs harag

Megtisztelsz.
Jó szerelgetést!

2013.01.19. 18:10

A műszeregységet nem egyszerű szétszedni. Nyomtalanul nem is lehet. Vannak trükkök, hogy hogyan lehet a legkisebb roncsolás nélkül. De azt így vaktában... Én is csak láttam, mikor peteeqe nekem javította. Én elsőre tuti nem esnék neki csak úgy.
Hidd el sokkal olcsóbban kijössz, ha Budaörsön egyszer megkeresed Peteeqe-t! Vagy valakit aki ebben tapasztalt, és pár műszerfalon, pár félresikerült próbálkozáson már túl van!

2013.01.19. 18:13

hamoriarpi írta:
fecooE írta:...de nincs harag

Megtisztelsz.
Jó szerelgetést!

:lol:

2013.01.19. 18:22

szimplan azt kerdeztem hogy forrasztva van-e? egyszeru kerdes, lehet ra igennel es nemmel valaszolni. az hogy esetleg en a sajat automon mit rontok el, az szinten az en dolgom.

2013.01.19. 20:36

fecooE írta:szimplan azt kerdeztem hogy forrasztva van-e? egyszeru kerdes, lehet ra igennel es nemmel valaszolni. az hogy esetleg en a sajat automon mit rontok el, az szinten az en dolgom.

Nem kell forasztani semmit. Furni kell bizonyos helyeken.

iPhone Tapatalk

2013.01.19. 22:34

fecooE írta:Urak.

miutan ki van csavarva a 4 darab torx csavar a kijelzo felett, utana pontosan hogy zajlik a muvelet? mert en ugy latom a sajatomon, hogy a kijelzovilagitas aram tuskei belefutnak a muszeregyseg nyakjaba, es mintha bele lennenek forrasztva? itt akadtam el, nem akartam tulsagosan feszegetni.

Talán ez a videó segít: http://youtu.be/SiYISenXY-0

2013.02.02. 14:27

Sziasztok!
Ma meglátogattam Peteeqe klubtársunkat 2db tükörborítás megvétele céljából:) Ebből lett 2 lámpapolír és a 2-db tükörborítás karbonfóliázása. :franko:
A lámpáim úgy ragyognak mint új korában, és a két tükörborítás karbonozása is tuti lett, amit fel is rakott . Köszi Peti hatalmas RESPECT :taps:

ui: Lehet nem ide kellett volna írnom de ezt biztos olvassa peteeqe :kösz :diesel

Ezt a hozzászólást a szerzőnek floki az itt látható tagok köszönték meg: peteeqe
Értékelés: 4.76%

2013.03.07. 12:32

admin írta:
Imco írta:
admin írta:Csak neked :)
1. ebay
2.ebay

Köszi! :franko:

A 2. még szimpatikus is! :)

Meg olcsóbb is :facepalm:

Nekem is ilyen problémám van. Beszéltem a pixelfix-es srácokkal: náluk 45e Ft egy új kijelző az MK4-be. Egy óra alatt kicserélik.

2013.03.07. 12:35

oldbiker írta:Nekem is ilyen problémám van. Beszéltem a pixelfix-es srácokkal: náluk 45e Ft egy új kijelző az MK4-be. Egy óra alatt kicserélik.

Kijelző MK4-be?! :shock:
Mit jelez ki egy ilyen MK4?
Kép

2013.03.07. 23:25

Jerry írta:
oldbiker írta:Nekem is ilyen problémám van. Beszéltem a pixelfix-es srácokkal: náluk 45e Ft egy új kijelző az MK4-be. Egy óra alatt kicserélik.

Kép

Szerintem a 16:9 re gondolt. De az van az ebay -en is.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

2013.03.08. 09:01

admin írta:
Jerry írta:

Kép

Szerintem a 16:9 re gondolt. De az van az ebay -en is.

Igen a 16:9 kijelzöre gondoltam, elnézést kérek a pontatlan fogalmazásért : :oops:

2013.03.08. 09:11

oldbiker írta:
Igen a 16:9 kijelzöre gondoltam, elnézést kérek a pontatlan fogalmazásért : :oops:

Volt itt link olcsóbb ebayesről.
Igaz mire ideér, keresel egy szakit, beteszik, addigra talán közel ennyibe lesz.

2013.03.08. 09:45

Imco írta:
oldbiker írta:

Igaz mire ideér, keresel egy szakit, beteszik, addigra talán közel ennyibe lesz.

Nem egy nagy duranás kicserélni.

2013.03.08. 10:20

admin írta:
Imco írta:
oldbiker írta:

A nem akarom a pixelfixeseket reklámozni de ök garanciát is vállalnak rá. Lehet, hogy ebay-röl valamivel olcsób de szerintem a garancia megér egy kis plusz összeget +elvileg olyan valaki szedi szét aki már látott ilyet...

2013.03.08. 11:08

oldbiker írta:
admin írta:
Imco írta:
oldbiker írta:

A nem akarom a pixelfixeseket reklámozni de ök garanciát is vállalnak rá. Lehet, hogy ebay-röl valamivel olcsób de szerintem a garancia megér egy kis plusz összeget +elvileg olyan valaki szedi szét aki már látott ilyet...

Nem reklámozod őket mert ismerjük őket sokan megfordultak már náluk az oldalról.
Mindenek van előnye és hátránya ez alapján kell mindig dönteni.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: MChris
Értékelés: 4.76%

2013.04.09. 20:31

Hello. Peteeqe klubtagon kivul tudtok Bp.-n valakit, aki vallal pixelhiba javitast? Sajnos peeteqenek elfogyott a szalagja.

Tapatalk 2-vel küldve az én ZTE V970-ről

2013.04.09. 20:39

[quote="denklo91"]Hello. Peteeqe klubtagon kivul tudtok Bp.-n valakit, aki vallal pixelhiba javitast? Sajnos peeteqenek elfogyott a szalagja.

Asszem a pixelfix is csinál ilyet, csak drágábban.

2013.04.09. 20:48

denklo91 írta:Hello. Peteeqe klubtagon kivul tudtok Bp.-n valakit, aki vallal pixelhiba javitast? Sajnos peeteqenek elfogyott a szalagja.

Tapatalk 2-vel küldve az én ZTE V970-ről

már van, hívj fel ha még aktuális :wink:

2013.05.31. 22:14

Sziasztok.Kérdésem a következő.Nagy board-nál csak gumit cserélnek vagy az egész üveget?Mert ugye ezek a napfénytől mennek tönkre és ha csak gumit cserélik attól még az üveg 1-2 éven belül kifog fakulni,ha valakinek volt e34 automatája az tudja miről beszélek.Válaszotokat előre is köszönöm.
Hozzászólás küldése

VigLink badge