Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: HIBÁK ÉS MEGOLDÁSOK

2013.01.15. 20:32

Baloghgy írta:11hónap altt 130ezer ment bele... :mrgreen:

Az derék! :taps:

Ha eladod, majd felteszi valami nepper vidéki orvosfeleség harmadik autójaként 185 ezer km-el a hahu-ra. :mrgreen:

2013.01.15. 20:42

kzolee írta:

Ha eladod, majd felteszi valami nepper vidéki orvosfeleség harmadik autójaként 185 ezer km-el a hahu-ra. :mrgreen:

Majdnem annyival vettem ha lehet hinni a szememnek :D most járunk 270nél :D ja és csak belföld... finom kis magyar utakon :wink:

2013.01.15. 21:05

11 hónap alatt ennyi!? nem semmi! Nekünk ez kb 13 év! :mrgreen:

2013.01.15. 21:19

Labi írta:11 hónap alatt ennyi!? nem semmi! Nekünk ez kb 13 év! :mrgreen:

Sokat ingázok. Bár fater nálam is többet halad a 3éves Rangerben 550e és egyetlen egy sérülésmentes része nem volt :D Persze a kereskedő 200e kmrel és terepen soha nem használtan adta tovább, noha akkora már a 2ik difi volt benne :nyelves:

2013.01.15. 21:25

Mi van, Ti unatkoztok, hogy ennyit kocsikáztok? :mrgreen:

Adjak feladatot? :lol: :nyelves:

2013.01.15. 21:36

Labi írta:Mi van, Ti unatkoztok, hogy ennyit kocsikáztok? :mrgreen:

Adjak feladatot? :lol: :nyelves:

Unatkozni nem unatkozunk. Feladat van elég Labi bácsi :D de így estére valami kis agytorna jöhet :mrgreen: :nyelves:

2013.01.15. 21:37

:lol:

2013.01.15. 22:15

Baloghgy írta:
kzolee írta:

Majdnem annyival vettem ha lehet hinni a szememnek :D most járunk 270nél :D ja és csak belföld... finom kis magyar utakon :wink:

lehetetlen, hiszen mint tudjuk, 200k km után elromlik az autó, nem véletlen szinte csak 200 alatt van BMW hahun! :facepalm:

2013.01.15. 22:32

zoley88 írta:
Baloghgy írta:
kzolee írta:

lehetetlen, hiszen mint tudjuk, 200k km után elromlik az autó, nem véletlen szinte csak 200 alatt van BMW hahun! :facepalm:

Tuti:D 200e km után nem h elromlik hanem tartósan rossz az autó :DDDD

2013.01.15. 22:36

Baloghgy írta:
zoley88 írta:
Baloghgy írta:
kzolee írta:

Tuti:D 200e km után nem h elromlik hanem tartósan rossz az autó :DDDD

Szerintem 200e után egyszerűen elpárolog az autó itt Mo-n, mert még a bontósoknál is mindig mindegyik autó kevés km-es :hehe

2013.01.16. 22:59

Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni. Vásároltam egy 2005-ös 525 D típusú gépcsodát ( régi álmom ). sérülten vettem meg és pár apróságra lenne szükségem. kit keressek Pesten? régen volt egy e36 -osom és a soroksári úti üzletből szereltem, de azóta rossz hírkeket hallottam róluk. Valami egyéb?

2013.01.16. 23:15

Baloghgy írta:Hááát tipikus azon vevők vagyunk meglát tetszik elmegy egy kanyarra ha minden oké pacsi pénz viszlát :D Meg amúgy is... meg kell élnie az autószerelőknek is nem de? :D Ám nem tudom hogy mennyire befolyásolja a km-ert az apróbb meghibásodásokat. 11hónap altt 130ezer ment bele... :mrgreen:

Kérlek, mint illetékes, tanúsítsd a publikumnak a 4,3-as fogyasztási adatokat! :franko: :doglotlo: :facepalm: :mrgreen:

.... Hááárom és !

Kép

Szerk.: Sokszor mond ki a varázsszót, hogy D Í Z E L :roker:

2013.01.17. 10:28

PapaBoss írta:
Baloghgy írta:Hááát tipikus azon vevők vagyunk meglát tetszik elmegy egy kanyarra ha minden oké pacsi pénz viszlát :D Meg amúgy is... meg kell élnie az autószerelőknek is nem de? :D Ám nem tudom hogy mennyire befolyásolja a km-ert az apróbb meghibásodásokat. 11hónap altt 130ezer ment bele... :mrgreen:

Kérlek, mint illetékes, tanúsítsd a publikumnak a 4,3-as fogyasztási adatokat! :franko: :doglotlo: :facepalm: :mrgreen:

.... Hááárom és !

Kép

Szerk.: Sokszor mond ki a varázsszót, hogy D Í Z E L :roker:

Ez ígyvan! A D Í Z E L nem csak nyomatékos és drágább mint a benzin, hanem még 4,3-at eszik lejtőn lefelé N sebességi fokozatba kapcsolva :mrgreen: :nyelves:

Éljen soká a D Í Z E L D Í Z E L D Í Z E L D Í Z E L D Í Z E L D Í Z E L!!!!!! :taps: :hangos:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Baloghgy az itt látható tagok köszönték meg: simi64
Értékelés: 4.76%

2013.01.20. 13:45

Továbbra is beázás. :facepalm:

Most nem olyan, mint a korábbi, sokkal kisebb mértékű, az akksi feletti tálcában kb. 1 cm magasan állt a víz. És csöpp-csöpp közben....

Kép

Kutakodva az interneten, kiderült, hogy nem egyedi eset, egy szöveges leírást találtam. A panorámatető tálcájának a hátsó kifolyói eldugulnak,és ilyenkor jelentkezik a hiba.

A hozzáférés menete a következő:

Vegyük le mindkét oldalról a takaróműanyagokat, nyíllal jeleztem a csavarok helyét (T20-as torx és 8-as crova kell csak)

Kép

A panel mögött van két elektromos csatlakozó, ezeket húzzuk szét:

Kép

Ezután a csomagtérroló beakasztó keretének a burkolatát kell leszerelni:

Kép

A csomagtérajtó kéderét óvatosan le kell húzni a tetőkárpitról. Ezután le lehet húzni óvatosan a tetőkárpitot.

Bekukucskálva látszik a cső csatlakozása:

Kép

Ezt húzzuk le (simán lejön) és nézzünk bele. Ha ezt látjuk, akkor érdemes kitakarítani :D :

Kép

Én kiscsavarhúzóval megbiztattam, kézzel nyomogattam a csövet, majd kompresszorral átfújtam.

Érdemes olyankor csinálni, mikor nincs tele vízzel, nehogy így járjuk, a cső lehúzása után: :facepalm:

Kép

Összerakás után teszteltem, simán kifolyik a víz a hátsó kerekek mögött. 8)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: jlaci74
Értékelés: 4.76%

2013.01.20. 13:54

:franko:

Nem lehet tesztelni egyébként? Lehet a száraz garázsban kipróbálom kifolyik e. ....még mielőtt borítanám. (nekem nem ázik, ezt korábban ellenőriztem)

Zoli. neked a garázsban áll a kocsi?

2013.01.20. 14:09

Igen, fűtött garázs. Hazavittem a tetőn 10 centi havat, az reggelre elolvadt, így produkálta a tesztet. :D

2013.01.20. 15:15

kzolee írta:Igen, fűtött garázs. Hazavittem a tetőn 10 centi havat, az reggelre elolvadt, így produkálta a tesztet. :D

hm. ...és ennek ellenére így eldugul?

na meg kell néznem nekem is! :evil: ...de lehet inkább kompresszorral kinyomatom! :facepalm: :twisted:

2013.01.20. 15:17

Szerintem nem most dugult el, szépen az évek folyamán telerakódik porral, aztán egyszer csak nem enged át többé.

Elvileg 2005 valahanyadik hóban átdolgozták ezt a részt az E61 és X5 típusoknál.

2013.01.20. 15:20

2005-07-14 -es a kocsi évjárata. ...lehet én már megúsztam? :?

2013.01.20. 17:11

kzolee írta:Szerintem nem most dugult el, szépen az évek folyamán telerakódik porral, aztán egyszer csak nem enged át többé.

Elvileg 2005 valahanyadik hóban átdolgozták ezt a részt az E61 és X5 típusoknál.

Lehet hogy átdolgozták, de sokkal jobb nem lett, a testvérem 2007-es e61-e ugyan ezzel a problémával küzdött anno...
Hozzászólás küldése

VigLink badge