![]() |
2013.01.09. 13:53
csiatt írta:imi36 írta:A tegnapi sikeres üzemanyagkifogyasztósdim után ma reggel nem indult el a kiegészítő fűtésem. Azt tünt fel, hogy nagyon nehezen melegedik be, annak ellenére, hogy minden reggel 3-5 percet járatom a konkrét indulás előtt. Megálltam, hogy meghallgassam a kis kattogó hangot, amit szokott adni amikor megy a fűtés. Hát nem kattogott. Alányultam, és a kipufogó sem fújt semmit az ülésem alatt.
Hozzáteszem, tegnap reggel, amikor kifigyott az gázolajam, hideg motorral indultam neki, tehát simán lehet, hogy: 1. kifogyott ott is, de ha minden igaz ez nem lehetséges, mivel bizonyos ü.a. szint alatt nem indul a kieg.fűtés.
2. Az alacsony szint miatt történt valami a kazánnal, eltárolta a hibát, ezért nem is akar a megfelelő szint ellenére sem indulni?
Biztosíték ki-be? Valaki járt már így?
Köszi,
Én is így jártam a múltkor. Nagyon alacsony üzemanyagállásnál nem indul be. Ráadásul lelevegősödik emiatt. Nekem 3-4-szer direktbe kellett beindítani, mire elindult, és nagy füst után kikormolta magát.
2013.01.09. 14:28
imi36 írta:csiatt írta:imi36 írta:A tegnapi sikeres üzemanyagkifogyasztósdim után ma reggel nem indult el a kiegészítő fűtésem. Azt tünt fel, hogy nagyon nehezen melegedik be, annak ellenére, hogy minden reggel 3-5 percet járatom a konkrét indulás előtt. Megálltam, hogy meghallgassam a kis kattogó hangot, amit szokott adni amikor megy a fűtés. Hát nem kattogott. Alányultam, és a kipufogó sem fújt semmit az ülésem alatt.
Hozzáteszem, tegnap reggel, amikor kifigyott az gázolajam, hideg motorral indultam neki, tehát simán lehet, hogy: 1. kifogyott ott is, de ha minden igaz ez nem lehetséges, mivel bizonyos ü.a. szint alatt nem indul a kieg.fűtés.
2. Az alacsony szint miatt történt valami a kazánnal, eltárolta a hibát, ezért nem is akar a megfelelő szint ellenére sem indulni?
Köszi,
Én is így jártam a múltkor. Nagyon alacsony üzemanyagállásnál nem indul be. Ráadásul lelevegősödik emiatt. Nekem 3-4-szer direktbe kellett beindítani, mire elindult, és nagy füst után kikormolta magát.
Csak az a baj, hogy sajnos nekem még direktben egyelőre nem kapcsoltható... ebből ahogy nézem Jackson revisited lesz( a múltkor már nem fért bele ez a ->fícsör<- az időmbe, amikor nála jártam), mert nem szeretnék így járni vele.
Más megoldás pedig gondolom nincsen a légtelenítésére...?
2013.01.09. 14:32
csiatt írta:imi36 írta:csiatt írta:imi36 írta:A tegnapi sikeres üzemanyagkifogyasztósdim után ma reggel nem indult el a kiegészítő fűtésem. Azt tünt fel, hogy nagyon nehezen melegedik be, annak ellenére, hogy minden reggel 3-5 percet járatom a konkrét indulás előtt. Megálltam, hogy meghallgassam a kis kattogó hangot, amit szokott adni amikor megy a fűtés. Hát nem kattogott. Alányultam, és a kipufogó sem fújt semmit az ülésem alatt.
Köszi,
Csak az a baj, hogy sajnos nekem még direktben egyelőre nem kapcsoltható... ebből ahogy nézem Jackson revisited lesz( a múltkor már nem fért bele ez a ->fícsör<- az időmbe, amikor nála jártam), mert nem szeretnék így járni vele.
Más megoldás pedig gondolom nincsen a légtelenítésére...?
A direktbennél nem a programozott fűtéstre gondoltam, hanem rákapcsolt szervíz computerrel direktben indítani.
2013.01.09. 22:47
csiatt írta:imi36 írta:A tegnapi sikeres üzemanyagkifogyasztósdim után ma reggel nem indult el a kiegészítő fűtésem. Azt tünt fel, hogy nagyon nehezen melegedik be, annak ellenére, hogy minden reggel 3-5 percet járatom a konkrét indulás előtt. Megálltam, hogy meghallgassam a kis kattogó hangot, amit szokott adni amikor megy a fűtés. Hát nem kattogott. Alányultam, és a kipufogó sem fújt semmit az ülésem alatt.
Köszi,
2013.01.10. 20:26
2013.01.10. 20:38
Janek írta:Valaki tud ilyet felprogramozni vagy távirányító létezik hozzá?![]()

2013.01.13. 18:24
spider2 írta:csiatt írta:imi36 írta:A tegnapi sikeres üzemanyagkifogyasztósdim után ma reggel nem indult el a kiegészítő fűtésem. Azt tünt fel, hogy nagyon nehezen melegedik be, annak ellenére, hogy minden reggel 3-5 percet járatom a konkrét indulás előtt. Megálltam, hogy meghallgassam a kis kattogó hangot, amit szokott adni amikor megy a fűtés. Hát nem kattogott. Alányultam, és a kipufogó sem fújt semmit az ülésem alatt.
Köszi,
Nekem is ugyan ez a hiba volt nemrégen, és ez volt rá a megoldás! Lényeg hogy nem szabad hagyni hogy kevés legyen az üzemanyag benne.
2013.01.14. 06:06
2013.01.14. 08:05
2013.01.14. 08:50
2013.01.14. 08:57
steve_wonder írta:Mit kell, hogy kiírjon a mid? Megnézem pontosan, hogy milyen lehetőségek vannak most.
Elég egy kályha és kész? Csövek, kieg. szivattyú, kipu az benne van a 25ben vagy azt külön kell beszereznem?
2013.01.14. 09:03
admin írta:steve_wonder írta:Mit kell, hogy kiírjon a mid? Megnézem pontosan, hogy milyen lehetőségek vannak most.
Elég egy kályha és kész? Csövek, kieg. szivattyú, kipu az benne van a 25ben vagy azt külön kell beszereznem?
Kályhát ne a motortérbe keresd!! Hanem a bal első kerék müanyag dobbetét mögött.
iPhone Tapatalk
2013.01.14. 09:04
steve_wonder írta:admin írta:steve_wonder írta:Mit kell, hogy kiírjon a mid? Megnézem pontosan, hogy milyen lehetőségek vannak most.
Kályhát ne a motortérbe keresd!! Hanem a bal első kerék müanyag dobbetét mögött.
iPhone Tapatalk
Tudom. Nincs ott sajnos...
2013.01.14. 09:15
admin írta:steve_wonder írta:admin írta:steve_wonder írta:Mit kell, hogy kiírjon a mid? Megnézem pontosan, hogy milyen lehetőségek vannak most.
iPhone Tapatalk
Kábelek, kipufogó azok sincsenek ott?
iPhone Tapatalk
2013.01.14. 09:19
steve_wonder írta:admin írta:steve_wonder írta:admin írta:steve_wonder írta:Mit kell, hogy kiírjon a mid? Megnézem pontosan, hogy milyen lehetőségek vannak most.
iPhone Tapatalk
iPhone Tapatalk
Nincs semmi.
2013.01.14. 12:58
steve_wonder írta:admin írta:steve_wonder írta:admin írta:steve_wonder írta:Mit kell, hogy kiírjon a mid? Megnézem pontosan, hogy milyen lehetőségek vannak most.
iPhone Tapatalk
iPhone Tapatalk
Nincs semmi.
2013.01.14. 13:24
csiatt írta:Miből gondolod, hogy valaha is volt benne... .
2013.01.14. 13:36
admin írta:csiatt írta:Miből gondolod, hogy valaha is volt benne... .
Minden "D" ben van.
iPhone Tapatalk
2013.01.14. 13:38
csiatt írta:admin írta:csiatt írta:Miből gondolod, hogy valaha is volt benne... .
Minden "D" ben van.
iPhone Tapatalk
Nem csak egy adott évjárattól?
Mert a kiszerelése teljesen logikátlan. Főleg hogy minden sallangot kiszednek belőle. A kipufogó rész például teljesen eladhatatlan. nem keresett, de bontokban gondolom van csomó. Akinek kell annak van. Azt el tudom képzelni, hogy elromlott, kiszedték a kályhát, és a rosszat nem tették vissza, újat meg nem raktak bele, de a többi cuccot miért szednék ki?
2013.01.14. 14:52
csiatt írta:admin írta:csiatt írta:Miből gondolod, hogy valaha is volt benne... .
Minden "D" ben van.
iPhone Tapatalk
Nem csak egy adott évjárattól?
Mert a kiszerelése teljesen logikátlan. Főleg hogy minden sallangot kiszednek belőle. A kipufogó rész például teljesen eladhatatlan. nem keresett, de bontokban gondolom van csomó. Akinek kell annak van. Azt el tudom képzelni, hogy elromlott, kiszedték a kályhát, és a rosszat nem tették vissza, újat meg nem raktak bele, de a többi cuccot miért szednék ki?