![]() |
2012.12.05. 17:35
MChris írta:SAki írta:haliho
tud nekem valaki abban segíteni, hogy pőzsó 407-hez magyarosítani a navigációt ki tud és mennyiért csinálná meg?
bécs és székesfehérvár között lenne az ideális
köszi
Labi klubtag
2012.12.06. 19:08
2012.12.06. 19:12
bmw520ds írta:Csak nálunk nincs Tmobil lefedettség, vagy máshol is probléma van ezzel?
2012.12.06. 20:53
ogtrai írta:bmw520ds írta:Csak nálunk nincs Tmobil lefedettség, vagy máshol is probléma van ezzel?
Tegnap itt a Dél-Pesti régióban voltak kimaradások. Ma is volt hogy csak sms-t kaptam hogy kerestek, ki nem csörgött a telefonom. Valami gebasz lehet, de hátha Leslie tud valami bővebb infót, ő a bennfentes ez ügyben!
2012.12.06. 20:59
, csak szerinte én túl gyorsan mentem .... ami nem is igaz, inkább alacsonyan repültem
2012.12.06. 21:34
leslie írta:Ma reggel lezúzták az autómat![]()
![]()
![]()
Megyek tempósan az egyik sávban, a másik sáv áll, erre persze, hogy egy barom kihajt a sávjából, mert a f@sz nem nézett bele a kurva külső tükrébe.... Persze állítása szerint belénézett, csak szerinte én túl gyorsan mentem .... ami nem is igaz, inkább alacsonyan repültem
![]()
Az autóm bal oldala kissé szépség hibás lett, de szerencsére nagyobb baj nem történt ...
2012.12.06. 21:46
2012.12.07. 07:39
bmw520ds írta:Telefon témában meg azért kérdeztem, mert ma hisztiznem kellett a biztosítónál, hogy miért nem állnak velem szóba?
Visszahívást kértem és letagadták. Négy nap megint elment. Ma újból kértem. Nem értem, miért nem tudnak hívni napközben, miért este öt után telefonálnak?Természetesen mindent ellenük gyűjtök szépen bizonyíthatóan össze, mert 90% hogy ügyvédi segítséget kérek. Erre, ma a telefonnal mentem még a kétbetűs helyre is, aztán kapok egy sms-t, hogy a hangpistára beszéltek, amit nem tudok meghallgatni, meg négy nem fogadott hívásom van. Ekkor nézem a térerőt, semmi. Feleségemén, apósomén semmi. Ezért kérdeztem, de gondolom ha bizonyítani kell, simán lehetséges! Most sincs térerő, de ezelőtt fél órával volt, mert beszéltem.Lehet csak adótorony baj van...
2012.12.07. 10:06
MChris írta:bmw520ds írta:Telefon témában meg azért kérdeztem, mert ma hisztiznem kellett a biztosítónál, hogy miért nem állnak velem szóba?
Visszahívást kértem és letagadták. Négy nap megint elment. Ma újból kértem. Nem értem, miért nem tudnak hívni napközben, miért este öt után telefonálnak?Természetesen mindent ellenük gyűjtök szépen bizonyíthatóan össze, mert 90% hogy ügyvédi segítséget kérek. Erre, ma a telefonnal mentem még a kétbetűs helyre is, aztán kapok egy sms-t, hogy a hangpistára beszéltek, amit nem tudok meghallgatni, meg négy nem fogadott hívásom van. Ekkor nézem a térerőt, semmi. Feleségemén, apósomén semmi. Ezért kérdeztem, de gondolom ha bizonyítani kell, simán lehetséges! Most sincs térerő, de ezelőtt fél órával volt, mert beszéltem.Lehet csak adótorony baj van...
én már nem fizetném a cascot,de a kötelezőm se náluk lenne...
mikor árultam a lakást nekem is voltak érdekes dolgok hamar elkezdtem venni a beszélgetések...oszt mindenki azt mond amit akar...
2012.12.07. 10:25
leslie írta:Ma reggel lezúzták az autómat![]()
![]()
![]()
Megyek tempósan az egyik sávban, a másik sáv áll, erre persze, hogy egy barom kihajt a sávjából, mert a f@sz nem nézett bele a kurva külső tükrébe.... Persze állítása szerint belénézett, csak szerinte én túl gyorsan mentem .... ami nem is igaz, inkább alacsonyan repültem
![]()
Az autóm bal oldala kissé szépség hibás lett, de szerencsére nagyobb baj nem történt ...
2012.12.07. 11:55
Gabesz81 írta:leslie írta:Ma reggel lezúzták az autómat![]()
![]()
![]()
![]()
"csak szerinte én túl gyorsan mentem" a kutyát nem érdekli hogy ő mit gondol, f@aszkalap...tele a város ilyenekkel
2012.12.07. 12:35
bmw520ds írta:MChris írta:bmw520ds írta:Telefon témában meg azért kérdeztem, mert ma hisztiznem kellett a biztosítónál, hogy miért nem állnak velem szóba?
mikor árultam a lakást nekem is voltak érdekes dolgok hamar elkezdtem venni a beszélgetések...oszt mindenki azt mond amit akar...
Helló Krisztián!
Élsz még?
Mivel a hitelhez kellett Cascó, ( akkoriban ez a kocsi 3M volt ) integrált Cascóként kötelező volt, érdekesség kép olcsóbb is lett így a törlesztő azáltal, hogy kaptam egy szolgáltatást ami a törlesztőt azon a szinten tartotta, ahol-e nélkül ajánlotta a finanszírozó. ( az más kérdés, hogy az ezért kifizetett ötévi összegről valakik azt gondolják, ajándék! )
Ha felmondanám? Akkor egy talpon ki kellene fizetni a hátralévő tartozást, amit a jó kis Svájci Frank miatt szerintem nem kellene erőltetnem.
Maradt a kard, pajzs, sisakrostély le és irány a szélmalom! Legalább látják, ez egy idióta paraszt, aki minden nap megjelenik és kísérti őket!
Már Árpi ajánlásával van egy segítőkész jogász, aki több mint húsz éve ebben mozog.
Kötelezőm természetesen nem ezeknél van, ha valakit lekoccolnék, ép elég hogy azért haragudna, nem kell plusz olaj a tűzre!
2012.12.07. 13:22
MChris írta:bmw520ds írta:MChris írta:bmw520ds írta:Telefon témában meg azért kérdeztem, mert ma hisztiznem kellett a biztosítónál, hogy miért nem állnak velem szóba?
Helló Krisztián!
Élsz még?
Mivel a hitelhez kellett Cascó, ( akkoriban ez a kocsi 3M volt ) integrált Cascóként kötelező volt, érdekesség kép olcsóbb is lett így a törlesztő azáltal, hogy kaptam egy szolgáltatást ami a törlesztőt azon a szinten tartotta, ahol-e nélkül ajánlotta a finanszírozó. ( az más kérdés, hogy az ezért kifizetett ötévi összegről valakik azt gondolják, ajándék! )
Ha felmondanám? Akkor egy talpon ki kellene fizetni a hátralévő tartozást, amit a jó kis Svájci Frank miatt szerintem nem kellene erőltetnem.
Maradt a kard, pajzs, sisakrostély le és irány a szélmalom! Legalább látják, ez egy idióta paraszt, aki minden nap megjelenik és kísérti őket!
Már Árpi ajánlásával van egy segítőkész jogász, aki több mint húsz éve ebben mozog.
Kötelezőm természetesen nem ezeknél van, ha valakit lekoccolnék, ép elég hogy azért haragudna, nem kell plusz olaj a tűzre!
néha olvasom fórumot csak nem mindig belépve,itt hideg nincs kinti melo.
értem egyszer vége lesz,kitartást! vedd fel a hívást.kihangosító és egy másik nokia hangfelvevővel...
2012.12.07. 23:54
2012.12.08. 00:42
2012.12.08. 11:02
kzolee írta:Csomagot is hoz a Zalai kollégának? Vagy csak virgácsot az idén?
2012.12.09. 23:12
Oroszlan írta:kzolee írta:Csomagot is hoz a Zalai kollégának? Vagy csak virgácsot az idén?
Idén nem érdemelte ki ...
2012.12.10. 09:59
lepke írta:Oroszlan írta:kzolee írta:Csomagot is hoz a Zalai kollégának? Vagy csak virgácsot az idén?
Idén nem érdemelte ki ...
Helo
Dehogynem dehogynem
Csak az idén felemelték a postai csomagok árát![]()
Gondoltam majd a Hópartin oda adom![]()
![]()
Majd valamelyik nap felhívlak![]()
ha még nem vagyok törölve nálad
![]()
2012.12.10. 19:46
2012.12.10. 21:13
Oroszlan írta:Dehogynem dehogynem
Nem vagy, miért lennél törölve ?