Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Re:

2011.08.08. 12:40

jackson írta:
pittabaa írta:
simi64 írta:
valta írta:Sziasztok

Visszaolvasgattam itt a topickban,és azt vettem ki, a tds-ben nincs ilyen szűrő.
Helyette valami más van?Kéne valamire figyelnem a turbónál?

Köszi

Semmi.
Ha meghajtod, visszahűteni!
Na meg az olajcserék idejében.

És az mit jelent,ha olajcserekor,rögtön az első járatás után nyomta ki a gőzt(gázt?) az olajbetöltőn,mikor szintre akartam tölteni? :roll:
Köszi :)

Henger fejes???? Remélem csak olajgőz volt és nem vízgőz mert akkor már régen nagy gáz van. Azért egy hűtőrendszer nyomás mérés biztos ami biztos nem ártana.

Jackson, aki kiváncsi az gáz összetételére

Hát én is nagyon remélem,hogy nem vízgőz...a hűtővizet nemrég cseréltük teljesen,rendszeresen figyelem,szinten van,és olajat sem látni benne.

Re: 530d kartergáz szűrő

2012.04.13. 00:46

Üdv. márkatársak! kicseréltem a kartergázszűrőt ma, szépen jár azóta az autó(525d) viszont mielött még kicsérltem volna "felfújódott a motor" kinyomta az olajat azolajbeöntő sapknánál..egyből leállítottam...most ktszűrő kicserélve nyomás megszűnt a motorban szépen jár indul,viszont nagyon füstöl égett olajszag mindenhonnan..remélem csak az olaj a kipufogórol meg egyéb helykről..vagy meghalt a turbó???

2012.04.27. 14:30

Sziasztok! Hol tudnám beszerezni ezt a kartergázszűrőt? Valaki foglalkozik ilyesmivel? Kérdeztem itt Nyíregyházán házzal együtt 13500Ft volt. Kicsit soknak tartom ezért fordulok hozzátok!

2012.04.27. 21:11

Hello!
Vegyél csak szűrőt meg tömítést.
Sokkal olcsóbb.Legutóbb én is így cseréltem, de nem emlékszem mennyi volt.

2012.04.27. 22:06

rike89 írta:Sziasztok! Hol tudnám beszerezni ezt a kartergázszűrőt? Valaki foglalkozik ilyesmivel? Kérdeztem itt Nyíregyházán házzal együtt 13500Ft volt. Kicsit soknak tartom ezért fordulok hozzátok!

Amúgy a 13500,-Ft nem vészes, kb annyi is az ára! :)

2012.04.27. 23:27

rike89 írta:Sziasztok! Hol tudnám beszerezni ezt a kartergázszűrőt? Valaki foglalkozik ilyesmivel? Kérdeztem itt Nyíregyházán házzal együtt 13500Ft volt. Kicsit soknak tartom ezért fordulok hozzátok!

http://www.schmiedmann.hu/11127793163F/ ... reses.aspx

2012.11.11. 18:44

Sziasztok!

Benzinesben is van ilyen szűrő? (525i M54)

2012.11.11. 18:55

Zsolt írta:Sziasztok!

Van, méghozzá a szívósor alatt. Cserélni akkor kell, ha a membrán szakadt. Ilyenkor sziszegő hangot hallat, mint egy kígyó, valamint alapjárati problémák jelentkezhetnek.

2012.11.11. 18:56

Ez házzal együtt kpl. korrekt ár.

2012.11.11. 18:58

hamoriarpi írta:

Van, méghozzá a szívósor alatt. Cserélni akkor kell, ha a membrán szakadt. Ilyenkor sziszegő hangot hallat, mint egy kígyó, valamint alapjárati problémák jelentkezhetnek.

A benzinesben nincs kartergáz szűrő. Ott olajszeparátor van, a hibajelenség egyezik az előttem szóló leírásával.

2012.11.11. 19:12

muhaati írta:
hamoriarpi írta:

A benzinesben nincs kartergáz szűrő. Ott olajszeparátor van, a hibajelenség egyezik az előttem szóló leírásával.

Köszi! Mi a szakszerű megnevezése, ha autósboltban keresem? :)

2012.11.11. 19:20

Zsolt írta:
muhaati írta:
hamoriarpi írta:

Ha a "boltos" ért hozzá akkor mindkét néven fogja tudni. A hivatalos (ETK) megnevezése:
1 Pressure regulating valve 11 61 7 501 566 1 0.177 kg / 0.39 lb ?35.10 $44.62
Vagyis nyomásszabályozó szelep. Na így nem fogják tudni, hogy mit akarsz. :facepalm:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: 2 muhaati, Zsolt
Értékelés: 9.52%

2012.11.11. 19:26

hamoriarpi írta:
Zsolt írta:
muhaati írta:
hamoriarpi írta:

Ha a "boltos" ért hozzá akkor mindkét néven fogja tudni. A hivatalos (ETK) megnevezése:
1 Pressure regulating valve 11 61 7 501 566 1 0.177 kg / 0.39 lb ?35.10 $44.62
Vagyis nyomásszabályozó szelep. Na így nem fogják tudni, hogy mit akarsz. :facepalm:

Köszönöm a precíz meghatározást! :franko:

2012.11.11. 19:31

Zsolt írta:

Mindenképpen VIN szám alapján rendeld meg, és ne felejts el csöveket rendelni hozzá! A felmenő csövek törnek mint a ropi, az alsó pedig összeaszalódik. A régebbit könnyű cserélni, az újabbal elleszel mint nagyi a befőzéssel.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: Zsolt
Értékelés: 4.76%

2012.11.11. 19:37

muhaati írta:
Zsolt írta:

Mindenképpen VIN szám alapján rendeld meg, és ne felejts el csöveket rendelni hozzá! A felmenő csövek törnek mint a ropi, az alsó pedig összeaszalódik. A régebbit könnyű cserélni, az újabbal elleszel mint nagyi a befőzéssel.

Rendben, még egyszer köszönöm!

2012.11.23. 23:15

Szasztok!
Szeretném kicserélni a kartergázszűrőt az autóban. Hányas torx kulcsra lesz szükségem a művelethez?
Előre is köszi!

2012.11.24. 07:01

touring írta:Szasztok!
Szeretném kicserélni a kartergázszűrőt az autóban. Hányas torx kulcsra lesz szükségem a művelethez?
Előre is köszi!

Ha jól emléxem 5-ös a jellemző mindenhol.
Bár amennyit én szerelek... :facepalm: :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: touring

2012.11.24. 08:38

Imco írta:
Előre is köszi!

Az 5-ös stimmel, de imbusz.

Torxra a kábelköteg levételéhez lesz szükséged, mert az pont a szűrő felett van felcsavarozva három pici csavarral.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: touring

2012.11.24. 11:54

muhaati írta:
Imco írta:
Előre is köszi!

Torxra a kábelköteg levételéhez lesz szükséged, mert az pont a szűrő felett van felcsavarozva három pici csavarral.

Köszi!
A torxból lyukas kell, vagy sima is jó?

2012.11.24. 12:26

touring írta:
muhaati írta:
Imco írta:
Előre is köszi!

Köszi!
A torxból lyukas kell, vagy sima is jó?

A régebbieknél még sima + torx volt, de neked már Torx dugó kell, meg ne kérdezd hányas, picike . Nekem az a legkisebb a torxdugó készletemben.

Nem kell kétségbeesni, simán ki tudod tekerni őket egy patentfogóval is, a műanyag szelepfedélben "lemezcsavarok".

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: touring
Hozzászólás küldése

VigLink badge