Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.11.28. 22:43

tom írta:Janika írta:
Dízel fogyasztás:
Múltkor ki takarítottuk az enyémnek (25d) a szívótorkát(amennyi szutyok abban volt...)és az ott éktelenkedő folytószelep szerű kis lemezeket(6db,hengerenként 1) leflexeltük,mivel hallottam már olyanról,hogy az valakinek eltört,beszívta a motor és ott sok mindent tönkretett.
Azóta az autó majd 1 literrel kevesebbet eszik,azelőtti átlagom 8 körül volt most maximum 7,5-ben megáll.
Vélemény?Tapasztalat?

Ez engem is érdekelne,hogy mit mondtok!
Ugyanis holnap megbontják a motort,akkor ezt is végrehajtanák,ha ajánlatos.

Ja,meg hogy lehet az idézetet ilyen szép fehér keretbe rakni?

Jobb sarok idézet gomb!

2007.11.28. 23:06

Admin bá,azt már próbáltam korábban is,de nem mükszik!
A gyengébbek kedvéért kicsit részletesebben,BITTE!

Kösz:tom

2007.11.28. 23:12

Ha valamiért blokkolja a böngésződ a beépített cuccot, akkor csinálhatod így is:
1.Kimásolod az idézendő részt (ctrl+c)
2.Írod, hogy [quote="név"] . Az idézőjel kell, de névnek azt írod, akitől idézel. (Shakespeare :) )
3.Beilleszted a kimásolt, idézendő részt (ctrl+v)
4.Írod, hogy [quote] és a quote szó elé egy / jel megy, de ha oda teszem, akkor ezt is automatikusan idézetnek fogjka látni a fórummotor :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Stephanus_Rex 2007.11.28. 23:15-kor.

2007.11.28. 23:15

tom írta:Admin bá,azt már próbáltam korábban is,de nem mükszik!
A gyengébbek kedvéért kicsit részletesebben,BITTE!

Kösz:tom

Kód:
 Igy kel kinézen az idézet rész:

[quote]idézet szöveg [/quote]

2007.11.28. 23:27

Hát én próbálgatom,de túl béna vagyok ezek szerint!
Ó,a laptop istene szállna meg engem legalább egy kis időre! :D

2007.11.28. 23:33

[quote="tom"]Hát én próbálgatom,de túl béna vagyok ezek szerint!
Ó,a laptop istene szállna meg engem legalább egy kis időre! :D[quote]
Na ilyen egyszerű.
Csak kitöröltem a / jelet a második quote elől [/q...e]
Így ird be, és kész. Ettől 1xerűbben már nem tudom...

2007.11.28. 23:40

Átmásolni azt tudom,csak a fehér hátteres keret nem megy.
Na,mindegy tudomásul veszem,hogy én ehhez hüje vagyok :lol:

2007.11.28. 23:43

Tom!

Nagyon ajánlatos mert 20 perc meló max.Nekem pl már ez egyik hiányzott,látszott rajta a nyom,hogy az a helyéből letürt,szóval valszeg az előző tulajának a kocsimnak már meggyűlt vele a baja,hngerfejet,dugót hengerfalat képes összebaszni,viszont hátrányod nem származik belőle ha kiszeditek! :wink:

2007.11.28. 23:48

tom írta:Átmásolni azt tudom,csak a fehér hátteres keret nem megy.
Na,mindegy tudomásul veszem,hogy én ehhez hüje vagyok :lol:

A fehér keret elküldés után jelentkezik a códrész hatására.

2007.11.28. 23:51

A legérdekesebb,hogy 3 hozzászólással előbb nem ment,az előbb meg próbáltam ugyanúgy és most meg igen.
Furi!

2007.11.29. 00:34

Dízel fogyasztás:
Múltkor ki takarítottuk az enyémnek (25d) a szívótorkát(amennyi szutyok abban volt...)és az ott éktelenkedő folytószelep szerű kis lemezeket(6db,hengerenként 1) leflexeltük,mivel hallottam már olyanról,hogy az valakinek eltört,beszívta a motor és ott sok mindent tönkretett.
Azóta az autó majd 1 literrel kevesebbet eszik,azelőtti átlagom 8 körül volt most maximum 7,5-ben megáll.
Vélemény?Tapasztalat?

hali.

leírnád pontosan, hogy ezt hogyan csináltátok?
mit kellett leflexelni?
ja, és ettől nem lehet baja a technikának?

köszi.
roland

2007.11.29. 00:46

kovessyroli írta:
Dízel fogyasztás:
Vélemény?Tapasztalat?

hali.

leírnád pontosan, hogy ezt hogyan csináltátok?
mit kellett leflexelni?
ja, és ettől nem lehet baja a technikának?

köszi.
roland

Janika!
Copyright-old,aztán jelentkezz a BMW-nél!
Én levágatom vazze,de,ha nem lesz jó én meg nálad jelentkezem! :D :D :D

2007.11.29. 09:45

Helló Janika!

Az éjszaka a Jimmy Beam+Vörös Bika hatására felpörögtem,és eszembe jutott számtalan szebbnél-szebb gondolat. :D
Mégpedig:hogy flexeltetek úgy,hogy a művelet során keletkezett apró kis szemcsék ne kerüljenek be a szívótorokba?
Gondolom,azt valahogy le kellett zárni.
Ez vonatkozik az utána történő csiszolásra is..

2007.11.29. 10:10

Ezeket miért emésztem én ilyen nehezen. Beleflexelni valamibe, amit mérnökök terveztek. Eh :roll:

2007.11.29. 10:43

tom írta:Helló Janika!

Az éjszaka a Jimmy Beam+Vörös Bika hatására felpörögtem,és eszembe jutott számtalan szebbnél-szebb gondolat. :D
Mégpedig:hogy flexeltetek úgy,hogy a művelet során keletkezett apró kis szemcsék ne kerüljenek be a szívótorokba?
Gondolom,azt valahogy le kellett zárni.
Ez vonatkozik az utána történő csiszolásra is..

Úgy hogy közbe az egész szívótorok előttem figyelt egy munkapadon.A szelepeket egy hoszzú rúd mozgatja el és vissza,aszerint,hogy zárjon vagy nyisson,azt ha kihúztad a helyéről,és mindegyiket kicsavaroztad(2 csavar tartja oda mindegyiket) akkor egyesével le lehetett őket szedegetni róla és azután drótkefével kicsit meg tisztítani,majd a lemez részét levágni és csak az alsó csonk részét meghagyni amit utána ugyanúgy mozgathat a rudazat,csak utána már anélkül,hogy lenne ott neki bármi szerepe is.Remélem ugyanarról beszélünk! :P :D

2007.11.29. 10:48

Amúgy mire valók ezek a szelepek?

2007.11.29. 10:48

ViSoR írta:Ezeket miért emésztem én ilyen nehezen. Beleflexelni valamibe, amit mérnökök terveztek. Eh :roll:

Sajna a mérnökök is emberek,ők is hibázhatnak.Valószínűleg nem számolták ki km-ben mi mikor mehet tönkre az autón,vagy nem volt megfelelő az anyagválasztás,mert ahogy már mondottam,nekem az egyik alapból el volt törve amikor leszedtük...Egyébként ennek környezetvédelmi szempontból van csak jelentősége kb 1%-al megnöveli a károsanyag kibocsátást,szóval olyan mint a katalizátor,vagy bármi ami csak elrohadni tud,eltömődni, kilyukadni,hogy azután rakás pénzért ujra megcsináltathasd.

2007.11.29. 10:50

Azt is simán megkérdezném a mérnököktől minek kell olyat ráiratni az automata váltókra hogy nem kell benne olajat cserélni???

2007.11.29. 11:01

Akkor lehet, hogy érdemes megműteni. Somogyi kolléga vajh vállal ilyesmit? Mindent amiért pénzt kap mi :)
Vagy valaki tud hasonlóan megbízható szakit 220km-nél közelebb? :lol:

Amúgy a váltóolajcserélt én még tartom! 300ekm nem volt cserélve és nem is lesz!
A fogyasztásod nem a szívótorok tisztítástól javult?

2007.11.29. 11:10

Az enyémet nyíregyen szervízeltetem, de pesttől az sincs közelebb mint 220 :D .
A váltóolajat én 60000-ként cseréltetem,nyílván amiről nem tudsz az nem is fájhat,de én láttam hogy milyen fémpor maradt az olajteknőben leszedés után...Szóval elbírom képzelni hogy nézhet ki az a szegény olajszűrő. :roll:
Hozzászólás küldése

VigLink badge