![]() |
2012.10.19. 11:52
Padre540 írta:tökmöc írta: Még 1 ezen mit értesz:"motorban lévő vezérlés bakelit elemeit"?
Szerintem a 6-os,13-as,16-os elemekre gondolt.
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=11&fg=25
De ha már szétszedik,akkor ésszerű a láncot,a feszítőt is cserélni,megnézni hogy a fogaskerekek mennyire vannak kihegyesedve.
Ha ezeket összeadod,olajjal,szűrőkkel,tömítésekkel,barátilag is bele lehet futni olyan 250-300-ba.És akkor még ott vannak a Vanosok,olalanként 100 körüli anyagárral,bár ez nem szokott elromlani csak idegesítően klattyog.
De Én úgy gondolom,amíg nincs gond vele,nem érdemes piszkálni.Nekem le lett cserélve a vezérlés mert Bank2-es Vanos hibát írt állandóan.200-ból "megúsztam".
2012.10.19. 13:13
tökmöc írta:Padre540 írta:tökmöc írta: Még 1 ezen mit értesz:"motorban lévő vezérlés bakelit elemeit"?
De ha már szétszedik,akkor ésszerű a láncot,a feszítőt is cserélni,megnézni hogy a fogaskerekek mennyire vannak kihegyesedve.
Ha ezeket összeadod,olajjal,szűrőkkel,tömítésekkel,barátilag is bele lehet futni olyan 250-300-ba.És akkor még ott vannak a Vanosok,olalanként 100 körüli anyagárral,bár ez nem szokott elromlani csak idegesítően klattyog.
De Én úgy gondolom,amíg nincs gond vele,nem érdemes piszkálni.Nekem le lett cserélve a vezérlés mert Bank2-es Vanos hibát írt állandóan.200-ból "megúsztam".
Ezt mind meg is csináltatnám és szerintem meg is fogom de szeretném olyannal aki szívből csinálja nem pedig csak pénzért és majd lesz ami lesz!!! Amúgy le a kalappal veletek és nagyon szépen köszönöm a segítségetek főleg az oldalakat amiket küldtök! Ezerrel tanulmányozom őket. Azért megint van egy kérdésem már pedig amit irtál a "Vanosok" és irtad a klattyog dolgot is ami szerintem meg van mert érdekes de nem idegesítő kotyogást hallani a motorból. Írnám, hogy ez tuti nem hidrótőke mert azt már megismerem!
2012.10.19. 13:27
Padre540 írta:tökmöc írta:Padre540 írta:tökmöc írta: Még 1 ezen mit értesz:"motorban lévő vezérlés bakelit elemeit"?
Ezt mind meg is csináltatnám és szerintem meg is fogom de szeretném olyannal aki szívből csinálja nem pedig csak pénzért és majd lesz ami lesz!!! Amúgy le a kalappal veletek és nagyon szépen köszönöm a segítségetek főleg az oldalakat amiket küldtök! Ezerrel tanulmányozom őket. Azért megint van egy kérdésem már pedig amit irtál a "Vanosok" és irtad a klattyog dolgot is ami szerintem meg van mert érdekes de nem idegesítő kotyogást hallani a motorból. Írnám, hogy ez tuti nem hidrótőke mert azt már megismerem!
Ha nem igazán hallani akkor vagy 200.000km környéke alatti a futás,vagy cserélték már.
2012.10.19. 13:29
tökmöc írta:Padre540 írta:tökmöc írta:Padre540 írta:tökmöc írta: Még 1 ezen mit értesz:"motorban lévő vezérlés bakelit elemeit"?
Ha nem igazán hallani akkor vagy 200.000km környéke alatti a futás,vagy cserélték már.
A mutató 200ezret mutat! Ha cserélték csak örülni tudok mert tudom az sem filléres dolog.Akkor mi is az amit irtál? Hol találom? "És akkor még ott vannak a Vanosok"
2012.10.19. 17:44
2012.10.20. 07:44
tökmöc írta: Akkor mi is az amit irtál? Hol találom? "És akkor még ott vannak a Vanosok"
2012.10.20. 08:49
Padre540 írta:tökmöc írta: Akkor mi is az amit irtál? Hol találom? "És akkor még ott vannak a Vanosok"
2012.10.20. 12:01
Imco írta:Padre540 írta:tökmöc írta: Akkor mi is az amit irtál? Hol találom? "És akkor még ott vannak a Vanosok"
A 7-es alkatrész a vezérműtengely-jeladónak küld?
2012.10.20. 13:16
tökmöc írta:Imco írta:Padre540 írta:tökmöc írta: Akkor mi is az amit irtál? Hol találom? "És akkor még ott vannak a Vanosok"
A 7-es alkatrész a vezérműtengely-jeladónak küld?
Kösszi!!!
2012.10.20. 17:29
Imco írta:A 7-es alkatrész a vezérműtengely-jeladónak küld?
2012.10.20. 17:35
Padre540 írta:Imco írta:A 7-es alkatrész a vezérműtengely-jeladónak küld?
Nem akarok hülyeséget írni, mert nem tudom honnan veszi a jelet a vez. tengely jeladó.
2012.10.20. 17:52
adam001 írta:Padre540 írta:Imco írta:A 7-es alkatrész a vezérműtengely-jeladónak küld?
Nem akarok hülyeséget írni, mert nem tudom honnan veszi a jelet a vez. tengely jeladó.
Arrol a jelado tarcsarol ami a 7 es szerintem jol mondjatok...
2012.10.20. 19:12
muhaati írta:adam001 írta:Padre540 írta:Imco írta:A 7-es alkatrész a vezérműtengely-jeladónak küld?
Biza jól mondjátok! Az a "körfémlap" adja a jelet a jeladónak. Megbontáskor oda nagyon kell a gyári szerszám.
2012.10.20. 19:21
adam001 írta:
Egy villaas kulcs szerü bütykös valami igaz? Ati egyebkent sikerült kibányászni az e46 xenon lampat ami miatt hivtalak ,:) spricni csere lessz , ugyanis szetrepedt...
2012.10.20. 21:54
muhaati írta:adam001 írta:Padre540 írta:Imco írta:A 7-es alkatrész a vezérműtengely-jeladónak küld?
Biza jól mondjátok! Az a "körfémlap" adja a jelet a jeladónak. Megbontáskor oda nagyon kell a gyári szerszám.
2012.10.21. 07:54
Imco írta:muhaati írta:adam001 írta:Padre540 írta:Imco írta:A 7-es alkatrész a vezérműtengely-jeladónak küld?
Köszi!
Hogy adja a jelet?
Valami mágneses elven?
Pont ezzel játszottunk múlt héten.
2012.10.21. 10:13
muhaati írta:
Igen, mágneses elven. A jeladó az állandó mágnes, a tárcsa van "kivágva".
2012.10.23. 19:57
Elég ílyesztő volt a dolog. Remélem valahogy meg lehet javítani!!!!
2012.10.23. 20:01
2012.10.23. 20:05
Labi írta::lol: ... bocsi. nekem is ilyen volt az e39-ben. ha elértem egy bizonyos sebességet, felerősödött a hang. Nálad nem ez volt véletlen