Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E60

2012.08.02. 13:36

sziasztok! ET34-es felni jó lehet e60ra? 2004 530d? vagy milyen ET méretek lehetnek jók? az ET20 az tuti. előre is köszönöm

2012.08.02. 14:37

pappjan írta:sziasztok! ET34-es felni jó lehet e60ra? 2004 530d? vagy milyen ET méretek lehetnek jók? az ET20 az tuti. előre is köszönöm

Itt, a saját topicjának végén épp most veséztük ki.

2012.08.02. 14:56

simi64 írta:
pappjan írta:sziasztok! ET34-es felni jó lehet e60ra? 2004 530d? vagy milyen ET méretek lehetnek jók? az ET20 az tuti. előre is köszönöm

Itt, a saját topicjának végén épp most veséztük ki.

köszönöm

2012.08.04. 03:06

helo
Ez érdekes egy kérdés :shock:

2012.08.04. 13:51

lepke írta:

helo

???? :shock: :mrgreen:

2012.08.05. 22:50

pappjan írta:
lepke írta:

helo

Helo
Pont erről beszéltünk egy hete

viewtopic.php?f=24&t=991&start=300

2012.08.06. 11:33

lepke írta:
pappjan írta:
lepke írta:

helo

Helo

igen!! tudom!! már írta más is! nem olvasok minden egyes rovatot végig teljesen mert itt tölthetném a napom:D egyébként a kérdésem az volt h et34 -es felnit ami 8 széles fel tudok e tenni e60 ra pogi nélkül? avagy nem? de sztem én nem voltam egyértelmű bocsi :shock:

2012.08.06. 15:20

pappjan írta:
lepke írta:
pappjan írta:
lepke írta:

helo

Helo

igen!! tudom!! már írta más is! nem olvasok minden egyes rovatot végig teljesen mert itt tölthetném a napom:D egyébként a kérdésem az volt h et34 -es felnit ami 8 széles fel tudok e tenni e60 ra pogi nélkül? avagy nem? de sztem én nem voltam egyértelmű bocsi :shock:

Helo
Az ET-34-es felni mérete a gyári 20-as hoz képest 14 milliméterrel fog beljebb kerülni, ami kanyarodásnál, vagy parkolásnál amikor a kormánykereket teljesen alá kell szedni
Nagy valószínűséggel a kerékjárati ívnek a műanyag dobjához fog érni :roll: :roll:
De ez NEM biztos :roll: :roll: 34-es méretnél érdemes a nyomtávszélesítőt felszerelni

2012.08.06. 17:46

igen!! tudom!! már írta más is! nem olvasok minden egyes rovatot végig teljesen mert itt tölthetném a napom:D egyébként a kérdésem az volt h et34 -es felnit ami 8 széles fel tudok e tenni e60 ra pogi nélkül? avagy nem? de sztem én nem voltam egyértelmű bocsi :shock:[/quote]
Helo
Az ET-34-es felni mérete a gyári 20-as hoz képest 14 milliméterrel fog beljebb kerülni, ami kanyarodásnál, vagy parkolásnál amikor a kormánykereket teljesen alá kell szedni
Nagy valószínűséggel a kerékjárati ívnek a műanyag dobjához fog érni :roll: :roll:
De ez NEM biztos :roll: :roll: 34-es méretnél érdemes a nyomtávszélesítőt felszerelni[/quote]

köszönöm szépen! akkor inkább megpróbálok valami ET20-as felnit szerezni! mondjuk ami a te autódon van az nagyon szép de olyat nem igen találni

2012.08.15. 20:41

sziasztok!!

segítséget szeretnék kérni! vettem egy garnitúra M6 felnit az autómra ET15 17'' és 8 széles... mekkora gumit vegyek rá? ami szépen mutatna... azt tudom h a gyári méret et20 és 7.5 felnire a 245/45 17.. válaszokat előre is köszönöm

2012.08.15. 21:11

pappjan írta:sziasztok!!

segítséget szeretnék kérni! vettem egy garnitúra M6 felnit az autómra ET15 17'' és 8 széles... mekkora gumit vegyek rá? ami szépen mutatna... azt tudom h a gyári méret et20 és 7.5 felnire a 245/45 17.. válaszokat előre is köszönöm

Az nagy valószínűséggel replika felni, az M6 felni 19 collos. Arra a gyári ajánlás elöl 255/40/19, hátul 285/35/19.

A 7,5 collos téli felnimen 225/50/17 a gumiméret.

2012.08.16. 12:02

kzolee írta:
pappjan írta:sziasztok!!

Az nagy valószínűséggel replika felni, az M6 felni 19 collos. Arra a gyári ajánlás elöl 255/40/19, hátul 285/35/19.

A 7,5 collos téli felnimen 225/50/17 a gumiméret.

igen igen ez tuti h replika! gyárit nem találtam meg hát nem is akartam.. :o

2012.08.16. 12:08

ruckroland írta:
TMagnum írta:Kedves Kollégák!

Így 196.000 KM felé a kormányom eléggé csúnyává vált, megkopott.

Nézegettem bontott kormányokat, de mindben volt legalább ennyi km, szóval sokkal szebb egyik sem volt.

Mindenhol azt javasolták, hogy bőröztetni érdemesebb lenne. Viszont az egyik ismerősöm elvitte az E90-ét, itt Pesten egy szervizbe, ahol szépen megcsinálták, de érezni rajta, hogy vastagabb lett, és így nem az igazi.

Nektek esetleg van hasonló tapasztalatotok? Merre érdemes indulni? Van már aki túl van ezeken a körökön?

Köszönettel:
M.

Itt páran már jártak Kecskeméten a FellserKft-nél és nagyon meg voltak elégedve. A képek alapján nem lett vastagabb egyik kormány sem.
Kép
(Tibi666 kormánya)

A kormányon levő kis gombok körüli gumivacak ami le tud mállni, ennek a pótlására, javítására van valami bevett módszer?

2012.08.16. 12:31

Atommano írta:A kormányon levő kis gombok körüli gumivacak ami le tud mállni, ennek a pótlására, javítására van valami bevett módszer?

Ha valami nagyon profi Plasti Dip-es csávót ismersz, talán vele érdemes lehet megfújatni, egyébként meg marad az ebay/vatera böngészés, hátha sikerül olcsón szerezni. Újonnan talán 20 ezer/db áron megy, de ez nem tuti, én vagy két éve kerestem, és mintha akkor kaptam volna ilyen árajánlatot.

2012.08.16. 14:22

tibi666 írta:
Atommano írta:A kormányon levő kis gombok körüli gumivacak ami le tud mállni, ennek a pótlására, javítására van valami bevett módszer?

Ha valami nagyon profi Plasti Dip-es csávót ismersz, talán vele érdemes lehet megfújatni, egyébként meg marad az ebay/vatera böngészés, hátha sikerül olcsón szerezni. Újonnan talán 20 ezer/db áron megy, de ez nem tuti, én vagy két éve kerestem, és mintha akkor kaptam volna ilyen árajánlatot.

Plasti dipet már többször használtam én is, ráadásul a magyarországi forgalmazója is jó barátom... ettől függetlenül nem vagyok meggyőződve, hogy az oda jó... :roll:

2012.08.16. 22:09

Atommano írta:
tibi666 írta:

Plasti dipet már többször használtam én is, ráadásul a magyarországi forgalmazója is jó barátom... ettől függetlenül nem vagyok meggyőződve, hogy az oda jó... :roll:

Az E39 ajtó-behúzó kapaszkodóján belül és az óracsoport körül is ilyesmi cucc van.
Én egyszerűen megtisztítottam körömmel. Alatta fényes fekete műanyag van. Még jól is néz ki.
Szerintem ha szétkapod, kiszeded a gombokat, kis fáradozással kaparható az is. Utána nincs vele gond és egységes a színe is.

2012.08.19. 07:24

Helo
Ez az egyik betegsége ennek a modellnek :wink:
Semmilyen megoldással nem lehet javítani normális, hogy az hasonlítson a gyári állapothoz
Érdemes az Y-ont kicserélni gyárira NEM egy húzós dolog

2012.08.22. 22:49

Sziasztok,
ma érdekes dolgot tapasztaltam, gondoltam leírom.

Menet közben úgy megfagyott a iDrive (business), hogy csak na, se rádió, se reagálás semmilyen gombra, se semmi.
Egy pirosnál gyorsan le is állítottam, kulcs ki, de a kijlező akkor is maradt "égve"!!! Lámpa vált, gyorsan indulok, majd a motor újra indítása után kb. 15 sec újra indult a rendszer.
Ekkor jött az üzenet, hogy tegyem be a navi lemezt, amikor közben az volt benne. Lemez kivesz-betesz, semmi...csak, hogy folyamatosan próbálja betölteni az adatokat...:(
A rádió meg néha ki ki hagy egy pillanatra, míg bent van a lemez, ha nincs akkor semmi gond.

Nem tudom hova fog vezetni a dolog, de ha rájöttem a hibára vagy a megoldásra megírom azt is, hátha vkinek segítség lesz majd.

Üdv,
M.

2012.08.22. 22:54

TMagnum írta:Sziasztok,
ma érdekes dolgot tapasztaltam, gondoltam leírom.

Menet közben úgy megfagyott a iDrive (business), hogy csak na, se rádió, se reagálás semmilyen gombra, se semmi.
Egy pirosnál gyorsan le is állítottam, kulcs ki, de a kijlező akkor is maradt "égve"!!! Lámpa vált, gyorsan indulok, majd a motor újra indítása után kb. 15 sec újra indult a rendszer.
Ekkor jött az üzenet, hogy tegyem be a navi lemezt, amikor közben az volt benne. Lemez kivesz-betesz, semmi...csak, hogy folyamatosan próbálja betölteni az adatokat...:(
A rádió meg néha ki ki hagy egy pillanatra, míg bent van a lemez, ha nincs akkor semmi gond.

Nem tudom hova fog vezetni a dolog, de ha rájöttem a hibára vagy a megoldásra megírom azt is, hátha vkinek segítség lesz majd.

Üdv,
M.

Szar a másolt lemez. Szerezbe egy másikat.

iPhone Tapatalk

2012.08.22. 23:22

admin írta:Szar a másolt lemez. Szerezbe egy másikat.

iPhone Tapatalk

másikkal is próbáltam, de semmi :-(
előtte mind a kettő jó volt (verbatim, 4x-esen, stb)
Hozzászólás küldése

VigLink badge