![]() |
2012.05.28. 19:26
2012.05.28. 19:28
Labi írta:Én most voltam a kis családdal Dömösön! nagyon jó kis hely és pár órára megkegyelmezett az időjárás is!
Képet nem rakok fel, mert mindig belelóg az oroszlán![]()
![]()
Az ötletet támogatom.
viva la boronatárcsa
2012.05.28. 20:13
2012.05.28. 20:33
Labi írta:Ezt az asszonynak vettem, tehát még nem vagyok teljesen elveszve!
2012.05.29. 08:16
2012.05.29. 12:55
simi64 írta:Labi írta:Ezt az asszonynak vettem, tehát még nem vagyok teljesen elveszve!
Akkor még van remény!
2012.05.29. 14:40
strobi írta:simi64 írta:Labi írta:Ezt az asszonynak vettem, tehát még nem vagyok teljesen elveszve!
Akkor még van remény!
Az asszonynak van már akkor 2 pugója is...![]()
![]()
Simikém ha tudnád mostanság mikkel szemezget Labi haverom...
2012.05.29. 20:42
2012.05.29. 20:52
ogtrai írta:Innen a XX.kerületből vagy a közeli kerületekből fórumozik még valaki? ( Valta kollégát kivéve, mert ő 5méterre lakik tőlem)
2012.05.29. 21:00
ogtrai írta:Innen a XX.kerületből vagy a közeli kerületekből fórumozik még valaki? ( Valta kollégát kivéve, mert ő 5méterre lakik tőlem)
2012.05.29. 21:11
muhaati írta:ogtrai írta:Innen a XX.kerületből vagy a közeli kerületekből fórumozik még valaki? ( Valta kollégát kivéve, mert ő 5méterre lakik tőlem)
Attól függ, mi a közel?
2012.05.29. 21:12
Imco írta:ogtrai írta:Innen a XX.kerületből vagy a közeli kerületekből fórumozik még valaki? ( Valta kollégát kivéve, mert ő 5méterre lakik tőlem)
BMWland a 18-19-20 kerület neve!
A fél fórum odavaló, de van olyan is aki csak ezért költözött oda!![]()
2012.05.29. 21:25
ogtrai írta:Imco írta:ogtrai írta:Innen a XX.kerületből vagy a közeli kerületekből fórumozik még valaki? ( Valta kollégát kivéve, mert ő 5méterre lakik tőlem)
Naaaa,jó ezt hallani! Sok E39est látok erre felé,ezért gondoltam megkérdezem.
Egy mini talit összehozhatunk a környéken ha van rá igény!
2012.05.29. 21:34
muhaati írta:ogtrai írta:Imco írta:ogtrai írta:Innen a XX.kerületből vagy a közeli kerületekből fórumozik még valaki? ( Valta kollégát kivéve, mert ő 5méterre lakik tőlem)
A bal oldali adatlapokban sok infóra találsz, persze ha ki van töltve. Mert a Hungary is sok infó, de elég kevés a pontosabb behatároláshoz.
Mondjuk Tokaj-tól Letenyéig elég hosszú az út. Bár Lepkének csak egy ugrás, amekkora utakat lezavar hetente.
2012.05.29. 22:26
Imco írta:strobi írta:simi64 írta:Labi írta:Ezt az asszonynak vettem, tehát még nem vagyok teljesen elveszve!
Akkor még van remény!
Az asszonynak van már akkor 2 pugója is...![]()
![]()
Simikém ha tudnád mostanság mikkel szemezget Labi haverom...
Az hagyján, hogy szemez! Ha látnád, hogy mivel jár!!!!!
2012.05.30. 01:50
ogtrai írta:muhaati írta:ogtrai írta:Imco írta:ogtrai írta:Innen a XX.kerületből vagy a közeli kerületekből fórumozik még valaki? ( Valta kollégát kivéve, mert ő 5méterre lakik tőlem)
A bal oldali adatlapokban sok infóra találsz, persze ha ki van töltve. Mert a Hungary is sok infó, de elég kevés a pontosabb behatároláshoz.
Mondjuk Tokaj-tól Letenyéig elég hosszú az út. Bár Lepkének csak egy ugrás, amekkora utakat lezavar hetente.
A Budapest nekem is oda van írva, a kerületet meg nem láttam fontosnak kiírni,minthogy mások sem nagyon teszik ahogy így nézem. A Hungaryt meg nem tudom miért írtam anno mikor regisztráltam, de miután ott van a város is, nem kell ezen ennyire fenn akadni szerintem.
2012.05.30. 04:10
2012.05.30. 07:05
kiara írta:Nem fontos a kerület, de a talit mégis Dél-Pestre korlátozod?
2012.05.30. 07:12
ogtrai írta:Én csak próbálok valahogy ismerkedni,gondoltam összefutnék pár emberrel,de azt hiszem megvárom inkább,hogy lesz valami össznépi szervezkedés és akkor oda elmegyek!
2012.05.30. 08:01
ogtrai írta:kiara írta:Nem fontos a kerület, de a talit mégis Dél-Pestre korlátozod?
Úgy látom kicsit szeretitek itt kiforgatni azt amit az ember mond.![]()
Megkérdeztem hogy itt a kerületből van e fórumozó,vagy akár a Dél-pesti régióból,nem azért hogy ne jöjjön el egy III.kerületi vagy IV.kerületi BMW tulaj,vagy a Duna túl partjáról Dél-Budáról,mint ahogy látom te XXII.-ből írsz.Semmi kizárás nem volt benne,csak a távolság miatt gondoltam hogy akár egy hétköznapi pár órás auchan parkolós beszélgetést,ismerkedést is össze lehet hozni ahova 5-10perc alatt oda lehet érni. Ha valaki Szombathelyről vagy Nyíregyházáról is el szeretne jönni,annak örülnék a legjobban.
Én csak próbálok valahogy ismerkedni,gondoltam összefutnék pár emberrel,de azt hiszem megvárom inkább,hogy lesz valami össznépi szervezkedés és akkor oda elmegyek!
( mivel a nagyobb talalkozok hetvegen vannak, amikor en dolgozom, igy sajnos azokon nem tudok reszt venni