Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden, amit mondani akarsz...

2012.05.28. 19:26

Én most voltam a kis családdal Dömösön! nagyon jó kis hely és pár órára megkegyelmezett az időjárás is!

Képet nem rakok fel, mert mindig belelóg az oroszlán :facepalm: :D

Az ötletet támogatom.

viva la boronatárcsa

2012.05.28. 19:28

Labi írta:Én most voltam a kis családdal Dömösön! nagyon jó kis hely és pár órára megkegyelmezett az időjárás is!

Képet nem rakok fel, mert mindig belelóg az oroszlán :facepalm: :D

Az ötletet támogatom.

viva la boronatárcsa

Inkább azt adtad volna el :facepalm:

2012.05.28. 20:13

Ezt az asszonynak vettem, tehát még nem vagyok teljesen elveszve! :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Labi az itt látható tagok köszönték meg: simi64
Értékelés: 4.76%

2012.05.28. 20:33

Labi írta:Ezt az asszonynak vettem, tehát még nem vagyok teljesen elveszve! :D

Akkor még van remény! :franko:

2012.05.29. 08:16

Heló
Június 3-án vasárnap Nyirádon rallycross EB lesz,valaki esetleg megy innen a fórumról??
üdv lacir1

2012.05.29. 12:55

simi64 írta:

Az asszonynak van már akkor 2 pugója is... :lol: :roker:

Simikém ha tudnád mostanság mikkel szemezget Labi haverom... :wink:

2012.05.29. 14:40

strobi írta:
simi64 írta:

Az hagyján, hogy szemez! Ha látnád, hogy mivel jár!!!!! :facepalm:

2012.05.29. 20:42

Innen a XX.kerületből vagy a közeli kerületekből fórumozik még valaki? ( Valta kollégát kivéve, mert ő 5méterre lakik tőlem :lol: )

2012.05.29. 20:52

ogtrai írta:Innen a XX.kerületből vagy a közeli kerületekből fórumozik még valaki? ( Valta kollégát kivéve, mert ő 5méterre lakik tőlem :lol: )

Attól függ, mi a közel?

2012.05.29. 21:00

ogtrai írta:Innen a XX.kerületből vagy a közeli kerületekből fórumozik még valaki? ( Valta kollégát kivéve, mert ő 5méterre lakik tőlem :lol: )

BMWland a 18-19-20 kerület neve! :)
A fél fórum odavaló, de van olyan is aki csak ezért költözött oda! :lol: :nyelves:

2012.05.29. 21:11

muhaati írta:

Attól függ, mi a közel?

Dél-Pesti régióra gondoltam :)

2012.05.29. 21:12

Imco írta:

A fél fórum odavaló, de van olyan is aki csak ezért költözött oda! :lol: :nyelves:

Naaaa,jó ezt hallani! Sok E39est látok erre felé,ezért gondoltam megkérdezem.
Egy mini talit összehozhatunk a környéken ha van rá igény! :wink:

2012.05.29. 21:25

ogtrai írta:
Imco írta:

A bal oldali adatlapokban sok infóra találsz, persze ha ki van töltve. Mert a Hungary is sok infó, de elég kevés a pontosabb behatároláshoz. :)
Mondjuk Tokaj-tól Letenyéig elég hosszú az út. Bár Lepkének csak egy ugrás, amekkora utakat lezavar hetente.

2012.05.29. 21:34

muhaati írta:
ogtrai írta:
Imco írta:

A bal oldali adatlapokban sok infóra találsz, persze ha ki van töltve. Mert a Hungary is sok infó, de elég kevés a pontosabb behatároláshoz. :)
Mondjuk Tokaj-tól Letenyéig elég hosszú az út. Bár Lepkének csak egy ugrás, amekkora utakat lezavar hetente.

A Budapest nekem is oda van írva, a kerületet meg nem láttam fontosnak kiírni,minthogy mások sem nagyon teszik ahogy így nézem. A Hungaryt meg nem tudom miért írtam anno mikor regisztráltam, de miután ott van a város is, nem kell ezen ennyire fenn akadni szerintem. :wink:

2012.05.29. 22:26

Imco írta:
strobi írta:
simi64 írta:

Az hagyján, hogy szemez! Ha látnád, hogy mivel jár!!!!! :facepalm:

No :!:
Meséljetek :!:
Az Opelt még elviselem, de ha karikás.............

Esküszöm haza megyek, és....... :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo:

2012.05.30. 01:50

ogtrai írta:
muhaati írta:
ogtrai írta:
Imco írta:

A Budapest nekem is oda van írva, a kerületet meg nem láttam fontosnak kiírni,minthogy mások sem nagyon teszik ahogy így nézem. A Hungaryt meg nem tudom miért írtam anno mikor regisztráltam, de miután ott van a város is, nem kell ezen ennyire fenn akadni szerintem. :wink:

Nem fontos a kerület, de a talit mégis Dél-Pestre korlátozod? :shock:

2012.05.30. 04:10

muhaati írta:

Attól függ, mi a közel?

XX. ker.: jelen :roker:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: ogtrai

2012.05.30. 07:05

kiara írta:Nem fontos a kerület, de a talit mégis Dél-Pestre korlátozod? :shock:

Úgy látom kicsit szeretitek itt kiforgatni azt amit az ember mond. :)
Megkérdeztem hogy itt a kerületből van e fórumozó,vagy akár a Dél-pesti régióból,nem azért hogy ne jöjjön el egy III.kerületi vagy IV.kerületi BMW tulaj,vagy a Duna túl partjáról Dél-Budáról,mint ahogy látom te XXII.-ből írsz.Semmi kizárás nem volt benne,csak a távolság miatt gondoltam hogy akár egy hétköznapi pár órás auchan parkolós beszélgetést,ismerkedést is össze lehet hozni ahova 5-10perc alatt oda lehet érni. Ha valaki Szombathelyről vagy Nyíregyházáról is el szeretne jönni,annak örülnék a legjobban.
Én csak próbálok valahogy ismerkedni,gondoltam összefutnék pár emberrel,de azt hiszem megvárom inkább,hogy lesz valami össznépi szervezkedés és akkor oda elmegyek! :roll:

2012.05.30. 07:12

ogtrai írta:Én csak próbálok valahogy ismerkedni,gondoltam összefutnék pár emberrel,de azt hiszem megvárom inkább,hogy lesz valami össznépi szervezkedés és akkor oda elmegyek! :roll:

Nem kell ezt így túl reagálni, túl bonyolítani! Én is mindenkinek felajánlok egy pacsit ha ráér. Volt aki élt vele, volt aki nem. Van aki 1,8 km lakik tőlem és mégsem esem útba neki, és soha sem ér rá! :) Van aki XI.-ből jött át beszélgetni, és nem volt darabolós gyilkos! :D
Nem vagyunk egyformák! Van aki szeret bandázni, van aki csak itt a fórumon él. Van aki csak a háttérből figyel és még itt sem sokat szól, viszont talikra eljár.
Ha erre jársz téged is szívesen meghívlak egy kávéra vagy üdítőre!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: ogtrai

2012.05.30. 08:01

ogtrai írta:
kiara írta:Nem fontos a kerület, de a talit mégis Dél-Pestre korlátozod? :shock:

Úgy látom kicsit szeretitek itt kiforgatni azt amit az ember mond. :)
Megkérdeztem hogy itt a kerületből van e fórumozó,vagy akár a Dél-pesti régióból,nem azért hogy ne jöjjön el egy III.kerületi vagy IV.kerületi BMW tulaj,vagy a Duna túl partjáról Dél-Budáról,mint ahogy látom te XXII.-ből írsz.Semmi kizárás nem volt benne,csak a távolság miatt gondoltam hogy akár egy hétköznapi pár órás auchan parkolós beszélgetést,ismerkedést is össze lehet hozni ahova 5-10perc alatt oda lehet érni. Ha valaki Szombathelyről vagy Nyíregyházáról is el szeretne jönni,annak örülnék a legjobban.
Én csak próbálok valahogy ismerkedni,gondoltam összefutnék pár emberrel,de azt hiszem megvárom inkább,hogy lesz valami össznépi szervezkedés és akkor oda elmegyek! :roll:

Tamogatom a minitalikat is :roker: ( mivel a nagyobb talalkozok hetvegen vannak, amikor en dolgozom, igy sajnos azokon nem tudok reszt venni :( )
A dolog erdekeben, ment pu.
Hozzászólás küldése

VigLink badge