![]() |
2012.04.27. 10:36
2012.04.27. 10:56
d1r2k3 írta:Sziasztok! Több mint 1 éve vagyok szerencsés tulaja az imádott E39-emnek, már vétel előtt is olvasgattam a fórumot, azóta pedig szinte napi rendszerességgel. Örülök, hogy még mindig ilyen sokan fórumoznak, és valóban nagyon hasznos dolgokat találok itt. Balgaság, de nem rég vettem észre, hogy a "bemutatkozó topic" mit is takar:) A kocsiról annyit, hogy régi álmom volt az E39, támadtak téves gondolataim, más típussal, de még márkával is, de végül kitartottam mellette. Debrecenben lakom nem kellett messze menni érte Budán vettem, a régi gazdája szépen gondját viselte, de meg kellett válnia tőle. Amit ő 535-ként vett nekem már 540-ként volt szerencsém átvenni:))) Ezen kívül Ő is nagyon sok mindent cserélt, már én is, mivel most pihent fél évet, de rengeteg tervem van vele, és mikor elindultam keresgélni, akkor elhatároztam, hogy örökre szükségem lesz rá, remélem sikerülni is fog:)
2012.04.28. 11:15
Padre540 írta:d1r2k3 írta:Sziasztok! Több mint 1 éve vagyok szerencsés tulaja az imádott E39-emnek, már vétel előtt is olvasgattam a fórumot, azóta pedig szinte napi rendszerességgel. Örülök, hogy még mindig ilyen sokan fórumoznak, és valóban nagyon hasznos dolgokat találok itt. Balgaság, de nem rég vettem észre, hogy a "bemutatkozó topic" mit is takar:) A kocsiról annyit, hogy régi álmom volt az E39, támadtak téves gondolataim, más típussal, de még márkával is, de végül kitartottam mellette. Debrecenben lakom nem kellett messze menni érte Budán vettem, a régi gazdája szépen gondját viselte, de meg kellett válnia tőle. Amit ő 535-ként vett nekem már 540-ként volt szerencsém átvenni:))) Ezen kívül Ő is nagyon sok mindent cserélt, már én is, mivel most pihent fél évet, de rengeteg tervem van vele, és mikor elindultam keresgélni, akkor elhatároztam, hogy örökre szükségem lesz rá, remélem sikerülni is fog:)
Gratula a V 8-hoz!![]()
Nyomj egy szavazatot a benzinre mert le vagyunk maradva!
2012.04.28. 15:38
d1r2k3 írta:Sziasztok! Több mint 1 éve vagyok szerencsés tulaja az imádott E39-emnek, már vétel előtt is olvasgattam a fórumot, azóta pedig szinte napi rendszerességgel. Örülök, hogy még mindig ilyen sokan fórumoznak, és valóban nagyon hasznos dolgokat találok itt. Balgaság, de nem rég vettem észre, hogy a "bemutatkozó topic" mit is takar:) A kocsiról annyit, hogy régi álmom volt az E39, támadtak téves gondolataim, más típussal, de még márkával is, de végül kitartottam mellette. Debrecenben lakom nem kellett messze menni érte Budán vettem, a régi gazdája szépen gondját viselte, de meg kellett válnia tőle. Amit ő 535-ként vett nekem már 540-ként volt szerencsém átvenni:))) Ezen kívül Ő is nagyon sok mindent cserélt, már én is, mivel most pihent fél évet, de rengeteg tervem van vele, és mikor elindultam keresgélni, akkor elhatároztam, hogy örökre szükségem lesz rá, remélem sikerülni is fog:)
2012.04.29. 10:50

2012.04.29. 20:10
2012.04.29. 22:37
Ozzycar írta:Jónagyot!
Frissen regisztráltként mondanék egy Óriási Szevasztok-ot!
-Régóta szerettem volna-vala már egy 5ös e39et, végre sikerült. 2003as gyártású uccsóóóó szériás 525i.
Szép állapotú, 70ezer mérfölddel.
Nem ma kezdtem az ipart, 10en akárhány éve már volt egy 315!:D a négy kereklámpás e21:D:D
Jah! 30 éves férfijuh. Jelenleg Írországban. Bár már nem sokáig!!
2012.05.01. 15:14
kovessyroli írta:d1r2k3 írta:Sziasztok! Több mint 1 éve vagyok szerencsés tulaja az imádott E39-emnek, már vétel előtt is olvasgattam a fórumot, azóta pedig szinte napi rendszerességgel. Örülök, hogy még mindig ilyen sokan fórumoznak, és valóban nagyon hasznos dolgokat találok itt. Balgaság, de nem rég vettem észre, hogy a "bemutatkozó topic" mit is takar:) A kocsiról annyit, hogy régi álmom volt az E39, támadtak téves gondolataim, más típussal, de még márkával is, de végül kitartottam mellette. Debrecenben lakom nem kellett messze menni érte Budán vettem, a régi gazdája szépen gondját viselte, de meg kellett válnia tőle. Amit ő 535-ként vett nekem már 540-ként volt szerencsém átvenni:))) Ezen kívül Ő is nagyon sok mindent cserélt, már én is, mivel most pihent fél évet, de rengeteg tervem van vele, és mikor elindultam keresgélni, akkor elhatároztam, hogy örökre szükségem lesz rá, remélem sikerülni is fog:)
Véletlenül nem ezüst színű az E39-ed![]()
![]()
Csak nem Diabolica klubtárs kocsiját vetted meg?
2012.05.04. 22:39
Ozzycar írta:Jónagyot!
Frissen regisztráltként mondanék egy Óriási Szevasztok-ot!
-Régóta szerettem volna-vala már egy 5ös e39et, végre sikerült. 2003as gyártású uccsóóóó szériás 525i.
Szép állapotú, 70ezer mérfölddel.
Nem ma kezdtem az ipart, 10en akárhány éve már volt egy 315!:D a négy kereklámpás e21:D:D
Jah! 30 éves férfijuh. Jelenleg Írországban. Bár már nem sokáig!!
2012.05.07. 20:01
2012.05.07. 21:46
floki írta:Sziasztok!
István vagyok ANGEL LAND-i lakos "13.-ker".Nos az én történetem annyi csak hogy,nemrég sikerült vennem egy 2001/10 évjáratú 530d kombinátort. Már sikerült ráköltenem pár tízezer forintot:) Most nagyjából azt hiszem egyben van az autó. Remélem legalább annyi ideig fog kiszolgálni a verda mint az eddigi autóim. Ha esetleg lenne valakinek egy magyarnyelvű gépkönyve az autómhoz egy másolás-ra kölcsönkérném.
2012.05.08. 05:25
admin írta:floki írta:Sziasztok!
István vagyok ANGEL LAND-i lakos "13.-ker".Nos az én történetem annyi csak hogy,nemrég sikerült vennem egy 2001/10 évjáratú 530d kombinátort. Már sikerült ráköltenem pár tízezer forintot:) Most nagyjából azt hiszem egyben van az autó. Remélem legalább annyi ideig fog kiszolgálni a verda mint az eddigi autóim. Ha esetleg lenne valakinek egy magyarnyelvű gépkönyve az autómhoz egy másolás-ra kölcsönkérném.
![]()
Kezelési utmutató
2012.05.12. 08:47
2012.05.12. 22:04
Sanyesz írta: nagyon sok hasznos és remek információ van fent az oldalon!
2012.05.13. 22:32
Sanyesz írta:Sziasztok !
Sanyi vagyok Ócsán lakom. Most egy e36 325td sedanom van, és tervbe van egy e39-es vétele.
Amióta rátaláltam a fórumra, azóta, ha tudom olvasgatom, nagyon sok hasznos és remek információ van fent az oldalon!
Üdv mindenkinek.
Sanyesz
2012.05.20. 09:04
gondolhatjátok milyen felüdülés átülni a 5-ösbe 2012.05.20. 16:02
ogtrai írta:Sziasztok!
Végre van egy kis időm,gondoltam bemutatkozom. Régóta olvasom a fórumot,kb.3éve tervben volt egy E39 vétele,de még csak 1hét és két napja hogy egy ilyen remek autónak a forgalmijában láthatom a nevem beírva.![]()
XX.kerületben lakom és a 30.évemet karcolom.![]()
Eddig japán autóim voltak(Mitsubishi), melynek szeretete ezúton se tört meg,de végre egyik vágyam,álmom valósult meg hogy BMW tulaj lehetek. Miután ez az első (és tudom hogy nem az utolsó)BMW-m, így biztos sok hülyeséggel foglak titeket traktálni, ezúton is kérném a türelmeteket.![]()
Nagyon jó az oldal,hihetetlen mennyi infoval tud szolgálni!Nagyon örülök hogy van és hogy ennyi segítséget nyújt.![]()
Autóról pár szót: 535i, a V8 hang valami lenyűgöző,főleg hogy nem gyári rendszer van alatta. Nem tudok betelni vele. Második autóként használt, hétköznap egy cliót hajtok 1.5dcit.....gondolhatjátok milyen felüdülés átülni a 5-ösbe
Nagyjából ennyi, idővel úgy is megismertek, szeretnék találkozókra járni,okosodni és megismerni Titeket!![]()
Üdv,
Gábor
2012.05.27. 08:24
ogtrai írta:Sziasztok!
Végre van egy kis időm,gondoltam bemutatkozom. Régóta olvasom a fórumot,kb.3éve tervben volt egy E39 vétele,de még csak 1hét és két napja hogy egy ilyen remek autónak a forgalmijában láthatom a nevem beírva.![]()
XX.kerületben lakom és a 30.évemet karcolom.![]()
Eddig japán autóim voltak(Mitsubishi), melynek szeretete ezúton se tört meg,de végre egyik vágyam,álmom valósult meg hogy BMW tulaj lehetek. Miután ez az első (és tudom hogy nem az utolsó)BMW-m, így biztos sok hülyeséggel foglak titeket traktálni, ezúton is kérném a türelmeteket.![]()
Nagyon jó az oldal,hihetetlen mennyi infoval tud szolgálni!Nagyon örülök hogy van és hogy ennyi segítséget nyújt.![]()
Autóról pár szót: 535i, a V8 hang valami lenyűgöző,főleg hogy nem gyári rendszer van alatta. Nem tudok betelni vele. Második autóként használt, hétköznap egy cliót hajtok 1.5dcit.....gondolhatjátok milyen felüdülés átülni a 5-ösbe
Nagyjából ennyi, idővel úgy is megismertek, szeretnék találkozókra járni,okosodni és megismerni Titeket!![]()
Üdv,
Gábor
2012.05.30. 21:46
2012.05.30. 22:01
laci525d írta:A bemutakozásom bepótolom.
Laci vagyok, 27 éves, Debrecenben lakom.
Jelenleg első bmw-met nyűvöm amit dachau-ból hoztam március 15.-én.
Év elején már hoztam 2 darabot amit eladtam, aztán rájöttem hogy ez jobb mint a passatom volt úgyhogy a harmadikat megtartottam. 15 db volkswagenem volt, golf, passat vegyesen de ég és föld a két márka.
Egy 2001 végi 525d touring fullos vasam van vajbőrrel, kézi váltóval, szerelem volt első látásra![]()
Üdvözlök mindenkit!