![]() |
2011.11.29. 10:46
Jerry írta:gabomara528i írta:Sziasztok!
Én is szeretnék bemutatkozni. Gábor vagyok 30 éves Budapesti lakos és Április óta vagyok ennek a csodaszép 528-nak a büszke tulajdonosa![]()
![]()
A fórumotokat már régebb óta olvasom és nagyon sokat segített mindenben ezért ezer hála nektek![]()
Volt egyszer hol nem volt egy kedves ismerősöm aki ajánlotta ezt a kocsit nekem ,mert tudta,hogy éppen vásárlás előtt álok és ezért gyorsan szólt nekem! Még meg sem volt hirdetve tehát én voltam az első aki megnézhette és hála az égnek az utolsó isA kocsi nagyon rendben volt már akkor is,de azért egy picit kellett rá költeni,hogy még jobb legyen pl : futómű,olajcsere,váltó olajcsere meg termosztát és egy pár apró dolog ami csak esztétikai ami ezeken a régi képeken nem látszik ,de majd rakok fel újakat is később! A lényeg imádom az autót és boldogabb lett az életem tőle
![]()
Üdv a klubban!
Gyorsan dobj rá még egy pár klubos rendszámkeretet! Többek szerint az plusz 20-25 lóerőt jelent!
Odus klubtárs tud segíteni ez ügyben.
2011.11.29. 10:48
lepke írta:gabomara528i írta:Sziasztok!
Én is szeretnék bemutatkozni. Gábor vagyok 30 éves Budapesti lakos és Április óta vagyok ennek a csodaszép 528-nak a büszke tulajdonosa![]()
![]()
A fórumotokat már régebb óta olvasom és nagyon sokat segített mindenben ezért ezer hála nektek![]()
Volt egyszer hol nem volt egy kedves ismerősöm aki ajánlotta ezt a kocsit nekem ,mert tudta,hogy éppen vásárlás előtt álok és ezért gyorsan szólt nekem! Még meg sem volt hirdetve tehát én voltam az első aki megnézhette és hála az égnek az utolsó isA kocsi nagyon rendben volt már akkor is,de azért egy picit kellett rá költeni,hogy még jobb legyen pl : futómű,olajcsere,váltó olajcsere meg termosztát és egy pár apró dolog ami csak esztétikai ami ezeken a régi képeken nem látszik ,de majd rakok fel újakat is később! A lényeg imádom az autót és boldogabb lett az életem tőle
![]()
Helo
Már egy párszor leírtam ...... a kocsi elég GÁZOS ...
De majd a többiek elmondják hogy miért![]()
![]()
Amugy üdv ITT
2011.11.29. 18:20
gabomara528i írta:Sziasztok!
![]()
![]()
)2011.11.29. 19:10
kzolee írta:gabomara528i írta:Sziasztok!
![]()
![]()
Szépek a felnik! (Styling 5 nagyon bejövős!)
Üdv a fórumon.
2011.11.29. 20:21
2011.11.29. 23:21
donlacus írta:sziasztok donlacus a becenevem 525tds 1997 evj boldog tulaja lettem az autorol csak annyit hogy toresmentes kilometer az van benne de vegig volt szervizelve szegedi vagyok ugyhogy ha valakinek barmi problemaja van itt a kornyeken szivesen segitek igyekszem minel hamarabb kepet feltenni a kocsimrol barmi kerdes van szivesen valaszolok
2011.12.17. 18:38
2011.12.17. 18:52
touring írta:Sziasztok.
Jani vagyok Vecsésről 23éves,üdvözlök mindenkit.
Egy 2003-as év végi E39-es 520 Diesel Touring BMW-nek lettem új örököse.
Amint jobban rájövök itt a dolgokra,ígérem teszek fel képeket is![]()
Az autó és a márka nem ismeretlen számomra,az egyik legjobb autónak tartom a BMW-t.
Gond eddig nem volt vele (ebben a pillanatban ezt most le is kopogtam),pedig jelen km állás szerint 305ezer van benne,gyönyörű állapot,szép motorhang füst és minden csörgés zörgés nélkül!
Annó még valós 90ezer km-errel vettük,valós km állással!
Ha vigyáz rá az ember,akkor ez az autó egy örök élet![]()
6,3 fogyasztás..attól függ milyen nehéz az ember lába
2011.12.17. 19:03
2011.12.17. 19:27
touring írta:Azért esztétikai hibák vannak,hátsó bal oldali lámpámon az index törött,cserélni kellene,mondjuk fehérre![]()
Kellene az első lökösbe 2 db ködlámpa is...szóval vannak azért hiányosságok amiket be kellene szereznem,remélem itt találok
2011.12.18. 02:01
szekeres írta:touring írta:Azért esztétikai hibák vannak,hátsó bal oldali lámpámon az index törött,cserélni kellene,mondjuk fehérre![]()
Kellene az első lökösbe 2 db ködlámpa is...szóval vannak azért hiányosságok amiket be kellene szereznem,remélem itt találok
Helo
Van itt bontós, és új alkatrész kereskedő is.
2011.12.18. 03:16
2011.12.18. 11:23
simi64 írta:Ilyen néven regisztrálni...
2011.12.18. 11:35
touring írta:simi64 írta:Ilyen néven regisztrálni...
Ez jutott eszembe
2011.12.18. 12:14
simi64 írta:touring írta:simi64 írta:Ilyen néven regisztrálni...
Ez jutott eszembe
A fórum oldal automatikusan ki fogja javítani a nicknevedet Touringra. Így van beállítva. Volt már klubtag, akinek 100x le kellett írni,hogy touring. BMW-ben csak touring van.
Touring-nevű klubtársunk van már amúgy.
2011.12.18. 13:33
touring írta:simi64 írta:touring írta:simi64 írta:Ilyen néven regisztrálni...
Ez jutott eszembe
A fórum oldal automatikusan ki fogja javítani a nicknevedet Touringra. Így van beállítva. Volt már klubtag, akinek 100x le kellett írni,hogy touring. BMW-ben csak touring van.
Touring-nevű klubtársunk van már amúgy.
Akkor marad a touring...utáljatok![]()
![]()
![]()
2011.12.18. 14:01
touring írta:Sziasztok.
Jani vagyok Vecsésről 23éves,üdvözlök mindenkit.
Egy 2003-as év végi E39-es 520 Diesel Touring BMW-nek lettem új örököse.
Amint jobban rájövök itt a dolgokra,ígérem teszek fel képeket is![]()
Az autó és a márka nem ismeretlen számomra,az egyik legjobb autónak tartom a BMW-t.
Gond eddig nem volt vele (ebben a pillanatban ezt most le is kopogtam),pedig jelen km állás szerint 305ezer van benne,gyönyörű állapot,szép motorhang füst és minden csörgés zörgés nélkül!
Annó még valós 90ezer km-errel vettük,valós km állással!
Ha vigyáz rá az ember,akkor ez az autó egy örök élet![]()
6,3 fogyasztás..attól függ milyen nehéz az ember lába
2011.12.20. 16:50