![]() |
2011.11.11. 07:46
adam001 írta:adam001 írta:helo4 keresek E46-hoz gyári BUSINNES CD RÁDIÓT !!!
0 mozgás erre rádióra ... demiééért?
2011.11.12. 22:06
2011.11.13. 00:42
Illes írta:Üdv!
Tetőablak kapcsolója (61 31 8 352 182 v. 61 31 6 907 288) nincs valakinek elfekvőbe?
Enyémben a 3 ledből 2 kialudt (lepottyantak az ellenállásai a nyákról) és sötétben zavar
2011.12.14. 10:31
2011.12.14. 11:00
2011.12.14. 11:12
vaszarig írta:Keresnék olyan belső tükröt, ami bohóc orros, de már a kör alakú! Igazából nekem csak a bohóc orr kéne, szóval ha van olyan tükör, ami rossz, betört, megfolyt, de a bohóc orr rajta épp, akkor az keressen. Vagy a másik kérdésem, hogy van-e valakinek csak a bohóc orra a tükörre (kerek házas)?
2011.12.14. 14:36
leslie írta:Nekem van egy fölös tükröm , ami megfolyt, azon rajta van a bohócorr ( de meg kell néznem, mert nemrég nagytakarítás volt a tárolómban, lehet , hogy kivágtam )
2011.12.14. 14:49
vaszarig írta:leslie írta:Nekem van egy fölös tükröm , ami megfolyt, azon rajta van a bohócorr ( de meg kell néznem, mert nemrég nagytakarítás volt a tárolómban, lehet , hogy kivágtam )
Oh bakker, csak találd meg!Nagyon megköszönném!
![]()
2011.12.14. 15:17
Jerry írta:vaszarig írta:leslie írta:Nekem van egy fölös tükröm , ami megfolyt, azon rajta van a bohócorr ( de meg kell néznem, mert nemrég nagytakarítás volt a tárolómban, lehet , hogy kivágtam )
![]()
2011.12.14. 15:45
Jerry írta:Pár apróságot keresek a kocsihoz.
Akinek van jelentkezzen!
1. ülésmemória kapcsoló gomb. 9-es alkatrész
2. jó állapotú biztosítékház kompletten. 1-es alkatrész
3. K72-es relé 7-es alkatrész
4. kisBC-s óracsoport automata dízel autóhoz.
Köszi,
Jerry
2011.12.14. 18:37
Jerry írta:vaszarig írta:leslie írta:Nekem van egy fölös tükröm , ami megfolyt, azon rajta van a bohócorr ( de meg kell néznem, mert nemrég nagytakarítás volt a tárolómban, lehet , hogy kivágtam )
![]()
Odaért a rádiócsatlakozó?
Erre gondoltál? Tudsz vele kezdeni valamit?
2011.12.14. 18:38
leslie írta:Jerry írta:vaszarig írta:leslie írta:Nekem van egy fölös tükröm , ami megfolyt, azon rajta van a bohócorr ( de meg kell néznem, mert nemrég nagytakarítás volt a tárolómban, lehet , hogy kivágtam )
![]()
Este megnézem, utána írok neked pü-t.
2011.12.14. 18:42
vaszarig írta:leslie írta:Jerry írta:vaszarig írta:leslie írta:Nekem van egy fölös tükröm , ami megfolyt, azon rajta van a bohócorr ( de meg kell néznem, mert nemrég nagytakarítás volt a tárolómban, lehet , hogy kivágtam )
![]()
Este megnézem, utána írok neked pü-t.
Köszi addig is!
2011.12.15. 11:52
Zséé írta:Jerry írta:Pár apróságot keresek a kocsihoz.
Akinek van jelentkezzen!
1. ülésmemória kapcsoló gomb. 9-es alkatrész
2. jó állapotú biztosítékház kompletten. 1-es alkatrész
3. K72-es relé 7-es alkatrész
4. kisBC-s óracsoport automata dízel autóhoz.
Köszi,
Jerry
Angol autóból is érdekel a felsorolt bazár?
2011.12.15. 11:54
vaszarig írta:Jerry írta:Odaért a rádiócsatlakozó?
Igen, ma kaptam meg! Ja ja erre gondoltam! Majd megnézem, hogy hogy tudnám összeházasítani!Neked amúgy ilyen volt a DSP-s kábeled?
És majdnem lemaradt, hogy nagyon köszi!
2011.12.15. 20:02
Jerry írta:vaszarig írta:Jerry írta:Odaért a rádiócsatlakozó?
Igen, ma kaptam meg! Ja ja erre gondoltam! Majd megnézem, hogy hogy tudnám összeházasítani!Neked amúgy ilyen volt a DSP-s kábeled?
És majdnem lemaradt, hogy nagyon köszi!
Igen, nekem ilyen volt a DSP-s kábelem. Én meg kénytelen voltam átszerelni a körcsatlakozósra.
Ha ezt előbb tudjuk, akár cserélhettünk volna komplett kábelt is. Mennyivel könnyebb lett volna.
2011.12.16. 10:25
vaszarig írta:Jerry írta:Igen, nekem ilyen volt a DSP-s kábelem. Én meg kénytelen voltam átszerelni a körcsatlakozósra.
Ha ezt előbb tudjuk, akár cserélhettünk volna komplett kábelt is. Mennyivel könnyebb lett volna.
Nekem mondod, de jó lett volna!És amúgy nem volt gond az átszereléssel? Mármint stimmeltek a színek, vagy kellett mókolni vele?
Csak mert nem tudom, hogy merjek-e nekiállni!
![]()
Esetleg rossz, bohóc orros (kör alakú) belső tükröd nincs véletlen?
2011.12.16. 21:42
2011.12.16. 22:31
Szabics írta:Sziasztok !
Érdeklődni szeretnék, nincs valakinek Schaltzentrum űlésfűtés+ASC-s? Ha van küldenél képet, és mi az ára?
Előre is köszönöm: Szabics
2011.12.17. 00:53
Jerry írta:vaszarig írta:Jerry írta:Igen, nekem ilyen volt a DSP-s kábelem. Én meg kénytelen voltam átszerelni a körcsatlakozósra.
Nekem mondod, de jó lett volna!És amúgy nem volt gond az átszereléssel? Mármint stimmeltek a színek, vagy kellett mókolni vele?
Csak mert nem tudom, hogy merjek-e nekiállni!
![]()
Esetleg rossz, bohóc orros (kör alakú) belső tükröd nincs véletlen?
No para. A színek kitalálhatók. Ha jól emlékszem 90% ugyanaz, a többi is hasonló.
Hibátlan lett. Egy kezdő páka-használó is elboldogul vele. Természetesen zsugorcső is került a forrasztásokra.
Nincs tükröm sajnos...