Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Utastér alkatrész.

2011.11.11. 07:46

adam001 írta:
adam001 írta:helo4 keresek E46-hoz gyári BUSINNES CD RÁDIÓT !!!

0 mozgás erre rádióra ... demiééért? :cry:

talán mert itt E39 cuccok mennek javarészt,de sparco bont 46-t is (vagy Kasza Szfváron)

2011.11.12. 22:06

Üdv!
Tetőablak kapcsolója (61 31 8 352 182 v. 61 31 6 907 288) nincs valakinek elfekvőbe?
Enyémben a 3 ledből 2 kialudt (lepottyantak az ellenállásai a nyákról) és sötétben zavar :-D

2011.11.13. 00:42

Illes írta:Üdv!
Tetőablak kapcsolója (61 31 8 352 182 v. 61 31 6 907 288) nincs valakinek elfekvőbe?
Enyémben a 3 ledből 2 kialudt (lepottyantak az ellenállásai a nyákról) és sötétben zavar :-D

Nekem van. :roll:

2011.12.14. 10:31

Üdv Márkatársak!

Keresek E39-be:

-vajszínű szőnyeget , azaz padlókárpitot (nem a 4 kis rongydaradot)

-fekete tetőkárpit elemeit : kapaszkodók, lámpák előre-oldalra , napellenzők

-műszerfal alsó részét vaj vagy fekete szinben (kesztyűtartó, kormány alatti részek)

Minden megoldás érdekel!

2011.12.14. 11:00

Keresnék olyan belső tükröt, ami bohóc orros, de már a kör alakú! Igazából nekem csak a bohóc orr kéne, szóval ha van olyan tükör, ami rossz, betört, megfolyt, de a bohóc orr rajta épp, akkor az keressen. Vagy a másik kérdésem, hogy van-e valakinek csak a bohóc orra a tükörre (kerek házas)?

2011.12.14. 11:12

vaszarig írta:Keresnék olyan belső tükröt, ami bohóc orros, de már a kör alakú! Igazából nekem csak a bohóc orr kéne, szóval ha van olyan tükör, ami rossz, betört, megfolyt, de a bohóc orr rajta épp, akkor az keressen. Vagy a másik kérdésem, hogy van-e valakinek csak a bohóc orra a tükörre (kerek házas)?

Nekem van egy fölös tükröm , ami megfolyt, azon rajta van a bohócorr ( de meg kell néznem, mert nemrég nagytakarítás volt a tárolómban, lehet , hogy kivágtam )

2011.12.14. 14:36

leslie írta:Nekem van egy fölös tükröm , ami megfolyt, azon rajta van a bohócorr ( de meg kell néznem, mert nemrég nagytakarítás volt a tárolómban, lehet , hogy kivágtam )

Oh bakker, csak találd meg! :) Nagyon megköszönném! :) :wink:

2011.12.14. 14:49

vaszarig írta:
leslie írta:Nekem van egy fölös tükröm , ami megfolyt, azon rajta van a bohócorr ( de meg kell néznem, mert nemrég nagytakarítás volt a tárolómban, lehet , hogy kivágtam )

Odaért a rádiócsatlakozó?
Erre gondoltál? Tudsz vele kezdeni valamit?

2011.12.14. 15:17

Jerry írta:
vaszarig írta:

Este megnézem, utána írok neked pü-t.

2011.12.14. 15:45

Jerry írta:Pár apróságot keresek a kocsihoz.
Akinek van jelentkezzen!
1. ülésmemória kapcsoló gomb. 9-es alkatrész
2. jó állapotú biztosítékház kompletten. 1-es alkatrész
3. K72-es relé 7-es alkatrész
4. kisBC-s óracsoport automata dízel autóhoz.
Köszi,
Jerry

Angol autóból is érdekel a felsorolt bazár?

2011.12.14. 18:37

Jerry írta:
vaszarig írta:

Odaért a rádiócsatlakozó?

Igen, ma kaptam meg! Ja ja erre gondoltam! Majd megnézem, hogy hogy tudnám összeházasítani! :) Neked amúgy ilyen volt a DSP-s kábeled? :) És majdnem lemaradt, hogy nagyon köszi! :franko:

2011.12.14. 18:38

leslie írta:
Jerry írta:
vaszarig írta:

Köszi addig is! :wink:

2011.12.14. 18:42

vaszarig írta:
leslie írta:
Jerry írta:
vaszarig írta:

Köszi addig is! :wink:

Ne viccelj !!!!

2011.12.15. 11:52

Zséé írta:
Jerry írta:Pár apróságot keresek a kocsihoz.
Akinek van jelentkezzen!
1. ülésmemória kapcsoló gomb. 9-es alkatrész
2. jó állapotú biztosítékház kompletten. 1-es alkatrész
3. K72-es relé 7-es alkatrész
4. kisBC-s óracsoport automata dízel autóhoz.
Köszi,
Jerry

Angol autóból is érdekel a felsorolt bazár?

Bezony-bezony!
Az óracsoport kivételével jöhet minden.

2011.12.15. 11:54

vaszarig írta:
Jerry írta:Odaért a rádiócsatlakozó?

Igen, ma kaptam meg! Ja ja erre gondoltam! Majd megnézem, hogy hogy tudnám összeházasítani! :) Neked amúgy ilyen volt a DSP-s kábeled? :) És majdnem lemaradt, hogy nagyon köszi! :franko:

Igen, nekem ilyen volt a DSP-s kábelem. Én meg kénytelen voltam átszerelni a körcsatlakozósra. :)
Ha ezt előbb tudjuk, akár cserélhettünk volna komplett kábelt is. Mennyivel könnyebb lett volna. :facepalm:

2011.12.15. 20:02

Jerry írta:
vaszarig írta:
Jerry írta:Odaért a rádiócsatlakozó?

Igen, nekem ilyen volt a DSP-s kábelem. Én meg kénytelen voltam átszerelni a körcsatlakozósra. :)
Ha ezt előbb tudjuk, akár cserélhettünk volna komplett kábelt is. Mennyivel könnyebb lett volna. :facepalm:

Nekem mondod, de jó lett volna! :) És amúgy nem volt gond az átszereléssel? Mármint stimmeltek a színek, vagy kellett mókolni vele? :) Csak mert nem tudom, hogy merjek-e nekiállni! :) :roll:

Esetleg rossz, bohóc orros (kör alakú) belső tükröd nincs véletlen? :wink:

2011.12.16. 10:25

vaszarig írta:
Jerry írta:Igen, nekem ilyen volt a DSP-s kábelem. Én meg kénytelen voltam átszerelni a körcsatlakozósra. :)

Nekem mondod, de jó lett volna! :) És amúgy nem volt gond az átszereléssel? Mármint stimmeltek a színek, vagy kellett mókolni vele? :) Csak mert nem tudom, hogy merjek-e nekiállni! :) :roll:

No para. A színek kitalálhatók. Ha jól emlékszem 90% ugyanaz, a többi is hasonló.
Hibátlan lett. Egy kezdő páka-használó is elboldogul vele. Természetesen zsugorcső is került a forrasztásokra.
Nincs tükröm sajnos...

2011.12.16. 21:42

Sziasztok !

Érdeklődni szeretnék, nincs valakinek Schaltzentrum űlésfűtés+ASC-s? Ha van küldenél képet, és mi az ára?

Előre is köszönöm: Szabics

2011.12.16. 22:31

Szabics írta:Sziasztok !

Érdeklődni szeretnék, nincs valakinek Schaltzentrum űlésfűtés+ASC-s? Ha van küldenél képet, és mi az ára?

Előre is köszönöm: Szabics

Csá Szabics

Ezekszerint benne van a fűtőbetét az üléseidben?
Na és milyen a gép?Megkergetted már ? :nyelves:

Üdv

2011.12.17. 00:53

Jerry írta:
vaszarig írta:
Jerry írta:Igen, nekem ilyen volt a DSP-s kábelem. Én meg kénytelen voltam átszerelni a körcsatlakozósra. :)

No para. A színek kitalálhatók. Ha jól emlékszem 90% ugyanaz, a többi is hasonló.
Hibátlan lett. Egy kezdő páka-használó is elboldogul vele. Természetesen zsugorcső is került a forrasztásokra.
Nincs tükröm sajnos...

Ok, köszi! Akkor szerintem én is megcsinálom! :)
Hozzászólás küldése

VigLink badge