![]() |
2011.10.29. 10:28
leslie írta:barbrady írta:Tegnap használni akartam a cd tárat (nem szoktam túl sűrűn), és azt írta ki, hogy NO DISCS, pedig van benne 6 db, és eddig ment is. Van valakinek ötlete hogy mi lehet a gond?
Általános hiba sajnos. Nekem ki sem adja a cd-t, ami benne van és ugyanúgy nem ismeri fel, hogy van benne
2011.10.29. 10:43
barbrady írta:leslie írta:barbrady írta:Tegnap használni akartam a cd tárat (nem szoktam túl sűrűn), és azt írta ki, hogy NO DISCS, pedig van benne 6 db, és eddig ment is. Van valakinek ötlete hogy mi lehet a gond?
Általános hiba sajnos. Nekem ki sem adja a cd-t, ami benne van és ugyanúgy nem ismeri fel, hogy van benne
Mármint a magazint nem adja ki? Nekem kiadja, és amikor visszateszem hallatszik hogy keresi a cd-ket.
2011.10.29. 11:17
2011.10.29. 13:11
barbrady írta:Tegnap használni akartam a cd tárat (nem szoktam túl sűrűn), és azt írta ki, hogy NO DISCS, pedig van benne 6 db, és eddig ment is. Van valakinek ötlete hogy mi lehet a gond?
2011.10.29. 18:49
leslie írta:barbrady írta:leslie írta:barbrady írta:Tegnap használni akartam a cd tárat (nem szoktam túl sűrűn), és azt írta ki, hogy NO DISCS, pedig van benne 6 db, és eddig ment is. Van valakinek ötlete hogy mi lehet a gond?
Mármint a magazint nem adja ki? Nekem kiadja, és amikor visszateszem hallatszik hogy keresi a cd-ket.
Így van. Teljesen halott szegény. Már nem is keresi a cd-ketÉlt 9 évet
2011.10.29. 18:56
vaszarig írta:leslie írta:barbrady írta:leslie írta:barbrady írta:Tegnap használni akartam a cd tárat (nem szoktam túl sűrűn), és azt írta ki, hogy NO DISCS, pedig van benne 6 db, és eddig ment is. Van valakinek ötlete hogy mi lehet a gond?
Így van. Teljesen halott szegény. Már nem is keresi a cd-ketÉlt 9 évet
Én szétszedném a helyedben, mert lehet, hogy csak beragadt a magazin! Lehet, hogy el van törve, illetve ami tipikus hiba, hogy a behúzó motor meghalt, vagy esetleg szorul és menet közben megakad! Viszont ha nem akarsz vele foglalkozni, és neked már nem kell, akkor engem érdekelne belőle a magazin, vagy esetleg az egész tár!
2011.10.29. 19:24
leslie írta:vaszarig írta: Jó pénzé viheted![]()
Viccen kívül: eddig még nem volt rá érkezésem. Mindig volt valami egyéb, ami miatt alá kellett feküdnöm a kocsi alá, de ami késik- mint tudjuk- nem múlik, előbb-utóbb ez is meg lesz csinálva.
2011.10.30. 13:06
2011.10.31. 18:58
leslie írta:Ahogy irtam: ami kesik, nem mulik. Ma szetszedtem a cd tarat. Valami miatt nem akart kijonni belole a benne levo cd. Ranezesre minden megvolt, a helyen volt, mukodott, mozgott, de a cd-t nem akarta kiadni. Kis buheralas, kiadta a cd-t es azota mukodik:) Felismeri, lejatsza, kiadja a cd-t:) Orom es boldogsag:)
2011.10.31. 22:28
leslie írta:Ahogy irtam: ami kesik, nem mulik. Ma szetszedtem a cd tarat. Valami miatt nem akart kijonni belole a benne levo cd. Ranezesre minden megvolt, a helyen volt, mukodott, mozgott, de a cd-t nem akarta kiadni. Kis buheralas, kiadta a cd-t es azota mukodik:) Felismeri, lejatsza, kiadja a cd-t:) Orom es boldogsag:)
2011.10.31. 22:30
barbrady írta:leslie írta:Ahogy irtam: ami kesik, nem mulik. Ma szetszedtem a cd tarat. Valami miatt nem akart kijonni belole a benne levo cd. Ranezesre minden megvolt, a helyen volt, mukodott, mozgott, de a cd-t nem akarta kiadni. Kis buheralas, kiadta a cd-t es azota mukodik:) Felismeri, lejatsza, kiadja a cd-t:) Orom es boldogsag:)
Szétszedtem én is, viszont nekem kiadta a magazint és be is vette, de mikor szétszedtem láttam, hogy a cd tálcákat be sem húzta megnézni hogy van-e bennük valami. Szintén kis buherálás, és megjavultPersze azt nem tudom mit csináltam
A lényeg hogy jó lett
2011.11.01. 09:05
vaszarig írta:barbrady írta:leslie írta:Ahogy irtam: ami kesik, nem mulik. Ma szetszedtem a cd tarat. Valami miatt nem akart kijonni belole a benne levo cd. Ranezesre minden megvolt, a helyen volt, mukodott, mozgott, de a cd-t nem akarta kiadni. Kis buheralas, kiadta a cd-t es azota mukodik:) Felismeri, lejatsza, kiadja a cd-t:) Orom es boldogsag:)
Szétszedtem én is, viszont nekem kiadta a magazint és be is vette, de mikor szétszedtem láttam, hogy a cd tálcákat be sem húzta megnézni hogy van-e bennük valami. Szintén kis buherálás, és megjavultPersze azt nem tudom mit csináltam
A lényeg hogy jó lett
Nekem is volt egy ilyen táram, ami néha bevette a cd-t, néha nem! Szédszettem, kipucoltam, megzsíroztam, jó is volt egy darabig, de a behúzómotor csak meghalt a végére!:(
Van benne cd, de azt írja ki, hogy nincs egy árva cd sincs a tárban. Mondjuk most legalább kiadja a cd tárat, de ennyi. Szerinted ez javítható valahogy?
2011.11.01. 11:56
leslie írta:vaszarig írta:barbrady írta:leslie írta:Ahogy irtam: ami kesik, nem mulik. Ma szetszedtem a cd tarat. Valami miatt nem akart kijonni belole a benne levo cd. Ranezesre minden megvolt, a helyen volt, mukodott, mozgott, de a cd-t nem akarta kiadni. Kis buheralas, kiadta a cd-t es azota mukodik:) Felismeri, lejatsza, kiadja a cd-t:) Orom es boldogsag:)
A lényeg hogy jó lett
Nekem is volt egy ilyen táram, ami néha bevette a cd-t, néha nem! Szédszettem, kipucoltam, megzsíroztam, jó is volt egy darabig, de a behúzómotor csak meghalt a végére!:(
Eddig tartott az öröm, mert most pedig nem ismeri fel a cd-tVan benne cd, de azt írja ki, hogy nincs egy árva cd sincs a tárban. Mondjuk most legalább kiadja a cd tárat, de ennyi. Szerinted ez javítható valahogy?
2011.11.01. 18:50
leslie írta:vaszarig írta:barbrady írta:leslie írta:Ahogy irtam: ami kesik, nem mulik. Ma szetszedtem a cd tarat. Valami miatt nem akart kijonni belole a benne levo cd. Ranezesre minden megvolt, a helyen volt, mukodott, mozgott, de a cd-t nem akarta kiadni. Kis buheralas, kiadta a cd-t es azota mukodik:) Felismeri, lejatsza, kiadja a cd-t:) Orom es boldogsag:)
A lényeg hogy jó lett
Eddig tartott az öröm, mert most pedig nem ismeri fel a cd-tVan benne cd, de azt írja ki, hogy nincs egy árva cd sincs a tárban. Mondjuk most legalább kiadja a cd tárat, de ennyi. Szerinted ez javítható valahogy?
2011.11.02. 00:28
2011.12.06. 23:42
2011.12.06. 23:47
tsuka írta:sziasztok
az lenne a kérdésem, hogy tényleg igaz hogy a cd-s rádió csak eredeti cdket játszik? vagy irott is belemegy? sima audio nem mp3as...mult hétvégén vettem a kocsit és csak 1hónap mulva kerül haza hozzám, de az osztrák tulaj ezt mondta...hm
2012.02.14. 00:43
2012.02.14. 09:17
Havier írta:Sziasztok.
Tudom nem teljesen idevaló kérdés, de mivel sokan e36tal kezdtetek, ezért talán mégis.
Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom kikódolni e36ban gyári kazettás rádiót? kód meg van.
Köszi.
2012.02.14. 10:09
briganti írta:Üdv mindenkinek,
Látom CD tár a téma.
kérdésem az lenne, hogy 99/02-es nagyboardos autóba beépithető-e egy 99/06-os születésű IRIS-es autó CD tára, azaz kezelni és olvasni tudni fogja?
Tudja ezt valaki?