Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E39 vásárlás

2011.09.14. 10:39

simi64 írta:Ilyen csak a háromezres dieselnél van!
X5-ben is. Sajnos. Pedig a legjobb motor, a legjobb fogyasztással :franko:
A többi hibátlan!

Akkor a váltó a leggyengébb pontja az autónak?
Nem "rúgatni" veszem a gépet, hanem utazásra. Cél egy kényelmes autóba letekerni 200-400km-eket. Előtte lévő autóimat is ezek alapján választottam. (csak sajnos mindegyik elérte a 100 ezret és ömlesztve jöttek a gondok :cry: )

2011.09.14. 10:57

zentus írta:
A többi hibátlan!

Nem "rúgatni" veszem a gépet, hanem utazásra. Cél egy kényelmes autóba letekerni 200-400km-eket. Előtte lévő autóimat is ezek alapján választottam. (csak sajnos mindegyik elérte a 100 ezret és ömlesztve jöttek a gondok :cry: )

De használt autónál nem tudhatod biztosan hogy az előző tulajok hogyan használták, és mennyit fordítottak a karbantartásra. Ki lehet fogni olyat is hogy nem lesz váltó gondod, de az a biztos ha félreraksz 250-300 ezer forintot váltó felújításra, akkor nem érhet meglepetés.

2011.09.14. 10:59

zentus írta:
A többi hibátlan!

Ha jó a gép nyugodtan vedd meg, de egy 300-as nagyszervíz árát tedd félre. Simi állandóan károg a váltó miatt, oszt nem is látott még belülről 530d-t :D :D :D

2011.09.14. 11:20

touring írta:
Ha jó a gép nyugodtan vedd meg, de egy 300-as nagyszervíz árát tedd félre. Simi állandóan károg a váltó miatt, oszt nem is látott még belülről 530d-t :D :D :D

:D
Mit takar a 300ezres szerviz?

2011.09.14. 11:46

touring írta: Simi állandóan károg a váltó miatt, oszt nem is látott még belülről 530d-t :D :D :D

De legalább már 540-ben ült.
300e szerviz=automata váltó felújitás

Jackson, aki erőszakkal bele ültette Füreden a nagyszájút

2011.09.14. 12:09

jackson írta:
touring írta: Simi állandóan károg a váltó miatt, oszt nem is látott még belülről 530d-t :D :D :D

Biztos hiányzott neki a jó kis dieselhang! :lol:

2011.09.14. 13:09

jackson írta:

Hajjajj na ezek után legyen okos az ember :)

2011.09.14. 13:26

zentus írta:
jackson írta:

Hajjajj na ezek után legyen okos az ember :)

Próbáld ki a 30d-t és ha szépen vált alacsony és magas fordulaton, szépen lökés nélkül vált vissza, fokozatban kúszik, fékezve D-be rakva kicsit lenyomja a hátulját, akkor nyugodtan vedd meg.
Kicsit túldimenzionálják itt néhányan ezt a 30d automata témát, és már olyan rossz híre van a fórumon az automatának, hogy mindenki kezdi elhinni, hogy tényleg szar az a GM váltó.
Engem spec. pont nem érdekelne, hogy 300 e ft a váltó felújítás, amikor Angliából százszámra hozzák be a 30d-ket és 80eft-ért adnak hozzá komplett, jó váltót.
A 30d szenzációs jó motor, és automatával párosítva igazi élményautód lesz, mert nagyon erős, alulról jól indul, és az automata tényleg optimális értéken tartja a fordulatszámot minden tartományban.

2011.09.14. 13:46

kovessyroli írta:Próbáld ki a 30d-t és ha szépen vált alacsony és magas fordulaton, szépen lökés nélkül vált vissza, fokozatban kúszik, fékezve D-be rakva kicsit lenyomja a hátulját, akkor nyugodtan vedd meg.
Kicsit túldimenzionálják itt néhányan ezt a 30d automata témát, és már olyan rossz híre van a fórumon az automatának, hogy mindenki kezdi elhinni, hogy tényleg szar az a GM váltó.
Engem spec. pont nem érdekelne, hogy 300 e ft a váltó felújítás, amikor Angliából százszámra hozzák be a 30d-ket és 80eft-ért adnak hozzá komplett, jó váltót.
A 30d szenzációs jó motor, és automatával párosítva igazi élményautód lesz, mert nagyon erős, alulról jól indul, és az automata tényleg optimális értéken tartja a fordulatszámot minden tartományban.

Köszönöm a tanácsot! Most megyek napokba berepülésre :) Figyelek rá...
Esetleg mire kell még figyelni egy ilyen autó vásárlásánál és milyen hibák léphetnek fel?

Annyi kérdésem lenne hogy gyárilag ez még kazettás lehet be tenni helyére navit és mennyibe kerülne?

2011.09.14. 14:21

zentus írta:
kovessyroli írta:Próbáld ki a 30d-t és ha szépen vált alacsony és magas fordulaton, szépen lökés nélkül vált vissza, fokozatban kúszik, fékezve D-be rakva kicsit lenyomja a hátulját, akkor nyugodtan vedd meg.

Köszönöm a tanácsot! Most megyek napokba berepülésre :) Figyelek rá...
Esetleg mire kell még figyelni egy ilyen autó vásárlásánál és milyen hibák léphetnek fel?

Annyi kérdésem lenne hogy gyárilag ez még kazettás lehet be tenni helyére navit és mennyibe kerülne?

Én csak annyi tennék hozzá ezekhez a kommentekhez, hogy nekem 9 éve megvan a 3.0d, és életem legjobb autója! 2 éve már egyszer meghirdettem, de mire elvitték volna, kibántam magam, mert tudom, hogy soha többet nem lesz ilyen jó kocsim. Most vasárnap este újra feltettem a netre, mert más projektbe akarok kezdeni, de ahogy telik az idő, meg volt két érdeklődőm is, úgy látom, hogy ez megint nem fog menni. A rabság továbbra is tart!!!

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... 0d-5095552

Üdv mindenkinek!

2011.09.14. 18:01

touring írta:
zentus írta:
A többi hibátlan!

:hehe
:taps:

2011.09.14. 20:23

zentus írta:
touring írta:

:D
Mit takar a 300ezres szerviz?

Helo
A dunna alól 1 milliót a kocsira

2011.09.14. 20:24

Rjani530d írta:
Én csak annyi tennék hozzá ezekhez a kommentekhez, hogy nekem 9 éve megvan a 3.0d, és életem legjobb autója! 2 éve már egyszer meghirdettem, de mire elvitték volna, kibántam magam, mert tudom, hogy soha többet nem lesz ilyen jó kocsim. Most vasárnap este újra feltettem a netre, mert más projektbe akarok kezdeni, de ahogy telik az idő, meg volt két érdeklődőm is, úgy látom, hogy ez megint nem fog menni. A rabság továbbra is tart!!!

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... 0d-5095552

Üdv mindenkinek!

Jó a grillsütőd! :taps: Még egy hármas is sikerült a két ötös mellé? :)

2011.09.14. 20:29

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... &picture=2

2011.09.14. 20:50

Celtic írta:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=151300165&pageNumber=2&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=22&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2000-01-01&minPrice=4000&maxPrice=9001&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine&tabNumber=2&picture=2

Én vagyok vak, vagy nincs elérhetősége az eladónak?

2011.09.14. 21:01

briganti írta:
Celtic írta:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=151300165&pageNumber=2&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=22&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2000-01-01&minPrice=4000&maxPrice=9001&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine&tabNumber=2&picture=2

Nincs hát :!:
Azért ennyi.

2011.09.14. 21:23

simi64 írta:
briganti írta:

Nincs hát :!:
Azért ennyi.

Itthon is néha így próbálják levinni az árakat.Egy ismerősöm is kitartóan hívogatott egy 67 éves gyógypedagógust, aki egy 530i m-packetot "árult" ár alatt kb 800.000-el.
:) :)

2011.09.14. 22:08

lepke írta:Helo
A dunna alól 1 milliót a kocsira

Mit kell kicserélni az egész autót? :D

2011.09.15. 10:22

zentus írta:Üdv.: BMW-sek

Azért írók ide, mert BMW-t szeretnék vásárolni a kiszemeltem egy 530D 2002 Shadowline (touring) évjáratú 275e km-el.

Érdeklődnék mire kell figyelni vásárláskor, milyen problémák lehetnek a későbbiekben?

Üdvözlettel: Zentus

Rosszul emlékeztem 235eKm van benne.

Ma voltam kipróbálni nagyon szépen megy. Váltónál nem vettem észre semmi lökést. Szépen váltott, ahogy a nagykönyvbe le van írva. Futómű okés, 200eKm meg van minden számla a géphez ismerem a szervizt ahol szerelték még bemegyek leinformálni. Az utolsó 35e kmet meg az autószerelőm szervizelte.

2011.09.15. 13:33

kzolee írta:
Endi írta:
SAki írta:kicsit a vásárlással is foglalkozzunk :hangos:

valaki esetleg ismeri EZT az autót?
a klubos rendszámkeret miatt gondoltam, hogy talán valakinek ismerős lehet
az autót 2002/10-es évjárattal adja meg, de akkor a műszereknek nem krómkarikásoknak kellene, hogy legyenek?
kicsit sokat kér érte, kevés a felszereltsége, de talán a sokból sokat lehet alkudni :twisted: :nyelves:
vélemények?

köszi, SAki

150el belső pillanatkép :D Középkonzolról nincs kép se. Műszerfal sem BC-s. nem volt ez alap a faceliftesekben?

Viszont 530i csak faceliftes volt, előtte 528i volt. Én megnézném, bár a szürke belső nem annyira tetszik. Nagyon látszanak rajta a repedések, sérülések, koszolódások. Szerintem ezért nincs fotó róla.

Sziasztok, nincsenek repedések, koszolódások....az autó az enyém láttam már párszor a belsejét...ha kell bármit lefényképezek....ha érdekel....kis bordos mert nincs benne navi, és az m opticban vannak króm karikák...kérdésekre szívesen válaszolok, és fel is tenném ide is valahová, csak nem tudom hová tegyem.....

Saki!
A felszereltségéből hiányzik a navi ( igazi űrtechnika2002-ből :-) ), és a tetőablak (az tényleg jó lenne), és egy tégla nagyságú "korszerű" autótelefon, 150000 km-nél nincsenek egy BMW-ben az ülésen szakadások és repedések (bár ez is használatfüggő).
Ha gondolod szívesen küldök korrekt extralistát.
Most jöttem Bömbölőtől, azt mondta, hogy nincs könnyű dolgom, mert olyanokkal versenyzek, aminek az órájában ugyanennyi van, de az autóban minimum a duplája.... de tuti lesz egy olyan FAN aki benzinest szeretne és állapotra és nem 1.599.999 forintért szeretne autót venni. (szerintem megtekintés után lehet állapotot látni (semmibe sem kerül), ha valaki itt még nem látott business cd-s mides középkonzolt annak szívesen lefotózom, semmi sem kopott rajta :-)

Üdv fiuk, szép napot!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek szoli az itt látható tagok köszönték meg: SAki
Értékelés: 4.76%
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szoli 2011.09.15. 14:04-kor.
Hozzászólás küldése

VigLink badge