Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Javítás, szerelgetés, Let's Build it!

2011.07.19. 17:28

LeviM5 írta:
gskill írta:Ma felpróbáltam az M-es lökőt, illetve lámpacsere :franko:

Szépen passzol. :wink:
Az avatarkép viszont kicsit erős nekem... :roll:
Vagy rákell szánni magad és körben M5-re megcsinálni, ahogy dumáltuk. Az lenne a tuti!
Házgyárin lehet lesz bontott fekete 30d-t Mpakett! :lol:

Meglesz a teljes m, csak szép sorjába.
Este kell menni érte, mert csak akkor ér rá, nem? És azért olcsó, mert nem lesz ideje leszedni :mrgreen:

2011.07.19. 17:37

BMWFUN írta:

Kép

Kép

Kép

Kép

Irigy vagyok! :P

Ajj, ne viccezzél :wink: Messze van az alagút vége :?

2011.07.19. 20:44

kzolee írta:
tbi01 írta:No lassan de haladgat az E30 projekt :D

Bekerült a sper.
Bocsi a képek minőségéért, csak teló volt nálam.

Üdv Tbi!

Hmm, fincsi! :franko:

Milyen motor van az autóban? Milyen áttételű a difi?

Én is most egy M20B25-ben gondolkodom, 3,73-as difivel, 5-ös sima váltóval, azután talán egy M20B27 a 25-ös fejjel... :roll:

Pontosan ez az összeállítás, amit itt leírtál!!!!
Ha vissza lapozol néhányat, vannak képek.

Üdv Tbi.

2011.07.20. 15:48

gskill írta:
LeviM5 írta:

Vagy rákell szánni magad és körben M5-re megcsinálni, ahogy dumáltuk. Az lenne a tuti!

Este kell menni érte, mert csak akkor ér rá, nem? És azért olcsó, mert nem lesz ideje leszedni :mrgreen:

király Zamárdiban beszélünk lécek ügyében! Valami kell keress,diagot vigyek hekkeled a verdát?

2011.07.20. 15:50

LeviM5 írta:Ezt újítottam. Toronymerevítő upgrade! :)

Kép
Kép

szép :D most fekete Brembo féknyergek kellenek... vagy karbon :D

2011.07.20. 19:22

MChris írta:
LeviM5 írta:Ezt újítottam. Toronymerevítő upgrade! :)

szép :D most fekete Brembo féknyergek kellenek... vagy karbon :D

Köszi.
Á, már nem variálok, bár karbonból lenne még nagyon komoly. :wink:

2011.07.21. 16:38

MChris írta:
gskill írta:
LeviM5 írta:

király Zamárdiban beszélünk lécek ügyében! Valami kell keress,diagot vigyek hekkeled a verdát?

Egy tel.számot tudsz dobni? Aszem meg is lenne, hogy mi kéne :taps:

2011.07.21. 19:40

gskill írta:király Zamárdiban beszélünk lécek ügyében! Valami kell keress,diagot vigyek hekkeled a verdát?

Egy tel.számot tudsz dobni? Aszem meg is lenne, hogy mi kéne :taps:[/quote]
Héten Chris szabin van. :wink:

2011.07.22. 00:38

LeviM5 írta:
gskill írta:király Zamárdiban beszélünk lécek ügyében! Valami kell keress,diagot vigyek hekkeled a verdát?

Egy tel.számot tudsz dobni? Aszem meg is lenne, hogy mi kéne :taps:

Héten Chris szabin van. :wink:[/quote]

Köszi :franko:
Nekem ráér :wink:

2011.07.31. 15:33

Megvolt a nagybevásárlás. :D

Kép

E34 ///M5 felnigarnitúra :D Ez megy fel a cápára :D

Kép

2011.07.31. 20:26

kzolee írta:Megvolt a nagybevásárlás. :D

Kép

Kép

Jó választás! :franko:

2011.07.31. 22:50

BMWFUN írta:
kzolee írta:Megvolt a nagybevásárlás. :D

Kép

Kép

Jó választás! :franko:

Megvan a közepe is? :roll:

2011.07.31. 23:05

LeviM5 írta:Megvan a közepe is? :roll:

Megvan, csak éppen most veszprémben tartom. (tényleg!)

Kb. ilyen lesz, ha lefestetem:

Kép

2011.08.07. 23:12

Esetleg lehet valakinek rálátása a kérdésemre, ami konkrétan az lenne, hogy átépíthető-e egy E31 850csi, amit ugye V12-vel szereltek V8-ra, tehát 840csi-re?
A motor gondolom a megfelelő tartókkal gond nélkül felszerelhető, de hogyan lehetne megoldani a vezetékelési és vezérlési gondokat?
Az ötlet onnét származik, hogy van most az ebayon fent egy 850csi, amiben 2.5-ös motor van és működik, ráadásul AU és HU-ja is van.

2011.08.08. 07:09

kovessyroli írta:Esetleg lehet valakinek rálátása a kérdésemre, ami konkrétan az lenne, hogy átépíthető-e egy E31 850csi, amit ugye V12-vel szereltek V8-ra, tehát 840csi-re?
A motor gondolom a megfelelő tartókkal gond nélkül felszerelhető, de hogyan lehetne megoldani a vezetékelési és vezérlési gondokat?
Az ötlet onnét származik, hogy van most az ebayon fent egy 850csi, amiben 2.5-ös motor van és működik, ráadásul AU és HU-ja is van.

Mivel létezett 840csi, ezért 100%, hogy átépíthető. A vezetékelési és vezérlési gondokat itt még nem kell megoldani. Elég a donor motort vezetékköteggel + vezérlővel megvenni, és akkor nincs gond.

Más kérdés, hogy megéri -e egy ilyen autót szétfaragni. Inkább nézni kéne egy eleve 840-est.

2011.08.08. 10:02

kzolee írta:
kovessyroli írta:Esetleg lehet valakinek rálátása a kérdésemre, ami konkrétan az lenne, hogy átépíthető-e egy E31 850csi, amit ugye V12-vel szereltek V8-ra, tehát 840csi-re?

Mivel létezett 840csi, ezért 100%, hogy átépíthető. A vezetékelési és vezérlési gondokat itt még nem kell megoldani. Elég a donor motort vezetékköteggel + vezérlővel megvenni, és akkor nincs gond.

Más kérdés, hogy megéri -e egy ilyen autót szétfaragni. Inkább nézni kéne egy eleve 840-est.

Nem vagyok egy nagy dízel fanatik, de én valami dízelt raknék bele :roll:

2011.08.08. 12:53

gskill írta:Nem vagyok egy nagy dízel fanatik, de én valami dízelt raknék bele :roll:

Húúú de kafa lenne! 850 csi downgrade 520 D! :sírás:

:piroslap

;)

Ezt még a Simi sem merné megtenni! :lol: :lol: :lol:

2011.08.08. 13:32

Imco írta:
gskill írta:Nem vagyok egy nagy dízel fanatik, de én valami dízelt raknék bele :roll:

;)

A 8xx egy olyan autó, ami piszok nehéz, ezért kell bele az erős motor. Aki belerakta a 25i-t, nem hiszem, hogy sokat tudna spórolni üzemanyagon...
Viszont egy piszok nyomatékos dízel motor, ha egyszer meglódítja, onnantól nem eszik sokat... És nem, nem a 20dre gondoltam :roll:

2011.08.08. 14:25

gskill írta:
Imco írta:

;)

A 8xx egy olyan autó, ami piszok nehéz, ezért kell bele az erős motor. Aki belerakta a 25i-t, nem hiszem, hogy sokat tudna spórolni üzemanyagon...
Viszont egy piszok nyomatékos dízel motor, ha egyszer meglódítja, onnantól nem eszik sokat... És nem, nem a 20dre gondoltam :roll:

Ez szerintem totál kókányolás. Veszel egy bazi nagy kasznit villogni és közben bele raksz egy nem bele való motort. Aztán se isten se ember nem lessz aki bármilyen hiba esetén behatárolja a gondot.
Gondolj bele ha bele raksz mondjuk egy 2.5-es motort akkor arra nem tervezték meg a motor vezérlőt, hogy ilyen nagy házat húzzon maga mögött tehát nem ott vált ahol kéne, nem akkor amikor kéne nem annyit adagol amit kéne. Akkor már vagy ne vegyen ilyet a nagyra vágyó kollega vagy ritkán hozza ki a garázsból és viselje a költségeit. Automata váltó és a többi rendszer dettó. Hogyan fognak egymással kommunikálni a vezérlők stb. Ez nem szimpla gázos hanem a nagy ívben kerülendő kocsi lesz akkor.

Jackson, aki szerint nem lehet egyszerre k betűs nőhöz járni és közben gazdag is maradni

2011.08.08. 18:24

jackson írta:
Ez szerintem totál kókányolás. Veszel egy bazi nagy kasznit villogni és közben bele raksz egy nem bele való motort. Aztán se isten se ember nem lessz aki bármilyen hiba esetén behatárolja a gondot.
Gondolj bele ha bele raksz mondjuk egy 2.5-es motort akkor arra nem tervezték meg a motor vezérlőt, hogy ilyen nagy házat húzzon maga mögött tehát nem ott vált ahol kéne, nem akkor amikor kéne nem annyit adagol amit kéne. Akkor már vagy ne vegyen ilyet a nagyra vágyó kollega vagy ritkán hozza ki a garázsból és viselje a költségeit. Automata váltó és a többi rendszer dettó. Hogyan fognak egymással kommunikálni a vezérlők stb. Ez nem szimpla gázos hanem a nagy ívben kerülendő kocsi lesz akkor.

Jackson, aki szerint nem lehet egyszerre k betűs nőhöz járni és közben gazdag is maradni

Hát, ez még egy E31, ami az E34-nél és az E32-nél régebbi fejlesztés, itt még a vezérlőkkel nem nagyon bajlódtak. 4HP22 meg egy M60B40 Motronic 1.3-al, oszt jólvan. :D

Tippem szerint kb. ez az egy vezérlő van benne...
Hozzászólás küldése

VigLink badge