![]() |
2007.07.23. 17:49
2007.07.23. 19:32
2007.07.24. 15:15
robex írta:Valóban a képek alapján a bőr elég nyúzott, az enyém csak kicsivel néz ki rosszabbul és tudom, hogy hanyag volt az előző gazdája és a vasam bőven 500e felett jár...
A kilóméteróra biztosan piszkálva van, aki BMW-t vesz az nem 15e km-et megy vele évente. Én úgy, hogy 80%-ban városban használom teszek meg 20e kilómétert évente.
Nekem a felnik is furcsák, mintha M3-as felnik lennének.
Rhantos kollégával beszéltem, hogy nézze meg, de mostanában nagyon elfoglalt
Esetleg a győri márkaszervízről tudtok valamit mondani, mennyire értenek hozzá, és mennyiért nézik át kb. ?
Robex
2007.07.24. 18:53
2007.07.24. 19:33
Diabolica írta:Ali_Killer írta:Diaboloka milyen kút volt és hol ???
Solymári Shell.
2007.07.24. 20:29
mate írta:Diabolica írta:Ali_Killer írta:Diaboloka milyen kút volt és hol ???
Solymári Shell.
Bocsánat a fél OFF-ért, de ma nekem is volt ma egy Shell-es kalandom! Szintén kannába (5L SHELL-ES!!!) nem tele!! sikerült 5.70L tankolnom! Oda mentem a kutashoz, hogy ezt most mégis, hogy, erre jött a duma,h ebbe ö 6Litert sőt 7et is simán beletankol.... Ha nem siettem volna, akkor kértem volna a vásárlókkönyvét!![]()
Egy kis kiegésíztés hozzá (totalcar cikk):
2007.07.24. 20:59
Diabolica írta:mate írta:Diabolica írta:Ali_Killer írta:Diaboloka milyen kút volt és hol ???
Solymári Shell.
Bocsánat a fél OFF-ért, de ma nekem is volt ma egy Shell-es kalandom! Szintén kannába (5L SHELL-ES!!!) nem tele!! sikerült 5.70L tankolnom! Oda mentem a kutashoz, hogy ezt most mégis, hogy, erre jött a duma,h ebbe ö 6Litert sőt 7et is simán beletankol.... Ha nem siettem volna, akkor kértem volna a vásárlókkönyvét!![]()
Egy kis kiegésíztés hozzá (totalcar cikk):
az 5 lityósba nekem is 6 szokott belecsúszni...... a 7-hez szerintem azért még a fülébe is kell tölteni csak úgy izgi rátenni a kupakot........![]()
de ezzel nem a Shell-t akarom megvédeni, próbáld le vízzel. (és kösz a múltkori képet Máté!!!)
2007.07.24. 22:57
2007.07.25. 18:59
mentoslaci írta:robex írta:Valóban a képek alapján a bőr elég nyúzott, az enyém csak kicsivel néz ki rosszabbul és tudom, hogy hanyag volt az előző gazdája és a vasam bőven 500e felett jár...
A kilóméteróra biztosan piszkálva van, aki BMW-t vesz az nem 15e km-et megy vele évente. Én úgy, hogy 80%-ban városban használom teszek meg 20e kilómétert évente.
Esetleg a győri márkaszervízről tudtok valamit mondani, mennyire értenek hozzá, és mennyiért nézik át kb. ?
Robex
Szia!
A györi márkaszerviz 18ezer+afa-ért nézi át de ebben minden benne van még az is hogy lebuktatják az illetöt ha nem volt mindenre kiterjedö az ora visszaállitás!
2007.07.26. 13:25
robex írta:mentoslaci írta:robex írta:Valóban a képek alapján a bőr elég nyúzott, az enyém csak kicsivel néz ki rosszabbul és tudom, hogy hanyag volt az előző gazdája és a vasam bőven 500e felett jár...
Robex
Szia!
A györi márkaszerviz 18ezer+afa-ért nézi át de ebben minden benne van még az is hogy lebuktatják az illetöt ha nem volt mindenre kiterjedö az ora visszaállitás!
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, ha lesz még kiszemelt példány akkor felrakom azt is.
Robex
2007.07.26. 16:51
2007.07.26. 19:58
fodilaci írta:Sziasztok,
Találtam egy BMW-t, tudnátok mondani véleményt róla?
Arra is kíváncsi lennék, hogy mennyi ér meg szerintetek.
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1280
Előre is köszi a segítséget!
Üdv,
Laca
2007.07.26. 23:08
mate írta:fodilaci írta:Sziasztok,
Üdv,
Laca
Szia,
hát első ránézésre, az első lökös eléggé csúnya állapotban van...a felni nem gyári bmw. Belsőtér: "A kormányvédő" elég érdekesen mutat rajta! Amúgy elég felszerelt darab és a face lift lámpa is sokat dob rajta! Mindenképpen át kell nézetni szakszervízben! Még egy kis személyes vélemény: A fényképek nagyon sokat elárulnak a kocsi gazdájáról! Belűl nincs kitakarítva, kivül sincs lemosva....
2007.07.26. 23:50
collins írta:mate írta:fodilaci írta:Sziasztok,
Üdv,
Laca
Szia,
hát első ránézésre, az első lökös eléggé csúnya állapotban van...a felni nem gyári bmw. Belsőtér: "A kormányvédő" elég érdekesen mutat rajta! Amúgy elég felszerelt darab és a face lift lámpa is sokat dob rajta! Mindenképpen át kell nézetni szakszervízben! Még egy kis személyes vélemény: A fényképek nagyon sokat elárulnak a kocsi gazdájáról! Belűl nincs kitakarítva, kivül sincs lemosva....
szerintem az első lökkös lóg egy kicsit.. lehet hogy van oka.
2007.07.27. 07:52
mentoslaci írta:collins írta:mate írta:fodilaci írta:Sziasztok,
Üdv,
Laca
Szia,
hi!szerintem ebben min. 300 ezer km van!!Ha érdekel én tudok egy 525tds kombit,amiben 250 ezer km van de az garantált mert egy idös ember vette annak idején az utolsó gyártásból 0 km-en és azóta is csak ő használja általában keszthely és stutgart között szép az autó,börös, xenonos, mid-es ,telefonos,digit klimás. és a BMW Divinyinél szervizelték mindig!Ha érdekel hivj fel 30/9974650
2007.07.27. 08:40
geisz írta:mentoslaci írta:collins írta:mate írta:fodilaci írta:Sziasztok,
Üdv,
Laca
Szia,
hi!szerintem ebben min. 300 ezer km van!!Ha érdekel én tudok egy 525tds kombit,amiben 250 ezer km van de az garantált mert egy idös ember vette annak idején az utolsó gyártásból 0 km-en és azóta is csak ő használja általában keszthely és stutgart között szép az autó,börös, xenonos, mid-es ,telefonos,digit klimás. és a BMW Divinyinél szervizelték mindig!Ha érdekel hivj fel 30/9974650
Hát igen, alá kellene nézni annak a kormányvédőnek, nem véletlenül van rajta... Az sokat elárul a futott km-ről.
2007.07.27. 13:07
2007.07.27. 13:56
fodilaci írta:Sziasztok,
Üdv,
Laca
2007.07.27. 14:24
2007.07.27. 18:40
Chris528i írta:fodilaci írta:Sziasztok,
Üdv,
Laca
hááát ez aza kategória amiért pénzt nem adnék....az enyém ehez képest új autó pedig 180000km -t futott garantáltan, szerintem gyere el egyszer nézd meg és tudsz viszonyítani![]()