![]() |
2011.04.06. 22:38
lepke írta:admin írta:orvil írta:Marc528i írta:Morello írta:...
Zsírégetéshez próbálj L-carnitine-t szedni
Megpróbálom de ha nem megy egyszerűen elkönyvelem hogy ilyen az alkatom.Igazából mindig mackós voltam.Rengeteg sportot űzetm már.2-3év foci 2-3 tenisz 3év kick box 2év kosárlabda 3év úszás a vasasba + vizilabda 3év. Amúgy ki milyen magas? Én 187cm vagyok
zsirnak kell lennie, mar elettani szempontbol is, mivel a szervezetunk arra torekszik, hogy tuleljunk, ergo ezert raktaroz, csak a mai elbaszott vilag koveteli meg sajnos tudat alatt is hogy "idealis" legyen az alakunk, ami belferges kockahasat jelent, plusz ilyen cikkek az ujsagban hogy "edzestippek hogy ki merj mennii a strandra" ... na kerem szepen ez vicc, ha ugy logna a csocsom, mit egy 80 eves oregasszonynak, a pocsom 1 cm lenne plusz a gyomrom is takarna akkor is fecskeben mennek a strandra, mert momentan leszarom a mas ember velemenyet az imadott testemmel kapcsolatban, mivel jol erzem magam benne, es vagyok annyira intelllllligens, hogy pont leszarjam, ki mit gondol a gyomromrol a strandon, amugy meg a 60 kilos fiukak swiftben feszitenek nem Elemer39ben
itt lehet olvaskodni a technikai hatterrol mielott nekiall az ember mocorogni, erdemes jol atolvasni oket:
http://bodysport.hu/ -- etkezes, dieta topik
http://www.freeweb.hu/wellnesstipp/Tipp ... -sport.htm - alapnak nem rossz.
Egyet értek veled![]()
Zsírégetés napi 4-6óra a 4fokos kettes létrán 6kg-os Makita fúró 50-es fúróval,stb.Levezetésnek 40kg-os kültérivel Válon létrán felmenni 5-9m magasba![]()
Na ezt csináljátok müzlivel a gyomrotokba![]()
Amúgy 198cm és 117kg vagyok.
Helo Laci
Ezért még fizetni sem kell, Edzőterem bérlet,Étrend kiegészítő stb
2011.04.06. 23:38
tibi666 írta:lepke írta:admin írta:orvil írta:Marc528i írta:Morello írta:...
Zsírégetéshez próbálj L-carnitine-t szedni
Megpróbálom de ha nem megy egyszerűen elkönyvelem hogy ilyen az alkatom.Igazából mindig mackós voltam.Rengeteg sportot űzetm már.2-3év foci 2-3 tenisz 3év kick box 2év kosárlabda 3év úszás a vasasba + vizilabda 3év. Amúgy ki milyen magas? Én 187cm vagyok
zsirnak kell lennie, mar elettani szempontbol is, mivel a szervezetunk arra torekszik, hogy tuleljunk, ergo ezert raktaroz, csak a mai elbaszott vilag koveteli meg sajnos tudat alatt is hogy "idealis" legyen az alakunk, ami belferges kockahasat jelent, plusz ilyen cikkek az ujsagban hogy "edzestippek hogy ki merj mennii a strandra" ... na kerem szepen ez vicc, ha ugy logna a csocsom, mit egy 80 eves oregasszonynak, a pocsom 1 cm lenne plusz a gyomrom is takarna akkor is fecskeben mennek a strandra, mert momentan leszarom a mas ember velemenyet az imadott testemmel kapcsolatban, mivel jol erzem magam benne, es vagyok annyira intelllllligens, hogy pont leszarjam, ki mit gondol a gyomromrol a strandon, amugy meg a 60 kilos fiukak swiftben feszitenek nem Elemer39ben
itt lehet olvaskodni a technikai hatterrol mielott nekiall az ember mocorogni, erdemes jol atolvasni oket:
http://bodysport.hu/ -- etkezes, dieta topik
http://www.freeweb.hu/wellnesstipp/Tipp ... -sport.htm - alapnak nem rossz.
Egyet értek veled![]()
Zsírégetés napi 4-6óra a 4fokos kettes létrán 6kg-os Makita fúró 50-es fúróval,stb.Levezetésnek 40kg-os kültérivel Válon létrán felmenni 5-9m magasba![]()
Na ezt csináljátok müzlivel a gyomrotokba![]()
Amúgy 198cm és 117kg vagyok.
Helo Laci
Ezért még fizetni sem kell, Edzőterem bérlet,Étrend kiegészítő stb
Nekem itthon van fekvenyomó padom, és a kb feleannyit eszek mint eddig, szóval még spórolok is rajta. A jövőbeli gyógyszerköltségeimen meg főleg. 20 kiló túlsúly, meg egy kis magas vérnyomás nem jó a jövőre nézve. De már teszek ellene.
2011.04.07. 00:06
lepke írta:strobi írta:Eddig titokban tartottam mert még magam sem voltam biztos benne,hogy közel 5 év után lesz-e kedvem "lusta vagyok" edző terembe járni...de holnap lesz 1 hónapja,hogy heti 3x lemegyek és mozgatom a vasat...
![]()
Úgy kezdetem el,hogy február elején mint tavaly is csináltam egy "diétás 13 napot" ami helyre vágja az anyagcserét illetve bállitja-csökkenti a vérnyomást...![]()
Tavaly 88-ról lettem 81,5kg-ra hozzá teszem karácsonyra csak 83-ig mentem vissza...![]()
Idén 83-ról 77,5kg-ra de most,hogy edzek mint állat 78,5-79,5 között ingok...
Helo
Én még csak agyilag készülök, minden a fejben dől el
Lassan kiderül hogy minden klubtag edzőterembe jár![]()
Kik maradnak akkor az oldalon fórumozni
2011.04.07. 00:30
Imco írta:simi64 írta:Mert sz@rni is kocsival jártok!![]()
Főleg ez az avatartalan
Az avatartalannak csináltam már saját avatar tárolót, de nem akarja használni!
Nem tehetek többet érte!
2011.04.07. 02:49
2011.04.07. 05:42
Marco85 írta:Biztos, hogy versenyre nem eleg, de nekem bejon:
25-30 perc kardio bemelegitesnek, a lenyeg, hogy 140 es 160 kozott legyen a pulzus folyamatosan, se tobb se kevesebb. Utana:
1. nap mell-bicepsz
2. nap hat - tricepsz
3. nap vall
4. nap piheno, majd elolrol. Labat nem edzek, igy is nagy.
Minden testreszre 3-4 rutin 4x10-es ismetlessel, 1 perces pihenokkel.
Kaja:
Csirkemell+rizs nappal
Csirkemell+salata estefele
A csirke helyettesitheto pulykaval, sertessel (zsirban szegeny reszevel), tonhallal.
A salatahoz rendszeresen hasznalhatsz extraszuz olivaolajat, de csak mertekkel. Vitaminok szempontjabol szinten lehet fogyasztani napraforgomagot. Kozhely, de izletesen es fuszerezve kell elkesziteni az etelt, maskulonben egy ido utan megundorodik tole az ember. Mindenfele teszta felejtos. Kenyerbol csak teljeskiorlesu! A rizzsel is csak ovatosan es csak nappal! Zsirmentes tej, fott tojas (csak a feherje), zabpehely ok. Zoldseg ok, a zold szinueket korlatlan szamban lehet fogyasztani.
100% Whey Proteint nyugodtan lehet hasznalni, ez nem szteroid, nem tomegnovelo szimplan 100%-os feherje..
Fel eve csinalom, nem szedek semmit es 10kg-t fogytam izomveszteseg nelkul, 86-rol 76-ra. Ezt szeretnem is megtartani, a kovetkezo felev a tomegnovelessel fog telni. Dieta nelkul tenyleg nem lehet elerni komoly eredmenyt. Koplalni nem szabad, mert a gyors fogyasnal az izombol veszitunk, nem a zsirbol. En pl elegge hizekony tipus vagyok, de miota osszeallitottam egy etrendet, azota reggeltol estig eszem es megsem jon vissza a felesleg. Ez ugy hangzik, mintha valami fittness ujsagbol masoltam volna, pedig csak sajat tapasztalat, ajanlom mindenkinek.
Mar elore latom, hogy paran beirjak, hogy ez faszsag es csakis a jo kis hazikolbasz szalonnalval, mert a kulso nem szamit..(persze konnyebb legyinteni, mint tenni erte)..Ha a kulso nem is mindenkinek fontos, de az egeszseg es a normalis vernyomas mar annal inkabb, amit csak normalis etkezessel es sok mozgassal lehet elerni, foleg ebben a mai stresszes vilagban.
2011.04.07. 06:09
simi64 írta:Imco írta:simi64 írta:Mert sz@rni is kocsival jártok!![]()
Főleg ez az avatartalan
Az avatartalannak csináltam már saját avatar tárolót, de nem akarja használni!
Nem tehetek többet érte!
Gratulálok Zoli!
Nagyon jól sikerült![]()
![]()
Nekem is ilyen kell!!!
2011.04.07. 21:53
touring írta:Ha nem eszek nem bírom a melót. Konkrétan le akarok szídülni a létráról és ha este lemegyek a terembe sokkal hamarabb kikészülök. Ergó ennem kell rendesen.
2011.04.14. 10:50
2011.04.14. 17:07
tibi666 írta:Nagy sikerélményben volt ma reggel részem. Egyrészt tegnap már 103 kilót mutatott a mérleg, ami 7 kiló fogyást jelent eddig, ma reggel pedig eggyel szorosabbra tudtam húzni a nadrágszíjamat.
2011.04.14. 18:53
lepke írta:tibi666 írta:Nagy sikerélményben volt ma reggel részem. Egyrészt tegnap már 103 kilót mutatott a mérleg, ami 7 kiló fogyást jelent eddig, ma reggel pedig eggyel szorosabbra tudtam húzni a nadrágszíjamat.
Helo
Akkor az már komoly fejlődés
ÉN még mindig csak elméletben edzek
2011.04.22. 16:30
2011.04.22. 16:59
2011.04.22. 17:53
danielbeath írta:üdv gyúrósok![]()
Itt lehet dicsekedni h ki mennyit mióta gyurmázik ??Mert akkor beállók a sorba.
Én 3 éve edzem 1 éve verseny szerűen powerezek. Tavaly hál istennek több profi magyar és nemzetközit nyertem (arany)
58kg a verseny sulyom és Fekve 112,5kg ott nyomtam csúcsra Raw-ban, guggoltam 170kg-ot, és felhúztam 155kg-ot tudom nem nagy súlyok ezek de a test súlyomhoz képest azokHár rólam ennyit még valaki jár versenyezni ?????
Ha kell rakok fel videókat v képeket ha hihetetlen lenne a dolog. További szép napot úrak
2011.04.22. 18:03
strobi írta:danielbeath írta:üdv gyúrósok![]()
Én 3 éve edzem 1 éve verseny szerűen powerezek. Tavaly hál istennek több profi magyar és nemzetközit nyertem (arany)
58kg a verseny sulyom és Fekve 112,5kg ott nyomtam csúcsra Raw-ban, guggoltam 170kg-ot, és felhúztam 155kg-ot tudom nem nagy súlyok ezek de a test súlyomhoz képest azokHár rólam ennyit még valaki jár versenyezni ?????
Ha kell rakok fel videókat v képeket ha hihetetlen lenne a dolog. További szép napot úrak
Mivel szúrod magad ha publikus?!
2011.04.22. 18:27
danielbeath írta:üdv gyúrósok![]()
2011.04.23. 00:26
2011.04.23. 07:45
danielbeath írta:H válaszolja mindenki kérdésére.
1: nem szirtam magam igaz kis "szemes takarmányt" be vetettem a maximális teljesítmény érdekében csak erőre mentem nem tömegre Danabol!
2: Milyen magas vagyok 163-165 körül több nem igen
3: Köszönöm szépen a dicséretett rendesek vagytok, jah és igen guggolás le guggolsz nyakadban a súly és felállsz ennyi mutatok videót a 170kg-ról
senki nem segít csak ott vannak figyelni és tartani, a nagy baleset elkerülése végett.
2011.05.11. 10:28
2011.05.11. 12:22
strobi írta:danielbeath írta:üdv gyúrósok![]()
Mivel szúrod magad ha publikus?!