Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.02.08. 00:16

simi64 írta:Sajnos, már keresik az utódját :cry:

Egyszerűbb lenne már egyből Heidfeldet beültetni, mint a kis Senna-t, aki lépten-nyomon falhoz vágja a technikát...
(és legalább egy ex-BMW-s helyettesítené)

2011.02.08. 18:27

életemben 1 perc F1-et nem néztem. ..csak Senna neve ismerős. ...erről a Kubica kölökről hallottam mi történt, itt van egy animáció a balesetről. ..elég durván néz ki. :oops:

http://f1.blog.hu/2011/02/08/animacio_a ... balesetrol

2011.02.08. 21:07

Labi írta:életemben 1 perc F1-et nem néztem. ..csak Senna neve ismerős. ...erről a Kubica kölökről hallottam mi történt, itt van egy animáció a balesetről. ..elég durván néz ki. :oops:

Helo
Ezt még nem láttam egy felvételen sem
A szalagkorlát átnyársalta a kocsit 8O 8O

2011.02.08. 21:21

lepke írta:
Labi írta:életemben 1 perc F1-et nem néztem. ..csak Senna neve ismerős. ...erről a Kubica kölökről hallottam mi történt, itt van egy animáció a balesetről. ..elég durván néz ki. :oops:

Helo

Igen, ez volt az alapvető baj!
Az első perctől benne volt a hírekben.

2011.02.08. 21:27

Imco írta:
lepke írta:

Helo

Igen, ez volt az alapvető baj!
Az első perctől benne volt a hírekben.

Helo
Az első információk arról szóltak hogy egy templomnak ütközött Kubica
Senki nem említette hogy a szalagkorlát felnyársalta őket
A fotókon és a helyszíni felvételeken sem lehetett látni semmit a szalagkorlátról ahogy átment a kocsin

2011.02.08. 21:58

lepke írta:Helo
A fotókon és a helyszíni felvételeken sem lehetett látni semmit a szalagkorlátról ahogy átment a kocsin

Templom falról a szemközti szalagkorlátnak, ami belefúródott az utastérbe.
Igaz már a templom fal is hiányzik a képekről! :)
Az elektronikus média csodás "előnye".

A lényeg, hogy nagyot kapott szegény.

2011.02.09. 11:14

Kép

2011.02.09. 14:23

Imco írta:
lepke írta:Helo

Templom falról a szemközti szalagkorlátnak, ami belefúródott az utastérbe.
Igaz már a templom fal is hiányzik a képekről! :)
Az elektronikus média csodás "előnye".

A lényeg, hogy nagyot kapott szegény.

És egy szalagkorlát ami arra volt hivatott szolgálni,hogy megvédje az emberek életét,most nem igazán vált be!!
Nagy mákja volt!!
Igen egy templomról beszéltek!!

Kubica!

2011.02.11. 15:05

Kubica: Visszatérek és jobb leszek mint valaha!
:alonso

Re: Kubica!

2011.02.11. 20:20

charlie01 írta:Kubica: Visszatérek és jobb leszek mint valaha!
:alonso

Helo
Reméljük így lesz ahogyan mondja a Kubica :franko:

--
A 2007-es bukása is hatalmas volt

Re: Kubica!

2011.02.11. 20:48

lepke írta:

Helo
Reméljük így lesz ahogyan mondja a Kubica :franko:

--
A 2007-es bukása is hatalmas volt

Az tuti, de akkor BMW-ben ült. :)
Mielőbbi gyógyulást és visszatérést neki!
Heidfeld nem pótolja, de talán pár pontot ő is összevakar a csapatnak.

2011.02.20. 11:28

Kis múlt idézés, mikor valóban izgalmas volt ez a "sport"! Minden időmérő, minden verseny valós megterhelést jelentett egy igazi BMW rajongó szívizomzatának! Akkoriban a BMW motorok voltak a legerősebbek, a legtöbbet pörgők, viszont, nem a legstabilabbak. Jött egy kis emberke. Aranyos mosolyával, kedves nézésével, drasztikus, az akkori mezőny tagjaihoz viszonyítva: pimasz, bátor, győzni akaró, vagány, joggal hisztiző, a dolgokkal nem békülő, néha arrogáns, viszont munkáját tekintve vérprofi kis manó, aki odaszögezte a BMW tábor szemét a pályákra és a box utcára. Arra a box utcára, ahol sok szemétség történt. Abban az időben, érdekességképpen, mindig a BMW tankoló automaták ragadtak rá a nyílásra. Feltűnően sokszor. Megfigyelve a pirosak sokkal kevesebb hibát vétettek a kerékcserekor, általában kicsit gyorsabban végeztek és volt ott egy fejszámoló zseni, aki sok szarból kihúzta őket gyors megoldásaival...
Minden azok körül forgott! Minden! Aztán jött ez a kis manó aki szemtelenül odatette az autóját a világbajnok elé, drasztikusan, tudatva, nyerni jött, bármi áron, nem érdekelve a világbajnoki címmel járó előnyöket illetve "jogokat", semmibe nézte, amik addig a piros autó német pilótáját védte. Mindenki méterekre elkerülte, mert az volt a világbajnok, nehogy bármiért megbüntessék, ami esetleg megzavarná a nagy ember autózását. Aztán egy vasárnap ezt megtörte a kék-fehér autót terelő manó! minden rajongó felhördült! Ki örömében, ki mérgében...A riporterek üvöltöttek, az unalomig megszokott piros autó a rajtkocka első pozícióiban és piros emberek a dobogó tetején, végre megszűnni látszott! Jót tett az unalmas versenyeknek az új tag. Az a tag, aki bizonyítva rátermettségét, a saját csapattársát verte, több Pole volt a tarsolyában, egyenletesebb teljesítményt nyújtott, de csak az örök második maradhatott a pilóták közt, mert a pénz volt a fontos...Szépen lassan a motivációja lankadni kezdett, amin meg sem kell lepődni, természetes folyamat, hiszen nincs olyan ember, aki folyamatos, több évig tartó, kézzel fogható, szemmel látható, számokkal kimutatható teljesítményét csak másodikként ismerik el a csapaton belül. Ez talán a kisebbik probléma lehetett. A nagyobbik a FIA ostobasága miatt történt, mert látszott, részlehajló döntéseinek eredménye, amiért a kék-fehér pilótát büntették, elmarasztalták, a piros pilótának még ejnye-bejnye sem járt. A képsorokat nézve, szépen látszanak az akkori szemét ítéleteik jogosulatlanságai, amik a pirosoknak kedveztek, szinte kivétel nélkül! Egy nyomorult gitt egylet, akik kilóra meg voltak véve! Mikor a pirosak kezdtek szépen lemaradni, pontokban, látványosan, kínosan, akkor előhozták a gumi botrányt, miszerint, ahogy kopik, úgy szélesedik a Michelin abroncs, ezért gyorsabbak a kék-fehérek...Persze, azt cáfolták, hogy ők meg hűtik a benzint...Sok igazságtalan, szemét húzás volt akkoriban és én azóta nem nézem ezt a "sportot", mert Senna halálával már elveszett a lényege, illetve a sok sportszerűtlen döntés miatti keserű emlékek, nyomot hagynak minden, nem elvakult emberben. Csapatutasítások ki legyen az első és még sorolhatnám, de nincs kedvem, mert csak elvonják a lényegről a figyelmet! Már múlt. Már történelem. Személy szerint a BMW Williams is tehet saját sorsa alakulása miatt. Ha ott volt az adu ász, miért nem tette meg a megtenni valót és ad neki egy évre esélyt? Mert csak a ki tud több pénzt hozni a házhoz számított? Akkor miért csinálták az egészet? Pénzért? Én azt hittem fiatalon, a helyezésekért, a pontokért. Nem, legyen német a sztárpilóta! Ez fontos volt...Az utóbbi éveik pedig szépen lassú lecsúszásnak nevezhetőek voltak, én örülök hogy nem szégyenítik tovább a márkát a versenypályán tovább. Sőt, már nem is nézek F1 közvetítéseket, mert olyan az egész, mint a politika. A pénz mozgat mindent és mindenkit, nem az elérhető eredmények lehetősége.

Egy kis sziréna...

Persze, csinált feleslegesnek látszó töréseket is, de legalább látványosan!!!

2011.02.20. 13:43

schumacher a KIRÁLY ! :D :D :D

2011.02.20. 15:41

szekeres írta:schumacher a KIRÁLY ! :D :D :D

Igen, és a Heidfeld lesz a Kupica helyett!

2011.02.20. 21:14

bmw520ds írta:Kis múlt idézés, mikor valóban izgalmas volt ez a "sport"! .....

Persze, csinált feleslegesnek látszó töréseket is, de legalább látványosan!!!

Milyen igaz! Amíg a BMW-nél versenyzett, nálam ő volt az 1. sz. pilóta, aztán elcsábították a csillagosok...

Quick Nick teljesítménye pedig erősen hullámzó... de bízzunk benne!

2011.02.20. 22:37

simi64 írta:

Helo
A Heidfeldet nagyon utáltam még a BMW-s korszakból
Voltak nála ezerszer jobb pilóták is
Német autó Német versenyző kellett

2011.02.21. 18:01

2011.02.21. 19:03

lepke írta:
simi64 írta:

Helo
A Heidfeldet nagyon utáltam még a BMW-s korszakból
Voltak nála ezerszer jobb pilóták is
Német autó Német versenyző kellett

Ne szídd, tehetséges...

2011.02.23. 08:54

Mégsem lesz Bahrein :(

2011.02.23. 11:54

simi64 írta:Mégsem lesz Bahrein :(

Én bepótolni sem engedném nekik. Ha nem tudnak rendet tartani, viseljék a következményeket.

Érdekes a Nostredámus azt írja, a 3. háború keletről indul és lecsap minden hová... 30 éven keresztül. Na ebből szerintem eltelt 10... :) Ez után béke lesz. :)
Hozzászólás küldése

VigLink badge