Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.11.10. 00:08

lepke írta:
szekeres írta:arról se kaparta le, ami a képeken szerepel.

szerintem amig nem kezdi me valami valahol, nem jön le.

szivem szerint, az egész kocsit befújnám...

Helo
Gumijavításnál mikor a GUMIS ember befeszíti a spajszert még a felni is meg pattan
NEM még ez a gumis valami
Akkor azt a gumis embert nagy ívbe felejtsd el :!: Műanyag betétekkel fogják be a gépbe és a hátsó felén bontják hogy a felninek véletlenül se legyen sérülése.

rendeltem

2010.11.10. 09:03

Erdekes, rendeltem is belole egy atlatszot meg egy feketet probara. Az atlatszot kiprobalom lepcsore hogy ne csusszon.

Imco írta:Nekem tetszik.
Holnap megnézem.

2010.11.10. 10:28

admin írta:
lepke írta:
szekeres írta:arról se kaparta le, ami a képeken szerepel.

szerintem amig nem kezdi me valami valahol, nem jön le.

szivem szerint, az egész kocsit befújnám...

Helo
Gumijavításnál mikor a GUMIS ember befeszíti a spajszert még a felni is meg pattan
NEM még ez a gumis valami
Akkor azt a gumis embert nagy ívbe felejtsd el :!: Műanyag betétekkel fogják be a gépbe és a hátsó felén bontják hogy a felninek véletlenül se legyen sérülése.

Helo
A Fővárosban igen
Vidéken még SPAJSZEROLNAK :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

spray

2010.11.11. 14:25

Meg is jott amit rendeltem toluk. Delutan ki is probalom eloszor az atlatszot a lepcsoinken.

2010.12.26. 23:01

Helo
Matt 7-er
Kép

Kép

Kép

2010.12.27. 00:26

Matt 6-er

Kép

2010.12.27. 00:43

kzolee írta:Matt 6-er

Kép

Helo
Ezt Honnan a fenéből OLLÓZTAD 8O 8O 8O
Nagyon csajozós egy GÉP

2010.12.27. 01:00

Rákerestem a ritka színű BMW-kre :D

Itt egy érdekes 5-ös:

Kép

2010.12.27. 01:19

kzolee írta:Rákerestem a ritka színű BMW-kre :D

Itt egy érdekes 5-ös:

Kép

Helo
Ráadásul M5-ös :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

2011.01.24. 15:48

kzolee írta:Matt 6-er

Kép

Szép ez a matt szín!! Nekem legalábbis tetszik! Én tavasszal akarom az 540i járgányom átmatricáztatni lehetséges hasonló lesz:) Élőben nagyot mutat ez a matt! Csak még kőrbe kell nézzek hol csinálják meg igényesen mert hallottam már rossz dolgokat is a matricázásról!

2011.01.24. 17:29

Én egy ilyet tudok:

Matt fóliázás

2011.01.25. 08:44

kzolee írta:Én egy ilyet tudok:

Matt fóliázás

Köszi! Elmentettem könyvjelzőben! Szépen dolgoznak! Ezek szerint 300 körül van a teljes autó bevonata! Tavasszal megcsináltatom a matt fekete jól áll az E39-nek szerintem. Először matt ezüstben gondolkodtam de ami itt van a fórumon is E39 matt feketében szerintem sokkal ütősebb mint az ezüst. Már alig várom hogy meglegyen! :)

2011.01.25. 12:24

szala2 írta:

Matt fóliázás

Köszi! Elmentettem könyvjelzőben! Szépen dolgoznak! Ezek szerint 300 körül van a teljes autó bevonata! Tavasszal megcsináltatom a matt fekete jól áll az E39-nek szerintem. Először matt ezüstben gondolkodtam de ami itt van a fórumon is E39 matt feketében szerintem sokkal ütősebb mint az ezüst. Már alig várom hogy meglegyen! :)

Itt egy másik én ezt ismerem. kocsszin + nekem anno mondta egy srác amikor nyaralni voltam, és ott találkoztam vele, hogy foglalkozik ilyesmivel. Ha gondolod előásom a számát

2011.01.25. 13:34

mayer015 írta:
szala2 írta:

Matt fóliázás

Itt egy másik én ezt ismerem. kocsszin + nekem anno mondta egy srác amikor nyaralni voltam, és ott találkoztam vele, hogy foglalkozik ilyesmivel. Ha gondolod előásom a számát

Ez ugyanaz a cég, csak van 3-4 webcímük. (Tesóm tőle vett egy autót, ami matt feketére van fóliázva, onnan tudom)

2011.01.25. 13:53

kzolee írta:
mayer015 írta:
szala2 írta:

Matt fóliázás

Ez ugyanaz a cég, csak van 3-4 webcímük. (Tesóm tőle vett egy autót, ami matt feketére van fóliázva, onnan tudom)

A fólia jó dolog, de a matt fényezéssel vigyázzatok ( viasz sampon ilyenek )
Egyik haverom lefújatta a Fiat punto-t matt feketére, és gusztustalan, mikor "zsíros" kézzel megfogod a fényezést, és ott maradnak az új lenyomatok.
Fóliát úgy látom jó dolog, csak költséges, de inkább erre költsünk, mint hülyeségekre.
Én meg tavasszal meg waxolom a 740-t, had csillogjon :lol:

2011.01.25. 14:14

kzolee írta:
mayer015 írta:
szala2 írta:

Matt fóliázás

Igen ez ugyan az a cég! De azért köszi!

Könnyen lehet tisztítani a matt feketét? itt a karcokra is gondolok! pld: ha asszonykám neki megy a retiküllel és ejt rajta pár csíkot azt el lehet róla tüntetni? mert ugye a festésnél a lakk megvédi de mi a helyzet a fóliával? Tapasztalat valaki? :)

2011.03.25. 22:24

Uraim !

Van valakinek tapasztalata a kőfelverődés elleni fóliával?
Ár, kicsinál, megéri-e?

PMiki

2011.03.25. 22:27

PMiki írta:Uraim !

Ár, kicsinál, megéri-e?

PMiki

Levinek van.

2011.03.25. 23:21

BMWFUN írta:

Ár, kicsinál, megéri-e?

PMiki

Levinek van.

Igen, és elégedet vagyok. Bogarak is szépen lejönnek nyáron.
Sok cég csinálja, aki ablakot is fóliáz. Szerintem már minden városban van ilyen.
Nekem 3 éve megvan, hibátlan, talán 3M, vagy valami fekete párduc volt az embléma, nem emlékszem.
(De gondolom a márkás tovább bírja)
Elég esztétikus, átlátszó, nem marad sötétebb alatta a fényezés.
Rakattam a kerek mögé is, az oldallemezekre, mert eléggé kint vannak a kerekek, és felveri a követ.
Komplett 10eFt volt anno. 5 év garanciával.

2011.03.25. 23:24

LeviM5 írta:
BMWFUN írta:

Ár, kicsinál, megéri-e?

PMiki

Levinek van.

Igen, és elégedet vagyok. Bogarak is szépen lejönnek nyáron.
Sok cég csinálja, aki ablakot is fóliáz. Szerintem már minden városban van ilyen.
Nekem 3 éve megvan, hibátlan, talán 3M, vagy valami fekete párduc volt az embléma, nem emlékszem.
(De gondolom a márkás tovább bírja)
Elég esztétikus, átlátszó, nem marad sötétebb alatta a fényezés.
Rakattam a kerek mögé is, az oldallemezekre, mert eléggé kint vannak a kerekek, és felveri a követ.
Komplett 10eFt volt anno. 5 év garanciával.

Mégis ki csinálta, mert amit találtam az sokkal drágább.
Tudnál-e egy két képet lőni?

PMiki
Hozzászólás küldése

VigLink badge