* *
Pontos idő: 2026.04.20. 17:32

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 212 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.24. 20:03 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 58 alkalommal
Kapott köszik: 49 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 528i
Évjárata: 1997
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
"Minden olyan, mint amilyen volt, nem szakadt meg a folytonosság. Az,
hogy nem látnak, még nem jelenti azt, hogy nem kell rám gondolni. Várok
rád, itt vagyok a közeledben - egészen közel. Nincs semmi baj..."

Őszinte részvétem az egész családnak!

Tudjátok, azok közé a szerencsés emberek közé tartozom, akinek volt szerencséje találkozni, beszélni Pityuval...megetettük, adtam neki sört :D persze nekem egy üzemanyag adalékot hozott. Ma is öntöttem a kocsiba, de azt hiszem elteszem ezt amit adott és nem locsolom ki.
Emlék! Ki ki mit, én ezt...ezt teszem el, vagy Ő mit is mondott pár napja nekem?! HASZNÁLD , öntsd bele... megjön az eredménye :)
Ezt még eldöntöm. Remélem e gondolatokból kellemes emlékek jutnak mások eszébe és meg is osszák azt a többiekkel!
NEm a méla kesergés, a szomorúság a megoldás. Elevenítsük fel a legjobb pillanatokat, a legszebb gondolatokat!

Szekeresék[u]

Kép

???(?_?)???

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szekeres 2011.01.24. 20:03-kor.

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája: :-(
HozzászólásElküldve: 2011.01.24. 20:03 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 4 alkalommal
Kapott köszik: 6 alkalommal
Motor tipusa: 523i
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
Őszinte részvétem a családnak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.24. 20:04 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
Helo
Egy IGAZ ember távozott közülünk
Őszinte részvétük az egész családnak
Lepke és Irénke

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.24. 20:06 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 1
Kapott köszik: 0
Évjárata: 1990
Igaz hogy én sem ismertem,de ez egy megrázó hír volt, őszinte részvétem a Családnak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.24. 20:06 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 524 alkalommal
Kapott köszik: 609 alkalommal
Motor tipusa: 20d
Évjárata: 2000
Barátom!
Ez nem egyszerű feladat, úgy írni Neked, Rólad, hogy nem fogod már elolvasni!

2006.02.xx.
Sárbogárdi KITE zrt. telephelyén ültél egy íróasztalnál, én odaköszöntem félvállról-Helló!
Te felnéztél a papírok közül és mormogtál egy köszönést felém. Ekkor természetesen nem is sejtettem ki vagy, csak egy KITÉ-s a sok közül a zöld ruhában...
Aztán pár évre rá a sors úgy hozta, Téged helyeztek ki hozzánk Mg. erőgép, munkagép, önjáró betakarítógép javítására, karbantartására. Ekkor nem örültem, mert a régi szerelővel is jó kapcsolatot ápoltunk, egyszer csak eltűnt és jöttél Te...
Kezdeti méricskélések után, kezdtük egymást elismerni, megismerni! Nagyon sok szakmai tanácsot, tippet, megoldást adtál a munkámhoz. Én próbáltam minél kevesebb kezelői magatartásból adódó hibát előidézni, így Neked felesleges munkát okozni! Mivel elismerted igyekezetemet, egyre több közös témánk akadt. Jött a hülye Metabond...Mindenhova jöttél utánam, szinte lélegezni sem volt esélyem, mert arról áradoztál. Aztán kezdtem a magam agyától belátni, nem beszélsz sületlenségeket, csak rosszkor időzíted a mondandódat. Aztán jöttek a telefonos beszélgetések...Ekkor panaszkodtál, nincs privát autód, de nézegetsz egy Ford Focus típust, amit meg is vennél...Na ekkor csak úgy odadobtam eléd, miért nem veszel olyan BMW-t mint az enyém? Persze nem olyat, nem feketét, nem sedant, mert buzinak néznek bennünket! Sóhajtottál és azt mondtad, nem érem fel azt én soha.
Na itt a nagy lehetőség, tessék regisztrálni az E39 fórumra és olvasgass! Na ott le van írva sok minden, milyen autó valójában egy BMW! Még aznap este megnézted, tényleg vállalható áron van, de majd egyszer...
Aztán jöttél ide közénk: Kicsit féltem, vajon mi lesz ebből a sok adalék témából, de kíváncsian vártam, hogyan oldod meg. Vegyes fogadtatás, ami természetes is volt, hiszen senki nem ismeri ezt a szert itt köztünk. Egyszer csak topic nyílik! Nagyon örültél, úgy érzed, okos emberek közé kerültél, akik műszaki fogalmakat is ismernek, így tudnak dönteni megfelelően. Volt pár ellenző is, de soha nem voltál mérges, inkább utánanéztél, tudsz-e a vázolt problémákra megoldást. Kellő türelemmel, szakértelemmel, bátorsággal, szép lassan tégláról-téglára építkeztél. Ezt csak becsülni tudom, hiszen még autód sem volt! Aztán sok keresgélés után, hívtál a végeredményekkel és a véleményemet kérted! Megnéztem a képeket, elmondtam az észrevételeimet és elfogadtad. Aztán jött a pécsi touring. Hát érdekesnek találtam, de ha nem hívod fel, nem tudjuk a lehetőségeinket! Elmentünk Mohácsra megnézni, kipróbálni és láttam egyből beleszerettél! Én meg igyekeztem minden tudásom beleadni, minek találok hibáját, még a legapróbb dolgoknak is,pl. a nyikorgást a csomagtérben, a létező összes negatív apróságot előszedni, de nem sok volt...Így az utolsó szó jogát nekem adtad, mindenki kérdőn rám nézett, én meg azt mondtam: ALKU! Így segítettem ez ügyben. Pár napra rá, E39 tulaj lettél!
Boldogság, áradozás. Majd a váltó nyekk..Megoldódott az is, tökéletesen teszi a dolgát. Múlthéten szerviz Veszprémben és egy megjegyzés: Nézz alá majd, nem-e folyik!
Reggel hallgatom a gépben a rádiót, amikor is a telefonomra nézek, 6 nem fogadott hívás, mert némítva maradt. Érzem, baj van, de mi? Aztán közlik: Meghalt a KITE Pityu. Ráesett a BMW tegnap délután a saját udvarában.
Az a BMW, aminek az ötletét én vetettem fel Neked. Az a BMW, amit annyira szeretsz. Az a BMW, amire büszke vagy. Ha én nem vagyok, ez nem történik...De felfogom ép ésszel, ez egy baleset, amit ezerszer hallottál munka és balesetvédelmi oktatásokon, évről-évre és mindig betartottál minden óvintézkedést. Egy baleset. Ami elekrűlhető lett volna, ha...
De itt ez teljes mértékben feleslegessé vált a ha. Megtörtént és nem lehet visszafordítani sehogy!
Itt voltál másfél hete, hoztál ajándékot, jót beszélgettünk és elmentél a fekete touring-al.
Múlt héten hívtál és úgy búcsúztál, ahogy mindig: Jó, akkor majd beszélünk...
Egyet kívánok az életemben! Sok olyan embert ismerjek meg mint Te, aki türelmes, jószívű, árad belőle az őszinteség és a nyugalom!
bmw520dshaver, pityu530da, Kiss István, Kiss Pista, KITE Pista!
Mit is mondhatnék Neked?
Talán azt, amit legutóbb mikor a házunk elől elhajtva utánad mondtam: ISTEN VELED BARÁTOM

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.24. 20:09 
Guru
Guru

Adott köszi: 8 alkalommal
Kapott köszik: 7 alkalommal
Motor tipusa: 25D
Évjárata: 2001
Nyugodj békében Pityu.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.24. 20:11 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 464 alkalommal
Kapott köszik: 797 alkalommal
Motor tipusa: S85
Évjárata: 2006
Ds, első sort bírtam elolvasni, még erőt gyűjtök... :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.24. 20:12 
E39 FAN
E39 FAN

Kép
Nehéz szavakba önteni az érzést, felfoghatatlan, ami történt. Egyszerűen nem tudatosul bennem, hogy Pityu elment, és nem jön többé bandázni, mekizni, kávézni, autót szerelni…
Pedig itt van a telefonomban, az emailek, üzenetek között, az adalékos képekben és a gondolataimban.

Jött, mert hívtuk, vagy ő hívott.
Akkor ismerkedtem meg vele, mikor DS megfűzte, hogy jöjjön el, ha már meglett a Bömös. Néztük, átbeszéltük, beleültünk. Első pillanattól kezdve beleszeretett, magával ragadta a BMW érzés. Úgy érzem szeretett velünk-köztünk lenni, és tudtunk adni neki valamit, ami boldoggá tette.

Szerviznapot többször tartottunk, nagy dumálások, röhögések az élet dolgairól, a munkáról, a klubról, a BMWkről, Metabondról.
Legutóbb csütörtökön, majdnem az egész napot együtt töltöttük. Motort mostunk, kerestük azt az átkozott olajfojást, cseréltünk vízcsövet, navigált a bontóhoz, néztük a tévét a szeretett verdájában. Most már tudom, mikor aznap este konvojban egy útelágazásnál elváltunk egymástól, villogással-vészindex köszönéssel, ez a pillanat lett az utolsó emlékem róla, ahogy a nagy fekete Touring 30d távolodik az úton… Odapillantottam még utoljára, hogy lássam, ahogy eltűnnek a hátsólámpák fényei a kanyarban.
Azóta Pityu is messze jár, az égi autópályán, onnan figyel minket, és remélem boldog lesz, mert emlékét mindig meg fogom őrizni.

Igazán barátságos, korrekt, és jó humorú embert ismertem meg benne, JÓ embert, aki hiányozni fog!!!!
Nyugodj békében Pityu!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.24. 20:12 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 69 alkalommal
Kapott köszik: 109 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 525iA
Évjárata: 2004
Nem ismertem személyesen, csak privátban beszélgettünk, de nagyon rendes ember volt!
Őszintén bevallom, megkönnyeztem az előbb. :cry:

Nyugodjon békében!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.24. 20:22 
haladó
haladó

Adott köszi: 17 alkalommal
Kapott köszik: 9 alkalommal
Motor tipusa: 535iA
Évjárata: 1999
Őszinte részvétem!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: .
HozzászólásElküldve: 2011.01.24. 21:11 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 73 alkalommal
Kapott köszik: 63 alkalommal
Motor tipusa: V8
Bár személyesen nem találkoztunk,levelezéseink alapján én is jó embernek ismertelek
Pityu,nyugodj békében, és őszinte részvétem a családnak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.24. 21:20 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 71 alkalommal
Motor tipusa: 525i
Évjárata: 2005
Őszinte részvétem !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.24. 21:24 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 46 alkalommal
Kapott köszik: 72 alkalommal
Motor tipusa: 1.4-es
Évjárata: 1996
Reggel már tudtam,hogy valami nagy "baj" lehet a Jackson által az egyik topicba írt közlemény miatt... :oops:
Fel is hívtam egyből... és mondta a szörnyű kegyetlen dolgot...
Nem ismertem személyesen a Pityut de egész nap olyan semmilyen voltam...

Nem is tudok mit hozzá fűzni többet mert nem is lehet...

Őszinte részvétem a családnak!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.24. 21:27 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 93 alkalommal
Motor tipusa: 540iA
Évjárata: 1999
Pityu: Valóban nehéz szavakba önteni amit érez az ember egy másik igaz ember iránt.

Két héttel ez elött Szombaton jártál nálam utoljára. Reggel érkeztél dumálni ha már erre jársz beugrasz. Élénken él a kép az emlékemben. Amikor ülök a szőnyegen a gyerek mutogatja a kamionján és te meg ülsz felettünk a széken és nézed mosolyogva.
Mutogattam neked az olajnyomás műszert és beszéltem, hogy mit kéne csinálni a következő adalékos bulin, a lepke és én is szorgosan gyűjtöttük a használt motorolajat a méréshez. Annyi minden volt amit még közösen meg akartunk csinálni.

Itt egy link az összes hozzászólásodhoz: LINK ODA

Bmw520ds-el együtt ismertelek meg először mint bmw520dshaver néven aztán már késöbb mikor már saját kocsid volt kérted a névváltoztatást.
Nem voltál egy szószátyár természet. Amikor most voltál nálunk akkor beszéltél ha volt mondani való is mögötte. Tiszeltem azt az őszinteséget amivel az adalékos témához álltál. Nem a mindenkit rábeszélni kereskedő stílus hanem a megfontolt műszaki beszélt belölled.

Gábor mondta, hogy talán Pénteken vagy Szombaton lesz a temetés. Egy biztos én ott leszek ha esik ha fúj, ha kell szabit veszek ki az napra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.24. 21:38 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 1
Kapott köszik: 2 alkalommal
Motor tipusa: 525d
Évjárata: 2005
...egy újabb értelmetlen halál...
Nyugodj Békében Pityu!
Őszinte részvétem a családnak!
cali

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.24. 21:43 
E39 FAN
E39 FAN

Pityuról jutott eszembe:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.24. 21:45 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1427 alkalommal
Kapott köszik: 1376 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57 Dés
Évjárata: 2004
Blog: Blog megtekintése (3)
Pityu!

Nem ismertük egymást személyesen, de beszéltünk sokat telefonon és leveleztünk. Amennyire így megismerhettelek, Te egy nagyon segítőkész, egyenes ember voltál. Borzasztó ez a tragédia, remélem odafent olvasod sorainkat.

Nyugodj békében, sosem felejtünk el!

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.24. 21:47 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
jackson írta:
Pityu: Valóban nehéz szavakba önteni amit érez az ember egy másik igaz ember iránt.

Két héttel ez elött Szombaton jártál nálam utoljára. Reggel érkeztél dumálni ha már erre jársz beugrasz. Élénken él a kép az emlékemben. Amikor ülök a szőnyegen a gyerek mutogatja a kamionján és te meg ülsz felettünk a széken és nézed mosolyogva.
Mutogattam neked az olajnyomás műszert és beszéltem, hogy mit kéne csinálni a következő adalékos bulin, a lepke és én is szorgosan gyűjtöttük a használt motorolajat a méréshez. Annyi minden volt amit még közösen meg akartunk csinálni.

Bmw520ds-el együtt ismertelek meg először mint bmw520dshaver néven aztán már késöbb mikor már saját kocsid volt kérted a névváltoztatást.
Nem voltál egy szószátyár természet. Amikor most voltál nálunk akkor beszéltél ha volt mondani való is mögötte. Tiszeltem azt az őszinteséget amivel az adalékos témához álltál. Nem a mindenkit rábeszélni kereskedő stílus hanem a megfontolt műszaki beszélt belölled.

Gábor mondta, hogy talán Pénteken vagy Szombaton lesz a temetés. Egy biztos én ott leszek ha esik ha fúj, ha kell szabit veszek ki az napra.

Helo
A Keleti különítménynek is mindegy mikor lesz a temetés
Mi ott leszünk

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.24. 22:22 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 58 alkalommal
Kapott köszik: 49 alkalommal
Motor tipusa: 528i
lepke írta:
jackson írta:

Helo
A Keleti különítménynek is mindegy mikor lesz a temetés
Mi ott leszünk

Ez tény, csak itt ne hegyjatok!

Kép

???(?_?)???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.24. 22:33 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 728 alkalommal
Kapott köszik: 799 alkalommal
Széria kód: F11
Motor tipusa: 530xd
Évjárata: 2011
Blog: Blog megtekintése (1)

Pityu! Tudom, hogy olvasod ott fent, ahol kell egy ország!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára muhaati 2011.01.24. 22:38-kor.

Vissza a tetejére
 Profil Képtár Facebook  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 212 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]