![]() |
2010.11.13. 10:59
2010.11.13. 11:07
muhaati írta:Megjöttek a tetőfedők, a szétfagyott cserepeket cserélni. Jó kis program, de én csak nézelődök, sőt még nézni se merem Őket. Fel nem foghatom, hogy nem zakóznak le arról a magas meredek tetőről.
Remélem megússzák!!!!!
2010.11.13. 12:34
Imco írta:muhaati írta:Megjöttek a tetőfedők, a szétfagyott cserepeket cserélni. Jó kis program, de én csak nézelődök, sőt még nézni se merem Őket. Fel nem foghatom, hogy nem zakóznak le arról a magas meredek tetőről.
Remélem megússzák!!!!!
Ez így van! Ijesztő! A bádogosom úgy szaladgált a ~45 fokos tetőm cseréplécein mintha én kocognék.
2010.11.13. 23:16
apa írta:Imco írta:muhaati írta:Megjöttek a tetőfedők, a szétfagyott cserepeket cserélni. Jó kis program, de én csak nézelődök, sőt még nézni se merem Őket. Fel nem foghatom, hogy nem zakóznak le arról a magas meredek tetőről.
Remélem megússzák!!!!!
Ez így van! Ijesztő! A bádogosom úgy szaladgált a ~45 fokos tetőm cseréplécein mintha én kocognék.
Ha nem vagytok hozzászokva,jobb ha nem másztok fel ODA.Veszélyes.
2010.11.14. 00:51
lepke írta:apa írta:Imco írta:muhaati írta:Megjöttek a tetőfedők, a szétfagyott cserepeket cserélni. Jó kis program, de én csak nézelődök, sőt még nézni se merem Őket. Fel nem foghatom, hogy nem zakóznak le arról a magas meredek tetőről.
Remélem megússzák!!!!!
Helo
Ahogyan egy tetőfedő mondaná
.......Én sem a magasságtól félek
inkább a mélységgel van gond ......![]()
![]()
2010.11.14. 01:29
simi64 írta:lepke írta:apa írta:Imco írta:muhaati írta:Megjöttek a tetőfedők, a szétfagyott cserepeket cserélni. Jó kis program, de én csak nézelődök, sőt még nézni se merem Őket. Fel nem foghatom, hogy nem zakóznak le arról a magas meredek tetőről.
Remélem megússzák!!!!!
Helo
![]()
Erre van egy sztorim:
Dolgoztam pultosként sörözőben.
3 hétig minden hajnalban jött 4 ember, mind a 4 kért egy 4-es kör barackpálinkát.
(az 2 deci fejenként)
A 3. napon megkérdeztem, hol dolgoztok???
-Hát itt, a szomszédban a templomtornyon!![]()
Nálad csak bátorságot merítünk!
Szerencsére nem történt baj, a templom felépült!
2010.11.14. 12:33
apa írta:simi64 írta:lepke írta:apa írta:Imco írta:muhaati írta:Megjöttek a tetőfedők, a szétfagyott cserepeket cserélni. Jó kis program, de én csak nézelődök, sőt még nézni se merem Őket. Fel nem foghatom, hogy nem zakóznak le arról a magas meredek tetőről.
Remélem megússzák!!!!!
Helo
![]()
Erre van egy sztorim:
3 hétig minden hajnalban jött 4 ember, mind a 4 kért egy 4-es kör barackpálinkát.
(az 2 deci fejenként)
Németországban dolgoztam,állványozás volt a cég fő profilja,ez húsz évvel ez előtt volt.
Tíz emeletes ház,templom, volt a mi feladat körünkben is,de nem szívesen gondolok vissza azokra a napokra,a zabszem nem könnyen ment volna be.
Még biztonsági felszereléssel is veszélyes,hát még az nélkül.Egy hónapig csináltam.
Elég volt.
2010.11.14. 12:39
muhaati írta:apa írta:simi64 írta:lepke írta:apa írta:Imco írta:muhaati írta:Megjöttek a tetőfedők, a szétfagyott cserepeket cserélni. Jó kis program, de én csak nézelődök, sőt még nézni se merem Őket. Fel nem foghatom, hogy nem zakóznak le arról a magas meredek tetőről.
Remélem megússzák!!!!!
Helo
![]()
Erre van egy sztorim:
(az 2 deci fejenként)
Németországban dolgoztam,állványozás volt a cég fő profilja,ez húsz évvel ez előtt volt.
Tíz emeletes ház,templom, volt a mi feladat körünkben is,de nem szívesen gondolok vissza azokra a napokra,a zabszem nem könnyen ment volna be.
Még biztonsági felszereléssel is veszélyes,hát még az nélkül.Egy hónapig csináltam.
Elég volt.
Jelentem a tető kész, sérülés, és balesetmentesen.
2010.11.14. 12:39
2010.11.14. 14:34
muhaati írta:A mai napon új program ugrott be. Holnap lomtalanítás lesz, ez egy komplett buli. Szemben velünk sajna halálozás miatt az örökösök pakolják a felesleges cuccokat. Jobb mint egy mozi. Még jegyet sem kell venni.
Csak ácsorgok az ablakban a függöny mögött (mocsok módon), és nézem a műsort.
Gyerekek ez BESZARÁS!!!!!
Bizonyos népcsoport ölre megy a kidobott cuccokért. Persze csak ránézésre,saccométerrel is százezres nagyságrendű az a holmi, amit az Ecserin viszont lehet majd látni.
2010.12.22. 16:29
2010.12.22. 16:38
apa írta:A hétvégén KARÁCSONY!A szeretet és béke ünnepe.
Remélem mindenki kellőképpen felkészült a családtagjai megajándékozására.![]()
Ilyenkor el lehet felejteni itt a fórumon is,ha valaki nem úgy értelmezte a másik K.társ gondolatait.BOLDOG KARÁCSONYT minden klubtársamnak és hozzátartozóinak.
2010.12.26. 13:38
2010.12.26. 16:25
2010.12.26. 18:55
apa írta:mert a kutya sem akar egy percnél hosszabb ideig kint maradni.
2010.12.26. 22:02
apa írta:Most indulok Sajószentpéterre 14 h-kor.
Meglátogatom a kedves mamát,remélem finom ünnepi vacsival vár.![]()
Az útviszonyok nem a legjobbak,de téli gumival szerelt a verda és egy kis tapasztalat is van a sapka alatt.![]()
Legjobb azoknak akik ki sem dugják az orrukat,mert a kutya sem akar egy percnél hosszabb ideig kint maradni.
Jó pihenést kívánok minden klubtársnak,én meg indulok.
2010.12.27. 01:33
2010.12.27. 07:43
apa írta:lacir1 írta:Heló Apa
Baleset mentes utat,és vidám családi programot neked![]()
Üdv lacir1[/quote
Az út jól sikerült és a programok is rendben vannak.
Köszönöm a jókívánságokat.
2010.12.27. 11:23
szekeres írta:apa írta:lacir1 írta:Heló Apa
Baleset mentes utat,és vidám családi programot neked![]()
Üdv lacir1[/quote
Az út jól sikerült és a programok is rendben vannak.
Köszönöm a jókívánságokat.
Szia Apa, bocs h. csak most irok, de.. tudod... indul a biznisz, holnaptól nem nagyon leszek :
Fatromék ma jönnek, remélem a pálya le van takarítva... itt 3 cm hótól lebénul az ország..![]()
Remélem a BMW- vel mentél!!!
2010.12.27. 21:06
simi64 írta:apa írta:mert a kutya sem akar egy percnél hosszabb ideig kint maradni.
Szegény Cselszi!Kidobtad?
![]()
Jó étvágyat!