Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Amit megszeretnél osztani másokal.
Hozzászólás küldése

2010.11.13. 10:59

Megjöttek a tetőfedők, a szétfagyott cserepeket cserélni. Jó kis program, de én csak nézelődök, sőt még nézni se merem Őket. Fel nem foghatom, hogy nem zakóznak le arról a magas meredek tetőről.
Remélem megússzák!!!!! 8O

2010.11.13. 11:07

muhaati írta:Megjöttek a tetőfedők, a szétfagyott cserepeket cserélni. Jó kis program, de én csak nézelődök, sőt még nézni se merem Őket. Fel nem foghatom, hogy nem zakóznak le arról a magas meredek tetőről.

Ez így van! Ijesztő! A bádogosom úgy szaladgált a ~45 fokos tetőm cseréplécein mintha én kocognék.

2010.11.13. 12:34

Imco írta:
muhaati írta:Megjöttek a tetőfedők, a szétfagyott cserepeket cserélni. Jó kis program, de én csak nézelődök, sőt még nézni se merem Őket. Fel nem foghatom, hogy nem zakóznak le arról a magas meredek tetőről.

Ez így van! Ijesztő! A bádogosom úgy szaladgált a ~45 fokos tetőm cseréplécein mintha én kocognék.

Ha nem vagytok hozzászokva,jobb ha nem másztok fel ODA.Veszélyes. :wink:

2010.11.13. 23:16

apa írta:
Imco írta:

Helo
Ahogyan egy tetőfedő mondaná
.......Én sem a magasságtól félek
inkább a mélységgel van gond ......:lol: :lol: :lol:

2010.11.14. 00:51

lepke írta:
apa írta:
Imco írta:

Helo

Erre van egy sztorim:
Dolgoztam pultosként sörözőben.
3 hétig minden hajnalban jött 4 ember, mind a 4 kért egy 4-es kör barackpálinkát.
(az 2 deci fejenként)
A 3. napon megkérdeztem, hol dolgoztok???
-Hát itt, a szomszédban a templomtornyon! 8O
Nálad csak bátorságot merítünk!
Szerencsére nem történt baj, a templom felépült! :lol:

2010.11.14. 01:29

simi64 írta:
lepke írta:
apa írta:
Imco írta:

Helo

Erre van egy sztorim:
3 hétig minden hajnalban jött 4 ember, mind a 4 kért egy 4-es kör barackpálinkát.
(az 2 deci fejenként)

Németországban dolgoztam,állványozás volt a cég fő profilja,ez húsz évvel ez előtt volt.
Tíz emeletes ház,templom, volt a mi feladat körünkben is,de nem szívesen gondolok vissza azokra a napokra,a zabszem nem könnyen ment volna be.
Még biztonsági felszereléssel is veszélyes,hát még az nélkül.Egy hónapig csináltam.
Elég volt. :wink:

2010.11.14. 12:33

apa írta:
simi64 írta:
lepke írta:
apa írta:
Imco írta:

Helo

Erre van egy sztorim:
(az 2 deci fejenként)

Németországban dolgoztam,állványozás volt a cég fő profilja,ez húsz évvel ez előtt volt.
Tíz emeletes ház,templom, volt a mi feladat körünkben is,de nem szívesen gondolok vissza azokra a napokra,a zabszem nem könnyen ment volna be.
Még biztonsági felszereléssel is veszélyes,hát még az nélkül.Egy hónapig csináltam.

Jelentem a tető kész, sérülés, és balesetmentesen.

2010.11.14. 12:39

muhaati írta:
apa írta:
simi64 írta:
lepke írta:
apa írta:
Imco írta:

Helo

Erre van egy sztorim:
(az 2 deci fejenként)

Jelentem a tető kész, sérülés, és balesetmentesen.

Jelentem nálunk még folyik a bádogos munka!! Remélem itt sem esik le a bádogos!!!

2010.11.14. 12:39

A mai napon új program ugrott be. Holnap lomtalanítás lesz, ez egy komplett buli. Szemben velünk sajna halálozás miatt az örökösök pakolják a felesleges cuccokat. Jobb mint egy mozi. Még jegyet sem kell venni.
Csak ácsorgok az ablakban a függöny mögött (mocsok módon :lol: ), és nézem a műsort.

Gyerekek ez BESZARÁS!!!!!

Bizonyos népcsoport ölre megy a kidobott cuccokért. Persze csak ránézésre,saccométerrel is százezres nagyságrendű az a holmi, amit az Ecserin viszont lehet majd látni.

2010.11.14. 14:34

muhaati írta:A mai napon új program ugrott be. Holnap lomtalanítás lesz, ez egy komplett buli. Szemben velünk sajna halálozás miatt az örökösök pakolják a felesleges cuccokat. Jobb mint egy mozi. Még jegyet sem kell venni.
Csak ácsorgok az ablakban a függöny mögött (mocsok módon :lol: ), és nézem a műsort.

Gyerekek ez BESZARÁS!!!!!

Bizonyos népcsoport ölre megy a kidobott cuccokért. Persze csak ránézésre,saccométerrel is százezres nagyságrendű az a holmi, amit az Ecserin viszont lehet majd látni.

Ha tíz centire megnyitnád az ablakot,kidugnád a dupla csövűt,leadnál egy riasztó lövést
minden szét rebbennének.
Felhívnál engem,elmennék a cuccosért,kivinnénk az Ecserire és feleznénk az összegen.
Nem jó ötlet? :lol: :wink: :hehe :shoot

.

2010.12.22. 16:29

A hétvégén KARÁCSONY!A szeretet és béke ünnepe.
Remélem mindenki kellőképpen felkészült a családtagjai megajándékozására. :wink:
Ilyenkor el lehet felejteni itt a fórumon is,ha valaki nem úgy értelmezte a másik K.társ gondolatait. :wink: BOLDOG KARÁCSONYT minden klubtársamnak és hozzátartozóinak. :bmw

Re: .

2010.12.22. 16:38

apa írta:A hétvégén KARÁCSONY!A szeretet és béke ünnepe.
Remélem mindenki kellőképpen felkészült a családtagjai megajándékozására. :wink:
Ilyenkor el lehet felejteni itt a fórumon is,ha valaki nem úgy értelmezte a másik K.társ gondolatait. :wink: BOLDOG KARÁCSONYT minden klubtársamnak és hozzátartozóinak. :bmw

Köszönöm!
Viszont kívánom neked is, és minden klubtagnak!

.

2010.12.26. 13:38

Most indulok Sajószentpéterre 14 h-kor.
Meglátogatom a kedves mamát,remélem finom ünnepi vacsival vár. :lol:
Az útviszonyok nem a legjobbak,de téli gumival szerelt a verda és egy kis tapasztalat is van a sapka alatt. :wink:
Legjobb azoknak akik ki sem dugják az orrukat,mert a kutya sem akar egy percnél hosszabb ideig kint maradni.
Jó pihenést kívánok minden klubtársnak,én meg indulok. :wink:

.

2010.12.26. 16:25

Heló Apa
Baleset mentes utat,és vidám családi programot neked :lol:
Üdv lacir1

2010.12.26. 18:55

apa írta:mert a kutya sem akar egy percnél hosszabb ideig kint maradni.

Szegény Cselszi! :o Kidobtad? 8O
Jó étvágyat!

2010.12.26. 22:02

apa írta:Most indulok Sajószentpéterre 14 h-kor.
Meglátogatom a kedves mamát,remélem finom ünnepi vacsival vár. :lol:
Az útviszonyok nem a legjobbak,de téli gumival szerelt a verda és egy kis tapasztalat is van a sapka alatt. :wink:
Legjobb azoknak akik ki sem dugják az orrukat,mert a kutya sem akar egy percnél hosszabb ideig kint maradni.
Jó pihenést kívánok minden klubtársnak,én meg indulok. :wink:

Helo
Borsodban azért vigyázni kell
Mert rendesen van HÓ

2010.12.27. 01:33

[quote="lacir1"]Heló Apa
Üdv lacir1[/quote

Az út jól sikerült és a programok is rendben vannak.
Köszönöm a jókívánságokat. :wink:

2010.12.27. 07:43

apa írta:
lacir1 írta:Heló Apa
Üdv lacir1[/quote

Szia Apa, bocs h. csak most irok, de.. tudod... indul a biznisz, holnaptól nem nagyon leszek :

Fatromék ma jönnek, remélem a pálya le van takarítva... itt 3 cm hótól lebénul az ország.. :D :D

Remélem a BMW- vel mentél!!! :D

2010.12.27. 11:23

szekeres írta:
apa írta:
lacir1 írta:Heló Apa
Üdv lacir1[/quote

Szia Apa, bocs h. csak most irok, de.. tudod... indul a biznisz, holnaptól nem nagyon leszek :

Fatromék ma jönnek, remélem a pálya le van takarítva... itt 3 cm hótól lebénul az ország.. :D :D

Remélem a BMW- vel mentél!!! :D

Gondolom tele vagy feladatokkal,ez a pár nap egybe folyik nálad de biztos megéri.
Én tegnap este jöttem Miskolc felé,nem semmi volt a 3-as nem volt takarítva,egy merő jég volt rengeteg volt a baleset,sok rendőr,tűzoltói intézkedést láttam.Szakaszosan volt a pálya síktalanítva és aki ezt nem vette figyelembe,sajnos rosszul járt.
Igen Laci a BMW-vel jöttünk és elmondhatom,nagyon jól viselkedett a jeges úton. :wink:

2010.12.27. 21:06

simi64 írta:
apa írta:mert a kutya sem akar egy percnél hosszabb ideig kint maradni.

Szegény Cselszi! :o Kidobtad? 8O

Jó étvágyat!

Nálunk ilyen időben a kutyát sem zavarják ki :wink:A Chelsea nagyon jól érzi magát családi kőrben. :lol:
Válasz Zolinak!Bizony a borsodi Út üzemeltető szakmunkások nem voltak a helyzet magaslatán,tiszta jég volt az M-3-as mindkét irányban,ezért számtalan út elhagyásos
baleset történt.A gk,vezetők sem makulátlanok,mert ugyanúgy közlekedtek mint ha száraz lett volna az út.Ismereteim szerint,egy havi meteorológiai előrejelzés áll az út felügyelet rendelkezésére,ami szinte percre pontosan előjelzi a várható aktuális időjárást
és ez esetben a havazás megérkezése előtt meg kellene kezdeni a síktalanítást,ez az ami elkésett illetve elmaradt.Vagy ez karácsony másnapján elhanyagolható?Hazafelé azt mondta a rádió(mai nap délután)emelik az autópálya díjakat január 1-től közel 10%-al,az üzemanyag ára drasztikusan emelkedik egységesen 6Ft-al.A közlekedés biztonságát meg nem tudják elégségesen lebonyolítani?Nem ez a feladatuk ?Több pénzért elégtelen szolgáltatás?Milyen irányban haladunk?Lefelé?Még mindig?Üdv.
Hozzászólás küldése

VigLink badge