![]() |
2010.11.13. 23:21
jackson írta:XenonBalazs írta:Helyszínen Attibácsinál lehet majd kapni?
Nem attibácsi hanem Pityubácsinál lehet majd kapni.![]()
Jackson, aki figyel
2010.11.13. 23:30
jackson írta: a Balázs-val/vel is.
2010.11.13. 23:53
Jól érted. De ezt Tőle kérdezd! Én erre mit írhatnék? Várunk még akkor mi is, mert mi mindhárman használjuk, ha van akit érdekel inkább meghagyjuk a lehetőséget Neki, ha meg marad a három hely, akkor megyünk.jackson írta:bmw520ds írta:Örömödben írj kicsit erről az adalékos találkozóról légyszí! Muha Atival pletyiztünk kicsit és mondta, túlnőtte a rendezvény az udvara és garázsa által kínált lehetőségeket. Akkor végül is hol lesz kivitelezve a találkozó? Atinak remek ellen érvei vannak egy bizonyos fajta adalék ellen, amire én is kíváncsi vagyok, természetesen abban a kényelmes helyzetben vagyok, hogy nem nekem kell rá válaszolnom, pedig használom az autóban ezt a szert! Ez a találkozó minden tagnak segíthet, aki tervezi ezen szerek használatát. Pont ezért elsősorban nem a kaja-pia lenne a lényeg jelen esetben, arra ott a legközelebbi tali! Nem is Metabond-Prolong vetélkedése, hanem a használatuk jelentősége-jelentéktelensége, prevenciója-károkozása, már amennyiben ezeket érthetően és logikusan be lehet mutatni. Persze szotyit köpködve, viháncolva könnyebb nézni a felek párbeszédeit, de remek lehetőség egy kis beszélgetésre és minden kérdés megbeszélésére. Én ha meggyógyulok vinném Levi-M5, Bacsek, talán Mchrish tagokat( vele erről még nem is beszéltünk )jackson írta:lepke írta:Helo
A KÉT adalék egyszerre használva az igazi
akkor jön meg a HATÁS és a 6,9 literes fogyasztás
Állati majd rohanok én is rendelni ha garantált és lenyomom a 540i padlógáz 6,9-es fogyasztással benzin-dizel topikot.
![]()
![]()
Jackson, aki felettébb vidám
Szia!
Jelenleg nem nőte túl a rendezvény mivel csak 7 jelentkező van és még időben szóltam, hogy a nagymamát ne hozzák:
LINK ODA Olvassátok el pont írtam, hogy nem kaja/pia hanem szakmai buli.
A jelelegi lista ez:
0. Muhaati mivel nála lesz + asszony és vagy 6 kutya
1. Pityu530da
2. Jackson
3. lepke
4. cali
5. XenonBalázs
6. Labi
7. Zero
És továbbra is fenn áll:
- csak az iratkozzon fel aki tutira jön és
- max 10 fő jelentkezési sorrendben.
Plusz Xenon Balázs írta ha valaki vidékit kitúrna akkor ő nem jön. Csak ezt telefonon le kell beszélni a Balázs-val/vel is.![]()
Javasolom a minél elöbbi jelentkezést mert akkor még éppen hogy befértek.
Levi hogyan bírná ki egy 520d-ben az utat? Már ha jól értem egy kocsival jönnétek.
Jackson, aki frissít
2010.11.14. 13:11
2010.11.14. 20:37
jackson írta:XenonBalazs írta:Helyszínen Attibácsinál lehet majd kapni?
Nem attibácsi hanem Pityubácsinál lehet majd kapni.![]()
Jackson, aki figyel
2010.11.14. 21:19
részemről viszek magammal kézbe fogható írásos ismertetőket valamint Asszony bevállalta süt nekünk egy kosár pogácsát a csülkös bableveshez 2010.11.14. 22:24
Pityu530da írta:Hogy ne legyenrészemről viszek magammal kézbe fogható írásos ismertetőket valamint Asszony bevállalta süt nekünk egy kosár pogácsát a csülkös bableveshez
![]()
![]()
üdv
Pityu
2010.11.14. 22:53
bmw520ds írta:Jól érted. De ezt Tőle kérdezd! Én erre mit írhatnék? Várunk még akkor mi is, mert mi mindhárman használjuk, ha van akit érdekel inkább meghagyjuk a lehetőséget Neki, ha meg marad a három hely, akkor megyünk.
2010.11.14. 23:05
2010.11.14. 23:08
jackson írta:bmw520ds írta:Jól érted. De ezt Tőle kérdezd! Én erre mit írhatnék? Várunk még akkor mi is, mert mi mindhárman használjuk, ha van akit érdekel inkább meghagyjuk a lehetőséget Neki, ha meg marad a három hely, akkor megyünk.
Szerintem csak egy nagy elhatározás kéne, hogy na akkor jövünk és feliratkozni a listára. Mivel nem tolonganak az üres helyekért. MChris-nek meg az orvosi is ajánlja.
Balázs: legfeljebb elhozod kz540i-t és te meg kint fel-alá sétálsz a ház elött a fejedet rázva és motyogva, hogy bezzeg múltkor is mi lett amikor ilyet raktál bele.
Aki feliratkozik elöbb az gyün. Kérdezzem meg a muhaati-t hogy esetleg 11-12db tag is lehet-e? Most ez volt a kérdés (7+bmw520ds, Mchris, Bacsek, LeviM5 és Baláge+kz540i)?
Jackson, aki szerencsére időben feliratkozott
2010.11.15. 13:47
lepke írta:Helo
Sok jó ember kis helyen is elfér
2010.11.15. 14:05
Esetleg Kossuth térmuhaati írta:lepke írta:Helo
Gyerekek, ha ezt előre tudom...... ( akkor is végigcsinálom, csakazértis!!! )
Most voltam bent a Ker.Rendőrkapitányságon. Na ott be KELL jelenteni az összejövetelt, mert ez már "gyülekezés" BESZARÁS!!!!!!
Kérelem leadva, engedély megadva.
Délután Önkormányzat, " birtokvédelem ", utána " zajvédelmi felügyelőség ".
Este referálok!
2010.11.15. 14:38
muhaati írta:lepke írta:Helo
Gyerekek, ha ezt előre tudom...... ( akkor is végigcsinálom, csakazértis!!! )
Most voltam bent a Ker.Rendőrkapitányságon. Na ott be KELL jelenteni az összejövetelt, mert ez már "gyülekezés" BESZARÁS!!!!!!
Kérelem leadva, engedély megadva.
Délután Önkormányzat, " birtokvédelem ", utána " zajvédelmi felügyelőség ".
Este referálok!
2010.11.15. 15:37
2010.11.15. 16:29
muhaati írta:Nos. Az Önkormányzat magasan tesz rá mit akarok csinálni, a lényeg a Jard engedélye. Az meg megvan.
Viszont tök jó, hogy bent voltam, mert a birtokvédelemnél már megint feljelentett a köcsög szomszédom a kutyák miatt. Probléma semmi, minden engedély megvan, ügyintéző tök rendes. Köcsöge szomszéd valószínűleg megkajálta az ötödik kutya projektet. Ez utóbbi egy gipsz kutya, de a szomszéd után KARCSI-nak neveztük el, és sokszor rászólunk: Kuss Karcsi! Ez a barom azt hiszi van még egy " igazi" kutyánk. IDIÓTA!!!!!
2010.11.15. 16:44
jackson írta:bmw520ds írta:Jól érted. De ezt Tőle kérdezd! Én erre mit írhatnék? Várunk még akkor mi is, mert mi mindhárman használjuk, ha van akit érdekel inkább meghagyjuk a lehetőséget Neki, ha meg marad a három hely, akkor megyünk.
Szerintem csak egy nagy elhatározás kéne, hogy na akkor jövünk és feliratkozni a listára. Mivel nem tolonganak az üres helyekért. MChris-nek meg az orvosi is ajánlja.
Balázs: legfeljebb elhozod kz540i-t és te meg kint fel-alá sétálsz a ház elött a fejedet rázva és motyogva, hogy bezzeg múltkor is mi lett amikor ilyet raktál bele.
Aki feliratkozik elöbb az gyün. Kérdezzem meg a muhaati-t hogy esetleg 11-12db tag is lehet-e? Most ez volt a kérdés (7+bmw520ds, Mchris, Bacsek, LeviM5 és Baláge+kz540i)?
2010.11.15. 17:32
Nem tudtad? Most már nincs kibúvó!MChris írta:jackson írta:bmw520ds írta:Jól érted. De ezt Tőle kérdezd! Én erre mit írhatnék? Várunk még akkor mi is, mert mi mindhárman használjuk, ha van akit érdekel inkább meghagyjuk a lehetőséget Neki, ha meg marad a három hely, akkor megyünk.
Jéé![]()
Megyek?![]()
2010.11.15. 18:45
muhaati írta:Nos. Az Önkormányzat magasan tesz rá mit akarok csinálni, a lényeg a Jard engedélye. Az meg megvan.
Viszont tök jó, hogy bent voltam, mert a birtokvédelemnél már megint feljelentett a köcsög szomszédom a kutyák miatt. Probléma semmi, minden engedély megvan, ügyintéző tök rendes. Köcsöge szomszéd valószínűleg megkajálta az ötödik kutya projektet. Ez utóbbi egy gipsz kutya, de a szomszéd után KARCSI-nak neveztük el, és sokszor rászólunk: Kuss Karcsi! Ez a barom azt hiszi van még egy " igazi" kutyánk. IDIÓTA!!!!!
2010.11.15. 19:22
lepke írta:muhaati írta:Nos. Az Önkormányzat magasan tesz rá mit akarok csinálni, a lényeg a Jard engedélye. Az meg megvan.
Helo
A (Karcsinak) majd viszünk egy pár csontot
akkor lenyugszik![]()
![]()
2010.11.15. 19:39
jackson írta:Jackson, aki ma kiszálláskor muhaatinál az egyik valódi kutyáját nézte majdnem gipsz kutyának mert nem mozdult csak mereven nézett előre