![]() |
2010.09.09. 21:58
lepke írta:BMWFUN írta:admin írta:A BVSC nél van 50-es tábla és ott rendszeresen mérnek.A fotón is ott van hogy BV...
Ott van 50-es tábla, de én csak a térképen néztem a jelölést. Az pedig szerintem az OMV-nél van. Akkor némi gond lehet a koordinátákkal, ha már a felirat is ott a képen...
Helo
Én azt hittem hogy ott a megengedett 70 km/ó
sajnos csak 50km/ó
2010.09.09. 22:00
Oroszlan írta:muhaati írta:Oroszlan írta:Most kéne berakatnod a kocsiba a blokkolót.
Nem most, már régesrégen kellett volna. Csak az utóbbi hetek terméséből körbevédhette volna a kocsit.
Lassan már többszörösen is.
2010.09.09. 22:08
jackson írta:Oroszlan írta:muhaati írta:Oroszlan írta:Most kéne berakatnod a kocsiba a blokkolót.
Nem most, már régesrégen kellett volna. Csak az utóbbi hetek terméséből körbevédhette volna a kocsit.
Srácok értsétek már meg, hogy a lepke most nem Magyarországon belül közlekedik. Nekem elmesélte hetente egy-egy Ausztria és Szolvénia is. 3 éves melót irt alá addig mennie kell kifelé.
Osztrákban kinyírnak a lézeres zavaróval, direkt utaznak rá és nem a magyar Kovács-2 őrmesterrel állsz szemben. Mesélt a haverról kiment leállították a határtól 20-50km-re és megvágták valami 1000-1500EUR-ra és LEVÁGATTÁK a helyszínen a cuccokat. Ha nem fizetsz ott helyben lefoglalják a kocsit bevisznek az őrsre és mehetsz gyalog haza amíg nem fizetted ki.
Osztrákban nem lehet használni és TARTANI SEM. Ha oda jársz ki akkor más a kép mint nálunk országon belül.
Amikor másodszor lépett be az országban a határ kamera vette a rendszámot kidobta a szervnek és már kiterelték a sztrádáról. Nem kértek semmit csak nézték nincs-e rajta a cucc újra (mivel priusza lett) utánna elengedték. A helyiek szerint szerencséje mert ha nem akkor 3000EUR-ja bánta volna.
Az osztrák rendőr jobban tudja mi van a kocsidban mint te. Beírja a számítógépébe az kocsi adatait és mondja, hogy hol a garázs kapunyitó helye a többi kamu és nem tudod kimagyarázni. A kocsit lefoglalják és te meg felebezhetsz értelmetlenül a bíróságnál. De az ügyvéded se fog kimosni ebből.
Mint említette lepke olyan megoldás meg nincs aminél le-fel tudod pakolni. Mivel nem tudod párhuzamosan felrakni. A beszerelés csomó meló és heti kétszer fel és le szereled? Egyetlen maradt amit lepke kipróbál. Az osztrákra nincs megoldás csak a szabályos közlekedés. Azok nem szaroznak és modernebb technikával dolgoznak mint az itteniek.
Jackson, aki megértette hogy miért nem tudja lepke zavaróval megoldani
2010.09.09. 22:24
apa írta:De ez utóbbi nem is Ausztriában történt,Lepke el tudja olvasni a Magyar közlekedési jelzőtáblákat,vagy mégsem?
2010.09.09. 22:29
jackson írta:apa írta:De ez utóbbi nem is Ausztriában történt,Lepke el tudja olvasni a Magyar közlekedési jelzőtáblákat,vagy mégsem?
És fizet mint a katonatiszt. Én arra válaszoltam, hogy úton útfélen piszkálják a blokkoló miatt. Én is megakartam győzni csak megértettem amit válaszolt neki nem csak haza kell gondolkodnia.
Jackson, aki oda figyelt amikor mesélte
2010.09.09. 22:32
apa írta:jackson írta:Oroszlan írta:muhaati írta:Oroszlan írta:Most kéne berakatnod a kocsiba a blokkolót.
Srácok értsétek már meg, hogy a lepke most nem Magyarországon belül közlekedik. Nekem elmesélte hetente egy-egy Ausztria és Szolvénia is. 3 éves melót irt alá addig mennie kell kifelé.
Osztrákban kinyírnak a lézeres zavaróval, direkt utaznak rá és nem a magyar Kovács-2 őrmesterrel állsz szemben. Mesélt a haverról kiment leállították a határtól 20-50km-re és megvágták valami 1000-1500EUR-ra és LEVÁGATTÁK a helyszínen a cuccokat. Ha nem fizetsz ott helyben lefoglalják a kocsit bevisznek az őrsre és mehetsz gyalog haza amíg nem fizetted ki.
Osztrákban nem lehet használni és TARTANI SEM. Ha oda jársz ki akkor más a kép mint nálunk országon belül.
Amikor másodszor lépett be az országban a határ kamera vette a rendszámot kidobta a szervnek és már kiterelték a sztrádáról. Nem kértek semmit csak nézték nincs-e rajta a cucc újra (mivel priusza lett) utánna elengedték. A helyiek szerint szerencséje mert ha nem akkor 3000EUR-ja bánta volna.
Az osztrák rendőr jobban tudja mi van a kocsidban mint te. Beírja a számítógépébe az kocsi adatait és mondja, hogy hol a garázs kapunyitó helye a többi kamu és nem tudod kimagyarázni. A kocsit lefoglalják és te meg felebezhetsz értelmetlenül a bíróságnál. De az ügyvéded se fog kimosni ebből.
Mint említette lepke olyan megoldás meg nincs aminél le-fel tudod pakolni. Mivel nem tudod párhuzamosan felrakni. A beszerelés csomó meló és heti kétszer fel és le szereled? Egyetlen maradt amit lepke kipróbál. Az osztrákra nincs megoldás csak a szabályos közlekedés. Azok nem szaroznak és modernebb technikával dolgoznak mint az itteniek.
De ez utóbbi nem is Ausztriában történt,Lepke el tudja olvasni a Magyar közlekedési jelzőtáblákat,vagy mégsem?
2010.09.09. 22:39
lepke írta:apa írta:jackson írta:Oroszlan írta:muhaati írta:Oroszlan írta:Most kéne berakatnod a kocsiba a blokkolót.
De ez utóbbi nem is Ausztriában történt,Lepke el tudja olvasni a Magyar közlekedési jelzőtáblákat,vagy mégsem?
Helo
Az én helyzetemet jól mondja a Jackson
A táblákat nem nagyon szoktam figyelni mert ugyse látomINKÁBB a forgalomra koncentrálok
Sógoréknál elég komolyan veszik a közlekedési szabályokat és az autók műszaki állapotát
nézik a kerék méretet megfelelő e a kocsira,figyelik a NEM gyári xenont
minden féle átalakításról kérik TÜV Rheinland Group bizonylatait
Most lassan jön a télnáluk azt jelenti KÖTELEZŐ a téli gumi november1-től április 15-ig ami nem lehet 4 milliméter alatt a futófelület
téligumi + hólánc nélkül nem lehet közlekedni ezen időben aki ezt megszegi vagy közlekedési balesetet okoz ÖTEZER eurós büntetést IS kaphat
2010.09.10. 00:13
2010.09.10. 09:07
jackson írta:
Srácok értsétek már meg, hogy a lepke most nem Magyarországon belül közlekedik.
2010.09.10. 10:18
simi64 írta:Ha 50-nel menne minden sz.r táblánál, nem érne haza estére!Nem tudna feljönni a klub-oldalra
nem tudna nekünk mesélni ilyen jókat!
![]()
Nnna, majd a Kia-val!
2010.09.10. 12:38
muhaati írta:jackson írta:
Srácok értsétek már meg, hogy a lepke most nem Magyarországon belül közlekedik.
Jólvanna!Ezt Lepke nem tette közzé, hogy sokat jár a sogorékhoz, soha nem válaszolt a h.sz.-ekre.
LEPKE! bocs a basztatásokért, most már én is értem a problémát.
2010.09.10. 14:19
simi64 írta:Ha 50-nel menne minden sz.r táblánál, nem érne haza estére!Nem tudna feljönni a klub-oldalra
![]()
Nnna, majd a Kia-val!
2010.09.10. 17:23
apa írta:simi64 írta:Ha 50-nel menne minden sz.r táblánál, nem érne haza estére!Nem tudna feljönni a klub-oldalra
![]()
Nnna, majd a Kia-val!
Én örülök annak hogy itt van,annak is hogy tökös gyerek és nyomja a gázt,de azt nem értem ki ad neki ennyi zsetont a féktelen futkározásért.Miért nincs ideiglenes lakása Ausztriában?Onnét is fel tudna lépni a klubba és ha annyi dolga van külföldön,néha ott is aludhatna,nem lenne olyan fárasztó és nem kapna annyi csekket,jobban megtanulna németül és még sorolhatnám.
2010.09.10. 17:50
apa írta:simi64 írta:Ha 50-nel menne minden sz.r táblánál, nem érne haza estére!Nem tudna feljönni a klub-oldalra
![]()
Nnna, majd a Kia-val!
Én örülök annak hogy itt van,annak is hogy tökös gyerek és nyomja a gázt,de azt nem értem ki ad neki ennyi zsetont a féktelen futkározásért.Miért nincs ideiglenes lakása Ausztriában?Onnét is fel tudna lépni a klubba és ha annyi dolga van külföldön,néha ott is aludhatna,nem lenne olyan fárasztó és nem kapna annyi csekket,jobban megtanulna németül és még sorolhatnám.
2010.09.10. 18:13
2010.09.10. 19:53
lepke írta:Nem szoktam mellre szívni![]()
![]()
2010.09.10. 20:04
lepke írta:apa írta:simi64 írta:Ha 50-nel menne minden sz.r táblánál, nem érne haza estére!Nem tudna feljönni a klub-oldalra
![]()
Nnna, majd a Kia-val!
Helo apa
Ezektől a kérdésektől MENT el a hajam![]()
![]()
![]()
Majd egy talin megválaszolom a kérdéseket
2010.09.10. 23:36
lepke írta:apa írta:simi64 írta:Ha 50-nel menne minden sz.r táblánál, nem érne haza estére!Nem tudna feljönni a klub-oldalra
![]()
Nnna, majd a Kia-val!
Helo apa
![]()
![]()
2010.09.11. 10:43
simi64 írta:lepke írta:apa írta:simi64 írta:Ha 50-nel menne minden sz.r táblánál, nem érne haza estére!Nem tudna feljönni a klub-oldalra
![]()
Nnna, majd a Kia-val!
Helo apa
![]()
![]()
A válasz nagyon egyszerű és kézenfekvő:
Diesel autóban ül
Amíg Te megcsinálsz a V8-cal egy utat mondjuk Tiszaújváros-Linz, Ő ugyanazzal a tankkal vissza is jön!
2010.09.11. 12:27
apa írta:simi64 írta:lepke írta:apa írta:simi64 írta:Ha 50-nel menne minden sz.r táblánál, nem érne haza estére!Nem tudna feljönni a klub-oldalra
![]()
Nnna, majd a Kia-val!
Helo apa
![]()
![]()
A válasz nagyon egyszerű és kézenfekvő:
Diesel autóban ül
Amíg Te megcsinálsz a V8-cal egy utat mondjuk Tiszaújváros-Linz, Ő ugyanazzal a tankkal vissza is jön!
De én a meg nem kapott csekkekből,még háromszor négyszer megtankolok és csak megyek meg jövök Tiszaújváros és Linz között,még meg nem unom.