![]() |
2010.08.17. 21:39
Rjani530d írta:Igazad van abban, ha most vennék e39-et, nem mernék dieselt venni. 2002-ben még más volt a helyzet.
Üdv.
Ui: azért én sem vagyok már olyan fiatal!
2010.08.17. 21:40
2010.08.17. 21:48
bmw520ds írta:értelmes hozzászólást írni a porlasztós topicba
2010.08.18. 09:57
muhaati írta:bmw520ds írta:értelmes hozzászólást írni a porlasztós topicba
Soha semmi baj nincs a porlasztócsúcsokkal. Ezért van ez a topic.
2010.08.18. 11:23
ptom írta:muhaati írta:bmw520ds írta:értelmes hozzászólást írni a porlasztós topicba
Mi az a porlasztócsúcs?
2010.08.18. 11:30
simi64 írta:ptom írta:muhaati írta:bmw520ds írta:értelmes hozzászólást írni a porlasztós topicba
Mi az a porlasztócsúcs?
...és melyik hegységben található?![]()
Én is most hallom először.
2010.08.18. 11:43
ptom írta:simi64 írta:ptom írta:muhaati írta:bmw520ds írta:értelmes hozzászólást írni a porlasztós topicba
Mi az a porlasztócsúcs?
És akkor milyen magas?
2010.08.18. 11:51
muhaati írta:ptom írta:simi64 írta:ptom írta:muhaati írta:bmw520ds írta:értelmes hozzászólást írni a porlasztós topicba
Mi az a porlasztócsúcs?
És akkor milyen magas?
Ó , azért kár hogy nincs hangosan kacagó smile![]()
Egyébként minden hegységben található, ahol dieselt használnak, és a magassága :
nagyon magas az ára!
Viszont mint fentebb említettem:
"Soha semmi baj nincs a porlasztócsúcsokkal. Ezért van ez a topic."
Felesleges tovább ragozni.
2010.08.18. 15:55
muhaati írta:ptom írta:simi64 írta:ptom írta:muhaati írta:bmw520ds írta:értelmes hozzászólást írni a porlasztós topicba
Mi az a porlasztócsúcs?
És akkor milyen magas?
Egyébként minden hegységben található, ahol dieselt használnak, és a magassága :
nagyon magas az ára!
2010.08.18. 16:28
Rjani530d írta:muhaati írta:ptom írta:simi64 írta:ptom írta:muhaati írta:bmw520ds írta:értelmes hozzászólást írni a porlasztós topicba
Mi az a porlasztócsúcs?
És akkor milyen magas?
nagyon magas az ára!
Na akkor, most kijelentem, hogy nem foglalkozom többet a benzines-diesel hozzászólásokkal!!!
Nehéz megállni, hogyne szóljon az ember ha a dieseleket fikázzák állandóan, mert olyan, mintha egy kést forgatnának az emberben!
Nem baj! Nekünk ez jutott. Olyan ez, mint a magyar narancs! Kormoló feketén füstölő olajkályha, de a mienk!
Én a témát lezártam.
2010.08.18. 19:10
Nehogy már ezen turbózd magad!!!Én is ezért tettem szóvá, mert arra van külön topic....Ma láttam ahogy vizsgálták a motorban az injectorokat.Egyenként ki voltak kapcsolva és százalékos arányban a hatból kettő 99%, a többi meg 100%.A ml/perc adatot is mellé írta.A CR pumpát külön nem tudja a rendszer vizsgálni, azt is az injector vizsgálattal derítik ki.Nem BMW volt a teszt alany, de tetszik a vizsgálat munkamenete.Bátran szólj hozzá, mert így tanulunk!Nekem most is van érdekes és tanulságos történetem, de elrendezem telefonon, meg pü-ben, aki úgy áll hozzá és érdekli is, valamint tud rá gombot varrni.Ha annyira szarok lennének ezek a dolgok, senkinek nem lenne gázolajos autója, mert nem megbízható.Sajnos van egy-két idétlen ember, aki csak azt tudja hogy a gáz hol van és a többiről halvány fingja sincs, mit miért kell tenni.Aztán az háborog a legjobban mikor valahol jól leszopatja az autó!Az ilyenek miatt meg megy a mende-monda, amit nem lehet kiirtani, meg nem is kell, éljenek abban a hitben!De azért mindig úgy fair, az összehasonlítás, ha ugyanúgy van használva a két autó, nem pedig évi több tízezer kilométer differenciával a dízel javára...Meg egyik szinte alapjáraton hajtja, mert akkor csak 11 liter, a másik meg tudja hogy 6-7-8 aztán leszarja, mert ha nagy a lába akkor sem nő számottevően.De tiszteletben kell tartani mindenki álláspontját, ha elfogadjuk, ha nem!Meg a sértődés is tök felesleges...Rjani530d írta:muhaati írta:ptom írta:simi64 írta:ptom írta:muhaati írta:bmw520ds írta:értelmes hozzászólást írni a porlasztós topicba
Mi az a porlasztócsúcs?
És akkor milyen magas?
nagyon magas az ára!
Na akkor, most kijelentem, hogy nem foglalkozom többet a benzines-diesel hozzászólásokkal!!!
Nehéz megállni, hogyne szóljon az ember ha a dieseleket fikázzák állandóan, mert olyan, mintha egy kést forgatnának az emberben!
Nem baj! Nekünk ez jutott. Olyan ez, mint a magyar narancs! Kormoló feketén füstölő olajkályha, de a mienk!
Én a témát lezártam.
2010.08.18. 21:02
2010.08.18. 21:07
BMW520dshaver írta:Sziasztok Benyások és Dizelesek!
Mivel a mezőgazdaságban tevékenykedem ezmiatt csak dizelre tudok feltenni nektek
kérdést.Ha valaki tudja közületek a választ meglepetéscsomaggal díjazom.
A kérdés a következő:Tudjátok-e mekkora futásteljesítményt jelent kilóméterben egy 15-20 ezer üzemórás mezőgazdasági gép bontatlan injektorának valamint tubójának a meghibásodás mentes autóra átszámított kilómétere![]()
![]()
a megoldásra holnap estig várok utána lelövöm a versengést és kihirdetem az eredményt.Tiszta szívemből örülnék ha a mefejtő egy benyés kolega lenne és nem csak a szúrkálódást kellene olvasnom tőletek.
üdv
Pityu
2010.08.18. 21:08
Rjani530d írta:
Én a témát lezártam.
2010.08.18. 21:15
muhaati írta:Rjani530d írta:
Én a témát lezártam.
Teljesen rossz hozzáállás! SENKI SEM FIKÁZTA sem a dieselt, sem a benzinest. Itt a BMW-ket szeretjük, és kész.
2010.08.18. 21:17
bmw520ds írta:
.Ma láttam ahogy vizsgálták a motorban az injectorokat.Egyenként ki voltak kapcsolva és százalékos arányban a hatból kettő 99%, a többi meg 100%.A ml/perc adatot is mellé írta.A CR pumpát külön nem tudja a rendszer vizsgálni, azt is az injector vizsgálattal derítik ki.Nem BMW volt a teszt alany, de tetszik a vizsgálat munkamenete.Bátran szólj hozzá, mert így tanulunk!Nekem most is van érdekes és tanulságos történetem, de elrendezem telefonon, meg pü-ben, aki úgy áll hozzá és érdekli is, valamint tud rá gombot varrni.Ha annyira szarok lennének ezek a dolgok, senkinek nem lenne gázolajos autója, mert nem megbízható.Sajnos van egy-két idétlen ember, aki csak azt tudja hogy a gáz hol van és a többiről halvány fingja sincs, mit miért kell tenni.Aztán az háborog a legjobban mikor valahol jól leszopatja az autó!Az ilyenek miatt meg megy a mende-monda, amit nem lehet kiirtani, meg nem is kell, éljenek abban a hitben!De azért mindig úgy fair, az összehasonlítás, ha ugyanúgy van használva a két autó, nem pedig évi több tízezer kilométer differenciával a dízel javára...Meg egyik szinte alapjáraton hajtja, mert akkor csak 11 liter, a másik meg tudja hogy 6-7-8 aztán leszarja, mert ha nagy a lába akkor sem nő számottevően.De tiszteletben kell tartani mindenki álláspontját, ha elfogadjuk, ha nem!Meg a sértődés is tök felesleges...
2010.08.18. 21:21
muhaati írta:Rjani530d írta:
Én a témát lezártam.
Teljesen rossz hozzáállás! SENKI SEM FIKÁZTA sem a dieselt, sem a benzinest. Itt a BMW-ket szeretjük, és kész.
2010.08.18. 21:23
Szia Ati!Köszönöm szépen a felajánlást, de ezt az enyémen nem lehet megcsinálni.VP-44-es emelt nyomású adagoló és porlasztó együttes.De tényleg köszönöm a felajánlást!Üdv!muhaati írta:bmw520ds írta:
.Ma láttam ahogy vizsgálták a motorban az injectorokat.Egyenként ki voltak kapcsolva és százalékos arányban a hatból kettő 99%, a többi meg 100%.A ml/perc adatot is mellé írta.A CR pumpát külön nem tudja a rendszer vizsgálni, azt is az injector vizsgálattal derítik ki.Nem BMW volt a teszt alany, de tetszik a vizsgálat munkamenete.Bátran szólj hozzá, mert így tanulunk!Nekem most is van érdekes és tanulságos történetem, de elrendezem telefonon, meg pü-ben, aki úgy áll hozzá és érdekli is, valamint tud rá gombot varrni.Ha annyira szarok lennének ezek a dolgok, senkinek nem lenne gázolajos autója, mert nem megbízható.Sajnos van egy-két idétlen ember, aki csak azt tudja hogy a gáz hol van és a többiről halvány fingja sincs, mit miért kell tenni.Aztán az háborog a legjobban mikor valahol jól leszopatja az autó!Az ilyenek miatt meg megy a mende-monda, amit nem lehet kiirtani, meg nem is kell, éljenek abban a hitben!De azért mindig úgy fair, az összehasonlítás, ha ugyanúgy van használva a két autó, nem pedig évi több tízezer kilométer differenciával a dízel javára...Meg egyik szinte alapjáraton hajtja, mert akkor csak 11 liter, a másik meg tudja hogy 6-7-8 aztán leszarja, mert ha nagy a lába akkor sem nő számottevően.De tiszteletben kell tartani mindenki álláspontját, ha elfogadjuk, ha nem!Meg a sértődés is tök felesleges...
Ha egyszer jársz felém, szívesen megmutatom neked a saját csúcsaid állapotát, akár grafikusan ,akár számadattal. Sőt a CR egész rendszerét megnézheted.
Spec.minden Inspekciónál átvizsgálom a D. motoroknál az összes paramétert kérés nélkül. Ez jár a revíziókhoz.
2010.08.18. 21:26
bmw520ds írta:Szia Ati!Köszönöm szépen a felajánlást, de ezt az enyémen nem lehet megcsinálni.VP-44-es emelt nyomású adagoló és porlasztó együttes.De tényleg köszönöm a felajánlást!Üdv!
2010.08.18. 21:37
muhaati írta:bmw520ds írta:Szia Ati!Köszönöm szépen a felajánlást, de ezt az enyémen nem lehet megcsinálni.VP-44-es emelt nyomású adagoló és porlasztó együttes.De tényleg köszönöm a felajánlást!Üdv!
Nabassz! Most nézem csak, hogy 20D !!!