![]() |
2010.05.21. 09:34
2010.05.21. 09:43
bikerb0y írta:Pocilaci írta:MChris írta:bikerb0y írta:Sziasztok érdekelne hogy nincsen e valakinek jobbos tükör belső része maga a tükör lap de nem a hagyományos hanem a sport indexesbe való? Nem találok sehol ilyet mindenhol csak a hagyományosat árulják..Esetleg ha itt senkinek nincs az ötleteket is szívesen fogadom merre kereshetném még
az milyen?
szerintem motorkerékpárra keresi a srác.....autós oldalon......BMW az BMW alapon....
Vagy más márkát birtokol...én sem tudok irányjelzőről a tükörben e39 esetében....sőt BMW esetében sem nagyon...
Esetleg a Wallis.....vagy más BMW kereskedés....
Nem motorra keresem nem vagyok hülyede az autóban tényleg indexes a tükör és gyári BMW tükör nem ilyen tákolmány. Jövőhéten hozom haza az autót csak annyi hibája van hogy nincs meg a jobb oldali tükör lapja aztán mivel én Nyíregyházán lakok és az autóért pedig Pestre kell mennem igy gondoltam ha valakinek van hozzá cucc és Pesten van vagy valamerre arra felé akkor meg tudok sporolni egy oda-vissza utat..
2010.05.21. 18:51
Pocilaci írta:bikerb0y írta:Pocilaci írta:MChris írta:bikerb0y írta:Sziasztok érdekelne hogy nincsen e valakinek jobbos tükör belső része maga a tükör lap de nem a hagyományos hanem a sport indexesbe való? Nem találok sehol ilyet mindenhol csak a hagyományosat árulják..Esetleg ha itt senkinek nincs az ötleteket is szívesen fogadom merre kereshetném még
az milyen?
szerintem motorkerékpárra keresi a srác.....autós oldalon......BMW az BMW alapon....
Vagy más márkát birtokol...én sem tudok irányjelzőről a tükörben e39 esetében....sőt BMW esetében sem nagyon...
Nem motorra keresem nem vagyok hülyede az autóban tényleg indexes a tükör és gyári BMW tükör nem ilyen tákolmány. Jövőhéten hozom haza az autót csak annyi hibája van hogy nincs meg a jobb oldali tükör lapja aztán mivel én Nyíregyházán lakok és az autóért pedig Pestre kell mennem igy gondoltam ha valakinek van hozzá cucc és Pesten van vagy valamerre arra felé akkor meg tudok sporolni egy oda-vissza utat..
Milyen kocsira keresed....e39-ben még az M széria sem rendelkezik irányjelzős tükörrel....
2010.05.21. 18:57
bikerb0y írta:Pocilaci írta:bikerb0y írta:Pocilaci írta:MChris írta:bikerb0y írta:Sziasztok érdekelne hogy nincsen e valakinek jobbos tükör belső része maga a tükör lap de nem a hagyományos hanem a sport indexesbe való? Nem találok sehol ilyet mindenhol csak a hagyományosat árulják..Esetleg ha itt senkinek nincs az ötleteket is szívesen fogadom merre kereshetném még
az milyen?
Milyen kocsira keresed....e39-ben még az M széria sem rendelkezik irányjelzős tükörrel....
Nem tudom hogy lehet akkor rajta irányjelzős tükör a kocsi kintről lett hozva 2003-ban már ezekkel a tükrökkel ha itthon lesz az auto majd lefotozom és megmutatom miről beszélek de a lényeg végülis akkor az hogy senkinek nincs hozzá tükör
2010.05.21. 21:14
2010.05.24. 10:02
2010.05.24. 10:18
zzoollyy írta:Hali!
Angol e39-ből keresnék anyósülést, hogy betegyem az enyémbe vezetőülésként(remélem lehetséges), sötétszürke 97-es alapülés érdekelne.
Köszönettel:Z.
2010.05.24. 13:25
zzoollyy írta:Hali!
Angol e39-ből keresnék anyósülést, hogy betegyem az enyémbe vezetőülésként(remélem lehetséges), sötétszürke 97-es alapülés érdekelne.
Köszönettel:Z.
2010.05.25. 19:56
2010.05.25. 20:04
bikerb0y írta:Sziasztok 99-es évjáratú 530 touringba kellene nekem az utastérben lévő lámpák (első és hátsók is) + még kellene nekem bele való műszerfal. Azt is megköszönném ha valaki csak annyit tud hogy merre keresgéljek utánna
Üdv bikerb0y
2010.05.25. 20:23
MChris írta:bikerb0y írta:Sziasztok 99-es évjáratú 530 touringba kellene nekem az utastérben lévő lámpák (első és hátsók is) + még kellene nekem bele való műszerfal. Azt is megköszönném ha valaki csak annyit tud hogy merre keresgéljek utánna
Üdv bikerb0y
Schnitzer
Vatera - madox76
2010.05.25. 22:16
bikerb0y írta:MChris írta:bikerb0y írta:Sziasztok 99-es évjáratú 530 touringba kellene nekem az utastérben lévő lámpák (első és hátsók is) + még kellene nekem bele való műszerfal. Azt is megköszönném ha valaki csak annyit tud hogy merre keresgéljek utánna
Üdv bikerb0y
Schnitzer
Vatera - madox76
Köszi szépen!
2010.05.27. 14:17
2010.06.01. 11:27
2010.06.01. 11:57
Atyesz530D írta:Sziasztok, E39 facelifthez keresek, jobb oldali krom diszlecet,(anyós ülés felére), ami az ablak felett huzodik kis ivben, és ha lehet jo állapotu legyen, köszi elöre is , pü..ben..
2010.06.01. 11:59
MChris írta:Atyesz530D írta:Sziasztok, E39 facelifthez keresek, jobb oldali krom diszlecet,(anyós ülés felére), ami az ablak felett huzodik kis ivben, és ha lehet jo állapotu legyen, köszi elöre is , pü..ben..
Schnitzer vagy Jackson
2010.06.01. 12:02
jackson írta:MChris írta:Atyesz530D írta:Sziasztok, E39 facelifthez keresek, jobb oldali krom diszlecet,(anyós ülés felére), ami az ablak felett huzodik kis ivben, és ha lehet jo állapotu legyen, köszi elöre is , pü..ben..
Schnitzer vagy Jackson
Nekem küszöblécem van. De ő ha jól értem ő a chrom-line ablak feletti vonalát keresi.
Jackson, aki küszöbléceket halmozott fel nagy mennyiségben
2010.06.01. 22:59
jackson írta:MChris írta:Atyesz530D írta:Sziasztok, E39 facelifthez keresek, jobb oldali krom diszlecet,(anyós ülés felére), ami az ablak felett huzodik kis ivben, és ha lehet jo állapotu legyen, köszi elöre is , pü..ben..
Schnitzer vagy Jackson
Nekem küszöblécem van. De ő ha jól értem ő a chrom-line ablak feletti vonalát keresi.
Jackson, aki küszöbléceket halmozott fel nagy mennyiségben
2010.06.09. 15:36
2010.06.09. 15:41