Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.04.04. 23:17

Helló Urak.

Úgy gondolom meghalt az átvezetőelemem a kormány alatt, amire az index és ablaktörlő kar is rögzül, mert nem megy a multikormányról a vezérlés.
A biztosíték rendben van, vezetékek, csatlakozók sértetlennek néznek ki.
2001. 03-i 25d, normál multis kormánnyal, ha számít.

A 3-as versenyzőt keresem.

THX.

2010.04.05. 19:23

Siemens BIT II eject boxot keresek.

törés

2010.04.17. 19:41

Kedves mindenki!

a gép 1996 11havi 520I zöld e39

Sikerült gépjárművemmel egy buszba hajtanom az alábbi alkatrészek iránt érdeklődöm a le :roll: :roll: gjobb áron:zárhid,hütőventillátor keret,jobb bal lámpa,motorháztető ,vese diszrács,müanyag takaró vese mögötti,klimahütő lámpa altti takaró diszléc,a lista bővülhet,minden vélemény érdekel.

várom a gondolatokat.

Üdv Tomo

Re: törés

2010.04.17. 19:51

tomoka1 írta:Kedves mindenki!

Sikerült gépjárművemmel egy buszba hajtanom az alábbi alkatrészek iránt érdeklődöm a le :roll: :roll: gjobb áron:zárhid,hütőventillátor keret,jobb bal lámpa,motorháztető ,vese diszrács,müanyag takaró vese mögötti,klimahütő lámpa altti takaró diszléc,a lista bővülhet,minden vélemény érdekel.

várom a gondolatokat.

Üdv Tomo

Szerintem beszélj Sniczer kollégával,nála lesznek alkatrészek!

2010.04.17. 21:36

Egy haveromnak kellene hátsó lökösbe való jobb oldali krómos díszléc... :oops:

Ha valakinek van ne tartsa magában... :wink:

Re: törés

2010.04.18. 11:05

tomoka1 írta:Kedves mindenki!

várom a gondolatokat.

Üdv Tomo

Ment a pü. :help2
Meg neked is Strobi a díszléccel kapcsolatban. :wink:

tetőablak

2010.04.20. 17:21

Sziasztok!
Keresek komplett tetőablakot (keret+mechanika) esetleg hozzáértőt is aki beszereli!
Ha valaki tud ilyesmit szóljon! Köszi

2010.04.21. 15:20

Sziasztok!

Szükségem lenne: 1db cromos jobb hátsó ajtó diszléc
vagy komplett fekete 4 ajtóra+ indexek alá
1db vontató szem
Ha valakinek van eladó ne kíméljen!!!!!

Re: tetőablak

2010.04.21. 15:55

horogp írta:Sziasztok!
Keresek komplett tetőablakot (keret+mechanika) esetleg hozzáértőt is aki beszereli!

kiflexed a helyét? :roll: 8O

2010.04.21. 16:12

MChris írta:

nekem volt egy üres kasztnim ami tetőablakos volt.
azért el kell mondjam, nem csak úgy bele van vágva a tetőbe az a tetőablak, hanem mások a merevítések, mint egy ablaknélküliben, illetve elég komoly vízelvezetés van kiépítve az eleve tetőablakos kasztniba.
szerintem nem lehet úgy bevágni, hogy utána ne csurogjon be a víz.
vagy esőben nem használod :lol:

2010.04.21. 19:25

kovessyroli írta:
MChris írta:

nekem volt egy üres kasztnim ami tetőablakos volt.
azért el kell mondjam, nem csak úgy bele van vágva a tetőbe az a tetőablak, hanem mások a merevítések, mint egy ablaknélküliben, illetve elég komoly vízelvezetés van kiépítve az eleve tetőablakos kasztniba.
szerintem nem lehet úgy bevágni, hogy utána ne csurogjon be a víz.
vagy esőben nem használod :lol:

Az enyémben már van gyárilag tetőablak csak elromlott, ezért kerestem, de Schnitzer már segített rajtam!

2010.05.02. 02:22

Üdv mindenkinek!

Gondom a következő! Szeretett e39 525tds-emmel benyitottam egy kapubejáróba kapuoszlopokkal együtt egy sodrós jobb kanyar után, ebből kifolyólag komplett autó vagy kasztni érdekelne donornak, ugyanis a jobb eleje elment, nem gyengén. Vagy esetleg ha tud valaki külföldi autót bontásra akár itthon akár külföldön, az jelezze Pü-ben pleas!

Üdv
Tamás

2010.05.02. 19:39

E46 16i 18i 20i hibátlan középdobot keresek ! 06703911166

klíma venti

2010.05.04. 09:42

Sziasztok!

e39 97' 528ia-hoz keresek klíma hűtő ventilátort, vagy ha valaki tud jó elektromos javítót aki már látott ilyet, az is érdekelne...

Üdv: Párduc akinek most nincs klímája... :(

Re: klíma venti

2010.05.04. 09:52

Parduc írta:Sziasztok!

e39 97' 528ia-hoz keresek klíma hűtő ventilátort, vagy ha valaki tud jó elektromos javítót aki már látott ilyet, az is érdekelne...

Üdv: Párduc akinek most nincs klímája... :(

Szia!

Nekem van egy csak sajna az előtét ellenállást valószínű,hogy cserélni kell mert csak a legmagasabb fordulatot kapcsolja olyan 18Bar környékén... :roll:

2010.05.04. 15:45

Hali!

Én is keresek egy klíma hűtő ventilátort + motort hozzá: 2002 520D e39

2010.05.04. 16:00

adam írta:Hali!

Én is keresek egy klíma hűtő ventilátort + motort hozzá: 2002 520D e39

Azt megszívtad mivel ez fokozatmentes és (a facelistes motorokon van ilyen M52TU 2001 után) és 80eFt a gyári. Nem javítható és rohadt nehéz találni olyat ami nem hibás bontóban. Mivel relatíve új kocsikon van és ha összetörték az elejét az első ami sérül.
Kezdjél pénzt gyűjteni és vigyázz a hőmérséklettel mert ha nem top állapotú a viszkód megfőzheted városban a motorját.

Jackson, aki megúszta a cseréjét egy kontakt hibával

2010.05.04. 19:20

Keresnék 2 DB D2S izzót lehetőleg újjakat és 4300K-t!
Akinek van az ne tartsa magában. Lehetóleg valami márkásabbat keresnék. Tudom Bömbölőnek van, de hátha van olcsóbb is... :oops:

2010.05.04. 21:00

e39chip írta:Keresnék 2 DB D2S izzót lehetőleg újjakat és 4300K-t!
Akinek van az ne tartsa magában. Lehetóleg valami márkásabbat keresnék. Tudom Bömbölőnek van, de hátha van olcsóbb is... :oops:

MitoGabor nevű klubtag árul ilyesmiket, Őt keresd!
Oldal közepe :wink:

SOS

2010.05.05. 10:05

Szép napot mindenkinek.
Szebbet mind nekem mert mentem a járművemhez és láttam , hogy valami nem stimmel az első futóművel.
Sajnos a megérzéseim jók voltak és eltörött az első rugóm miközben parkoltam. :cry:
Ez érdekes de még így a legszerencsésebb.
Egy kicsit rosszabb lett volna ha a pályán 160-nál történik mindez.
Na tehát most első rugót illetve rugókat keresek megvételre ha lehet minél hamarabb mert napi használatban van a paripa.
Ha valaki tud segíteni annak megköszönöm.

Ui: Ha esetleg valaki tud tanácsot adni merre kinél keresgéljek ide írja meg ( hriagyeltamas@gmail.com ) Vagy a +36208020011 -es számon elértek.
Sajnos nem tudok sokat itt lenni a Klub oldalon ezért adom meg az elérhetőségeimet.
Még egyszer köszi mindenkinek.
Hozzászólás küldése

VigLink badge