![]() |
2015.04.17. 17:40
odus írta:Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó karosszériást lehetőleg a 14., 16. kerület, Kerepes
viszonylatban? Küszöb gondjaim támadtak.
Üdv.
Zoli
2015.04.17. 17:49
odus írta:odus írta:Sziasztok!
Üdv.
Zoli
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan érdemes küszöb javításba kezdeni.
Vannak javítólemezek, például ez,
van komplett gyári jó drágán, lehetne bontott,
illetve gondolom lehetne javítani is.
Mik a tapasztalataitok? Hosszú távra szeretném megoldani a problémát.
Üdv.
odus
2015.04.17. 19:42
odus írta:Sziasztok!
Üdv.
Zoli
2015.04.27. 20:03
2015.04.27. 20:43
depence írta:Megjött amiről beszéltem![]()
2015.04.27. 21:30
SvidronyA írta:depence írta:Megjött amiről beszéltem![]()
Kérlek, ne haragudj, csak az őszinte, kendőzetlen véleményem írom: egy -amúgy szép- 23i-nek ez nem áll jól. Itt van rögtön egy ellenpélda: volt szerencsém szombaton kzolee Klubtársunkkal találkozni/beszélgetni; az E28-asán 520 felirat tetszeleg, a géptető alatt pedig a 3,0i aggregát![]()
Egyébként pedig ízléseken vitatkozni nem lehet, csak nevetni rajtuk
2015.04.27. 21:56
SvidronyA írta:depence írta:Megjött amiről beszéltem![]()
Kérlek, ne haragudj, csak az őszinte, kendőzetlen véleményem írom: egy -amúgy szép- 23i-nek ez nem áll jól. Itt van rögtön egy ellenpélda: volt szerencsém szombaton kzolee Klubtársunkkal találkozni/beszélgetni; az E28-asán 520 felirat tetszeleg, a géptető alatt pedig a 3,0i aggregát![]()
depence írta: Nekem tetszik!
2015.04.27. 23:51
morv írta:SvidronyA írta:depence írta:Megjött amiről beszéltem![]()
Nalam is nagyot neztek paran a lampaknal, amig 520i volt a 30d hatuljan csomiajto csere utan
depence írta: Nekem tetszik!
Ki-ki a sajat izlese szerint. Nincs ebben semmi kivetni valo. Az a lenyeg, hogy neked tetszik, mas meg ne nezze ha nem akarja.
2015.05.11. 21:28
2015.05.12. 01:14
SvidronyA írta:Használt-e már valamelyikőtök bármilyen márkájú rozsdapassziváló (folyadékot), ha igen, mi a vélemény/tanulság az alkalmazása kapcsán
2015.05.12. 07:30
Gallaca írta:SvidronyA írta:Használt-e már valamelyikőtök bármilyen márkájú rozsdapassziváló (folyadékot), ha igen, mi a vélemény/tanulság az alkalmazása kapcsán
Én többfélét is, szerencsére nem az én autómhoz kellett hanem ügyféléhez. Szegények odajöttek a tipitopi autójjukkal naviépítésre, felhúztam a szőnyeget, megmutattam mi van alatta. Mivel a hátsó ajtó beázott a polifoam elöregedett ragasztása miatt, frankón kirügyezett a padló. Volt würth is közte, de a sarki festékesnél vásárolt noname is. Kb egyformán működtek, diszperziós fehér folyadék, a rozsdára kenve lilásfekete bevonatot képez. Ecsetet a rozsdás vasoszlopra téve, akaratlanul "lekezeltem" azt, fedőfestés nélkül is jól tartott a szabadban sokáig. Mondjuk ez a würth volt.
Hozzáteszem, én inkább arra esküszöm, hogy purum sósavval szürke lemezig maratom a rozsdát, akkor szép lyukacsos lesz ahogy kiszedi, utána cinkalapozóval lekezelem, azután festem. Akkor tuti nem jön vissza a rozsda. De ez rendkívül időigényes.
2015.05.12. 12:19
SvidronyA írta:Gallaca írta:SvidronyA írta:Használt-e már valamelyikőtök bármilyen márkájú rozsdapassziváló (folyadékot), ha igen, mi a vélemény/tanulság az alkalmazása kapcsán
Én többfélét is, szerencsére nem az én autómhoz kellett hanem ügyféléhez. Szegények odajöttek a tipitopi autójjukkal naviépítésre, felhúztam a szőnyeget, megmutattam mi van alatta. Mivel a hátsó ajtó beázott a polifoam elöregedett ragasztása miatt, frankón kirügyezett a padló. Volt würth is közte, de a sarki festékesnél vásárolt noname is. Kb egyformán működtek, diszperziós fehér folyadék, a rozsdára kenve lilásfekete bevonatot képez. Ecsetet a rozsdás vasoszlopra téve, akaratlanul "lekezeltem" azt, fedőfestés nélkül is jól tartott a szabadban sokáig. Mondjuk ez a würth volt.
Hozzáteszem, én inkább arra esküszöm, hogy purum sósavval szürke lemezig maratom a rozsdát, akkor szép lyukacsos lesz ahogy kiszedi, utána cinkalapozóval lekezelem, azután festem. Akkor tuti nem jön vissza a rozsda. De ez rendkívül időigényes.
Köszönöm, én is a cink (horgany)spray alkalmazásával ötletelek, csak a feltárással van gond mert a bratyóhoz egy-egy este ugyan beállhatok (ha a főnöke engedi), de ez a folyamat, úgy vélem, nem egy estét vesz igénybe, s ehhez sajna nincs helyem.
2015.05.17. 22:14
2015.05.17. 22:21
pastorsteve írta:Sziasztok!
Keresek visszapillantót.
2000-es évj.,a nagyobb méretű,fűthető,fényre sötétedő,aspherikus,vezető oldali kellene.Ma nem fért el mellettem egy óudis tesó,kicsit átlógott a sávomba.
2015.05.24. 23:40
2015.05.25. 10:39
Gallaca írta:Üdv!
Nem tud véletlenül valaki egy eladó jó állapotú M6 első lökhárítót?Esetleg valakinek elfekvőbe, mert mégsem megy fel az ötösre?
2015.05.25. 13:37
admin írta:Gallaca írta:Üdv!
Nem tud véletlenül valaki egy eladó jó állapotú M6 első lökhárítót?Esetleg valakinek elfekvőbe, mert mégsem megy fel az ötösre?
ebay lökös
használt

2015.05.25. 13:49
Gallaca írta:admin írta:Gallaca írta:Üdv!
ebay lökös
használt
Köszi Laci bácsi, de ez sima 6-os löki.![]()
Az "M"-es hátsóhoz, és küszöbhöz ezt nem szívesen tenném fel csak esetleg átmenetileg, ahhoz viszont drága.
270000.- huf az új, lehet, hogy szoknom kell a gondolatot.
Ilyen kellene:
2015.07.11. 21:14
2015.07.11. 21:20
SvidronyA írta: igényes karosszériás és fényező szakembert Budapesten vagy 100 km-től nem messzebb,