Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.04.09. 15:50

LeviM5 írta:
MChris írta:Arrol van valakinek infója hogy kell ezt majd felrakni? :roll:

Ez jó kérdés!!! :lol: Idáig nem jutottunk el... :lol: :oops:
De csavarozni kell a gyári 3db toronycsavarhoz, más lehetőség nincs.
Úgyhogy a vastagsága a lemeznek is ténykérdés!

Az feltünt nekem is,arra gondoltam hogy ha a 3 anyát kihajtom akkor mi lesz,pl rugó "felövi" a kasznit és elöszőr állon majd fejen vágatom magam?

2009.04.09. 16:08

MChris írta:
LeviM5 írta:

Az feltünt nekem is,arra gondoltam hogy ha a 3 anyát kihajtom akkor mi lesz,pl rugó "felövi" a kasznit és elöszőr állon majd fejen vágatom magam?

:lol:

2009.04.09. 16:14

MChris írta:
LeviM5 írta:

Még mindig röhögök,de megpróbálok írni, nem fogja katapultálni a kocsit, nyugodtan kitekerheted, semmi nem fog történni. :lol: Meg fellőni se, mert akkor a Simonyi e39cel indult volna, nem szputnyikkal. :wink:

2009.04.10. 15:13

...Az feltünt nekem is,arra gondoltam hogy ha a 3 anyát kihajtom akkor mi lesz,pl rugó "felövi" a kasznit és elöszőr állon majd fejen vágatom magam?...

Azé óvatosságból egy zsák cementet rákéne rakni, kituggya!

2009.04.10. 17:31

Oldboy írta:...Az feltünt nekem is,arra gondoltam hogy ha a 3 anyát kihajtom akkor mi lesz,pl rugó "felövi" a kasznit és elöszőr állon majd fejen vágatom magam?...

:lol: Értem mint anno a Lada csomiba télen. :twisted:

2009.04.11. 23:30

Labi ezt nézted már?!

2009.04.11. 23:53

strobi írta:Labi ezt nézted már?!

csinos! mennyi az annyi szted mire ez kézbe kerül? ...nekem fi..gom sincs róla! :oops: lehet szted többet is rendelni?

2009.04.11. 23:56

Labi írta:

csinos! mennyi az annyi szted mire ez kézbe kerül? ...nekem fi..gom sincs róla! :oops: lehet szted többet is rendelni?

72 font ha nem akad meg a vámon mivel kínai az eladó!Így a több darabos rendelés még rizikósabb.

2009.04.11. 23:57

Oldboy írta:...Az feltünt nekem is,arra gondoltam hogy ha a 3 anyát kihajtom akkor mi lesz,pl rugó "felövi" a kasznit és elöszőr állon majd fejen vágatom magam?...

nyugi, nem kell parázni, nem fog történni semmi.
már úgy veszünk ki lengéscsillapítót apámmal, mintha a soron dolgoznánk a bmw gyárban.

csak ha a kocsit felemelitek, akkor van esély arra, hogy a 3 csavar kicsúszik a helyéről, de ennek is minimális az esélye, a lengőkarok, és a csonkállvány, illetve a stabilizátorok a helyén tartják a futóműt.

2009.04.11. 23:58

ja és ahogy nézem, ez pont egy 35-ös motorja!
...és ez az amiről beszéltem! a merevítő rúdjának a kocsi orra fele kell elhaladnia a torony felfogatásánál, mert különben bele ér pár dolog. nem tudom másnál hogy van ez? gondolom nem csak nálam.

2009.04.12. 12:15

Labi írta:ja és ahogy nézem, ez pont egy 35-ös motorja!
...és ez az amiről beszéltem! a merevítő rúdjának a kocsi orra fele kell elhaladnia a torony felfogatásánál, mert különben bele ér pár dolog. nem tudom másnál hogy van ez? gondolom nem csak nálam.

Szerintem nem lenne rossz.
Csak hát ha rizikós a rendelés. :roll:
Chrisnél elmegy a motor felett a rúd, nálam már nem biztos.

2009.04.12. 18:53

LeviM5 írta:
Labi írta:ja és ahogy nézem, ez pont egy 35-ös motorja!

Szerintem nem lenne rossz.
Csak hát ha rizikós a rendelés. :roll:
Chrisnél elmegy a motor felett a rúd, nálam már nem biztos.

Bizony :D Ja és a magyarkönyvből 1 infó:4cm külömbség van a sedan és a touring tengelytávja között a sedan javára,de miért? :roll:

2009.04.12. 19:25

Labi írta:

Ahogy admin irja 72 font postával mindennel együtt... azaz valahol 24 és 25.000 között állna meg!
Nincs vele semmi gond biztosan be tudom rendelni igaz max 2-essével érdemes de a legjobb egyenként... :wink:

2009.04.23. 10:06

http://racing-bazar.hu/alkatresz/fek-fu ... ito_akcio_

2009.06.23. 12:49

Labi project részemről idáig jutott:

Kép

Kép

6000Ft-ba van,Én kocsimról vette le a méretet a mester.
Ami hátra van az hogy csövet válasszak és ráhegesztessem a kipuffossal,majd tisztitás és porfestő,vagy házi matt fekete sprayel való több rétegű lefújás.

(nagyobb kép a képtárban)

hmmm

2009.07.03. 21:24

Sziasztok!

Most idehaza vagyok kicsit, ha még aktuális a toronymerevítő az enyémet leméretezhetitek!

Üdv!

2009.07.03. 23:22

Szia!

A ma kapható toronymerevítők 90%-a már nem acélból van, hanem speciális aluminium-ötvözetből, ezt pedig nem lehet csak úgy házilag legyártani. ebay-en EUR 110-160 körül mozognak, de néha van egy-két használt is. Az enyém innoparts márkájú: http://innoparts.de/pages/de/exterieur/domstreben.php

Én nem vettem észre különbséget, bár előtte sem 130-al vettem a kanyarokat. Viszont raktam nyomtávszélesítőket is, előre-hátra, azt nagyon meg lehet érezni. Sokkal jobban fordul az autó, és jobban fekszi az utat. Már az első úton érezhető a különbség.

Üdv,
szpbmw

LeviM5 írta:
jackson írta:
Peti írta:Szia Jackson!

Nem tudom érdekel e még a dolog, nekem is van toronymerevítő elöl hátul, mondjuk én így vettem, nem tudom milyen lenne nélküle:)
de azt tudom hogy régebbben az OCT tuningnál lehetett rendelni. Wiechers a márkája az enyémnek, és ilyet az OCT forgalmazott. szerintem kérdezd meg őket, az én autómról találsz toronymerevítős képeket a képtárban a PETI albumban tuning könyvtárban.
itt a link:http://www.wiechers-sport.de/index.php?option=com_content&view=article&id=18&Itemid=119

üdv Peti

Pocilaci annyit mondott jobban veszi a kanyarokat.

Jackson, akinek mondjuk elöbb nyári gumit kell vennie, hogy "jobban vegye a kanyarokat"

Szerintem csináltatni kéne, esztergályos -lakatos kell, nem nagy ügy.
Meg vagy feketére fújni, vagy krómoztatni, de karbonoztatni is lehet.
Így lenne a legolcsóbb, söt ha többeket érdekel, megjobb lenne.
Jackson V8
Levi V8
De sor6 is jelentkezhet :wink:

2009.12.12. 14:49

2009.12.12. 15:29

szpbmw írta:Szia!

A ma kapható toronymerevítők 90%-a már nem acélból van, hanem speciális aluminium-ötvözetből, ezt pedig nem lehet csak úgy házilag legyártani. ebay-en EUR 110-160 körül mozognak, de néha van egy-két használt is. Az enyém innoparts márkájú: http://innoparts.de/pages/de/exterieur/domstreben.php

Én nem vettem észre különbséget, bár előtte sem 130-al vettem a kanyarokat. Viszont raktam nyomtávszélesítőket is, előre-hátra, azt nagyon meg lehet érezni. Sokkal jobban fordul az autó, és jobban fekszi az utat. Már az első úton érezhető a különbség.

Üdv,
szpbmw

LeviM5 írta:
jackson írta:
Peti írta:Szia Jackson!

Nem tudom érdekel e még a dolog, nekem is van toronymerevítő elöl hátul, mondjuk én így vettem, nem tudom milyen lenne nélküle:)
de azt tudom hogy régebbben az OCT tuningnál lehetett rendelni. Wiechers a márkája az enyémnek, és ilyet az OCT forgalmazott. szerintem kérdezd meg őket, az én autómról találsz toronymerevítős képeket a képtárban a PETI albumban tuning könyvtárban.
itt a link:http://www.wiechers-sport.de/index.php?option=com_content&view=article&id=18&Itemid=119

üdv Peti

Pocilaci annyit mondott jobban veszi a kanyarokat.

Jackson, akinek mondjuk elöbb nyári gumit kell vennie, hogy "jobban vegye a kanyarokat"

Szerintem csináltatni kéne, esztergályos -lakatos kell, nem nagy ügy.
Meg vagy feketére fújni, vagy krómoztatni, de karbonoztatni is lehet.
Így lenne a legolcsóbb, söt ha többeket érdekel, megjobb lenne.
Jackson V8
Levi V8
De sor6 is jelentkezhet :wink:

Ha valakit érdekelne: Nyomtávszélesítő
Én elgondolkozom rajta

2010.10.22. 23:47

Kéretik ebbe a topicba egy-két gondolatot írni a beszerelt cuccról Levi és kibandája által :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge