![]() |
2009.04.09. 15:50
LeviM5 írta:MChris írta:Arrol van valakinek infója hogy kell ezt majd felrakni?
Ez jó kérdés!!!Idáig nem jutottunk el...
![]()
![]()
De csavarozni kell a gyári 3db toronycsavarhoz, más lehetőség nincs.
Úgyhogy a vastagsága a lemeznek is ténykérdés!
2009.04.09. 16:08
MChris írta:LeviM5 írta:MChris írta:Arrol van valakinek infója hogy kell ezt majd felrakni?
![]()
![]()
Az feltünt nekem is,arra gondoltam hogy ha a 3 anyát kihajtom akkor mi lesz,pl rugó "felövi" a kasznit és elöszőr állon majd fejen vágatom magam?
2009.04.09. 16:14
MChris írta:LeviM5 írta:MChris írta:Arrol van valakinek infója hogy kell ezt majd felrakni?
![]()
![]()
Az feltünt nekem is,arra gondoltam hogy ha a 3 anyát kihajtom akkor mi lesz,pl rugó "felövi" a kasznit és elöszőr állon majd fejen vágatom magam?
2009.04.10. 15:13
2009.04.10. 17:31
Oldboy írta:...Az feltünt nekem is,arra gondoltam hogy ha a 3 anyát kihajtom akkor mi lesz,pl rugó "felövi" a kasznit és elöszőr állon majd fejen vágatom magam?...
Azé óvatosságból egy zsák cementet rákéne rakni, kituggya!
2009.04.11. 23:53
strobi írta:Labi ezt nézted már?!
2009.04.11. 23:56
Labi írta:strobi írta:Labi ezt nézted már?!
csinos! mennyi az annyi szted mire ez kézbe kerül? ...nekem fi..gom sincs róla!lehet szted többet is rendelni?
2009.04.11. 23:57
Oldboy írta:...Az feltünt nekem is,arra gondoltam hogy ha a 3 anyát kihajtom akkor mi lesz,pl rugó "felövi" a kasznit és elöszőr állon majd fejen vágatom magam?...
Azé óvatosságból egy zsák cementet rákéne rakni, kituggya!
2009.04.11. 23:58
2009.04.12. 12:15
Labi írta:ja és ahogy nézem, ez pont egy 35-ös motorja!
...és ez az amiről beszéltem! a merevítő rúdjának a kocsi orra fele kell elhaladnia a torony felfogatásánál, mert különben bele ér pár dolog. nem tudom másnál hogy van ez? gondolom nem csak nálam.
2009.04.12. 18:53
LeviM5 írta:Labi írta:ja és ahogy nézem, ez pont egy 35-ös motorja!
...és ez az amiről beszéltem! a merevítő rúdjának a kocsi orra fele kell elhaladnia a torony felfogatásánál, mert különben bele ér pár dolog. nem tudom másnál hogy van ez? gondolom nem csak nálam.
Szerintem nem lenne rossz.
Csak hát ha rizikós a rendelés.![]()
Chrisnél elmegy a motor felett a rúd, nálam már nem biztos.
2009.04.12. 19:25
Labi írta:strobi írta:Labi ezt nézted már?!
csinos! mennyi az annyi szted mire ez kézbe kerül? ...nekem fi..gom sincs róla!lehet szted többet is rendelni?
2009.06.23. 12:49
2009.07.03. 21:24
2009.07.03. 23:22
LeviM5 írta:jackson írta:Peti írta:Szia Jackson!
Nem tudom érdekel e még a dolog, nekem is van toronymerevítő elöl hátul, mondjuk én így vettem, nem tudom milyen lenne nélküle:)
de azt tudom hogy régebbben az OCT tuningnál lehetett rendelni. Wiechers a márkája az enyémnek, és ilyet az OCT forgalmazott. szerintem kérdezd meg őket, az én autómról találsz toronymerevítős képeket a képtárban a PETI albumban tuning könyvtárban.
itt a link:http://www.wiechers-sport.de/index.php?option=com_content&view=article&id=18&Itemid=119
üdv Peti
Pocilaci annyit mondott jobban veszi a kanyarokat.
Jackson, akinek mondjuk elöbb nyári gumit kell vennie, hogy "jobban vegye a kanyarokat"
Szerintem csináltatni kéne, esztergályos -lakatos kell, nem nagy ügy.
Meg vagy feketére fújni, vagy krómoztatni, de karbonoztatni is lehet.
Így lenne a legolcsóbb, söt ha többeket érdekel, megjobb lenne.
Jackson V8
Levi V8
De sor6 is jelentkezhet
2009.12.12. 14:49
2009.12.12. 15:29
szpbmw írta:Szia!
A ma kapható toronymerevítők 90%-a már nem acélból van, hanem speciális aluminium-ötvözetből, ezt pedig nem lehet csak úgy házilag legyártani. ebay-en EUR 110-160 körül mozognak, de néha van egy-két használt is. Az enyém innoparts márkájú: http://innoparts.de/pages/de/exterieur/domstreben.php
Én nem vettem észre különbséget, bár előtte sem 130-al vettem a kanyarokat. Viszont raktam nyomtávszélesítőket is, előre-hátra, azt nagyon meg lehet érezni. Sokkal jobban fordul az autó, és jobban fekszi az utat. Már az első úton érezhető a különbség.
Üdv,
szpbmwLeviM5 írta:jackson írta:Peti írta:Szia Jackson!
Nem tudom érdekel e még a dolog, nekem is van toronymerevítő elöl hátul, mondjuk én így vettem, nem tudom milyen lenne nélküle:)
de azt tudom hogy régebbben az OCT tuningnál lehetett rendelni. Wiechers a márkája az enyémnek, és ilyet az OCT forgalmazott. szerintem kérdezd meg őket, az én autómról találsz toronymerevítős képeket a képtárban a PETI albumban tuning könyvtárban.
itt a link:http://www.wiechers-sport.de/index.php?option=com_content&view=article&id=18&Itemid=119
üdv Peti
Pocilaci annyit mondott jobban veszi a kanyarokat.
Jackson, akinek mondjuk elöbb nyári gumit kell vennie, hogy "jobban vegye a kanyarokat"
Szerintem csináltatni kéne, esztergályos -lakatos kell, nem nagy ügy.
Meg vagy feketére fújni, vagy krómoztatni, de karbonoztatni is lehet.
Így lenne a legolcsóbb, söt ha többeket érdekel, megjobb lenne.
Jackson V8
Levi V8
De sor6 is jelentkezhet
2010.10.22. 23:47