Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Karosszéria

2015.02.07. 13:38

Smyrdyl írta:
barbrady írta:
morv írta:
Smyrdyl írta:
Gallaca írta:[quote="Smyrdyl"]ha valakinek lenne 2001 es szedánra fekete színben:
bal eleje
jobb eleje
Első lökös
5 db egyenes pdc
hátsó lökös
2 első lámpa (komplett)
motorház tető
vese rács...
igazából minden ami a szélvédőtől előrrébb helyezkedik el. :facepalm:
Bár a motor hibátlanul indult pöccre :roker: és a lábán hagyta el a tetthelyet a szekér, minden burkolat tört rajta, vagy eltünt teljesen... :shock:

Az a fekete, milyen fekete? Kozmosz, vagy sima fekete? :roll:

Nem tudom, mert nem az az igazi mély fekete szín van rajta. a googleben néztem a képeket, azok alapján kozmoszra saccolom

A bal elso futomu tornyon kene lennie egy kis tablanak amin a szin is rajta van.

Vagy vin kód alapján is meg lehet nézni.

Tapatalk

igazából a szín mindegy lenne, majd legfeljebb meg lesz fújva[/quote]
Schnitzert kerdezted? Sedan touring mindegy, az eleje ugyan az. Azert csak koltseghatekonyabb lenne ha megfelelo szinut talalnal!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek morv az itt látható tagok köszönték meg: Smyrdyl
Értékelés: 4.76%

2015.02.07. 16:45

igazából a szín mindegy lenne, majd legfeljebb meg lesz fújva[/quote]
Schnitzert kerdezted? Sedan touring mindegy, az eleje ugyan az. Azert csak koltseghatekonyabb lenne ha megfelelo szinut talalnal![/quote]

azért nem mindegy, mert hátsó lökő is kell szedánra. Nemrég kapott pdc- s diszlécet, aamit fényeztek,
de a szerelő sem tudta megmondani a színkódot. :?:

2015.02.07. 17:33

Smyrdyl írta:azért nem mindegy, mert hátsó lökő is kell szedánra. Nemrég kapott pdc- s diszlécet, aamit fényeztek,

Azt irtam az eleje ugyan az. Nezd meg a tornyon vagy VIN alapjan a neten a szint.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek morv az itt látható tagok köszönték meg: Smyrdyl

2015.02.07. 19:40

morv írta:
Smyrdyl írta:azért nem mindegy, mert hátsó lökő is kell szedánra. Nemrég kapott pdc- s diszlécet, aamit fényeztek,

Azt irtam az eleje ugyan az. Nezd meg a tornyon vagy VIN alapjan a neten a szint.

bocs de mi is az a vin?

2015.02.07. 19:44

Smyrdyl írta:
morv írta:

bocs de mi is az a vin?

Az alvazszam utolso 7 jegye

Ezt a hozzászólást a szerzőnek petya1 az itt látható tagok köszönték meg: Smyrdyl

2015.02.08. 11:08

668 fekete a színkódom. :roker:
De nehéz szülés volt :franko: :taps:

2015.03.01. 18:32

Hello

Keresek :Black Sapphire Metallic (475) színkódú elemeket : első sárvédők, első lökhárító (fl), jobb első ajtó.

üdv.

2015.03.01. 18:55

dontoti írta:Hello

Keresek :Black Sapphire Metallic (475) színkódú elemeket : első sárvédők, első lökhárító (fl), jobb első ajtó.

üdv.

pl.: http://www.ebay.de/sch/i.html?_odkw=BMW ... =&_sacat=0

2015.03.01. 21:23

SvidronyA írta:
dontoti írta:Hello

üdv.

pl.: http://www.ebay.de/sch/i.html?_odkw=BMW ... =&_sacat=0

Nem rossz, de 10-13.000ft egy ajtó itthon. Ezek postával együtt kb 30.000 ft-ok . Ha nem találok akkor még mindig olcsobb, mint ha veszek egy más színt és azt fújatom meg, azaz nem vetem el az ötletet. Köszi !!!

2015.03.22. 20:20

Keresek 2003-as E39 525d Touring-hoz utas oldali doblemez betétet. A lökhárítóhoz csatlakozó első darabra lenne szükségem nem az egészre.
Lehetőleg csavarokkal, az se baj ha Székesfehérvár 30-40 km-es körzetében van :)

2015.03.22. 20:47

Kriss írta:Keresek 2003-as E39 525d Touring-hoz utas oldali doblemez betétet. A lökhárítóhoz csatlakozó első darabra lenne szükségem nem az egészre.
Lehetőleg csavarokkal, az se baj ha Székesfehérvár 30-40 km-es körzetében van :)

Fehérváron Kasza rendel.
Ha jó a posta akkor Schnitzer.
Újjal jobban jársz.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: Kriss

2015.03.22. 21:40

Imco írta:Fehérváron Kasza rendel.
Ha jó a posta akkor Schnitzer.
Újjal jobban jársz.

Kösz a tippet :franko:

2015.03.27. 13:01

KERESEK BMW M5 öntapadós beömlő oldal rácsot ami csak díszként funkcionál.

BEÖMLŐ

2015.03.27. 14:53

depence írta:KERESEK BMW M5 öntapadós beömlő oldal rácsot ami csak díszként funkcionál.

BEÖMLŐ

Nehéz dolgod lesz ha csak dísznek kell. Ha nem szabtál volna ilyen szigorú feltételt azt mondanám hogy vegyél egy e60 M5-t.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haminda az itt látható tagok köszönték meg: SvidronyA

2015.03.27. 22:37

[quote="Haminda"][quote="depence"]KERESEK BMW M5 öntapadós beömlő oldal rácsot ami csak díszként funkcionál.

[url=http://kepfeltoltes.hu/view/150327/m5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]BEÖMLŐ[/url
Nehéz dolgod lesz ha csak dísznek kell. Ha nem szabtál volna ilyen szigorú feltételt azt mondanám hogy vegyél egy e60 M5-t.
:hehe

2015.03.27. 22:55

Haminda írta:
depence írta:KERESEK BMW M5 öntapadós beömlő oldal rácsot ami csak díszként funkcionál.

BEÖMLŐ

Sajnos, igen :/ Van egy ember aki foglalkozik vele, de csak azt mondja, h; ma/holnap itt lesz!
Azóta jön...!

2015.03.28. 11:27

depence írta:
Haminda írta:

BEÖMLŐ

Sajnos, igen :/ Van egy ember aki foglalkozik vele, de csak azt mondja, h; ma/holnap itt lesz!
Azóta jön...!

Mert gondolom Kinából rendeli, az meg hetekig tart. Mennyit szánsz rá? Ebay-en nem nézted?

2015.03.29. 13:51

THT írta:
depence írta:
Haminda írta:

BEÖMLŐ

Azóta jön...!

Mert gondolom Kinából rendeli, az meg hetekig tart. Mennyit szánsz rá? Ebay-en nem nézted?

Igen, közbe rájöttem :wink: Megrendeltem én saját magam Belgiumból. 5126Ft szállítással :)

Karosszéria

2015.04.13. 19:31

rossz topik :facepalm:

2015.04.17. 09:55

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani egy jó karosszériást lehetőleg a 14., 16. kerület, Kerepes
viszonylatban? Küszöb gondjaim támadtak.

Üdv.

Zoli
Hozzászólás küldése

VigLink badge