![]() |
2015.01.13. 13:41
imi36 írta:barbrady írta:Keresek balos dobbetét toldást (szemeteslapát). Cikkszám: 51717008689.
Ajánlat pü-ben jöhet.
Ez engem is érdekelne...Én már feladtam a beszerzését.
Bárdiban próbálkoztam Klockerholmmal, amikor kihozták, majdnem lehánytam az eladó srácot. Gusztustalan, igénytelen szar.
Van Wezel márkájút fogott már valaki a kezébe? Mert azt tudnék még nem aranyárban venni a Unixnál.
Vélemény?
2015.01.13. 13:47
Haminda írta:imi36 írta:barbrady írta:Keresek balos dobbetét toldást (szemeteslapát). Cikkszám: 51717008689.
Ajánlat pü-ben jöhet.
Bárdiban próbálkoztam Klockerholmmal, amikor kihozták, majdnem lehánytam az eladó srácot. Gusztustalan, igénytelen szar.
Van Wezel márkájút fogott már valaki a kezébe? Mert azt tudnék még nem aranyárban venni a Unixnál.
Vélemény?
Én a Schmiedmann-nal vettem gyárit 2 héttel azután hogy a Klockerfos lepergett a helyéről.( az is csak azért került fel mert gyorsan akartam javítani az első téli baklövésem)
Küldve az én D5503-emről
2015.01.13. 13:56
imi36 írta:Haminda írta:imi36 írta:barbrady írta:Keresek balos dobbetét toldást (szemeteslapát). Cikkszám: 51717008689.
Ajánlat pü-ben jöhet.
Vélemény?
Én a Schmiedmann-nal vettem gyárit 2 héttel azután hogy a Klockerfos lepergett a helyéről.( az is csak azért került fel mert gyorsan akartam javítani az első téli baklövésem)
Küldve az én D5503-emről
13.000/stück körül?
2015.01.13. 14:01
Haminda írta:imi36 írta:Haminda írta:imi36 írta:barbrady írta:Keresek balos dobbetét toldást (szemeteslapát). Cikkszám: 51717008689.
Ajánlat pü-ben jöhet.
Vélemény?
Küldve az én D5503-emről
13.000/stück körül?
Az kemény. Én anno 4000 ért vettem darabját. Rákérdeznek a Béláéknál a biztonság kedvéért.
Küldve az én D5503-emről
2015.01.13. 14:02
imi36 írta:Haminda írta:imi36 írta:Haminda írta:imi36 írta:[quote="barbrady"]Keresek balos dobbetét toldást (szemeteslapát). Cikkszám: 51717008689.
Ajánlat pü-ben jöhet.
Vélemény?
Küldve az én D5503-emről
13.000/stück körül?
Az kemény. Én anno 4000 ért vettem darabját. Rákérdeznek a Béláéknál a biztonság kedvéért.
Küldve az én D5503-emről
[/quote]2015.01.13. 14:34
Nekem is majd kiesett a szemem amikor meglattam az aktuális árat.
Küldve az én D5503-emről
2015.01.13. 16:42
2015.01.14. 18:36
2015.01.16. 08:06
FrTom írta:SZIASZTOK
Megkérdezem hátha szerencsém lesz....
Hátsó M lökhárítót kersek valamint egy M pack II es rácsot az első lökhárítóba.
Pü. vagy 309553066
Köszönöm
2015.01.17. 17:13
2015.01.17. 21:07
Bor3sz írta:Van pár kavicsfelverődésem a kocsin szétszórva plusz felületi hiba is. Mibe fáj egy telibe festés?
Vagy leszedetni a festést , kiegyengetni a hibákat majd lefóliázni? ( elgurult a bogyóm azért bolygatom a dolgot)
Gyári színkód 475 ha jól emlékszem.
Szifonról voltam
2015.01.20. 13:01
2015.01.29. 13:22
2015.02.05. 20:30
2015.02.05. 23:24
és a lábán hagyta el a tetthelyet a szekér, minden burkolat tört rajta, vagy eltünt teljesen... 2015.02.05. 23:33
Smyrdyl írta:ha valakinek lenne 2001 es szedánra fekete színben:
bal eleje
jobb eleje
Első lökös
5 db egyenes pdc
hátsó lökös
2 első lámpa (komplett)
motorház tető
vese rács...
igazából minden ami a szélvédőtől előrrébb helyezkedik el.![]()
Bár a motor hibátlanul indult pöccreés a lábán hagyta el a tetthelyet a szekér, minden burkolat tört rajta, vagy eltünt teljesen...
2015.02.07. 08:08
Gallaca írta:Smyrdyl írta:ha valakinek lenne 2001 es szedánra fekete színben:
bal eleje
jobb eleje
Első lökös
5 db egyenes pdc
hátsó lökös
2 első lámpa (komplett)
motorház tető
vese rács...
Bár a motor hibátlanul indult pöccreés a lábán hagyta el a tetthelyet a szekér, minden burkolat tört rajta, vagy eltünt teljesen...
Az a fekete, milyen fekete? Kozmosz, vagy sima fekete?
2015.02.07. 09:01
Smyrdyl írta:Gallaca írta:Smyrdyl írta:ha valakinek lenne 2001 es szedánra fekete színben:
bal eleje
jobb eleje
Első lökös
5 db egyenes pdc
hátsó lökös
2 első lámpa (komplett)
motorház tető
vese rács...
Nem tudom, mert nem az az igazi mély fekete szín van rajta. a googleben néztem a képeket, azok alapján kozmoszra saccolom
2015.02.07. 09:03
morv írta:Smyrdyl írta:Gallaca írta:Smyrdyl írta:ha valakinek lenne 2001 es szedánra fekete színben:
bal eleje
jobb eleje
Első lökös
5 db egyenes pdc
hátsó lökös
2 első lámpa (komplett)
motorház tető
vese rács...
Nem tudom, mert nem az az igazi mély fekete szín van rajta. a googleben néztem a képeket, azok alapján kozmoszra saccolom
A bal elso futomu tornyon kene lennie egy kis tablanak amin a szin is rajta van.
2015.02.07. 10:10
barbrady írta:morv írta:Smyrdyl írta:Gallaca írta:Smyrdyl írta:ha valakinek lenne 2001 es szedánra fekete színben:
bal eleje
jobb eleje
Első lökös
5 db egyenes pdc
hátsó lökös
2 első lámpa (komplett)
motorház tető
vese rács...
A bal elso futomu tornyon kene lennie egy kis tablanak amin a szin is rajta van.
Vagy vin kód alapján is meg lehet nézni.
Tapatalk