Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: indexfoglalat

2009.11.02. 16:55

steve525tds írta:Sziasztok,

utangyartott angel eyes-os lampaba keresek indexfoglalatot a jobb oldalra. Bar ahogy elneztem, a balos is ugyanolyan. kep a linken:
Kép

ha valakinel van elfekvoben, mert tort a lampa, stb, akkor szoljon batran:)
remelem muxik a link:)

Helo
Valamit nem jól csináltál
üdv zoli

Re: indexfoglalat

2009.11.04. 09:22

lepke írta:
steve525tds írta:Sziasztok,

utangyartott angel eyes-os lampaba keresek indexfoglalatot a jobb oldalra. Bar ahogy elneztem, a balos is ugyanolyan. kep a linken:
Kép

ha valakinel van elfekvoben, mert tort a lampa, stb, akkor szoljon batran:)
remelem muxik a link:)

Helo
Valamit nem jól csináltál
üdv zoli

Igen latom, nem tudom mit szurtam el, de azota megoldottam a problemat az indexel kapcsolatban. Kis hazibarkacs:(

2009.11.04. 09:37

Sziasztok!

Továbbra is keresnék jobb első sárvédőt orientblau metallic színben (317/5), fehér indexes faceliftes xenonos jobb első lámpát, valamint jó állapotú szürke komfort bőr üléseket! Akinek van ezek közül valamilye, vagy tud ilyet, az írjon egy Pü-t, vagy hívjon (70/3811512).

Előre is köszi.
Vasy

2009.11.11. 09:33

sziasztok! keresek bmw rádiot e39

2009.11.11. 11:20

gubababa írta:sziasztok! keresek bmw rádiot e39

Szia!

A bal oldalon lévő apróhirdetések között láttam egyet.

Üdv.

Odus

2009.11.11. 11:32

odus írta:

Szia!

A bal oldalon lévő apróhirdetések között láttam egyet.

Üdv.

Odus

Vaterán is van!

2009.11.16. 18:44

Hali! Nálam találsz 1-2-t!

Ha még aktuális: 30/433-65-8három

2009.11.16. 18:45

Kollégák!

Én is keresnék valamit,de nagyon... 30d,2000/04. (184 PS)...OLAJDEKNI!

30/433-65-8három

xenon

2009.11.19. 09:33

kersnék olyan facelift előtti törött xenonlámpákat, aminek a belső részei - foncsorok - épek, de a búra vagy a ház törött repedt, és nem túl nagy pénzért megválna tőle a a gazdája. a trafó sem kell, mert az van.

2009.11.20. 20:10

Sziasztok, valaki nem tud eladó, uj vagy használt hátsó kalaptartót együtt rolóval, és hátsó ajtó rolókat?az ajtó rolók egyutt vannak az ajtó kárpittal ha jol tudom, ugy hogy fekete bör kéne. Köszi elöre is mindenkinek :!: :!: :!:

2009.11.21. 12:18

Atyesz530D írta:Sziasztok, valaki nem tud eladó, uj vagy használt hátsó kalaptartót együtt rolóval, és hátsó ajtó rolókat?az ajtó rolók egyutt vannak az ajtó kárpittal ha jol tudom, ugy hogy fekete bör kéne. Köszi elöre is mindenkinek :!: :!: :!:

kérdezd meg bömbölöt, neki volt oldalrolós kárpitja, ha jól emlékszem. mobilgumi.hu

szőnyeg

2009.11.21. 20:40

Sziasztok!

Keresnék az autómba szőnyegszettet. Az autó 98as 520i. Néztem ezeket a méretpontos utángyártottakat, de valahogy nem nyerte el a tetszésemet.
Van valakinek valami ötlete, hogy hol lehetne ilyet találni? Vagy esetleg valakinek elfekvőben egy jó állapotú?
Előre is köszi a tippeket!

Szkubi

Re: szőnyeg

2009.11.21. 20:45

Szkubi-ka írta:Sziasztok!

Keresnék az autómba szőnyegszettet. Az autó 98as 520i. Néztem ezeket a méretpontos utángyártottakat, de valahogy nem nyerte el a tetszésemet.
Van valakinek valami ötlete, hogy hol lehetne ilyet találni? Vagy esetleg valakinek elfekvőben egy jó állapotú?

Szkubi

Bal első gyárira én is vevő lennék.

2009.11.21. 22:41

Viper írta:

Szkubi

Külön bal első nekem is jó lenne, világosabb szürkébe, de nem hiszem , hogy úgy lehet kapni. Bár ha van v.kinek akkor várom! :D Am. nekem beadják az után gyártottak is, ugyhogy j.hónapban ha jön a segély akkor egy szett gumi - és egy szett szövet rendelése befigyel :D

2009.11.22. 13:29

charlie01 írta:
Viper írta:

Szkubi

Külön bal első nekem is jó lenne, világosabb szürkébe, de nem hiszem , hogy úgy lehet kapni. Bár ha van v.kinek akkor várom! :D Am. nekem beadják az után gyártottak is, ugyhogy j.hónapban ha jön a segély akkor egy szett gumi - és egy szett szövet rendelése befigyel :D

Angolban a jobb oldal kopik. :) Bár a pedálok miatt, lehet, hogy az nem jó bele.

2009.11.22. 13:32

Viso.hu van eléggé jól után gyártott

Schnitzertől kérdezte már valaki?

2009.11.22. 22:31

Hollárihóóó! Smile

Keresek e39-be elektromos hátsó rolót kompletten (elektronika,kapcsoló,panel,a szükséges "kalaptartó".....)!

Szívesen venném,ha valaki megcsörögne,hogy van neki 1 eladó,el is adja,és meg is tudunk ám egyezni! Smile)

T mobííl/433-6-5-8-3 (SMS is jó,akár vissza is hívlak)

23:00-ig nyugodtan.... elérhető vagyok!

Privit légyszi ne küldj ha nem muszáj...

2009.11.23. 00:28

LACIKAtraffipaxboltHU írta:Hollárihóóó! Smile

Keresek e39-be elektromos hátsó rolót kompletten (elektronika,kapcsoló,panel,a szükséges "kalaptartó".....)!

Szívesen venném,ha valaki megcsörögne,hogy van neki 1 eladó,el is adja,és meg is tudunk ám egyezni! Smile)

T mobííl/433-6-5-8-3 (SMS is jó,akár vissza is hívlak)

23:00-ig nyugodtan.... elérhető vagyok!

Privit légyszi ne küldj ha nem muszáj...

Hehe ugyan abban a cipöben járunk nekem is ugyan ez kéne, de valahogy senki sem tud eladót, már utánna néztem 1001 helyen de semmi.....majd csak szerencsénk lessz...addig is kitartás :cry: :cry: :cry:

2009.11.23. 22:48

charlie01 írta:
Viper írta:

Szkubi

Ha valakit érdekel akkor nekem van szürke szinű gyári szőnyeg szett eladó :wink: :nyelves:

2009.11.23. 23:32

Valakinek esetleg ha volna elsö közép könyöktámasz, elöre csusztathatós, fekete bör kéne, telefon tarto nélküli.És nem tudjátok hogy amiben fix könyöktámasz van abba passzol e egyáltalán az elöre tolós? :idea: :idea: :idea:
Hozzászólás küldése

VigLink badge