![]() |
2012.10.02. 14:36
odus írta:barbrady írta:odus írta:barbrady írta:odus írta:Sziasztok!
Keresek jobb hátsó ajtókárpitot a képen látható színben.
Odus
Szerintem nem lesz nehéz dolgod, ez az a fajta, amelyikért még a bontós fizet ha elviszed![]()
Egyébként nekem is ilyen van.
Van felesleges is? Az ebay-en például egy darab sincs.
Schnitzernek nincs? Ha írsz a powerfanatics alkatrészt keres topicjába, biztos kapsz ajánlatot.
Szabitól már régebben kérdeztem, akkor nem volt. Írtam a powerfanatics-ra, köszi a tippet.
Odus
2012.10.02. 16:26
odus írta:Sziasztok!
Odus
2012.10.02. 16:54
bmw520ds írta:odus írta:Sziasztok!
Odus
Ha van türelmed, nekem lesz amit oda tudok adni! Jövő hét végére kész a kocsim, következő hét elején jön a biztosító embere, lefényképezi és már szabad is! Természetesen hibátlan darab. Foglalkozol még klubos rendszámkerettel? Mert ha igen, egy darabra vevő volnék!
2012.10.03. 15:33
2012.10.03. 16:11
bmw520ds írta:Keresek első alsó sárvédő betéteket párban, ülés és tükörmemóriás gombsort bal ajtóba, illetve, tükörbehajtós ablakvezérlőt, lámpamosó spricniket lökhárítóba. Ha valakinek van felesleges váltó és kézifék zsák kerete ami nem kell mert szakadt rajt a cucc, adnék érte fácántoll előlapos Nokia telefon cserélhető előlapot! Vagy Matávos telefonfülkét, házhoz szállítva...
Értelemszerűen lesz egy tökéletes állapotban lévő ablakvezérlőm, ami nem tükörbehajtós.
2012.10.03. 19:34
Imco írta:bmw520ds írta:Keresek első alsó sárvédő betéteket párban, ülés és tükörmemóriás gombsort bal ajtóba, illetve, tükörbehajtós ablakvezérlőt, lámpamosó spricniket lökhárítóba. Ha valakinek van felesleges váltó és kézifék zsák kerete ami nem kell mert szakadt rajt a cucc, adnék érte fácántoll előlapos Nokia telefon cserélhető előlapot! Vagy Matávos telefonfülkét, házhoz szállítva...
Értelemszerűen lesz egy tökéletes állapotban lévő ablakvezérlőm, ami nem tükörbehajtós.
A betéteket vedd meg újonnan mert a bontott többnyire törött repedt.
Újonnan 8-9000 körül van a 2 db pl Alpinánál.
2012.10.03. 20:00
bmw520ds írta:Keresek első alsó sárvédő betéteket párban, ülés és tükörmemóriás gombsort bal ajtóba, illetve, tükörbehajtós ablakvezérlőt, lámpamosó spricniket lökhárítóba. Ha valakinek van felesleges váltó és kézifék zsák kerete ami nem kell mert szakadt rajt a cucc, adnék érte fácántoll előlapos Nokia telefon cserélhető előlapot! Vagy Matávos telefonfülkét, házhoz szállítva...
2012.10.03. 20:50
odus írta:bmw520ds írta:Keresek első alsó sárvédő betéteket párban, ülés és tükörmemóriás gombsort bal ajtóba, illetve, tükörbehajtós ablakvezérlőt, lámpamosó spricniket lökhárítóba. Ha valakinek van felesleges váltó és kézifék zsák kerete ami nem kell mert szakadt rajt a cucc, adnék érte fácántoll előlapos Nokia telefon cserélhető előlapot! Vagy Matávos telefonfülkét, házhoz szállítva...
Szia!
Nekem van egy hibátlan váltószoknya keretem, a bőr már szakadt,
de a keret hibátlan. Ingyen adom, még a Nokia előlapról is lemondok.
Kézi váltóhoz van.
Odus
2012.10.04. 11:31
bmw520ds írta:Keresek ... tükörbehajtós ablakvezérlőt...
2012.10.04. 18:19
2012.10.04. 19:09
bmw520ds írta:Imco írta:bmw520ds írta:Keresek első alsó sárvédő betéteket párban, ülés és tükörmemóriás gombsort bal ajtóba, illetve, tükörbehajtós ablakvezérlőt, lámpamosó spricniket lökhárítóba. Ha valakinek van felesleges váltó és kézifék zsák kerete ami nem kell mert szakadt rajt a cucc, adnék érte fácántoll előlapos Nokia telefon cserélhető előlapot! Vagy Matávos telefonfülkét, házhoz szállítva...
A betéteket vedd meg újonnan mert a bontott többnyire törött repedt.
E
Újonnan 8-9000 körül van a 2 db pl Alpinánál.
Köszönöm Imi!
Vettem már egyszer Szabitól, semmi baja nem volt, de télen mikor megfagy, nekem akkor törik általában el.
Tudom mennyi az új ára, lehet az lesz, majd meglátom még.
2012.10.04. 19:22
leslie írta:
Szabinal a minap kerestem, most neki nincs es nem is tudja, hogy mikor lesz neki sajnos. Ujat inkabb Jlacitol vegyel, mert az hamarabb meglenne. Szerintem.
2012.10.04. 19:31
muhaati írta:leslie írta:
Szabinal a minap kerestem, most neki nincs es nem is tudja, hogy mikor lesz neki sajnos. Ujat inkabb Jlacitol vegyel, mert az hamarabb meglenne. Szerintem.
Kinél vettél a minap gyárit? Azonnal, raktárról.
2012.10.04. 19:34
leslie írta:muhaati írta:leslie írta:
Kinél vettél a minap gyárit? Azonnal, raktárról.
Toled, amit utolag is koszonok![]()
Nem szeretnek mosakodni, azert nem irtam, hogy : vedd meg Muha mestertol, mert gondoltam, hogy neked van jobb dolgod is, mint dobozolni,csomagolni, postara menni, es feladni bmw520ds cimere.....
2012.10.04. 19:56
kiara írta:Jobb első, belső kilincse nincs valakinek elfekvőben???
Telefonfülkém nincs, de egy üdítőre a vendégem vagy.
2012.10.04. 20:20
Jerry írta:bmw520ds írta:Keresek ... tükörbehajtós ablakvezérlőt...
Ezt nem is értem. Ott porosodik nálam a tied. Még mindig a cserére vár.
Vagy van még egy autó, amit építesz?
2012.10.04. 20:20
Jerry írta:kiara írta:Jobb első, belső kilincse nincs valakinek elfekvőben???
Nekem van. Talán egyszer már oda is ígértem neked. Csak aztán a feledés homályába merült.
2012.10.04. 20:44
odus írta:bmw520ds írta:Keresek első alsó sárvédő betéteket párban, ülés és tükörmemóriás gombsort bal ajtóba, illetve, tükörbehajtós ablakvezérlőt, lámpamosó spricniket lökhárítóba. Ha valakinek van felesleges váltó és kézifék zsák kerete ami nem kell mert szakadt rajt a cucc, adnék érte fácántoll előlapos Nokia telefon cserélhető előlapot! Vagy Matávos telefonfülkét, házhoz szállítva...
Szia!
Nekem van egy hibátlan váltószoknya keretem, a bőr már szakadt,
de a keret hibátlan. Ingyen adom, még a Nokia előlapról is lemondok.
Kézi váltóhoz van.
Odus
2012.10.04. 20:53
Jerry írta:kiara írta:Jobb első, belső kilincse nincs valakinek elfekvőben???
Nekem van. Talán egyszer már oda is ígértem neked. Csak aztán a feledés homályába merült.
2012.10.04. 21:10
kiara írta:Jerry írta:kiara írta:Jobb első, belső kilincse nincs valakinek elfekvőben???
Tegnap hívtak, hogy vigyem vissza a Chevy Tahoet, mert kész a BMW és vihetem. Mondanom sem kell, nagyon örültem, mert annak a szarnak az étvágya a Budapesti forgalomban inkább a 40 literhez volt közelebb, mint a 30-hoz. Olyan érzésem volt, hogy 10-et talán még akkor is fogyaszt, amikor nem jár a motor. Igazából nagyon jót lehetett vele autózni, a tegnapi zuhéban egész óvatosan kellett nyomkodni a pedált, mert egy kis gázadásra már indult is ki a hátulja. Klassz volt az FBI-os feeling, de tankolásnál már inkább lettem volna Jocky a Dallasból.
Visszatérve a témához, örömmel vittem vissza a Chevyt és hoztam el gyógykezelésről a BMWt. Persze azt is óvatosan hajtom - motorgenerál, turbócsere, váltó olajpumpa/szűrő/olajpumpa csere - szóval, még bejáratós. Hazafelé bementem a páromért és a gyerekekért az oviba, hazaértünk, nyitná az asszony a jobb 1et éééééééssss, há nincs kilincs bammmeeg!![]()
JEEEERRRRYYYYY! AKKOR JUTOTT ESZSMBE, HOGY ÍGÉRTÉL EGYET, MOTOSZKÁLT IS A FEJEMBEN TÖRÖKMEZŐN?HOGY VALAMIT MÉG MEGBESZÉLTÜNK,DE OTT, AKKOR NEM UGROTT BE. Szerintem a pálinka is ludas volt ebben.![]()
Ma ezért hívtalak, csak inyomtál. Gondolom foglalt voltál és zavartalak. Majd egyszer dobd be az autóba, szólsz és odamegyek a "D" épülethez.
Ebédidőre időzitsd és a vendégem vagy!